Moderator: dUfio
KSH74NH pisze:dlatego pilnie poszukuje bo cenowo po 30 za litr mialem rewelacja
po wypiciu litra w dwoch z cola rano wstalem jakbym nic nie pil dnia poprzedniego
KSH74NH pisze:Piotrek pisze:KSH74NH pisze:Whiskacze pijam od nie dawna bo ok 3 msc co jakis czas
ostatni pilem passporta i wlasnie savoye
jakos nie wyczulem roznicy zadnej![]()
dlatego pilnie poszukuje bo cenowo po 30 za litr mialem rewelacja
po wypiciu litra w dwoch z cola rano wstalem jakbym nic nie pil dnia poprzedniego
O Mamma Mia
he ? pychotka do tego lod
BINGONH pisze:KSH74NH pisze:dlatego pilnie poszukuje bo cenowo po 30 za litr mialem rewelacja
Gratuluję!
Ja tak mam/miałem (bo przystopowałem) z browcem. W dobrych czasach 8-10 piw i na drugi dzień pobudka do pracy o 5... i też się robiło bez kaca
BINGONH pisze:Zapewne rozumiesz, że miałem na myśli to iż realia wyglądały inaczej. Jajka o ile się nie mylę to kosztowały coś ok 3gr za sztukę, 1kg cukru ok 1zł a masło coś ok 3zł
Czyli w przeliczeniu na dziś gdzie masło najtańsze ok 3zł, cukier 2zł a jaka po 50 gr za sztukę ich cena była śmiesznie mała.
BINGONH pisze:jajka czy ziemniaki były wręcz rozdawane za darmo.
BINGONH pisze:A już jajka to była wręcza główna walut wsi.
KSH74NH pisze:piw za czasow mlodosci (25-30) lat potafilem wypic max 4 zawsze warki strongi i padalem . Mieszkajac w hucie 5 lat temu wypijalo sie pol litra na glowe ,ale wstawalem zmasakrowany.
dUfio pisze:https://hiphuta.wordpress.com/2015/10/02/sloneczne-huta-piwa-nie-zwalnia-tempa/
pił ktoś? ja testuje i przypomina mi.... Hutnicze![]()
zielone słabe