SESJA/EGZAMINY...
Moderator: dUfio
Co do sesji to dziś 4.0 z socjologii prawa i pizda z teorii władzy politycznej.Czekam jeszcze na wyniki z rachunkowości i prawa administracyjnego cz. 1.A pozatym jeszcze 2 egzaminy w sesji a potem poprawki.Bedzie wesoło
KonradHKS:jak nie lekarz to dentysta
pozatym nie musisz chyba podawać powodu nieobecności wiec po sprawie.A jak tak to nic Ci sie nie stanie jak bedziesz miał niesuprawiedliwione godziny.

KonradHKS:jak nie lekarz to dentysta

-
a mnie hujowniczo poszło wczoraj, ale jestem dobrej myśli.
jutro też będzie wesoło - z kumplem zrobiliśmy małą manufakturę - on robi ściągi a ja je maksymalnie skracam i obrabiam - nauka to męczące zajęcie
robię to słuchając szakarona http://www.youtube.com/watch?v=hAckshe5 ... ed&search= i od razu odsyłam do tematu z mp3 - jak mi nie znajdziecie tego kawałka to za karę nie będę się wpisywał przez tydzień!

jutro też będzie wesoło - z kumplem zrobiliśmy małą manufakturę - on robi ściągi a ja je maksymalnie skracam i obrabiam - nauka to męczące zajęcie

robię to słuchając szakarona http://www.youtube.com/watch?v=hAckshe5 ... ed&search= i od razu odsyłam do tematu z mp3 - jak mi nie znajdziecie tego kawałka to za karę nie będę się wpisywał przez tydzień!

Wawrów! <oklaski> Wawrów!
przy takim podejsciu nie trzebabyło długo czekac na potkniętcie-kurwa z rachunkowosci ktora trudna nie była patrzac na ilosc osob ktora zdała.
zatem 2:1 dla mnie jak narazie, a teraz zaczyna sie afera bo trzy najtrudniejsze egzaminy: piatek, poniedzialek, czwartek no i jeszcze pare zaliczen na sesje poprawkowa.... ciezko, zwlaszcza ze konczy mi sie urlop
zatem 2:1 dla mnie jak narazie, a teraz zaczyna sie afera bo trzy najtrudniejsze egzaminy: piatek, poniedzialek, czwartek no i jeszcze pare zaliczen na sesje poprawkowa.... ciezko, zwlaszcza ze konczy mi sie urlop

Co do tych wszystkich plusssszy i dopalaczy tego typu to ja odradzam, najlepsze są metody naturalne
Ja dzisiaj po kefirze od razu rozwiązałem niesamowicie trudne zadanie z fizyki, nad ktorym myslalem wczesniej 30 minut, ktore polegało na obliczeniu drogi w ruchu jednostajnie przyspieszonym na podstawie wykresu ;]
pamiętajcie ! kefir krzepi kefir poi po kefirze lepij stoi

huteusz pisze:Co do tych wszystkich plusssszy i dopalaczy tego typu to ja odradzam, najlepsze są metody naturalneJa dzisiaj po kefirze od razu rozwiązałem niesamowicie trudne zadanie z fizyki, nad ktorym myslalem wczesniej 30 minut, ktore polegało na obliczeniu drogi w ruchu jednostajnie przyspieszonym na podstawie wykresu ;]
Mi by nawet kefir nie pomógł z fizyką =>Czarna magia

