Siemka mam xywe CzaszkaHKS i mam respekt 210 i mam nadzieje że mnie ktoś do gangu przyjmie . Gadałem z AsiuniąNh19 i powiedziała że muszę się zgłosić do jakiegoś typka (zapomniałem xywe ale mam ją w wiadomościach , chodzi ty o tego gangstera który przyjmuje poniżej 500 respekta ). Więc jeżeli tu jesteś to odpisz . Niebęde się sam błąkał po ulicach Crim City
JEDNO SERCE JEDEN KLUB Hutnik KRAKÓW AŻ PO GRÓB !!!!!!!!!
kurwa pogralem 1 min heheh 2 razy babcie obrobilem i sie na samochodzik poszedlem heheh wychodze jutro jak sie nazywa ten gorszy gang ile jaki trzeba miec statystyki POZDRO
SEBO_NH_HKS pisze:kurwa pogralem 1 min heheh 2 razy babcie obrobilem i sie na samochodzik poszedlem heheh wychodze jutro jak sie nazywa ten gorszy gang ile jaki trzeba miec statystyki POZDRO
poczytaj na początek instrukcje do której jest link na początku tematu, żeby tak głupio nie wpadać do pierdla. Do gangu możesz dołączyć z 51 respa więc popracuj
Po akcji przeprowadzonej w samym srodku nocy przez trojke dzielnych Hutników z przykroscia zawiadamiam, ze gang naszych rywali zza miedzy: TRZEJ KROLOWIE WIELKICH MIAST spadl o 55 miejsc w rankingu tracac 3000 respa i pozbywajac sie czasowo kilkunastu pieskow ktorzy wyladowali w lecznicy
Jak niektórzy wiedza spotkałem wczoraj w knajpie GeNiO, szarpnąłem sie na niego, ale nie dałem rady. Nie kosztowalo mnie to zbyt wiele.
Mam go w Homies... więc może jeszcze kiedys sprobuje, albo on Gratulacje dla nocnych rozrabiaków. Jakbyscie mnie zapytali o radę dałbym Wam niezłego hinta, jak mozna było ich sklepać i nie stracić zaufania.