[Film] 'Afera' Toruńska <lol>

Czyli wszystko to co nie mieści się w powyższych kategoriach - taki nasz mały hutniczy Hyde Park:)

Moderator: dUfio

SIMON NH

Postautor: SIMON NH » sob mar 18, 2006 9:23 pm

HDS pisze: Najbezpieczniej w Nowej Hucie
MNIEJ PRZESTEPSTW
O 13 % spadla przestępczość w ubiegłym roku na terenie Krakowa .........
.....w roku 2005 na terenie Krakowa policja odnotowała 45 270 przestępstw.....wedlug danych policji NAJBEZPIECZNIEJSZĄ DZIELNICĄ JEST NOWA HUTA , natomiast do największej liczby przestępstw dochodzi na terenie śródmieścia .......
ps.
pie***lony ziobro wciaz bazuje na steeotypach o Nowej Hucie

Dzisiejszy TELEKURIER na TVP3--BaNDYCI ZE STADIONÓW

Mowa o bijatykach kibicow.Głos zabiera Ziobro nt sadów 24 godzinnych..oczywiście musi wspomnieć ze w Hucie na oś.Kalinowych doszlo da bandyckiego napadu!Czy on ma kurwa kompleks tej huty?Ciagle huta, huta..Oczywiście ze zlej strony pokazana
Każdy człowiek jest głupcem przez pięć minut dziennie. Mądrość polega na tym, aby tylko przez pięć minut.
Elbert Hubbard

HaKaeS

Postautor: HaKaeS » sob mar 18, 2006 10:51 pm

Nie przejmuj się Simon - ja też się kiedyś przejmowałem i wkurzałem na to co gadają o Nowej Hucie (w skrócie mówiąc same negatywy, ani jednego pozytywu), ale to nie ma sensu. Wszyscy zawsze będą na tą dzielnice jechać, choćby przeszła metamorfozę i stała się zajebiście bezpieczna.
Obrazek

Awatar użytkownika
Monka

Postautor: Monka » ndz mar 19, 2006 11:27 pm

ehhh ja jutro w szkole zamiast 1 lekcji mam jakies spotkanie nt przemocy, znajac zycie pewnie przyjdzie jakis policjancik i bedzie pieprzyl jaka to Huta jest zła, jakie to siedlisko bandytyzmu, jak to tutaj morduja, gwalca, kradna i bija itepe :?
oj czuje ze z tym palantem podyskutuje ostro :lol: :wink:
Barwy Królewskie Biało-Błękitno-Niebieskie!!

PoMpOn eNHa

Postautor: PoMpOn eNHa » pn mar 20, 2006 3:44 am

W razie jak by ktos jeszcze nie widzial lub chcial obejrzec jeszcze raz to znalazlem takie cos :D http://www.tvp.pl/telekurier/_Reportaze.htm
(TELEKURIER "Bandyci ze Stadionow" na samym dole ;))

7:50 Sektor "B" naszego stadionu?? 8)
Fanatyczna Emigracja - Hutnik Nowa Huta