a To 522 na pewno staje pod TescoTroublemaker pisze:Tudzież bespośrednio autobusem linii 522.
Ogólnohutnicza pomoc
Moderator: dUfio
-
http://www.fordclubpolska.org/porady.ph ... ne&type=18 Ma ktoś coś takiego? albo ewentualnie czymś innym zdemontuje takie radio?
Edit: Twady drut i kombinerki załatwiły sprawę
Edit: Twady drut i kombinerki załatwiły sprawę

Ostatnio zmieniony śr sty 18, 2012 7:55 pm przez _KaeS_, łącznie zmieniany 4 razy.
Winnetou pisze:pawel_nh_zw pisze:Ja klasycznie poleciłbym Avasta. W pełni darmowy i jeden z lepszych w ogóle.
Mam pytanie na poziomie przedszkolaka. Czy nowy antywirus mozna zainstalowac zanim jeszcze waznosc starego wygasnie?
Wg mnie stary musisz odinstalowac zanim zainstalujesz nowy bo beda sie gryzc
BYŁ, BĘDZIE, JEST !!! Hutnik HKS !!!
bieznia ma byc glownie dla Mamusi. ja sobie daje rade
a tak w ogole to w parku jest lipnie, tylko awf ewentualnie zalew. a najlepsza z tego grona jest i tak pilka 3 razy na tydzien
i przy okazji polecam na stawy preparat Flexus - naprawde dziala a nie jakies marketingowe placebo glukozaminy

pzdr Osiek
dzuhas pisze:bieznia ma byc glownie dla Mamusi. ja sobie daje radea tak w ogole to w parku jest lipnie, tylko awf ewentualnie zalew. a najlepsza z tego grona jest i tak pilka 3 razy na tydzien
i przy okazji polecam na stawy preparat Flexus - naprawde dziala a nie jakies marketingowe placebo glukozaminy
na stawy to tylko ,,chrzastka rekina'', sprawdzone i dajace efekt

proszę o pomoc w sprawie laptopa samsung r580 Jak go włącze to pojaiwa isię napis producneta i nic nie mgoe zrobi tzn nawet jak nacisne F2 (bios) lub F4 (przywracanie) to pojaiw sie tlyko porsze czekac i nic pozatym
ewentualnie znacie kogos koto moze to sprawdzic lub ktos z was chce zarobic..
dziękuje Stefek_Burczymucha
ewentualnie znacie kogos koto moze to sprawdzic lub ktos z was chce zarobic..
dziękuje Stefek_Burczymucha
Ostatnio zmieniony pn sty 23, 2012 1:07 pm przez Marcin, łącznie zmieniany 1 raz.
- Stefek_Burczymucha
To co w końcu lepsze? Muszę w coś się zaopatrzyć na stawy i mam ból głowy od opinii nt różnych preparatówpetos pisze:dzuhas pisze:bieznia ma byc glownie dla Mamusi. ja sobie daje radea tak w ogole to w parku jest lipnie, tylko awf ewentualnie zalew. a najlepsza z tego grona jest i tak pilka 3 razy na tydzien
na stawy to tylko ,,chrzastka rekina'', sprawdzone i dajace efekt37zl za 100kaps w aptece