Ogólnohutnicza pomoc

Czyli wszystko to co nie mieści się w powyższych kategoriach - taki nasz mały hutniczy Hyde Park:)

Moderator: dUfio

huteusz
Kontakt:

Postautor: huteusz » śr mar 14, 2012 7:03 pm

juz mi sie nazbierało półtora centa :lol: całkiem niezłe stawki mają, ok. 15 wejść.
dzięki ;)

Awatar użytkownika
Winnetou

Postautor: Winnetou » czw mar 15, 2012 12:21 am

Winnetou pisze:Gdzie mozna kupic w Krakowie, lub przez internet, oryginalny stroj polskiej reprezentacji dla dzieci?

Ponawiam pytanie.

robnh

Postautor: robnh » czw mar 15, 2012 2:44 pm

Winnetou pisze:
Winnetou pisze:Gdzie mozna kupic w Krakowie, lub przez internet, oryginalny stroj polskiej reprezentacji dla dzieci?

Ponawiam pytanie.

Moze sprobuj tutaj http://www.neosport.pl/pol_m_Marki_sklep-REPREZENTACJI-POLSKI-7245.html
BYŁ, BĘDZIE, JEST !!! Hutnik HKS !!!

pavel

Postautor: pavel » czw mar 15, 2012 4:16 pm

Winnetou pisze:

Ponawiam pytanie.

Kraksport?

Troublemaker

Postautor: Troublemaker » sob mar 17, 2012 11:30 am

Mam małe pytanie. Czy ktoś miał dłutowanego zęba ze sporym stanem zapalnym (ropień)? Aktualnie mnie nie boli, ale twarz wygląda jakbym się nadział na czyjeś solidne pierwsze pierdolnięcie. Czytałem różne relacje osób po w/w zabiegu i o dziwo zaczynam się obawiać, chociaż u dentystów zaliczyłem już szereg "przygód" z drutowaną szczęką połamaniu na czele.
Chodzi mi głównie o namiary na dobrego stomatologa, w szczególności od osób, które taki zabieg maja już za sobą.
Quam dulce et decorum est pro patria mori

huteusz
Kontakt:

Postautor: huteusz » sob mar 17, 2012 7:24 pm

Mam okropnie słabą pamięć graficzną, umiejętność odtwarzania obrazu w myślach, strasznie zniekształcone to zawsze jest, jest jakis sposob, zeby to cwiczyc, zaradzic temu?

Troublemaker

Postautor: Troublemaker » sob mar 17, 2012 7:30 pm

huteusz pisze:Mam okropnie słabą pamięć graficzną, umiejętność odtwarzania obrazu w myślach, strasznie zniekształcone to zawsze jest, jest jakis sposob, zeby to cwiczyc, zaradzic temu?

Namiary na dobrego chirurga mógłbyś mi podać (vide: post wyżej), a nie zastanawiać się nad skutkami wchłoniętej zbyt dużej ilości alkoholu. :)

Awatar użytkownika
OŻÓG 1950

Postautor: OŻÓG 1950 » sob mar 17, 2012 8:18 pm

huteusz pisze:Mam okropnie słabą pamięć graficzną, umiejętność odtwarzania obrazu w myślach, strasznie zniekształcone to zawsze jest, jest jakis sposob, zeby to cwiczyc, zaradzic temu?

Hutek, nie szukaj na siłę problemów :?

Awatar użytkownika
Winnetou

Postautor: Winnetou » sob mar 17, 2012 8:26 pm

Hutek ja tez tak kiedys mialem. Przeszlo po moim pierwszym razie :D

MarchewaNH

Postautor: MarchewaNH » sob mar 17, 2012 8:32 pm

Brak takiej zdolności to nie dolegliwość, za to jej posiadanie to pewnego rodzaju talent.
"Od północnego wschodu miasto narasta i wrasta w ciało starego miasta"
http://www.marchewa-plastyka.blog.onet.pl
http://new.fundacjanh.pl/enha-trip/

huteusz
Kontakt:

Postautor: huteusz » sob mar 17, 2012 8:50 pm

Troublemaker pisze:

Namiary na dobrego chirurga mógłbyś mi podać (vide: post wyżej), a nie zastanawiać się nad skutkami wchłoniętej zbyt dużej ilości alkoholu. :)

Moge Ci podac adres dentysty u ktorego ostatnio byłem, ale czy jest dobry to ja nie wiem, wielkich zabiegów mi nie robił.

A nad tym sie zastanawiam tylko ze względu na to ze czasem za nic w swiecie nie umiem zapamietac jak wyglada cos co mi jest potrzebne potem (np zeby narysowac cos itp)

Troublemaker

Postautor: Troublemaker » sob mar 17, 2012 10:23 pm

huteusz pisze:Moge Ci podac adres dentysty u ktorego ostatnio byłem, ale czy jest dobry to ja nie wiem, wielkich zabiegów mi nie robił.

Przyjąłem do wiadomości.

Awatar użytkownika
Cato

Postautor: Cato » sob mar 17, 2012 11:28 pm

Winnetou pisze:

Hutek ja tez tak kiedys mialem. Przeszlo po moim pierwszym razie :D

ech tylko kto ma czas czekać z tym do 30tki :D

Huteusz opisz to szczegółowiej na pw
być HUTNIKIEM to być najgorętszym
ten kawałek męczy niekumatych

BuA SPW

Postautor: BuA SPW » wt mar 20, 2012 10:45 am

Panowie,
wiem, że kiedyś przewijał się ten wątek, jednakże przeszperałem kilka tematów i nie mogę znaleźć.

Mam dość duży problem z bólem stawów kolanowych, jestem już po dwóch seriach zastrzyków : ZEEL-T oraz jakiś innych podobnych oraz po krioterapii. Ból nie ustąpił, po jeździe na motorze, przeniesieniu czegoś ciężkiego nasila się. Co chwilę coś strzela i trzaska w kolanach. Ktoś gdzieś polecał preparaty na stawy? Możecie przypomnieć co to za preparaty?

Jakoś nie wierzę w Artresan..

1950N-H

Postautor: 1950N-H » śr mar 21, 2012 12:23 pm

poszukuje osoby która ma talent i umiejetnisci rysowania
CHWDP JEBANYM KATOM/"Przypomnij sobie jak kiedyś byłeś gumiorem, odłóż sprzęt walcz z honorem"