Pudzian - Najman

Czyli wszystko to co nie mieści się w powyższych kategoriach - taki nasz mały hutniczy Hyde Park:)

Moderator: dUfio

Awatar użytkownika
KonradHKS

Postautor: KonradHKS » sob gru 12, 2009 12:56 am

Od dawna było wiadome że to komercha... i niestety ja oglądnąłem;/

Przecież w MMA są kategorie i taki Najman się łapie chyba do 90pare-102 a Pudzian jakoś dwie kategorie wyżej. Ja wiem że niektórzy powiedzą "i chuj" no ale zgodnie z przepisami to ma to jakieś znaczenie bo po coś te kategorię są (ja tez nie szanuje Najmana za te jego tekściki ale przecież on każdą wypowiedź miał od rezysera...) więc jeśli się ich nie przestrzega to juz się można domyślić że nie będzie to sport ale kasa + nokaut.

Weźcie jakiegoś słabego boksera i naszprycowanego gościa 25 kg cięższego przy czym u tego cieższego są to 100% mięśnie (nie wnikam w to że te mięśnie to nie tylko praca) i wynik jest oczywisty. Wątpię w szanse Pudziana z doświadczonymi zawodnikami w MMA przy podobnej lub nawet mniejszej masie.

Mi ta walka przypominała zwykłą wiejską młucke cioty z koksem w furii. Trudno cokolwiek o Pudzianie powiedzieć. To że Najman to leszcz to każdy wiedział. To że Pudzian ma siłe smoka też. Coś więcej jeszcze wiadomo? Chyba nie bo szybkość pudziana jest spowodowana tym że doskonale wiedział że Najman mu nie odda wiec leciał jak pojebany.

Kolejna sprawa to czy w MMA są jakies kontrole antydopingowe? Czy wszystko jest tam legalne bo nigdy się nad tym nie zastanawiałem...?

Zresztą to nawet nie była walka w MMA bo tam butów mieć nie można a Pudzian miał zapaśnicze...

teraz może Najman - Gołota i Pudzian - Adamek? jeszcze bardziej medialne :lol: Wielki finał i finał pocieszenia :wink:

Awatar użytkownika
PennyWise

Postautor: PennyWise » sob gru 12, 2009 1:02 am

Ta walka to była komercha ustawione od a-z Pudziana trzeba było wypromować podstawiono mu kelnera który za kasę dał się obić. Proste czym sie tu podniecać. ta cała gala Polsatu to igrzystka dla motłochu. Obejrzałem to sądziłem że zobaczę coś ekstra A to co Parę kopniaków i i interwencja sędziego. A swojąą sprawnie założył dźwidnie Pudzianowi. Jak Pudzian by naprawdę prał Najmana to ten wylądowałby na OIOM e ze wstrząem mózgu A tu Najma uśmiecnięty dziękuje Pudzianowi za walkę spo0kojnie udziela wywiadu. Zawodowy bokser nawet nie wyprowadziła ciosu, kpina!. Ciekaw jestem konfrontacji Pudzian z Adamkiem. Dzisiaj zwycięzył celbryta.
BOG Z Nami, chuj z Nimi.
Oldschool Fan

Gumezi

Postautor: Gumezi » sob gru 12, 2009 1:45 am

ale ty pierdolisz głupoty.takie 2 low-kicki to nie sa zarty.najman leszcz a pudzian jeszcze niejednego zadziwi w tej formule.
my Hutnika wierni fani,z Nowej Huty chuligani

Gumezi

Postautor: Gumezi » sob gru 12, 2009 1:47 am

i jaka kurwa dzwignia???i naucz sie pisac poprawnie.
my Hutnika wierni fani,z Nowej Huty chuligani

flagus

Postautor: flagus » sob gru 12, 2009 8:58 am

Nowa jednostka czasu: jeden Najman ------ 44 sekundy
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Zaczynają się tutaj komentarze takie jak po walce Gołoty z Adamkiem.
Nikt Najmana nie zmuszał do tej walki, gdyby miał odrobinę rozumu w głowie w życiu by się nie zgodził.
Jego wypowiedzi pod adresem Pudziana. Wiem że pod publiczkę --- teraz okazują się warte funta kłaków.
Najman zgodził się walczyć i ciężko dostał. Gdyby nie sędzia Pudzian by go zmasakrował. Jednak po tym co Pudzian pokazał, czekam na jego kolejną walkę. Podobno pierwszy kontrakt jest na 4 walki.
http://www.pajacyk.pl
http://www.pustamiska.pl
Jedno kliknięcie dziennie --- to chyba niewiele.

BarteKSH

Postautor: BarteKSH » sob gru 12, 2009 9:03 am

PennyWise pisze:Ta walka to była komercha ustawione od a-z
........A to co Parę kopniaków i i interwencja sędziego.

