birkut pisze:Powyższe wypowiedzi świadczą że miałem racje zabierając głos w temacie "Jeden procent".
Temat WOŚPu wywołuje jak widać kontrowersje.
Kibice Hutnika prywatnie mogą (i na pewno to robią) popierać jakie chcą organizacji czy partie polityczne.
Jednak z oficjalnym stanowiskiem, w imieniu wszystkich kibiców naszego klubu trzeba być ostrożnym.
A gdyby ktoś inny wpisał że popieramy np. Caritas- już widzę te wpisy na klechy![]()
Samo to że Metal wrzucił ten temat do polityki jest znamienne. Uważam że ten kto chce naprawdę pomagać, nie miesza sie do polityki bo to mu to może tylko odstraszyć potencjalnych ofiarodawców.
1) przecież nikt nie twierdzi że nie miałeś racji zaczynając tę dyskusję.
2) odpowiadając językiem miłości: "temat WOŚP wywołuje kontrowersje tylko w u ludzi o wiadomych poglądach"

3) Popełniłem błąd, ale natychmiast po zwróceniu mi uwagi poprawiłem się i przeprosiłem, czy powinienem Twoim zdaniem zrobić coś więcej?
4) Wrzuciłem ten wątek do tematu POLITYKA, bo to dyskusja światopoglądowa, nie ma sensu zakładać kolejnego wątku na temat 1% (byłby to 4 wątek licząc z tym usuniętym).
5) "Uważam że ten kto chce naprawdę pomagać, nie miesza sie do polityki bo to mu to może tylko odstraszyć potencjalnych ofiarodawców."
Czyli WOŚP jest zła, bo Metal wrzucił temat o niej do Polityki.
To jakaś paranoja.