Ja w rynkowych okolicach polecem Stilla na Gołębiej (wszystkim prawicowcom spodoba sie drink "Walnij Czerwonego" i portrety przywódców prawicowych junt na ścianie), Stary Port na Straszewskiego (w obu piwo za 4 PLN w tej okolicy to rzadkość) i bramę przy Zakładzie Historii Bizancjum UJ na Studenckiej
A w moim Podgórzu to ClubOko i Rękawka na mojej ulicy (nie ma przynajmniej problemów z nocnym powrotem )
Wodzislaw slaski przy granicy Czeskiej piwo - gratis, vodka - gratis zebralismy sie chyba okolo 0:20 na rynku to sesja, atmosfera, stary port, montmarc(czy jakos tak ) browar - 4 zlote kiedys va banqe...
tawerna na mogilskiej - 2,50 piwko
nie polecam frantica: wylęgarnia pedałów i sfochowanych maniur, do dupy muzyka i ogolny syf.
Zwolennicy skrajnie prawicowych poglądów tez by nie byli zadowoleni z towarzystwa
Polecam Loch Ness na warszawskiej.
Tanie piwo , ladne laski i zawsze w duzej liczbie ,duzo miejsca ,
dobre imprezy , knajpa czynna juz od 9 rano , fajne kelnerki, fajne loze
Nie mam udziałów w lochu ale szczerze polecam
"Ręce i nogi" na Szewskiej. Bro po 6 zyli, w weekend jakiś DJ zapodaje klubową nutką.
Minus to selekcjonerka...ale da się ją obejśc.
Ogólnie spox - polecam.
JOK_NH pisze:"Ręce i nogi" na Szewskiej. Bro po 6 zyli, w weekend jakiś DJ zapodaje klubową nutką. Minus to selekcjonerka...ale da się ją obejśc. Ogólnie spox - polecam.
byłem tam jakieś dwa miechy temu z laską jak z nią byłem jeszcze to mnie nie chciał wpuścić za kaptur i czapeczkę, ale jak zdjąłem to mogłem wejść. Notabene słyszalem później od róznych osob głosy że to knajpa gejowska
Miałem okazję bawic się tam wczoraj i jak na podobno gejów to zajebiste mają...cycki Mnie nie chcieli wpuścic z powodu kaptura i musiałem podciągnąc spodnie , a miałem na sobie szturmówki w plamy i to też im nie pasiło.
Ale tak jak mówiłem da się z nimi dogadac.
Obecności gejów nie stwiedziłem