Wódka, browar, a może wino??
Moderator: dUfio
-
BIMBER pisze:BINGONH pisze:Można gdzieś kupić piwo (obojętnie jakie) w puszkach 0,33?
a co nie dajesz rady wypić 0,5 jak moja stara?
Padłem.

Biorąc pod uwagę porę roku, predyspozycje do rozgrzewania się prawdziwych Polaków ( nierzadko w plenerze ) polecam Soplicę Orzech Laskowy. Dobra w smaku i świetnie wchodzi. De facto jak każda wchodzi optymalnie lecz dla mniej wprawionych tego typu sytuacjach orzech jest idealny.
http://www.lavineria.pl/product.php?id_product=240
Bania!
Quam dulce et decorum est pro patria mori
BIMBER pisze:BINGONH pisze:Można gdzieś kupić piwo (obojętnie jakie) w puszkach 0,33?
Wyszła Ci riposta

Ale Ja mam inny problem, strasznie nie odpowiada mi pojemność 0,5 na jedno piwko za mało przydał by się podkład z 0,33 do obiadku 0,33 było by najlepsze i nawet na mieście można by spokojnie wypić bez ryzyka przypału
-
BINGONH pisze:BIMBER pisze:BINGONH pisze:Można gdzieś kupić piwo (obojętnie jakie) w puszkach 0,33?
Wyszła Ci riposta![]()
Ale Ja mam inny problem, strasznie nie odpowiada mi pojemność 0,5 na jedno piwko za mało przydał by się podkład z 0,33 do obiadku 0,33 było by najlepsze i nawet na mieście można by spokojnie wypić bez ryzyka przypału
Gwoli ścisłości Bingo, to w moim mniemaniu do obiadku optymalna może być dawka 0,33...tyle, że czystej a nie piwa...
Taki aperitif sprawi, że wchłoniesz każdy posiłek, a po nim...szybko gwoździa do stołu nie wbijesz kontynuując melanż ( podejrzewam, że po trzech setkach nie byłbyś w stanie oprzeć się smakom )

to nie ja to jest jakaś spekulacja... kalumnie!...media szukają taniej sensacji, a w ogóle panie pośle ja Panu nie przerywałem...
http://www.youtube.com/watch?v=UdJSVB40 ... h_response
BIEDA NIGDY NIE JEST SMUTNA
Panowie raj na ziemi...
Aż nazwę twego przybytku z zachwytu zapomniałem
W każdym razie piw jest tam tyle że ogarnąć nie idzie!!!
Stałem 5 minut w kolejce z miną jak dzieciak co pierwszy raz widzi "świerszczaka" mowę mi wręcz odebrało i ani połowy nie ogarniałem dokładnie. Raj, Eden, słów brak...
Ceny też bardzo przyzwoite.
Co prawda za mojego ukochanego Pilznera dałem 4,50zł (ale na Słowacji płaciłem za niego tyle samo). Z tym jest to Pilzner oryginalny z Czech nie ten z marketów rozlewany w Polsce
Każdy kto szuka piw oryginalnych, zagranicznych, egzotycznych, czy jakichkolwiek innych musi się tam udać.
To święte miejsce dla każdego piwosza znajduje się na ulicy Kobierzyńskiej najlepiej to wsiadać w 178 wysiąść na przystanku Ruczaj I 50 metrów z buta i bramy Edenu staną przed Wami otworem.
Czynne pon-sob 8-22
Aż nazwę twego przybytku z zachwytu zapomniałem

Stałem 5 minut w kolejce z miną jak dzieciak co pierwszy raz widzi "świerszczaka" mowę mi wręcz odebrało i ani połowy nie ogarniałem dokładnie. Raj, Eden, słów brak...
Co prawda za mojego ukochanego Pilznera dałem 4,50zł (ale na Słowacji płaciłem za niego tyle samo). Z tym jest to Pilzner oryginalny z Czech nie ten z marketów rozlewany w Polsce
Każdy kto szuka piw oryginalnych, zagranicznych, egzotycznych, czy jakichkolwiek innych musi się tam udać.
To święte miejsce dla każdego piwosza znajduje się na ulicy Kobierzyńskiej najlepiej to wsiadać w 178 wysiąść na przystanku Ruczaj I 50 metrów z buta i bramy Edenu staną przed Wami otworem.
Czynne pon-sob 8-22
-
BINGONH pisze:Panowie raj na ziemi...
Aż nazwę twego przybytku z zachwytu zapomniałem![]()
Czynne pon-sob 8-22
W wolnej chwile chętnie zajrzę. Dawno nie piłem siekiery w postaci "czarnego" Amsterdamu". wnioskuję, że tam będzie.
PS: Bingo, w moim mniemaniu każda Planeta chociażby jest Edenem bezsprzecznie.