SESJA/EGZAMINY...

Czyli wszystko to co nie mieści się w powyższych kategoriach - taki nasz mały hutniczy Hyde Park:)

Moderator: dUfio

Awatar użytkownika
KonradHKS

Postautor: KonradHKS » śr sty 31, 2007 10:55 am

Srednio na temat ale...

Jakie sobie napisac usprawiedliwienie kiedy lekarz robi sie już podejrzany??;] Brak mi pomysłu a musi byc coś wiarygodnego:]
Z góry thx;]

FAN86

Postautor: FAN86 » śr sty 31, 2007 1:38 pm

Co do sesji to dziś 4.0 z socjologii prawa i pizda z teorii władzy politycznej.Czekam jeszcze na wyniki z rachunkowości i prawa administracyjnego cz. 1.A pozatym jeszcze 2 egzaminy w sesji a potem poprawki.Bedzie wesoło :lol:

KonradHKS:jak nie lekarz to dentysta :wink: pozatym nie musisz chyba podawać powodu nieobecności wiec po sprawie.A jak tak to nic Ci sie nie stanie jak bedziesz miał niesuprawiedliwione godziny.

mr.Vitaminka

Postautor: mr.Vitaminka » śr sty 31, 2007 1:55 pm

a mnie hujowniczo poszło wczoraj, ale jestem dobrej myśli.

jutro też będzie wesoło - z kumplem zrobiliśmy małą manufakturę - on robi ściągi a ja je maksymalnie skracam i obrabiam - nauka to męczące zajęcie :lol:

robię to słuchając szakarona http://www.youtube.com/watch?v=hAckshe5 ... ed&search= i od razu odsyłam do tematu z mp3 - jak mi nie znajdziecie tego kawałka to za karę nie będę się wpisywał przez tydzień! :evil:

:D
Wawrów! <oklaski> Wawrów!

dUfio

Postautor: dUfio » śr sty 31, 2007 8:10 pm

przy takim podejsciu nie trzebabyło długo czekac na potkniętcie-kurwa z rachunkowosci ktora trudna nie była patrzac na ilosc osob ktora zdała.

zatem 2:1 dla mnie jak narazie, a teraz zaczyna sie afera bo trzy najtrudniejsze egzaminy: piatek, poniedzialek, czwartek no i jeszcze pare zaliczen na sesje poprawkowa.... ciezko, zwlaszcza ze konczy mi sie urlop :)

FAN86

Postautor: FAN86 » czw lut 01, 2007 9:56 am

A ja rachunkowość pchnąłem na 3,5 wiec moja sytuacja sie toche poprawia :)

huteusz
Kontakt:

Postautor: huteusz » czw lut 01, 2007 8:58 pm

Co do tych wszystkich plusssszy i dopalaczy tego typu to ja odradzam, najlepsze są metody naturalne 8) Ja dzisiaj po kefirze od razu rozwiązałem niesamowicie trudne zadanie z fizyki, nad ktorym myslalem wczesniej 30 minut, ktore polegało na obliczeniu drogi w ruchu jednostajnie przyspieszonym na podstawie wykresu ;]

pamiętajcie ! kefir krzepi kefir poi po kefirze lepij stoi :lol:

Awatar użytkownika
C-Bool_NH

Postautor: C-Bool_NH » pt lut 02, 2007 2:17 pm

huteusz pisze:Co do tych wszystkich plusssszy i dopalaczy tego typu to ja odradzam, najlepsze są metody naturalne 8) Ja dzisiaj po kefirze od razu rozwiązałem niesamowicie trudne zadanie z fizyki, nad ktorym myslalem wczesniej 30 minut, ktore polegało na obliczeniu drogi w ruchu jednostajnie przyspieszonym na podstawie wykresu ;]

pamiętajcie ! kefir krzepi kefir poi po kefirze lepij stoi :lol:

Mi by nawet kefir nie pomógł z fizyką =>Czarna magia :D

Awatar użytkownika
KonradHKS

Postautor: KonradHKS » pt lut 02, 2007 2:19 pm

Fizyka?? 8) No co Ty prędzej chemia

Awatar użytkownika
bolaj

Postautor: bolaj » pt lut 02, 2007 2:35 pm

huteusz pisze: ktore polegało na obliczeniu drogi w ruchu jednostajnie przyspieszonym na podstawie wykresu

