POLITYKA

Czyli wszystko to co nie mieści się w powyższych kategoriach - taki nasz mały hutniczy Hyde Park:)

Moderator: dUfio

Awatar użytkownika
OŻÓG 1950

Postautor: OŻÓG 1950 » pt lip 02, 2010 1:52 am

benitka pisze:http://www.wprost.pl/ar/200510/TVP-nie-wesprze-WOSP-Owsiak-Nie-placcie-abonamentu/?O=200510&K=1&KI=312849 :lol: :lol: Ciekawe czy to prawda?

Piszesz o TVP, czy o tym komentarzu:

KU POKRZEPIENIU POLSKICH SERC. TUSK DOSTAŁ W RYJA W SANDOMIERZU. Jak donoszą moi znajomi z Sandomierza, kilka dni temu miało tam miejsce wydarzenie, o którym milczą wszystkie media. Zastanawialiście się może, co się premierowi stało w ust korale? Zaciął się przy goleniu? Zagryzł wargę mocując się z powodzią i mu tak zostało? Dostał od żony? Nie, moi państwo. Otóż pan premier ze swoją świtą postanowił się polansować na terenach powodziowych i pofotografować, żeby ładnie wypaść w gazetach. Nie przewidział jednego – że wytrzymałość nerwowa powodzian ma swoje granice. Na widok pozowania do sesji fotograficznej ludzie rzucili się na ochroniarzy i zaczęli ich po prostu lać. Jeden facet przedarł się do samego Tuska i trzasnął w zęby. O dziwo, ochrona nie strzelała ani nic, a i Tusk dyskretnie milczy o takim casus pascudeus. Wraz ze świtą zmykał chyłkiem, ścigany gniewnymi okrzykami ludzi, których powódź doprowadziła do rozpaczy, a arogancja władz – do wściekłości. “Już my was wybierzemy!”, “My wam damy wybory gnoje!”
2010-07-01 22:47

?

Jeśli o komentarzu, to tak samo jak Ty, jestem ciekawy :)
...więc gdy goły opadniesz na lód, mały biznes zrób, szybki biznes zrób, jakiś biznes zrób. Potem laba! Tylko skok, jeden skok, na bank...

1979

Postautor: 1979 » pt lip 02, 2010 2:15 am

benitka pisze:http://www.wprost.pl/ar/200510/TVP-nie-wesprze-WOSP-Owsiak-Nie-placcie-abonamentu/?O=200510&K=1&KI=312849 :lol: :lol: Ciekawe czy to prawda?

nie pamieta wół jak cieleciem był , pan owsiak chyba juz zapomnial jaka telewizja go wypromowała, i dzieki kogo abonamentowi mógl zaistniec na polskiej scenie
od swych narodzin przez wszystkie lata
NA ZAWSZE Hutnik
powstrzyma nas tylko koniec świata

BYLISMY - JESTESMY - BEDZIEMY

Junior

Postautor: Junior » pt lip 02, 2010 10:33 am

birkut pisze:przypadkowo Jureczek organizuje akcję w dniu wyborow a gajowy (przypadkowo) podczas debaty daje do podpisu gadżet na aukcję dla Owsika.

tak bezczelni to nawet czerwoni nie byli

A to że jakieś baby z komitetu wyborczego Jarka-kłamcy 3 dni przed wyborami zaczynają prowadzic aukcje na cele harytatywne i lansują się z tym w siedzibie komitetu wspomagając Martą Kaczyńska jest czymś innym.

Pisząc "czerwoni" masz pewnie na myśli komunistów. Jak więc się teraz odnosisz do tego że nie znający słów hymnu patriota nagle ma tylu przyjaciół rosjan, SLD jest fajną partią lewicową i nawet agent Oleksy nie jest dla niego zły tylko jest politykiem o poglądach lewicowych?

Edit.
Właśnie w tym momencie Jarek daje "gadzet" na aukcje Owsiaka w niedziele i zę będzie im kase rzucał. hmm....no bezczelny
I promuje się w akcji pomocy dla powodzian, żę ją wspiera i wysyła sms i w ogóle kilkanascie godzin przed ciszą wyborczą wspiera co sie da kogo sie da i wszystkich lubi. Birkucie chyba przebił "bezczelnością" Bronka i czerwonych....
"Hutniczy chłopie bądź na Topie"

HKS1978

Postautor: HKS1978 » pt lip 02, 2010 11:46 am

Obrazek

Od jakiegoś czasu trwa festiwal zapewnień, że Bronisław Komorowski to równy facet, co to nawet muchy by nie skrzywdził. Publicyści (ogarnięci przedziwną amnezają) zapewniają, że marszałek Sejmu nigdy nie bywa agresywny, jest skłonny do kompromisów i dialogiczny...

