Ogólnohutnicza pomoc
Moderator: dUfio
Winnetou pisze:Lucas[NH] pisze:Jeśli chodzi Ci np o przeniesienie go do 2 pokoju i podlaczenie go do innego telewizora to jak najbardziej tak, nie da sie jedynie podlaczyc do 2 tv jednoczesnie
Probowalem to zrobic na na dwoch innych telewizorach i nic to nie dalo. Wiec chyba to ze mna cos jest nie tak![]()
JaNH - UPC za dodatkowy dekoder zyczy sobie 15 zl na miesiac.
A jaki problem zawsze wystepuje? I jaki masz dekoder oraz jakim złączem go podpinasz?
Jeśli nie potrzebujesz cyfrówki na drugim TV, tylko analog, przed dekoderem dajesz rozgałęźnik i niezależny sygnał leci nawet na wszystkie pokoje. Jeśli musi być cyfrówka, HD - bejery to tak jak piszą przedmówcy bez Multiroom się nie obejdzie. 15 zł/mies? - to i tak nieźle, kiedyś było 25 zł bez negocjacji.
Moja pani jakis czas temu wrocila z niemiec z pracy
pytanko mam o zwrot podatku ,poniewaz przysylaja mi reklamy na poczte o zwrotach podatku w przypadku pracy w niemczech,anglii i jakis tam innych panstw
czy jest faktycznie szansa cos odzyskac ? jak to dziala ?
dziisaj dzwonila babka chyba z firmy z tax tare i mowila zeby wyslac kurierem dokumenty i biora z tego 15 %
plis o info
pytanko mam o zwrot podatku ,poniewaz przysylaja mi reklamy na poczte o zwrotach podatku w przypadku pracy w niemczech,anglii i jakis tam innych panstw
czy jest faktycznie szansa cos odzyskac ? jak to dziala ?
dziisaj dzwonila babka chyba z firmy z tax tare i mowila zeby wyslac kurierem dokumenty i biora z tego 15 %
plis o info
W angli nie musisz się rozliczać, po 5 latach sami Cie rozliczą i normalnie zwracają podatek, no chyba że wolisz rozliczać sie co roku to wysyłasz do odpowiedniego urzędu P60 i po jakimś czasie przychodzi Ci odpowiedz ile Ci zwrucą i za jakiś czas dostajesz czek.
CHWDP JEBANYM KATOM/"Przypomnij sobie jak kiedyś byłeś gumiorem, odłóż sprzęt walcz z honorem"
http://www.gumtree.pl/cp-kierowcy-kurie ... -458240806
sytuacja jest taka kurs tutaj kosztuje 300 + 150 egzmin Udt + 50 lekarz
=500 zl
na Htsie 740 zl ( w tym egzamin) + lekarz
dobrze kombinuje ze na tym zadupiu kolo Zakopianki jest taniej czy jest gdzies jakis wałek ?
sytuacja jest taka kurs tutaj kosztuje 300 + 150 egzmin Udt + 50 lekarz
=500 zl
na Htsie 740 zl ( w tym egzamin) + lekarz
dobrze kombinuje ze na tym zadupiu kolo Zakopianki jest taniej czy jest gdzies jakis wałek ?
pzdr Osiek
Jakby ktos miał czas w niedzielę o 19:00 - i lubi muzykę elektroniczna i jej odmiany (trance i inne takie tam), to moze pomóc w biciu rekordu sluchalnosci: http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-a ... 8569_n.png