EURO 2012

Czyli wszystko to co nie mieści się w powyższych kategoriach - taki nasz mały hutniczy Hyde Park:)

Moderator: dUfio

Awatar użytkownika
PITROL

Postautor: PITROL » śr maja 30, 2012 6:28 pm

Mówię to co myślę, robię to co mówię

dzuhas
Kontakt:

Postautor: dzuhas » śr maja 30, 2012 6:43 pm

mimo wielu niekompetencji (drozyzna infrastruturalna) Polska na Euro moze tylko zyskac. przydala by sie jeszcze jakas duza akcja marketingowa zapraszajaca do Polski(ale wiadomo , koszty) . dlaczego ? ot dlatego ze zwykly robotnik z Manchesteru przyjedzie do Warszawy(albo zna kogos kto pojedzie) i zakrzyczy "o kurwa , a gdzie Niedzwiedzie ?" i nie bedzie takich scen jaka mialem w Anglii ze chlop sie mnie calkiem powaznie pytal czy mamy w Polsce chipsy. ale gdzie tu zysk ? na przyszlych kosztach poprawy wizerunku. Szwajcaria sie na swiecie kojarzy z zegarkami, bankami , Niemcy z wysoka kultura spoleczna , Czesi z piwem, Praga itd itp a Polska z czym ? z robotnikiem fabryki bluzie z kapturem i bialych skarpetkach i Jezusem z Swiebodzina :) i kiedys trzeba bedzie to zmieniac, a tu fuksem mamy publike z calego swiata na nas skierowana. glupstwem bylo by tego nie wykorzystac

edyta - do skojarzen Polski dodalbym polskie obozy zagłady :)
pzdr Osiek

Troublemaker

Postautor: Troublemaker » śr maja 30, 2012 7:08 pm

dzuhas pisze:mimo wielu niekompetencji (drozyzna infrastruturalna) Polska na Euro moze tylko zyskac. przydala by sie jeszcze jakas duza akcja marketingowa zapraszajaca do Polski(ale wiadomo , koszty) . dlaczego ? ot dlatego ze zwykly robotnik z Manchesteru przyjedzie do Warszawy(albo zna kogos kto pojedzie) i zakrzyczy "o kurwa , a gdzie Niedzwiedzie ?" i nie bedzie takich scen jaka mialem w Anglii ze chlop sie mnie calkiem powaznie pytal czy mamy w Polsce chipsy. ale gdzie tu zysk ? na przyszlych kosztach poprawy wizerunku. Szwajcaria sie na swiecie kojarzy z zegarkami, bankami , Niemcy z wysoka kultura spoleczna , Czesi z piwem, Praga itd itp a Polska z czym ? z robotnikiem fabryki bluzie z kapturem i bialych skarpetkach i Jezusem z Swiebodzina :) i kiedys trzeba bedzie to zmieniac, a tu fuksem mamy publike z calego swiata na nas skierowana. glupstwem bylo by tego nie wykorzystac

edyta - do skojarzen Polski dodalbym polskie obozy zagłady :)

Na konto Dżuhasa zalogowała się jakaś krzyżówka kenijskiego prezydenta, oraz "oczytanego" angielskiego kosmopolity rodem z Trabzonu, lub Rabatu!! Źle się dzieje!

PS: Reklama ze Szczęsnym w roli głównej jeszcze ich nie przekonała...?
Quam dulce et decorum est pro patria mori

dzuhas
Kontakt:

Postautor: dzuhas » śr maja 30, 2012 7:13 pm

tak ze mna jeszcze zle nie jest zeby ogladac Tv a tymbardziej reklamy 8)

a co do wczesniejszej kwestii to jestem za tym bysmy gonili Europe, a nie siedzieli w bunkrach tak zeby kolejne pokolenia nie musialy wyjezdzac

np podobal mi sie ten artykul (tlumaczenie) - uwaga chronic oczy bo z wybiorczej (wybiorczej nadal nie lubie ale maja rozbudowany sport)

http://www.sport.pl/euro2012/1,109222,1 ... olski.html
pzdr Osiek

Troublemaker

Postautor: Troublemaker » śr maja 30, 2012 7:30 pm

dzuhas pisze:tak ze mna jeszcze zle nie jest zeby ogladac Tv a tymbardziej reklamy 8)

Popatrz, mojej skromnej osobie, w przeciwieństwie do Ciebie się zdarza w kineskop patrzeć, z pełną dozą krytycyzmu zaznaczę, ale gonić z Tobą Europy, w pejoratywnym tego słowa znaczeniu, nie mam zamiaru, więc z kim jest źle to polemizowałbym.

Z resztą nie dałbym z Tobą rady, bo kolarz z Ciebie ponoć niezły. :)

dzuhas pisze:(wybiorczej nadal nie lubie ale maja rozbudowany sport)

W szczególności, gdy "bantydy" odpalą race, lub Staruch głośno pierdnie.

dzuhas
Kontakt:

Postautor: dzuhas » śr maja 30, 2012 7:42 pm

chce gonic europejskie zarobki a na pedalowaniu sie nie znam nic a nic
pzdr Osiek

Awatar użytkownika
dziadekrk

Postautor: dziadekrk » czw maja 31, 2012 10:06 am

dzuhas pisze:(...)Jezusem z Swiebodzina :) i kiedys trzeba bedzie to zmieniac(...)