Są jednak tacy, którzy myślą inaczej (i niekoniecznie da się im przypiąć łatkę cyber-pisiorów). Tak jest z politykiem lewicy Markiem Wikińskim, który w dzisiejszej „Rzeczpospolitej” wyjaśnia, dlaczego nie zagłosuje, nawet w drugiej turze, na Komorowskiego. „Na Komorowskiego nie zagłosuję, bo na własne oczy widziałem jego drugą twarz, którą pokazał na posiedzeniu Prezydium Sejmu i Konwentu Seniorów 10 kwietnia – w dniu tragedii smoleńskiej. Była to twarz człowieka cynicznego i bezwzględnego. Po tym, co wówczas zobaczyłem i usłyszałem, nie chcę, żeby został prezydentem” – mówił Marek Wikiński „Rzeczpospolitej”.

Ciekawe, co miał na myśli? I ciekawe, czy nagły brak chęci do realnego wspierania swojego kandydata na prezydenta u Donalda Tuska nie wynika przypadkiem z tego, że też miał on okazję do obserwowania marszałka Sejmu w akcji? [/url]

Awatar użytkownika
birkut

Postautor: birkut » śr lip 07, 2010 11:40 pm

BarteKSH pisze:
Ale Ci się birkut dowcip wyostrzył... to tak na otarcie łez ?? Wygrał Komorowski, ale najwięcej do powiedzenia mają zwolennicy J.K. Czyżby potworne kompleksy ??

oczywiscie ze kompleksy.
ty miales takiego fajnego kandydata :lol: :lol:

i rozumiem ze za презид'eнта Komoruskiego ci co na niego nie glosowali beda cenzurowani??

juz sie zaczelo:

http://prawdziweobliczepo.salon24.pl/15 ... -internetu

ach ta wolnosc. nie to co za faszysty Kaczyskiego :lol: :lol:

no i nie zapominajmy ze wraz z prezydentem Bartku wybrales Pierwsza kaszalotowa!!!
Gratuluje :lol:

http://chlodnyzolw.salon24.pl/185048,ko ... -kaszaloty
"Zauważyłem, że wszyscy którzy popierają aborcję zdążyli się już urodzić" - Ronald Wilson Reagan
http://ofensywawolnosci.pl/ksiega-pamia ... do-ksiegi/

JOK_NH

Postautor: JOK_NH » czw lip 08, 2010 12:53 am

Kurwa ale Wy jesteście w chuj żałośni. Jakby Wam za to płacili.

Awatar użytkownika
OŻÓG 1950

Postautor: OŻÓG 1950 » czw lip 08, 2010 1:32 am

Obrazek
...więc gdy goły opadniesz na lód, mały biznes zrób, szybki biznes zrób, jakiś biznes zrób. Potem laba! Tylko skok, jeden skok, na bank...

BarteKSH

Postautor: BarteKSH » czw lip 08, 2010 6:02 am

birkut pisze:
BarteKSH pisze:
Ale Ci się birkut dowcip wyostrzył... to tak na otarcie łez ?? Wygrał Komorowski, ale najwięcej do powiedzenia mają zwolennicy J.K. Czyżby potworne kompleksy ??

oczywiscie ze kompleksy.
ty miales takiego fajnego kandydata :lol: :lol:

A co tutaj fajność ma do rzeczy ?? Ja mówie o Twoich kompleksach, a Ty o fajności mojego kandydata ??

i rozumiem ze za презид'eнта Komoruskiego

Nie wiem czy widzisz jak bardzo komiczny jesteś KRÓLU HIPOKRYZJI. Przecież to Twój kandydat mówił o wielkich braciach słowianach ze wschodu (wiec w Szczecienie). O nazywaniu Gierka patriotą komunistycznym nie wspomnę.

