MarchewaNH pisze:To są jakieś kpiny. Wielkie antyrządowe akcje przeprowadzane w tylu miejscach w Polsce przez lokalnych kibiców i wszystko to jak krew w piach. Teraz na hasło Donald matole, Tusk będzie sobie przypominał jak to ci "wielcy" kibice myśleli że go zrzucą ze stołka, a wyszedł z tego jeden CHUJ.
Dramat.
Od samego początku powtarzałem, że pchać się w politykę nie ma co... Każdy kto rządził i każdy rządzący w przyszłości będzie walczył z chuligaństwem ( że Tusk robi to nieporadnie, miota się, podejmuje niesłuszne i głupie decyzję i czasem opowiada farmazony zdaje sobie sprawę). Śmiać mi się tylko chciało kiedy ludzie pytali czy będę głosował na PiS, bo powstało niesłuszne przeświadczenie, że kibic to za PiSem...
Mam pytanie do takich zatwardziałych bojowników o kibicowską sprawę... Jak skomentujecie słowa Adama Hofmana który w pierwszym komentarzu stwierdził, że na wynik wyborów miał wpływ ostatni tydzień i agresywna kampania PO
gdzie w jednym ze spotów obrońcy krzyża zostali postawieni w jednym szeregu z kibolami i bandytami?? Nie zaleciało delikatnym kopem w dupe ?? Ciekawe ilu panów tak broniących nas odwiedziłoby Starucha po wyborach...