Ogólnohutnicza pomoc
Moderator: dUfio
dzuhas pisze:dzieki, odpalilem na razie Kryspinow i bylo sympatycznie. ludzi malo, slonce swieci, wycieczka rowerowa do tego calkuem znosna. oplat brak w poniedzialek co mnie zaskoczylo. natespnym razem obczaje to jaworzno bo czorsztyn to juz kawal wycieczki-poza tym tam bylem sporo razy
Zdradzisz jak długo jechałeś i skąd? Bo też przymierzam się do takiej rowerowej wycieczki.
okolo godziny z Decathonu kolo Plazy szybkim tepem. najpierw wzdluz Wisly , na Debnickim wyjazd na Salwator i caly czas prawym brzegiem Rudawy (patrzac z huty) az do mostku przy stadninie koni (dalej sie brzegiem Rudawy jechac nie da) skrecamy w lewo,jedziemy troche i wyjezdzamy na rondo. na rondzie w prawo i wyjezdzamy na glowna ulice ktora prowadzi kolo Woli Justowskiej na Lotnisko - jezdzi tam tez 152. jedziemy prosto az do rozwidlenia na Balice i Kryspinow. skrecamy w lewo, potem w prawo i ciap ciap
na Kryspinowie sa narty wodne
na Kryspinowie sa narty wodne
pzdr Osiek
-
Potrzebuję zlokalizować najbrzydszą piaskownicę w Nowej Hucie
Potrzebna do zrobienia mini sesji zdjęciowej, ma to być stara i zaniedbana piaskownica, nnajważniejsze żeby z jak najgorszym tłem (stare i zniszczone bloki, nie takie po remoncie, idealnie jak gdzieś niedaleko widoczny śmietnik, najlepiej bez takiego płotka wokół piaskownicy, ogólnie jak najgorzej może wyglądać). To czy będą to zabudowania Starej czy Nowej Huty to obojętne. Ogólnie jak najbrzydszy klimat, ale z d4rugiej strony taki że jak się tam wejdzie na taką sesję zdjęciową to się wyjdzie:) oraz że nie będzie obok posterunku straży miejskiej czy okien spółdzielni żeby się nie tłumaczyć.

Witam. Pytanko do kogoś kto zna się dobrze na laptopach.
Zakupiłem nowy sprzęt http://www.samsung.com/pl/consumer/pc-peripherals-prtinters/ultra-mobile-pc/essential/NP-RC530-S03PL zainstalowałem operę, wszystko działa pięknie ładnie, lecz nie ładuje mi się za chiny ludowe stronka facebook( biała strona)
Prosiłbym o dokładne opisanie jak mam to zrobić?
Z góry dziękuję
edit:
ps. strona otwiera się na jedynie na sieci bezprzewodowej.
Zakupiłem nowy sprzęt http://www.samsung.com/pl/consumer/pc-peripherals-prtinters/ultra-mobile-pc/essential/NP-RC530-S03PL zainstalowałem operę, wszystko działa pięknie ładnie, lecz nie ładuje mi się za chiny ludowe stronka facebook( biała strona)
Prosiłbym o dokładne opisanie jak mam to zrobić?
Z góry dziękuję
edit:
ps. strona otwiera się na jedynie na sieci bezprzewodowej.
Mam swój rozum i swoje sympatie!!
Hutnik & DYNAMO % JASTRZĘBIE & MAGDEBURG
Hutnik & DYNAMO % JASTRZĘBIE & MAGDEBURG
-
-
W jakim kierunku może się opłacać obecnie kształcić osobie która chodzi do LO do klasy humanistycznej? (pytanie nie dotyczy mnie, zeby nie bylo)
Zeby się dało z tego jakoś żyć i żeby to było w miare rozsądne
Gdyby USB działało to czemu nie. Zapewne są programy do zdalnego sterowania.
Zeby się dało z tego jakoś żyć i żeby to było w miare rozsądne

Kod: Zaznacz cały
jest jakaś opcja ściągnięcia danych z nokia c7, przy niedziałającym wyświetlaczu. tel zabezpieczony kodem pin. komp mi go nie widzi na usb
Gdyby USB działało to czemu nie. Zapewne są programy do zdalnego sterowania.