Dlaczego trzeba to zmieniać? Ja Jezusa w Świebodzinie wcale się nie wstydzę (chociaż nie kibicuję Falubazowi :wink: ). A co do gonienia zarobków zachodnich, to przy polityce ryżego doba musiałaby trwać u nas przynajmniej 72 godziny. Koniec OT.

Co do Euro to do samej imprezy jako takiej nic nie mam, ale jak słyszę o tych wszystkich hucpach które się przy okazji organizacji turnieju wyczynia to mnie krew zalewa.
Będą tłumaczyć restauratorom jak handlować w czasie mistrzostw , by nie narazić się UEFA.

To UEFA ma już władzę nad obywatelami RP? Fuck euro, fuck UEFA, fuck ryżego i jego szumowiny.
Obrazek
Hinduskie ścierwo won z Nowej Huty!!

Troublemaker

Postautor: Troublemaker » czw maja 31, 2012 12:47 pm

Jak już wyżej wspomniałem głęboko wierzę, że:
Troublemaker pisze:Na konto Dżuhasa zalogowała się jakaś krzyżówka kenijskiego prezydenta, oraz "oczytanego" angielskiego kosmopolity rodem z Trabzonu, lub Rabatu!! Źle się dzieje!

flagus

Postautor: flagus » czw maja 31, 2012 5:04 pm

Dżuhas a wujek Flagus mówił: Nie pij wynalazków.
http://www.pajacyk.pl
http://www.pustamiska.pl
Jedno kliknięcie dziennie --- to chyba niewiele.

BIMBER

Postautor: BIMBER » czw maja 31, 2012 5:25 pm

Dzuhas w końcu napisał coś z sensem - szacun.
BIEDA NIGDY NIE JEST SMUTNA

Awatar użytkownika
radeknh

Postautor: radeknh » czw maja 31, 2012 6:22 pm

http://niezalezna.pl/29225-snajperzy-be ... ow-na-euro

http://fakty.interia.pl/swiat/news/rosy ... ki,1804108

jeszcze tylko zaprosic Niemcow z hakenkreuz'ami na flagach i bedziemy mieli prawdziwe pilkarskie swieto, Rosjanie przemaszeruja przez stolice tak jak maja w planach 12.06, a niemcy aby choc troszke zachowac realia historyczne 17 dni pozniej. Heil donek! Natomiast...

11.11.12 na ulicach polskich miast znowu beda swietowac neonazisci, faszysci i kibole

Awatar użytkownika
PITROL

Postautor: PITROL » czw maja 31, 2012 7:39 pm

dzuhas pisze:a co do wczesniejszej kwestii to jestem za tym bysmy gonili Europe, a nie siedzieli w bunkrach tak zeby kolejne pokolenia nie musialy wyjezdzac

No, więc dzięki euro gonimy Europę. Proponuję najpierw przeczytać opis pod filmikiem, aby być w temacie, o czym facet mówi. To ile nakradli różnej maści urzędasy z nadania partyjnego będziemy się dowiadywać na pewno jeszcze długo PO tej imprezie, ale przekręty naszych byłych prezesów przy tym to jak mrówka przy słoniu, bo przy miliardowych przetargach to dopiero musiały iść łapówy. A kto te długi będzie spłacał ano ja Ty Wy z naszych podatków.
http://www.youtube.com/watch?v=wPz7zAaw ... r_embedded
„ludzie ktoś naprawdę musi zginąć albo bomba wypierdolić żebyście przejrzeli na oczy?”

bn

Postautor: bn » czw maja 31, 2012 7:53 pm

dzuhas
Kontakt:

Postautor: dzuhas » czw maja 31, 2012 8:08 pm

flagus pisze:Dżuhas a wujek Flagus mówił: Nie pij wynalazków.

nie pije, chociaz lubie rozne dzikie piwa(ostatnio posmakowało Raciborskie zielone) byle nie ciemne. ale to akurat mimo ze niespojnie(albo dlatego) to pisalem na trzezwo

Pitrol ja na oczy nie musze przegladac bo na Po nie zaglosuje za chuja, a chodzic codzien wkurwiony ze oni sa u wladzy nie mam zamiaru.poza tym oni wszyscy sa tacy sami, a swiat da sie zmienic tylko pozytywnym podejsciem. i wiem co on mowi

dzisiaj nawet ladnie ozdobili wejscia na stadionie Hutnika roznymi angielskimi emblematami

nie moge sie Euro doczekac. jak ktos ma na zbyciu bilet na trening Holendrow albo Wlochow to chetnie przyjme za browara - nie mam czasu stac w kolejce

http://www.youtube.com/watch?v=-nlGp45s ... e=youtu.be
pzdr Osiek

Awatar użytkownika
PITROL

Postautor: PITROL » czw maja 31, 2012 9:07 pm

Juhas rozumiem, że rozumiesz, że jesteś robiony jak my wszyscy w ch.ja ale doszłaś do wniosku, że tak już musi być więc niema się czym przejmować cieszmy się meczykami.
Mnie jednak taka argumentacja nie przekonuję. Dobra muszę spadać do pracy.