Ogólnohutnicza pomoc
Moderator: dUfio
- Lukasz_HKS
Lukasz_HKS pisze:Gdzie sa w Polsce gorace zrodla ? Bo cos mi sie obilo o uszy ostatnio ale nie doslyszalem gdzie a chetnie bym pojechal
Ostatnio otworzyli kompleks basenów w Szaflarach, szczegóły tutaj: http://gory.turystyka.org.pl/news.php?id=1200
Ja bylem na paru basenach na Słowacji. Vrbov, tam bylem ze dwa lata temu, bylo takie wyposazenie i standard jak za dawnych lat, ale mnowstow budek z jedzeniem i dosc przyjemnie. Kolejne sa Oravice, ale mi sie tam nie podoba.
Najlepsze ze wszystkich moim zdaniem Tatralandia. Ceny dosc wysokie,okolo 60zl za osobe za caly dzien. Ale naprawde warto. W weekendy wakacyjne przyjezdza mnowstwo Polakow i jest troche ciasno. Ale nawet na jeden dzien warto sie wybrac, bo z Krakowa to jakies 150 km.
Najlepsze ze wszystkich moim zdaniem Tatralandia. Ceny dosc wysokie,okolo 60zl za osobe za caly dzien. Ale naprawde warto. W weekendy wakacyjne przyjezdza mnowstwo Polakow i jest troche ciasno. Ale nawet na jeden dzien warto sie wybrac, bo z Krakowa to jakies 150 km.
- stefan batory
-
- Lukasz_HKS