Ja przestałem tam jadać, jak zobaczyłem w jakich warunkach jest robione żarcie.
Natomiast polecam zajebistą karkówkę w sosie cebulowym w lokalu tuz obok sławetnych zapiekanek na Kazimierzu. Porcja słuszna, cena 8 zł i najadłem się do syta!
Wspomniany Bar Max zdecydowanie odradzam tym którym zdrowie miłe Co prawda porcje są wielkie i ceny świetne, ale warunki przygotowania skandaliczne. Właściwie jest to odpowiedź na pytanie skąd tak niskie ceny przy tak wielkich porcjach Przyznaję że kiedyś czasem tam jadałem, ale skutecznie się wyleczyłem gdy zobaczyłem jak i z czego jest to robione. Dramat.
ja tez serdecznie odradzam siec MAX. stolowalem sie kiedys w nieistniejacym juz punkcie kolo dawnego kina wanda bo skurwysynsko lubie takie obrzydliwe zarcie. Ale jak ktorys raz z rzedu wpierdolili mi do Knyszy czy tam takiego wielkiegiego chesburgera ketchup , majonez i musztarde to podziekowalem i dziekuje nadal. zarcie na odpierdol sie
za to w poszukiwaniu Dener Kebaba z baranina trafilem do budy na Czarnowiejskiej reklamujacej sie jako jedyny Doner w Krk. jednak okazalo sie ze niczym sie nie rozni od pozostalych krakowskich poza wielkoscia, jest naprawde spory
Większość w tej samej hurtowni mięso i sosy kupuje Są jednak tacy, co owe sosy robią sami szukając jakiejś wyjątkowości w sprzedawanych przez nich produktach Jeżeli chodzi Ci o budkę na rogu Czarnowiejskiej i Miechowskiej to tam tak właśnie robią
Ostatnio zmieniony wt mar 06, 2018 3:11 pm przez jarkonh, łącznie zmieniany 1 raz.
nie wiem czy to miechowska ale to jest niedaleko miasteczka agh kolo knajpy czerwony smok i zabki. odnioslem wrazenie ze oni raczej ida na ilosc tak zeby takim kebabem najadlo sie na spolke 4 studentow, ja go nie dojadlem a zde mieso jest z jednego pieca wszedzie to widac, slychac i czuc
zmieniam ocene mojej ulubionej Knyszy ze zlotego wieku. lata w tym roku nie bylo upalnego wiec nie widze powodu dla ktorego Knysza ma byc sucha. a jest
nie zmienia sie jedno. nadal jest nie do zjedzenia ! nie ma cwaniaka na nia !
ok, biore stoper + w razie zwyciestwa oddaje koszty knyszy.
okruszki nie moga byc wieksze niz centymetr szescienny
nie dozwolone jest zwracanie knyszy ani jedzenie na kiblu
czas liczony jest od wyjscia z progu auta, nie od pierwszego ukaszenia