:roll:
niesamowicie trudne?? to zobaczysz jakie zadania bedziesz miał w przyszłości.
za mamusię, za tatusia, za HUTNICZKA

mr.Vitaminka

Postautor: mr.Vitaminka » pt lut 02, 2007 2:43 pm

fizykę i chemię w LO wspominam fatalnie, czarna magia to mało powiedziane :wink:

wczoraj examin - wszystko ściągnięte, tylko pytanie czy dobrze było na ścionach :lol:

FAN86

Postautor: FAN86 » pt lut 02, 2007 3:19 pm

Dziś pizda z jedynego w tym semestrze obliga(p. administracyjne) i przestało być śmiesznie.Jutro egzamin i we wtorek a potem jadymy z poprawkami.

mr.Vitaminka

Postautor: mr.Vitaminka » pn lut 05, 2007 5:15 pm

dzisiaj wpadła pyta.

TY KURWO DOJADE CIE TY KUTERNOGO PIERDOLONA

Troublemaker

Postautor: Troublemaker » pn lut 05, 2007 5:48 pm

Słusznie mnie jednak straszono examem z XIX wieku. Tragiczna forma i materiał...
Jutro wyniki i aż portkami trzęsę. Miomo solidnego przygotowania może byc kurwa niezbyt "ciepło"... :x

Nie chcę zbytnio aby w moim indeksie zagościła jakaś pizda... :?
Ponadto zdanie tego examu uprawnia do wcześniejszego podejścia do egzaminów ustnych z tej epoki, co wiąże się bezposrednio z bardzo prawdopodobnym zamknieciem roku w czerwcu.

Dzisiaj miałem kolokwio-egzamin ze statystyki i również zachwycony nim nie jestem, chociaz przyznam, że po cholernie ciężkich poprzednich tygodniach nie miałem jakiejkolwiek mobilizacji ( nawet Pluszsze, Ice Bulle niewiele by pomogły ) i moje przygotowania ograniczyłem do sporządzenia kospektu/sciągi...
Wyniki w czwartek i wtedy tez się okaże czy sesja ( oby ) się dla mnie skończyła czy nie...

...cdn...

Mr.Vitaminka-> poprawkę zdasz z pewnością i wtedy ją dojedziesz.
Nie opłaca się wcześniej ryzykować. :wink:
Pzdr!
Quam dulce et decorum est pro patria mori

mr.Vitaminka

Postautor: mr.Vitaminka » pn lut 05, 2007 6:19 pm

musze pisać magisterke a nie peirdolić z sie z dziwką która ma wysokie mniemanie o sobie i upierdala ludzi z hujowego przedmiotu na 5 roku studiów. kurwa mnie ejszcze popamięta, już dzis miałaby pociśnięte ale akurat zadzwoniła do mnie matka i nie zdążyłem za dziwką. szmatławiec jebany. a jeszcze jutro mam dramatyczne przejscie, myślałem że to będę miał do tyłu a wynika że bedę miał 2 na poprawke, co najgorsze to są przejebane ilosci materiału do przerobienia, no bo jak nie nauczyłem sie w 5-6 dni to kurwa ile mam poświęcić czasu? przez tą kurwe nie wyjde se na bansy, nie zajaram ani sie nie napierdole porządnie, a to wymaga ofiar. maksymalnie się wkurwiłem, ale szmatex mie popamięta.

tak wysoki sądzie - z PREMEDYTACJĄ

aaaa. jeszcze jest jedna szmata do odstrzału, unika mnie z kumple bo miała pociśnięte że nie chodziła na zajecia i nam nic nie mówiła. teraz zostawia kartki na drzwiach że jej nie będzie ale dalej nie poinformuje wcześniej i tak jeździmy jak cipy i czekamy aż łaskawie przyjdzie. gruba kurwo - bedziesz następna

FAN86

Postautor: FAN86 » czw lut 08, 2007 10:23 pm

Druga pizda ze społeczeństwa obywatelskiego i mam wyjebane na ten przedmiot bo płącenie za niego 120 zł mnie nie interesuje.Zdana za to na 3,5 polityka społeczna + czekam na wyniki z organizacji i strukur polskiej słuzby zagranicznej(nie mam pojecia jak bedzie) i poprawki z teorii władzy politycznej(tu licze na dobry wynik).Pzostaje mi wiec poprawka z admina.