Filmy
Moderator: dUfio
Filmy
Powstał temat z grami komputerowymi , więc jak zakładam dział z filmami . Może sie zdarzyć że kotoś potrzebuje jakiś film , a druga osoba bedzie go miała i bedzie mogła przegrać . Ja zaczne pierwszy , czy ma ktoś może film ''Miłość w rytmie rap'' może być na dvd na vhs na divx , wszystko jedno ,chce zrobić kumplowi niespodzianke bo szuka tego filmu już bardzo długo.
-
Każdy mowi że jest na torrencie , na emulu
Ale niekażdy ma dobry transfer przy ściąganiu , ja np ściągałem ten film ''Miłość w rytmie rap'' z transferem 1 kb/s a film zajmuje 1.4 giga
Więc niebede ściągał filmu przez miesiąc
A dzień proby miałem na dvd ale już niestety niemam , ale postaram sie załatwić 

Angielski tytoł brzmi ''Land of the Dead''
ja mam max transfer 15 kb/s,
ale jakoś tutaj się ściąga 1kb/s
. Ale już niemusisz ściagać bo kumpel mi ściaga , ale wielkie dzięki za propozycje
. Ale jak chcesz to wejdz na www.kinomaniak.pl i tam są zapowiedzi filmow jakich niema jeszcze u nas w kinach , i możesz popatrzeć za czymś ciekawym i ściągać , napewno sie znajdą chętni na takowy film 

ale jakoś tutaj się ściąga 1kb/s

Wandyta pisze:Angielski tytoł brzmi ''Land of the Dead''ja mam max transfer 15 kb/s,
ale jakoś tutaj się ściąga 1kb/s. Ale już niemusisz ściagać bo kumpel mi ściaga , ale wielkie dzięki za propozycje
. Ale jak chcesz to wejdz na www.kinomaniak.pl i tam są zapowiedzi filmow jakich niema jeszcze u nas w kinach , i możesz popatrzeć za czymś ciekawym i ściągać , napewno sie znajdą chętni na takowy film
Jak Cos Sie SPodoba Mi to Sciagne;) bo ja sciagam po 120 kb/s wice ja mam wiekszosc filmow w 3 godzinki;) COs potrzebujecie piszcie ja na tym skorzystam i wy

"Huto Dzielnico Ma Pokaz Chamom Jak W Pilke Sie Gra"
-
OOOooooo Bulek widze że masz zajebisty transfer
, więc może byś ściągnoł film Pan i pani Smith (Mr. and Mrs. Smith) podobno zajebisty film aha ja też mieszkam na Willowym więc niebedzie poroblemu z wymianą filmu
Aha skąd masz neta ?? i ile płacisz bo sobie wymieniam z neostrady na coś lepszego i kumpel ma np transfer 180 kb/s i płaci 50 zł i ja też chce sobie takiego wziąść i może ty masz też z tej firmy co on 

Wandyta pisze:OOOooooo Bulek widze że masz zajebisty transfer, więc może byś ściągnoł film Pan i pani Smith (Mr. and Mrs. Smith) podobno zajebisty film aha ja też mieszkam na Willowym więc niebedzie poroblemu z wymianą filmu
Aha skąd masz neta ?? i ile płacisz bo sobie wymieniam z neostrady na coś lepszego i kumpel ma np transfer 180 kb/s i płaci 50 zł i ja też chce sobie takiego wziąść i może ty masz też z tej firmy co on
wandyta ja ten film mam juz od 2 tygodni:D nieogladalem ale tez slyszalem ze fajny:D ja mam radiowke:D i place 55 zl:D napisz na prv ustawimy sie podrzucisz mi plytki to moge ci nagrac...nagral bym na swoich ale sie skonczyly:)
P.S Mustafa po jutrze bede go mial bo narazie kumpel niema czasu

"Huto Dzielnico Ma Pokaz Chamom Jak W Pilke Sie Gra"
Czy znalazł ktoś już ten film bo ja niemoge go nawet znależć na torrencie
http://film.onet.pl/10658,film.html wyjdzie dopiero w pażdzierniku i po oglądniętym zwiastunie zapowiada sie dobrze

http://film.onet.pl/10658,film.html wyjdzie dopiero w pażdzierniku i po oglądniętym zwiastunie zapowiada sie dobrze