Temat o wszystkim
Moderator: dUfio
Jak ja kurwa kocham ten zasrany Rynek...
Swoją drogą, wydaje mi się, że na przestrzeni kilku lat namnożyło się tam różnych klubów z selekcją i innymi pierdołami. Wszystko dla jaśnie wielmożnych... No, ale to tak off topic.
Obejrzyjcie:
http://nasygnale.pl/kat,1025343,title,N ... caid=6b449
Swoją drogą, wydaje mi się, że na przestrzeni kilku lat namnożyło się tam różnych klubów z selekcją i innymi pierdołami. Wszystko dla jaśnie wielmożnych... No, ale to tak off topic.
Obejrzyjcie:
http://nasygnale.pl/kat,1025343,title,N ... caid=6b449
...więc gdy goły opadniesz na lód, mały biznes zrób, szybki biznes zrób, jakiś biznes zrób. Potem laba! Tylko skok, jeden skok, na bank...
No to witaj w klubie
Najbardziej wkurzają mnie te kluby, gdzie są przed wejściem czerwone dywany i zawieszona linka na dwóch tyczkach. Goście robią wielką łaskę, że odepną tą smycz i Cię wpuszczą... A w środku... Uważam, że świat jest coraz bardziej zepsuty...
No, ale to znowu tak off topic.
Pozdrawiam

Najbardziej wkurzają mnie te kluby, gdzie są przed wejściem czerwone dywany i zawieszona linka na dwóch tyczkach. Goście robią wielką łaskę, że odepną tą smycz i Cię wpuszczą... A w środku... Uważam, że świat jest coraz bardziej zepsuty...
No, ale to znowu tak off topic.
Pozdrawiam
...więc gdy goły opadniesz na lód, mały biznes zrób, szybki biznes zrób, jakiś biznes zrób. Potem laba! Tylko skok, jeden skok, na bank...
Jaki off top Ożóg - to temat o wszystkim
Ja generalnie mam kilka knajp do których chodzę, bo te selekcje w ogóle są śmieszne. Ludzie się nakręcają w kolejce przed klubem, a w chodzisz tam to kurwa jedna wielka dyskoteka półmózgich ludzi - widać na filmie jak się to kończy. Patologia pełną gębą. Ogólnie Rynek to właśnie nocą tak wygląda, żenujące. Szkoda, że na Kazimierzu tez już widziałem kilka takich scen. Te prostaki są wszędzie.
P.S. Jakbym miał taką kobiecą dziewczynę...to

Ja generalnie mam kilka knajp do których chodzę, bo te selekcje w ogóle są śmieszne. Ludzie się nakręcają w kolejce przed klubem, a w chodzisz tam to kurwa jedna wielka dyskoteka półmózgich ludzi - widać na filmie jak się to kończy. Patologia pełną gębą. Ogólnie Rynek to właśnie nocą tak wygląda, żenujące. Szkoda, że na Kazimierzu tez już widziałem kilka takich scen. Te prostaki są wszędzie.
P.S. Jakbym miał taką kobiecą dziewczynę...to

Prawda jest taka że bydło robią w większości wieśniaki które przyjechały na studia i wydaje im się że są coll czy trendy (czy jak to się pisze w ich języku)
Ostatnio miałem taką akcję w 15 jak do pracy jechałem sobota coś ok 18, wsiadły 2 laski i gościu z wyglądu tak fejsbukowa młodzież.
Gościu totalnie najebany albo naćpany ledwo się w sumie trzymał prawie nic nie kontaktował.
Za to laski tak samo na fazie bydło niesamowite robiły to że pijane czy się głośno drą ok jakoś można zrozumieć ale wylewanie coli na podłogę skakanie
i wieszanie się uchwytów jak małpy
Cyrk normalnie.
Do tego dyskusja z użyciem wszystkich słów "inteligentnych " żeby pokazać jakie to one mądre nie są przeplatana oczywiście łaciną. Z łaciny znały tylko jedno słowo - widać tego ich na studiach nie uczą.
Szczytem wszystkiego było próba palenia w tramwaju, i głośne darcie się że jej wolno palić podczas gdy druga twierdzi że jej nie wolno.
Mi to tam akurat lata żandarmem czy psem nie jestem żeby każdego pajaca na ulicy uspokajać - no ale bez przesady co można to można.
Ja jednak wychodzę z zasady że tacy ludzie sobie opinię wystawiają.
Choć w głębi duszy to tylko czekałem żeby tą cole w końcu i mi na buty wylały - to bym już nie podarował
Ostatnio miałem taką akcję w 15 jak do pracy jechałem sobota coś ok 18, wsiadły 2 laski i gościu z wyglądu tak fejsbukowa młodzież.
Gościu totalnie najebany albo naćpany ledwo się w sumie trzymał prawie nic nie kontaktował.
Za to laski tak samo na fazie bydło niesamowite robiły to że pijane czy się głośno drą ok jakoś można zrozumieć ale wylewanie coli na podłogę skakanie

