5800 użytkowników...
Moderator: dUfio
ile mam
ps. co się stało z użytkownikiem KonradHKS? jak coś strasznego to pw
ogolnie forum juz ma troche lat i jakby nie patrzec chocby nie wiem jak kto mial na internet i tego typu formy jego wykorzystania wyjebane i mial wpisywanie sie tu w glebokim powazaniu -kawał historii hakaesowania i jego przemian 2004-2011 jest tu zawarty
fajnie np poczytac posty członków zarządu NH'10 sprzed lat

ps. co się stało z użytkownikiem KonradHKS? jak coś strasznego to pw
ogolnie forum juz ma troche lat i jakby nie patrzec chocby nie wiem jak kto mial na internet i tego typu formy jego wykorzystania wyjebane i mial wpisywanie sie tu w glebokim powazaniu -kawał historii hakaesowania i jego przemian 2004-2011 jest tu zawarty
fajnie np poczytac posty członków zarządu NH'10 sprzed lat

Ostatnio zmieniony czw wrz 29, 2011 10:11 pm przez dUfio, łącznie zmieniany 1 raz.
- metal
- Site Admin
- Kontakt:
1) usuwaniem martwych dusz nie ma się kto zająć - czasem dla sportu wywalę setkę czy dwie - głównie botów, ale ostatnio nie mam na to czasu. Poza tym boty nauczyły się pokonywać zabezpieczenie capitcha, czy jak się to tam nazywa i strasznie się mnożą.
2) jak nas wzięło na wspomnienia to pamiętam dzień gdy zapadła decyzja o schowaniu licznika postów.
3) na prawdę nie ma w młodym pokoleniu żadnych ambitnych i żądnych władzy żeby zająć się stronką i forum?
4) Juhas: czy próbka była reprezentatywna?
2) jak nas wzięło na wspomnienia to pamiętam dzień gdy zapadła decyzja o schowaniu licznika postów.
3) na prawdę nie ma w młodym pokoleniu żadnych ambitnych i żądnych władzy żeby zająć się stronką i forum?

metal pisze:1) usuwaniem martwych dusz nie ma się kto zająć - czasem dla sportu wywalę setkę czy dwie - głównie botów, ale ostatnio nie mam na to czasu. Poza tym boty nauczyły się pokonywać zabezpieczenie capitcha, czy jak się to tam nazywa i strasznie się mnożą.
od momentu kiedy pojawilo sie(??:) w banerze Hutnika Krakow na glownej stronie zdjecie Gksu Katowice uwazam ze to jest jakas komedia

pzdr Osiek
-