To i owo na sportowo.

Czyli wszystko to co nie mieści się w powyższych kategoriach - taki nasz mały hutniczy Hyde Park:)

Moderator: dUfio

gordi

Postautor: gordi » pt paź 12, 2018 8:41 am

Nic dwa razy sie nie zdarza,no bo taki mecz repr Polski jak z Portugalia w Chorzowie sprzed 12lat trudno zeby sie powtorzy³,poczatek niezle rokowa³ gol Piatka i potem Polacy przestali grac :? natomiast Portugalia jak zacze³a pykac i klepac podaniami,to Polacy mieli problem z odbiorem pilki,szybko 3 stracone gole,potem wejscie rezerwowych i szarpniecie Kuby i Grosickiego da³o kontaktowy gol na 2-3 :roll: brakowa³o gry bez przyjecia,braki komunikacyjne,ale tez no jednak Portugalia pokazala czemu jest aktualnym mistrzem europy.W niedziele Polska z Wlochami i trzeba sie teraz podniesc po wczorajszym meczu i obmyslec inna taktyke,a moze pozmieniac sklad,coz repr Polski to jednak tylko sredniak europejski :roll: jesli chodzi o doping na Slaskim w Chorzowie kibice jak na taka mase tylko sporadycznie spiewali,dobrze ze nie nie za³amali sie po szybkich stratach gola,gdyz trzeba miec na uwadze z jak silnym rywalem sie mierzyli.Gdy patrze na to w jakich klubowkach graja pilkarze repr Wloch np. Milan,Inter,Juwentus,Fiorentina,Roma,Lazio,Chelsea,czy PSG,to robi to wrazenie i naprawde repr Polski czeka strasznie ciezka przeprawa za pare dni i trzeba zrobic wszystko,zeby nie wypasc z tej najlepszej dywizji :roll:

gordi

Postautor: gordi » sob paź 13, 2018 5:05 pm

Remis mlodziezowki w Alborgu z Dania,gol Kownackiego z karniaka 1-1 i pytanie czy drugie miejsce mlodziezowki moze dac awans na olimpiade :roll: jutro mecz seniorski w Chorzowie Polska z W³ochami,przygaszone nastroje w Polsce,bo mecz z Portugalia przygasi³ nadzieje,ale Wlochy to nieco nizszy kaliber,wiec moze cos Polacy jutro ugraj±.Media w Polsce nic nie informuja,a repr Polski w rankingu fifa ca³y czas od mundialu pikuje ku do³owi :?

Awatar użytkownika
PITROL

Postautor: PITROL » sob paź 20, 2018 12:12 am

To ja zaprawdę wole być zacofanym, nienowoczesnym i obejrzeć sport w TV., Co wam też polecam. Piłka ręczna plażowa kobiet da się lubić..
Obrazek
Mówię to co myślę, robię to co mówię

gordi

Postautor: gordi » sob paź 20, 2018 10:47 am

Seniorska repr Polski pilki noznej moze zaliczyc 2018 rok do slabych,zrypany mundial i nieudana liga narodow i piêtrzace sie problemy kadry trenera Brzeczka,teraz s³ychac o konflikcie na lini selekcjoner-Robert :roll: kadra gra coraz wiekszy piach.Klubowo Polska pilka nozna nadal stoi i robi pod siebie i ten sezon w europucharach znowu ukaza³ kaszane :? jedynym ratunkiem wydawa³a sie repr Polski mlodziezowa i los wskaza³ silna Portugalie i strasznie ciezko bedzie mlodziezowce przeskoczyc te przeszkode,zeby dostac sie do mlodz mistrzostw europy 2019 :roll: z innych wydarzen w zagr. ligach na uwage zwraca mecz Barcelony z Sewilla i Wolfsburga z Bayernem,a w srode tvp Kurski pokazuje na zywca Barcelona z Interem :)