Do tego dyskusja z użyciem wszystkich słów "inteligentnych " żeby pokazać jakie to one mądre nie są przeplatana oczywiście łaciną. Z łaciny znały tylko jedno słowo - widać tego ich na studiach nie uczą.
Szczytem wszystkiego było próba palenia w tramwaju, i głośne darcie się że jej wolno palić podczas gdy druga twierdzi że jej nie wolno.
Mi to tam akurat lata żandarmem czy psem nie jestem żeby każdego pajaca na ulicy uspokajać - no ale bez przesady co można to można.
Ja jednak wychodzę z zasady że tacy ludzie sobie opinię wystawiają.
Choć w głębi duszy to tylko czekałem żeby tą cole w końcu i mi na buty wylały - to bym już nie podarował

Co do kombinatora, to nic specjalnie ciekawego. Kiedyś przynajmniej ochrona od nas z ekipy stała(pozdrawiam). Stare meble ze smietnika, jakies dziwne typy z kolczykami w uszach ala papuasi, ładna własciecielka i mamy klub pelna gębą.
Klimat nie za bardzo mój, ale zawsze jak jestem w Hucie wpadne bo to jedyne miejsce gdzie można posiedzieć po 22 i napić się vódy w promieniu 3 km od placu centralnego.
Klimat nie za bardzo mój, ale zawsze jak jestem w Hucie wpadne bo to jedyne miejsce gdzie można posiedzieć po 22 i napić się vódy w promieniu 3 km od placu centralnego.
BOG Z Nami, chuj z Nimi.
Oldschool Fan
Oldschool Fan
W Sumie mniej wykształceni, z mniejszych miast, tak samo młodzi, jakże inni a jednak tacy sami choć sciana między nimi:
http://www.youtube.com/watch?v=k19W1M6EbU0
http://www.youtube.com/watch?v=k19W1M6EbU0
BOG Z Nami, chuj z Nimi.
Oldschool Fan
Oldschool Fan
BINGONH pisze:Prawda jest taka że bydło robią w większości wieśniaki które przyjechały na studia
Nie generalizuj

Mogę Ci pokazać wiele odwrotnych przykładów.
Natomiast rzeczywiście mitem jest stwierdzenie, że jak ktoś ma wyższe wykształcenie to znaczy, że jest światlejszy, inteligentniejszy, lepiej wychowany. Niejednokrotnie studia to ściągi lub nawet rzetelna, pracowita nauka, ale totalnych bzdur, nieprzydatnych do życia. Znam też jednego już prawie doktora (Bingo i on jest z Krk, a co więcej - z NH !), którego do ludzi myślących i dobrze wychowanych raczej nie zaliczę. Słyszałem też o paru profesorach... Tytuł naukowy o niczym nie świadczy.
Ale zastrzegam, że w drugą stronę ma się to tak samo.
Ja bym tu raczej obwiniał ogólne ogłupianie społeczeństwa. Pseudo-autorytety, komercyjna papka w telewizji. Społeczeństwo głupieje i w sumie tyle.
Pozdro
OŻÓG 1950 pisze:BINGONH pisze:Prawda jest taka że bydło robią w większości wieśniaki które przyjechały na studia
Pozdro
Nie generalizuje przecież napisałem że w większości

I coś w tym jest pamiętam
Że za moich czasów fajki, wóda piwko - to był chleb powszedni w zawodówce, ale narkotyki były popularne wśród ludzi z liceum czy studiów - tak przynajmniej stwierdzam na swoim przykładzie
Był widoczny rozdział pomiędzy młodzieżą z ZSZ a tymi z LO
Myśmy pili i palili na co dzień często w szkole

Oczywiście LO robiło to samo ale udawało że robią to z klasą czy na wyższym poziomie,
Pamiętam że w 3 klasie w sumie po błahej sprawie z której zrobiła się wielka afera - groziło nam wszystkim wstrzymanie świadectw, co zresztą grono pedagogiczne zrobiło by z przyjemnością za te 3 lata - i mimo to nikt nie sprzedał kolegi z klasy (średnio lubianego)
A u kolegi w LO klasę rozwiązali po jakimś obozie bo się parę osób się popruło i wskazało winnych.
Co ciekawe z tych moich chłopaków nikt się nie stoczył, paru nawet tytuły magistra ma przed nazwiskiem

Zawsze uważałem i będę uważał że wykształcenie a inteligencja czy KULTURA - to dwie różne rzeczy które nie idą w parze z sobą.
Można skończyć ZSZ i mieć zerowe pojęcie o świecie a kulturą osobistą przewyższać profesorów - i odwrotnie
Pisze to dla tego że na własny przykładzie przekonałem się że dla mnie ta ZSZ była szkoła życia.
Twardych, prostych zasad - i cieszę się że tam chodziłem, może idealizuje a może miałem wyjątkowo udaną klasę, ale wątpię bym np. w LO
zwłaszcza dziś przeżył. Dziś czyli w czasach kiedy każdy bierze udział w wyścigu szczurów, ulega komercji, lewackie media mu tak mózg zryły że poprawność polityczna jest cenzurą, ale w sumie sam to podsumowałem na koniec - Ja swoje szczeniackie lata miałem w innych lepszych czasach...
nudzi mi sie to zareklamuje zajebisty dokument ukazujacy Polske taka jaka jest niestety jeszcze - a najbardziej dla mnie biznes i polityke . zrobiony dla bbc , mimo ze wydaje nam sie ze u nas jest juz prawie jak na zachodzie to taki angol po ogladnieciu tego musi miec inne zdanie
http://alterkino.org/lodzki-nekrobiznes

http://alterkino.org/lodzki-nekrobiznes
pzdr Osiek