Ogólnohutnicza pomoc
Moderator: dUfio
-
Potrzebuje PILNIE zasiegnąć informacjii, syn kuzynki gra w Dalinie Myslenice jest naprawde niezly rocznik 2001 pare dni temu dostali propozycje z PROGRESU żeby przeszedł do nich do gimnazjum zamieszkując w jakimś internacie ,ORIENTUJE SIE KTOS JAK TO MOZE WYGLĄDAĆ GDZIE ZNAJDUJE SIE TO ICH GIMNAZJUM, INTERNAT...
Wiem wiem ja po uslyszeniu gdzie ma iść tez im to odradziłem no ale oni sie wachają i chcieliby sie dowiedziec czegoś wiecej na ten temat.
Wiem wiem ja po uslyszeniu gdzie ma iść tez im to odradziłem no ale oni sie wachają i chcieliby sie dowiedziec czegoś wiecej na ten temat.
FC PORĘBA
linkaRTS pisze:robił ktoś z Was ostatnio prawo jazdy i może polecić szkołę/instruktora ?
najlepiej centrum
http://osk-jantar.com/
kumpel nie narzekał
linkaRTS pisze:KSH74NH pisze:moj brachol
zdawalnosc ma ogromna z tego co pamietam 1 na 10 tylko nie zdawal egazminu
OSK orzel nie daleko ronda polsadu
podziwiam jego cierpliwosc do uczacych sie
gdybym się zdecydowała to mogłabym go wykończyć
jakieś zniżki ?
oczywiscie ze tak
brachol i tak ma niesamowita cierpliwosc do ludzi ,na dodatek nie przeklina

jakbys chciala to uderz na PW
Jest na forum jakiś prawnik, albo ktoś kto się troszkę na prawie zna?
Mam taką sprawę do załatwienie.
Chodzi o podanie do sądu PKP, za uszkodzenie samochodu powstałe na przejeździe kolejowym. Przejazd w zimie, był w tak fatalnym stanie, że wystające płyty uszkodziły miskę olejową a w konsekwencji padł też silnik.
Próba załatwienia czegokolwiek z koleją skończyła się całkowitym brakiem reakcji z ich strony na kierowane do nich pisma.
Do jakiego sądu kierować sprawę?
Jak jest szansa otrzymania odszkodowania za straty?
Mam taką sprawę do załatwienie.
Chodzi o podanie do sądu PKP, za uszkodzenie samochodu powstałe na przejeździe kolejowym. Przejazd w zimie, był w tak fatalnym stanie, że wystające płyty uszkodziły miskę olejową a w konsekwencji padł też silnik.
Próba załatwienia czegokolwiek z koleją skończyła się całkowitym brakiem reakcji z ich strony na kierowane do nich pisma.
Do jakiego sądu kierować sprawę?
Jak jest szansa otrzymania odszkodowania za straty?
OŻÓG 1950 pisze:Idziesz np. do Pierlexa (ul. Przy Rondzie 55/2, 31-547 Kraków). Opowiadasz. Płacisz kasę. Idziesz złożyć pismo do odpowiedniego sądu na Dziennik Podawczy. Prosto i przede wszystkim szybko. A jak będziesz czekał na odpowiedź na forum, to Ci to jeszcze trochę czasu zajmie.
Dzięki, ale sprawa nie dotyczy bezpośrednio mojej osoby. Ja bym tak zrobił, ale poszkodowany uparł się, że sam napisze pismo i męczy mnie o znalezienie wzoru w necie i odpowiedniego sądu...