Bartku wybrales Pierwsza kaszalotowa!!!

wiesz po raz pierwszy i ostatni chyba odpowiem Ci na Twoim poziomie (dno i dwa metry gówna)

Wklej zdjęcie swojej kobiety, ocenimy, być może pośmiejemy się razem.

Tyle mojego Ty sobie możesz sapać dalej w tym temacie, mnie już to ruszać nie będzie.
Pa

BIMBER

Postautor: BIMBER » czw lip 08, 2010 6:26 am

Z pani prezydentowej to sie śmiać już nie wolno ale z kota to zeście sie nabijali :D
BIEDA NIGDY NIE JEST SMUTNA

flagus

Postautor: flagus » czw lip 08, 2010 8:21 am

Wszystkim tym którzy oceniają panią prezydentową.
Wygląda jak wygląda.
Życzę Wam wszystkim posiadania gromadki dzieci. I to są szczere życzenia.
A Waszym kobietom życzę utrzymania super figury po urodzeniu pięciorga dzieci (jak to jest w wypadku Komorowskiej)
Trzymam kciuki.
http://www.pajacyk.pl
http://www.pustamiska.pl
Jedno kliknięcie dziennie --- to chyba niewiele.

Awatar użytkownika
OŻÓG 1950

Postautor: OŻÓG 1950 » czw lip 08, 2010 8:01 pm

BIMBER pisze:Z pani prezydentowej to sie śmiać już nie wolno ale z kota to zeście sie nabijali :D

Przypominam, że z Marii Kaczyńskiej też...

Ogólnie Bimber MASZ RACJĘ.

-----------------------------------------------------------------------------------------
EDIT:

http://www.youtube.com/watch?v=tLlKRJGs ... r_embedded

Gryzła, szczuła, szczekała, szarpała, ale nie sprowokowała... :)

Awatar użytkownika
OŻÓG 1950

Postautor: OŻÓG 1950 » pt lip 09, 2010 8:27 pm

Fiat oficjalnie ogłosił, że produkcja nowej pandy zostanie przeniesiona z Tychów do włoskiego Pomigliano d'Arco.

http://www.niezalezna.pl/article/show/id/36413

Signore Tusk, che cosa fate? Niente!

TEKLA

Postautor: TEKLA » sob lip 10, 2010 7:14 am

flagus pisze:Wszystkim tym którzy oceniają panią prezydentową.
Wygląda jak wygląda.
Życzę Wam wszystkim posiadania gromadki dzieci. I to są szczere życzenia.
A Waszym kobietom życzę utrzymania super figury po urodzeniu pięciorga dzieci (jak to jest w wypadku Komorowskiej)
Trzymam kciuki.
takiej znowu super figury to niema -nie swiruj :D

Awatar użytkownika
birkut

Postautor: birkut » ndz lip 11, 2010 12:08 am

BarteKSH pisze:
wiesz po raz pierwszy i ostatni chyba odpowiem Ci na Twoim poziomie (dno i dwa metry gówna)

Wklej zdjęcie swojej kobiety, ocenimy, być może pośmiejemy się razem.

Tyle mojego Ty sobie możesz sapać dalej w tym temacie, mnie już to ruszać nie będzie.
Pa

miło że zszedłeś z obłoków na moj poziom królu obiektywizmu :lol: :lol: :lol:
Jak jElity szydzily z prezydentowej Kaczyńskiej tos milczał bo bałeś się karcącego wzroku Moniczki i Adasia :lol: :lol: :lol:
jak dla GWyborczych i TfŁnów 2 cm (róznicy wzrosu pomiędzy Kaczyńskim i Kwasniewski) rózniło kurdupla od europejczyka klaskaleś w ręce z ubawu, a teraz mamy milczeć na temat buractwa twojego prezydenta.
Wszak to on szydził z kaszalotów duńskich :lol: :lol:
wiec nalezalo przypuszczać że w domu trzyma cudo.
O gustach dyskutowac nie należy, więc mimo wszystko flagusa rozumiem :roll:
"Zauważyłem, że wszyscy którzy popierają aborcję zdążyli się już urodzić" - Ronald Wilson Reagan

http://ofensywawolnosci.pl/ksiega-pamia ... do-ksiegi/

HKS1978

Postautor: HKS1978 » ndz lip 11, 2010 12:21 am

birkut sam bym tego lepiej nie ujął.szacunek.