Liga Mistrzów '05 -'06 Znamy grupy - typujemy wyniki!!!!

Czyli wszystko to co nie mieści się w powyższych kategoriach - taki nasz mały hutniczy Hyde Park:)

Moderator: dUfio

BuA SPW

Postautor: BuA SPW » śr wrz 14, 2005 1:20 pm

Kibicuje tylko i wyłącznie Barcy...A z wtopy Realu bardzo się cieszę..Jebać Real :lol: :wink:
Obrazek

Awatar użytkownika
PennyWise

Postautor: PennyWise » śr wrz 14, 2005 1:23 pm

Daro pisze:
PennyWise pisze:
Daro pisze:To co zagrał dzisiaj Olympique Lyon to mistrzostwo.Jak widać pieniądze nie grają choć Lyon takich tanich zawodników też nie ma jednak w porównaniu z Realem to odpadają.Sensacją kolejki porażka Olympiakosu z cipowatym Rosenborgiem(oj chyba pół Europy wjebało na tym meczu sporo hajsu).

Sensacja , jak sensacja , trzeba było grać Inter z Artmedia :D

Jak nie masz pojęcia o piłce to sie nie wypowiadaj
Dobrze ze ty masz o wszystkim pojecie nasz forumowy omnibusie :wink: To dla mnie nie bylo sensacja , Rosenborg przegral w lidze 5 razy z rzedu i musialo przyjsc przelamanie , bo wiadomo ze to nie jest jakas bardzo slaba druzyna
BOG Z Nami, chuj z Nimi.
Oldschool Fan

Awatar użytkownika
Daro

Postautor: Daro » śr wrz 14, 2005 1:49 pm

PennyWise pisze:
Daro pisze:
PennyWise pisze:
Daro pisze:To co zagrał dzisiaj Olympique Lyon to mistrzostwo.Jak widać pieniądze nie grają choć Lyon takich tanich zawodników też nie ma jednak w porównaniu z Realem to odpadają.Sensacją kolejki porażka Olympiakosu z cipowatym Rosenborgiem(oj chyba pół Europy wjebało na tym meczu sporo hajsu).

Dobrze ze ty masz o wszystkim pojecie nasz forumowy omnibusie :wink: To dla mnie nie bylo sensacja , Rosenborg przegral w lidze 5 razy z rzedu i musialo przyjsc przelamanie , bo wiadomo ze to nie jest jakas bardzo slaba druzyna

To trzeba było grać 2 na Rosenborg za 100 kurs 6.10-przecież to nie była dla ciebie niespodzianka.Rosenborg który przegrywa wszystko co sie da w lidze(w szczególności na wyjazdach) i broni się przed spadkiem wygrał w Pireusie z Olympiakosem który rok temu ograł Liverpool 1-0 a teraz wygrał w Atenach z Panathinaikosem 2-0 i z Panioniosem u siebie 5-0-fakt to nie była niespodzianka.
Hutnik 1950 KRAKÓW-wiara która przetrwała wszystko

Awatar użytkownika
PennyWise

Postautor: PennyWise » śr wrz 14, 2005 2:32 pm

Daro pisze:
PennyWise pisze:
Daro pisze:
PennyWise pisze:

To trzeba było grać 2 na Rosenborg za 100 kurs 6.10-przecież to nie była dla ciebie niespodzianka.Rosenborg który przegrywa wszystko co sie da w lidze(w szczególności na wyjazdach) i broni się przed spadkiem wygrał w Pireusie z Olympiakosem który rok temu ograł Liverpool 1-0 a teraz wygrał w Atenach z Panathinaikosem 2-0 i z Panioniosem u siebie 5-0-fakt to nie była niespodzianka.

A skad wiesz , ze nie gralem :wink: A tak serio to zazwyczaj jest tak , ze tak zwane pewniaki dnia daja dupy , dzisiaj moze byc jakis wal w parze Juve i Bayern
BOG Z Nami, chuj z Nimi.