-
-
-
Słusznie mnie jednak straszono examem z XIX wieku. Tragiczna forma i materiał...
Jutro wyniki i aż portkami trzęsę. Miomo solidnego przygotowania może byc kurwa niezbyt "ciepło"...
Nie chcę zbytnio aby w moim indeksie zagościła jakaś pizda...
Ponadto zdanie tego examu uprawnia do wcześniejszego podejścia do egzaminów ustnych z tej epoki, co wiąże się bezposrednio z bardzo prawdopodobnym zamknieciem roku w czerwcu.
Dzisiaj miałem kolokwio-egzamin ze statystyki i również zachwycony nim nie jestem, chociaz przyznam, że po cholernie ciężkich poprzednich tygodniach nie miałem jakiejkolwiek mobilizacji ( nawet Pluszsze, Ice Bulle niewiele by pomogły ) i moje przygotowania ograniczyłem do sporządzenia kospektu/sciągi...
Wyniki w czwartek i wtedy tez się okaże czy sesja ( oby ) się dla mnie skończyła czy nie...
...cdn...
Mr.Vitaminka-> poprawkę zdasz z pewnością i wtedy ją dojedziesz.
Nie opłaca się wcześniej ryzykować.
Pzdr!
Jutro wyniki i aż portkami trzęsę. Miomo solidnego przygotowania może byc kurwa niezbyt "ciepło"...

Nie chcę zbytnio aby w moim indeksie zagościła jakaś pizda...

Ponadto zdanie tego examu uprawnia do wcześniejszego podejścia do egzaminów ustnych z tej epoki, co wiąże się bezposrednio z bardzo prawdopodobnym zamknieciem roku w czerwcu.
Dzisiaj miałem kolokwio-egzamin ze statystyki i również zachwycony nim nie jestem, chociaz przyznam, że po cholernie ciężkich poprzednich tygodniach nie miałem jakiejkolwiek mobilizacji ( nawet Pluszsze, Ice Bulle niewiele by pomogły ) i moje przygotowania ograniczyłem do sporządzenia kospektu/sciągi...
Wyniki w czwartek i wtedy tez się okaże czy sesja ( oby ) się dla mnie skończyła czy nie...
...cdn...
Mr.Vitaminka-> poprawkę zdasz z pewnością i wtedy ją dojedziesz.
Nie opłaca się wcześniej ryzykować.

Pzdr!
Quam dulce et decorum est pro patria mori
-
musze pisać magisterke a nie peirdolić z sie z dziwką która ma wysokie mniemanie o sobie i upierdala ludzi z hujowego przedmiotu na 5 roku studiów. kurwa mnie ejszcze popamięta, już dzis miałaby pociśnięte ale akurat zadzwoniła do mnie matka i nie zdążyłem za dziwką. szmatławiec jebany. a jeszcze jutro mam dramatyczne przejscie, myślałem że to będę miał do tyłu a wynika że bedę miał 2 na poprawke, co najgorsze to są przejebane ilosci materiału do przerobienia, no bo jak nie nauczyłem sie w 5-6 dni to kurwa ile mam poświęcić czasu? przez tą kurwe nie wyjde se na bansy, nie zajaram ani sie nie napierdole porządnie, a to wymaga ofiar. maksymalnie się wkurwiłem, ale szmatex mie popamięta.
tak wysoki sądzie - z PREMEDYTACJĄ
aaaa. jeszcze jest jedna szmata do odstrzału, unika mnie z kumple bo miała pociśnięte że nie chodziła na zajecia i nam nic nie mówiła. teraz zostawia kartki na drzwiach że jej nie będzie ale dalej nie poinformuje wcześniej i tak jeździmy jak cipy i czekamy aż łaskawie przyjdzie. gruba kurwo - bedziesz następna
tak wysoki sądzie - z PREMEDYTACJĄ
aaaa. jeszcze jest jedna szmata do odstrzału, unika mnie z kumple bo miała pociśnięte że nie chodziła na zajecia i nam nic nie mówiła. teraz zostawia kartki na drzwiach że jej nie będzie ale dalej nie poinformuje wcześniej i tak jeździmy jak cipy i czekamy aż łaskawie przyjdzie. gruba kurwo - bedziesz następna
Wawrów! <oklaski> Wawrów!
Druga pizda ze społeczeństwa obywatelskiego i mam wyjebane na ten przedmiot bo płącenie za niego 120 zł mnie nie interesuje.Zdana za to na 3,5 polityka społeczna + czekam na wyniki z organizacji i strukur polskiej słuzby zagranicznej(nie mam pojecia jak bedzie) i poprawki z teorii władzy politycznej(tu licze na dobry wynik).Pzostaje mi wiec poprawka z admina.