DOBRE ŻARCIE - czyli co i gdzie warto jeść
Moderator: dUfio
-
dzuhas pisze:akurat Krzucho to szybki pijus. a wiec kolejny konkurs jest taki. ja stawiam 6pak, jak go wypijesz w 15 minut to mozesz go sobie zatrzymac a jak nie to oddajesz kase
Jeżeli chodzi chodzi o knyszę to jak wspomniałem nie widziałem na własne oczy tego giganta ale do rywalizacji chętnie stanę, natomiast jeżeli chodzi o sześciopak w 15 minut to....co to ma być za wyzwanie. Pfff.

Jeżeli będziesz nam wyznaczał takie "surwiwalowe" zadania to z torbami pójdziesz niebawem.
Quam dulce et decorum est pro patria mori
BINGONH pisze:dzuhas pisze:jak wpierdolisz ja w 10 minut dostajesz 6cio pak
Wypić 6 pak w 10 minut to by była sztuka!
A nie jakaś tam "bułeczka"![]()
W dawnych czasach browarka potrafiłem łyknąć w 1min, teraz to musiał by 3-4, oczywiście puszka bo picie z kubka jest banalnie łatwe.
Jak pijesz z rury, to trwa to ok 4-5 sekund

Troublemaker pisze:dzuhas pisze:akurat Krzucho to szybki pijus. a wiec kolejny konkurs jest taki. ja stawiam 6pak, jak go wypijesz w 15 minut to mozesz go sobie zatrzymac a jak nie to oddajesz kase
Jeżeli chodzi chodzi o knyszę to jak wspomniałem nie widziałem na własne oczy tego giganta ale do rywalizacji chętnie stanę, natomiast jeżeli chodzi o sześciopak w 15 minut to....co to ma być za wyzwanie. Pfff.
Jeżeli będziesz nam wyznaczał takie "surwiwalowe" zadania to z torbami pójdziesz niebawem.
skad wiesz jaki szesciopak przyniose ? i jaka bedzie mial temperature ?
pzdr Osiek
-
dzuhas pisze:Troublemaker pisze:dzuhas pisze:akurat Krzucho to szybki pijus. a wiec kolejny konkurs jest taki. ja stawiam 6pak, jak go wypijesz w 15 minut to mozesz go sobie zatrzymac a jak nie to oddajesz kase
skad wiesz jaki szesciopak przyniose ? i jaka bedzie mial temperature ?
Przypuszczam, że będzie to sześciopak:
-piwa (0,5l),
-nieprzeterminowanego,
-alkoholowego,
-o temperaturze max. 20 stopni Celsjusza,
Quam dulce et decorum est pro patria mori
-
Jako że mieszkam niedaleko, więc obadałem nową biedronkę. Układ identyczny jak w Lidlu przy Strusia. Jedynie alkohol będzie - czekają na pozwolenie - bliżej kas. Pierwszego paździocha tych kurzych cycków było od zaje*bania, a schab b/k 13 za kilo. Wczoraj nawet było kilka paczek.
W niedzielę o 9:00 działy się tam sceny jak z horrroru
Wpadli nieoczekiwani goście więc musiałem wyskoczyć po coś na ząb, a tu mina: przepraszamy awaria brak prądu. Ludzie walili w szyby i chcieli wejść oknem. Wielki zawód sprawiła nam tego poranka biedronka
Z innej beczki, polecam kebaba w tortilli z Szewskiej (po stronie Mc zaraz za Molierem idąc z Rynku), który ma niecodzienny wyglad - jest wielkości 500 kartkowego zeszytu A5.
W niedzielę o 9:00 działy się tam sceny jak z horrroru

Z innej beczki, polecam kebaba w tortilli z Szewskiej (po stronie Mc zaraz za Molierem idąc z Rynku), który ma niecodzienny wyglad - jest wielkości 500 kartkowego zeszytu A5.