gordi

Postautor: gordi » ndz paź 28, 2018 6:19 pm

Szokujacy wynik el klasiko Hiszpani,bo Barcelona pojechala z Realem az 5-1 :shock: Real cienki jak kita weza i ciekawe co sie stalo z ta druzyna,po odejsciu Zidana i Cristiano :roll: trener Lopetegej raczej zostanie zwolniony.W Holandi dzis Ajax 3-0 ogrywa Feyenord,liderem PSV,a zaRaz el klasiko Francji Olimpik Marsylia kontra PSG.Tragedia w Leicester City,wlasciciel odchodzi do innego swiata i czarne chmury zbieraja sie nad lisami w kwesti finansowej,moze to oznaczac rozpad Leicester :?

stazyja69

Postautor: stazyja69 » czw lis 08, 2018 9:33 pm

W związku z brakiem możliwości zabezpieczenia zawodów przez policję, na jej wniosek – i decyzją PZPN – mecz został odwołany i zostanie rozegrany w innym terminie.

http://rozwoj.info.pl/mecz-z-elana-przelozony/

gordi

Postautor: gordi » pt lis 09, 2018 5:46 pm

Srodowa liga mistrzow i ten caly kult Ronaldo,ktory panuje w Turynie,ale media zapominaja,ze pilka nozna to gra zespolowa i jeden wybitny gracz sam meczu nie wygra,jesli reszta gra slabiej.Juwentus majac 1-0 pokpil sprawe,Ronaldo dobry mecz,tyle ze zrebaki zepsuly se koncowke i United ich ukluli i jeszcze ta samobojka w koncowce :shock: w Bayernie zas strzela gole Lewandowski,w kadrze od kilku miechow nie potrafi tego robic :roll: w weekend el klasiko Niemiec Borusia z Bayernem,bawarczyki jesli przegraja z Dortmundem,to ewentualnie strata w tabeli bedzie juz znaczna,a juz teraz co rusz nad Kowaczem rozkladaja sie coraz wieksze opary krytyki.W Polsce zblizamy sie do obchodow 100 lecia i beda cyrki w kraju,bo lewackim srodowiskom to nie pasuje,a niebawem kadra gra z Czechami i z Portugalia seniorsko,a mlodziezowka dwa ciezkie mecze o stawke o awans do mistrz europy z silna Portugalia w Zabrzu.

KSH74NH

Postautor: KSH74NH » sob lis 10, 2018 10:03 pm

Wasilewski gol kurwa brawo ciesze sie :)

gordi

Postautor: gordi » sob lis 10, 2018 10:08 pm

El klasiko Niemiec dla Borusi,Dortmund ogrywa Bayern 3-2 i ucieka 7 punktow przewagi nad bawarczykami :roll: 2 gole Roberta :? zeby tak w kadrze Lewandowski cos zdobyl w najblizszym czasie,bo kiedy on ostatniego gola zdobyl w repr. Polski :roll:

gordi

Postautor: gordi » czw lis 15, 2018 8:40 pm

Dramat i zapasc nadal w wykonaniu repr Polski i porazka z Czechami 0-1,kadra gra od dluzszefo czasu piach,a Lewandowski dzis nawet z 3 metrow do pustej nie trafil :shock: za pare dni mecz z Portugalia i nieciekawie to wyglada.Kto by nie gral i jaka by nie byla taktyka,to kadra gra tak jakby uczyla sie gry w pilke,wolno i slamazarnie budowanie akcje,brak pomyslu w ofensywie i potegujace sie bledy u wszystkich pilkarzy,a najzabawniejsze jest to,ze mimo iz wielu kadrowiczow gra w zagr. klubowkach,to najlepszym graczem zostal Frankowski z Jagielloni :roll: takiej zapasci repr Polski nie bylo od koszmarow kadry Waldka Fornalika.Portugalia moze napykac pare goli repr Polski w Guimaraes.Lewandowski za dzisiejszy klops i za ogolna marniutka gre w kadrze od kilku miechow,powinien byc juz nie powolany do kadry narodowej.Niebawem mecz mlodziezowki z Portugalia.