Oldschool Fan

Awatar użytkownika
Daro

Postautor: Daro » śr wrz 14, 2005 3:47 pm

Wiadomo Penny to jest tylko piłka i wszystko może się zdarzyć.Zobaczymy czy dobrze myślisz ja myśle że i Bayern i Juventus wygrają.Zobaczymy ok.22.30

Awatar użytkownika
PennyWise

Postautor: PennyWise » śr wrz 14, 2005 4:14 pm

Daro pisze:Wiadomo Penny to jest tylko piłka i wszystko może się zdarzyć.Zobaczymy czy dobrze myślisz ja myśle że i Bayern i Juventus wygrają.Zobaczymy ok.22.30

Ja tez mam nadzieje , że wygraja postawiłem na nim , no i jest tez wiele sadow ze pastuszkowie z FC Thum moge urwac jakies punkty Aresanalowi , ale jak widzialem dwa mecze Arsenalu w tym sezonie to nie sadze , tyle ze Kanonierzy bez Henriego , ale badzmy dobrej mysli .Bayern , Arsenal i Juve do boju po pieniazki dla mnie :wink:
BOG Z Nami, chuj z Nimi.

Oldschool Fan

Awatar użytkownika
Daro

Postautor: Daro » śr wrz 14, 2005 5:41 pm

Arsenal Juve Bayern Udinese i Barca dzisiaj i bedzie git :D

MUSTAFA PL

Postautor: MUSTAFA PL » śr wrz 14, 2005 7:53 pm

Na dzisiaj moje typy są takie :

Grupa A :
FC Brugge vs Juventus Turyn 2
Rapid Wiedeń vs Bayern Monachium 2

Grupa B :
Arsenal Londyn vs FC Thun 1
Sparta Praga vs Ajax Amsterdam x

Grupa C :
Werder Brema vs FC Barcelona 2
Udinese Calcio vs Panathinaikos Ateny x

Grupa D :
Benfica Lizbona vs OSC Lille 1
Villarreal FC vs Manchester United 2

Ale po wczorajszym meczu Lyon - Real wiem że wszystko jest możliwe . Szkoda , że znowu TVP i Polsat Sport dają ten sam mecz czyli Werder - Barcelona , mogła by jedna stacja pokazać Villarreal FC vs Manchester United , bo to też będzie bardzo ciekawy mecz . A w spotkaniu Werder - Barca można się spodziewać jednostronnego widowiska i głatkiego zwycięstwa FC Barcelony , ale jak już mówiłem wszystko może się zdarzyć . Ja będe raczej kibicował Werderowi jako kibic Realu Madryt , ale z drugiej strony nie przepadam za Klose więc ten mecz będzie jak dla mnie miał zdecydowanie mniejsze emocje niż wczorajszy .
Obrazek Hutnik DYWIZJONU 303 !
thk

Awatar użytkownika
Daro

Postautor: Daro » czw wrz 15, 2005 12:41 am

No to co Penny chyba wygrałeś.Kurwa aż żal tych meczów że sie nie zagrało grubo wszystko weszło tak jak miało wejść.

Awatar użytkownika
PennyWise

Postautor: PennyWise » czw wrz 15, 2005 9:27 am

Daro pisze:No to co Penny chyba wygrałeś.Kurwa aż żal tych meczów że sie nie zagrało grubo wszystko weszło tak jak miało wejść.

No spokojnie , szkoda mi tylko ajaxu , jak by wszedl to za 2 byla by banieczka , a nie ma co go grubo grac , wczoraj mielismy szczescie , ale gdyby bylo inaczej , stracil bys , lepiej pomalu budowac kapitał :wink:
BOG Z Nami, chuj z Nimi.

Oldschool Fan

SIMON NH

Postautor: SIMON NH » czw wrz 15, 2005 3:55 pm

Real slaby.Bardzo slaby-za duzo gwiazd a nie ma kto grac...
Barcelona tez szczesliwie wygrała--karny sedzia im dal w prezencie..
arsenal tez wygral cudem-w doliczonym czasie

chyba nie ma faworata--wygra LM pewnie C.F.C :(
Każdy człowiek jest głupcem przez pięć minut dziennie. Mądrość polega na tym, aby tylko przez pięć minut.
Elbert Hubbard