Wódka, browar, a może wino??
Moderator: dUfio
- NoFaHuTaNeFeRdAJ I.C.
Co do środków na kaca to muszę stwierdzić że testowałem ostatnio ... a to z tego powodu że była jakaś promocja i rozdawali w knajpie po opakowaniu (4 tabletki). [ich nazwa to zdaje się ALIBI]
Zgodnie z instrukcją zażyłem dwie.
No i wielce pozytywnie byłem zaskoczony gdy na drugi dzień wstałem jak gdyby nigdy nic. [ 3.5 godziny snu , ok 7 browarów]. Jedynym minusem jest jedynie pragnienie no ale to akurat najmniejszy problem. 0 bulu głowy , brzucha , ogólnego rozjebania. Naprawdę fajna sprawa.
Jak dla mnie środek napewno nie do częstego używania ale w wypadku potrzeby bycia na drugi dzień w dobrej kondycji fizycznej i psychicznej [np. szkoła , praca , wyjazd , egzamin] to naprawdę dobra rzecz.
Zgodnie z instrukcją zażyłem dwie.
No i wielce pozytywnie byłem zaskoczony gdy na drugi dzień wstałem jak gdyby nigdy nic. [ 3.5 godziny snu , ok 7 browarów]. Jedynym minusem jest jedynie pragnienie no ale to akurat najmniejszy problem. 0 bulu głowy , brzucha , ogólnego rozjebania. Naprawdę fajna sprawa.
Jak dla mnie środek napewno nie do częstego używania ale w wypadku potrzeby bycia na drugi dzień w dobrej kondycji fizycznej i psychicznej [np. szkoła , praca , wyjazd , egzamin] to naprawdę dobra rzecz.
-
-
RSG pisze:Troublemaker pisze:BIMBER pisze:Jak mam wydać 17.60 na jakies prochy to wole drugą wódke kupić
Fakt, toż to marnotrawstwo...
"marnotrawstwo" to jest wtedy jak ci sie trawa wysypie
Oj RSG! Twoja analiza słowotwórcza jest na poziomie prof. Bralczyka i nieśmiertelnego Jana Miodka....

Quam dulce et decorum est pro patria mori
-
Pawel76Nh pisze:Wszelkie slodkie napoje alkoholowe slodzone czyli
Slodkie piwa wareczka winka i wodki zoladkowa , wisniowka advocacik
Nie zgodzę się z Tobą... Duża część wódek bądż piw o nęcącym gorzkim smaku miażdży

Quam dulce et decorum est pro patria mori
-
- metal
- Site Admin
- Kontakt:
-
birkut pisze:BINGONH pisze:Stary zapomniany temat
Ja TYLKO piwko
Ranking marek
1. Brackie
2. Leżajsk
3. Pilzner