Najlepsza flaga w Polsce!
Moderator: dUfio
- SEBO_NH_HKS
Hasło na fladze jedno z najlepszych w Polsce. Natomiast herb i lwy, które bardziej przypominają pawianyFAN86 pisze:Najlepsze w Polsce hasło na fladze to: "KTO KOCHA TEN WIERZY"Dla mnie bezsprzecznie najlepsze.

od swych narodzin przez wszystkie lata
NA ZAWSZE Hutnik
powstrzyma nas tylko koniec świata
BYLISMY - JESTESMY - BEDZIEMY
NA ZAWSZE Hutnik
powstrzyma nas tylko koniec świata
BYLISMY - JESTESMY - BEDZIEMY
-
Nareszcie jest i miażdży!!
Nie jest ona może największa, ale dla mnie to jest najładniejsza i najlepsza flaga Hutnika, głównie dzięki napisowi.
Ostatnio powstało całe mnóstwo zajebistych flag w Polsce, ale chcę wymienić kilka z tych starszych, które kiedyś zrobiły na mnie największe wrażenie:
Bóg Honor Ojczyzna - flaga ŁKS (szkoda że się nią Widzew zajął, bo była naprawdę zajebista jak na "swoje czasy"
)
Ostatni Bastion Polskości Na Śląsku - hasło GKS-u Jastrzębie moim zdaniem wymiata. Wszystkie szwabolubne hanysy mogą się ze swoimi hasłami schować
Psycho Fans - kilkutysięczny młyn Ruchu i ta flaga na płocie - miazga (żeby na Hutniku był kiedyś taki klimat
)
Ekipa Remontowa - może niezbyt efektowna flaga Ruchu, ale za to jeden z najbardziej nowatorskich pomysłów.
ale najbardziej ze wszystkich spodobała mi się Ultras Górnik jak ją zobaczyłem do góry dupą!!

Nie jest ona może największa, ale dla mnie to jest najładniejsza i najlepsza flaga Hutnika, głównie dzięki napisowi.
Ostatnio powstało całe mnóstwo zajebistych flag w Polsce, ale chcę wymienić kilka z tych starszych, które kiedyś zrobiły na mnie największe wrażenie:

Hinduskie ścierwo won z Nowej Huty!!
-