Awatar użytkownika
Aldaris

Postautor: Aldaris » czw lis 15, 2018 8:45 pm

Nie mogłem dziś oglądnąć meczu i w sumie dobrze się stało. Chodzą słuchy że tak naprawdę reprezentacją rządzi Lewandowski i to on ma decydujący głos przy obsadzaniu składu, a Brzęczek jest półfigurantem. Przy takim układzie trudno o atmosferę i o jakieś pozytywne wyniki. Niestety czeka nas paroletnia agonia, bo Lewandowski dociągnie jeszcze do 36 lat w reprezentacji i nie będzie chętnego by go zmienić... choćby na końcówkę. A Piątek jak siedział na ławie tak siedzi.
"Mnie sprawy tych dzikusów nie obchodzą. Ja jestem chrześcijaninem" - Zakari Lambo

gordi

Postautor: gordi » czw lis 15, 2018 8:56 pm

Aldaris pisze:Nie mog³em dzi¶ ogl±dn±æ meczu i w sumie dobrze siê sta³o. Chodz± s³uchy ¿e tak naprawdê reprezentacj± rz±dzi Lewandowski i to on ma decyduj±cy g³os przy obsadzaniu sk³adu, a Brzêczek jest pó³figurantem. Przy takim uk³adzie trudno o atmosferê i o jakie¶ pozytywne wyniki. Niestety czeka nas paroletnia agonia, bo Lewandowski doci±gnie jeszcze do 36 lat w reprezentacji i nie bêdzie chêtnego by go zmieniæ... choæby na koñcówkê. A Pi±tek jak siedzia³ na ³awie tak siedzi.
Jedyna chyba szansa wyjscia z tego impasu,moze zmiana selekcxjonera,ale Boniek jest za malko odwazny na postawienie agr. trener i tez wiazalo by sie to ze sporymi kosztami podobno.Boniek caly czas przytupuje pod kamerki tv,ze nastepny mecz bedzie inny,a kadra gra coraz wieksze dziadostwo,dziennikarze tez widze w wiekszosci przytupuja tej kadry,a wyniki marniutenkie :? Ja zauwazam,ze proiblem tej kadry jest duzo glebszy,to nie tylko Lewandowski,Glik,Blaszczykowski etc etc. byc moze pilkarze graja przeciwko Brzeczkowi,albo on sam nie umie poukladac graczy na boisku i dobrac do nich odpowiednia taktyke.Wydaje mi sie ze kadra pod trenerem Brzeczkiem nie jest w stanie grac na miare oczekiwan ludzi :?

Awatar użytkownika
PITROL

Postautor: PITROL » pn lis 19, 2018 12:01 am

https://gazetakrakowska.pl/quiz/6535,ja ... e,q,t.html

Trafiłem na to przy okazji przeglądania zdjęć z meczu w krakowskiej. Myślałem, że w tym akurat jestem dobry a tu mnie zaskoczyli. Ciekaw jestem waszych wyników, bo perspektywa na żywo a na zdjęciu się trochę różni..Kilka fotek ze znakiem zapytania gdzie to jest?!Jak ktoś trafi powyżej 20 jest dobry ja myślałem, że kretowiska w okolicy mam obcykane a wytypowałem prawidłowo tylko 15

Jakbym nie był na dopingu to oczko bym trafił,za drugim razem bez oszukiwania :lol:
Mówię to co myślę, robię to co mówię

Awatar użytkownika
Aldaris

Postautor: Aldaris » pn lis 19, 2018 6:28 am

Fajne :)

24/30
"Mnie sprawy tych dzikusów nie obchodzą. Ja jestem chrześcijaninem" - Zakari Lambo

HAMAS

Postautor: HAMAS » pn lis 19, 2018 8:35 am

21/30 słabo