Tak faktycznie spece od marketingu z Polsatu stwierdzili, że widzowie będą zachwyceni 40 sekundową walką...
Jakaż dziwna jest w tym narodzie mentalność jedna walka i od razu wszyscy spece od MMA :lol:

Awatar użytkownika
centrum nh

Postautor: centrum nh » sob gru 12, 2009 9:53 am

Zwykły wpierd.. jak pod jedną z wielu nocnych budek z piwem u nas na dzielnicy!! :lol: zero techniki!! jakie low co ?? Zwykłe kopy mu słał!! Skopał go jak burą sukę :lol: :lol: mi się podobało :lol: jak na wiejskiej potupance :lol: Ale brakło mi jednego!! Siarczystego kopa w dupę jak Najman uciekał po ringu :lol:

HandballMPHutnikKraków

Postautor: HandballMPHutnikKraków » sob gru 12, 2009 10:58 am

w tej walce był najodważniejszy sędzia bo się rzucił na Pudziana żeby już nie okładał pięściami po czaszce normalnie milion ciosów na czaszkę. :D :D
Yours faithfully Tomix

TEKLA

Postautor: TEKLA » sob gru 12, 2009 11:01 am

no jedna wielka bójka.pudzian przekopal najmana zajebal mu 2 czy 3 cepy i pieknie.tyle ze z lepszym zawodnikiem,mniejszym, moze nawet nie swojej postury <lzejszym> pudzian dostałby w c*** .przy kopaniu calkowicie opuszczal rece odslanial sie.inni zawodnicy by to wykorzystali ale najman nie.

Awatar użytkownika
PennyWise

Postautor: PennyWise » sob gru 12, 2009 11:42 am

Gumezi pisze:ale ty pierdolisz głupoty.takie 2 low-kicki to nie sa zarty.najman leszcz a pudzian jeszcze niejednego zadziwi w tej formule.

Moim zdaniem to byl zwykly szoł , jaki znamy z wrestlingu a nie powazna walka sportowa. Widziales wczesniejsza walke Człowieka-Malowanki z tym angolem, to była Walka. Tam sie bili naprawde, Człowiek-Malowanka po walce nie wiedzialem w ktorym wszechswiecie sie znajduje, rozbite mordy , krew na ringu, az rece same skladaly sie do oklaskow :D .
A tutaj , wystawili nasterodowanemu turowi, jakiegos kabareciarza, boksera rodem z dupy, kopnal go pare razy w noge, uzywajac technik , jakiej nie powstydzili sie bywalcy dyskotek spod Bialegostoku, pare razy pomagachal mu lapami w okolicach potylicy i po walce. I sie objawil nowy mistrz, gladaiator dla gawiedzi, normalnie XXI wieczny Heman :lol: .
Czekam na nastepna walke z Golota albo jezdzacym na wozku Muchamedem Ali 8) . No i ta otoczka, mroczki, borki i inne chuje muje normalnie zal.
BOG Z Nami, chuj z Nimi.

Oldschool Fan

MISIEK72

Postautor: MISIEK72 » sob gru 12, 2009 12:06 pm

No i potwierdziło sie ze to bedzie kabaret. Czekam na nastepna walke Pudziana. Jestem pewien, ze Paweł Nastula go zje. Nie mówie już o przeciwnikach typu Alistair Overeem, Brock Lesnar czy Fedor
Emelianenko. Po starciu z nimi pewnie by sie wyleczył momentalnie z tego chorego pomysłu zostania gwiazda MMA. To juz chłopy gabarytów Pudziana no i bajeczna technika. Zreszta Overeem ostatnio z powodzeniem walczy również w K1. Chcialbym zobaczyć taka walke, ale jestem pewein , ze by sie dla Pudziana skonczyla niezbyt miło. Dziwie sie komentującemu walke Jurkowskiemu, który powiedział , że widzi przyszłośc przed strongmanem. Mamed Kalidov w komentarzu do walki powiedział ze widać było brak doświadczenia Najmana w MMA,ze tego nie da sie nauczyc w 3 miesiace, to nawyki i odruchy , wykształcone przez lata treningów. Conajmniej 3,4 lata. Widać było , że jakoś Pudzian nie zrobił na nim wrazenia. Borek sie pytał go czy jak inni zobaczą jego siłe to sie nie bedą bać z nim wyjśc do ringu......... :lol: . Mamed skwitował to, stwierdzeniem, ze najciężsi najlepsi zawsze wyjda z nim do ringu. Ogólnie nie widze przyszłości w MMA dla Pudziana myśle , ze jak trafi na dobrego zawodnika to szybko wyleczy go ciężkim nokautem.
W sumie oprocz tej pseudowalki, było pare ciekawych walki i paru zawodników. Saidov-Nobrega- niezła walka. Zikic- rewelacyjny striker,Amasinger tez niezły, no i ten otłuszczony amerykański zapaśnik- David Olivia- świetny grappler, jak dla mnie duza rewelacja.

dUfio

Postautor: dUfio » sob gru 12, 2009 1:53 pm

co to za kocmeuch sie bil przed Najmanami? zostalem jego fanem

JOK_NH

Postautor: JOK_NH » sob gru 12, 2009 1:56 pm

Ten gruby?

hosek1950

Postautor: hosek1950 » sob gru 12, 2009 2:04 pm

jakis otluszczony amerykanin:D ale nazwiska nie pamietam xP

JOK_NH

Postautor: JOK_NH » sob gru 12, 2009 2:10 pm

Ale świr dobry, rzucał tam chłopami dobrze :D