Filmy

Czyli wszystko to co nie mieści się w powyższych kategoriach - taki nasz mały hutniczy Hyde Park:)

Moderator: dUfio

Wandyta

Filmy

Postautor: Wandyta » wt sie 02, 2005 3:23 pm

Powstał temat z grami komputerowymi , więc jak zakładam dział z filmami . Może sie zdarzyć że kotoś potrzebuje jakiś film , a druga osoba bedzie go miała i bedzie mogła przegrać . Ja zaczne pierwszy , czy ma ktoś może film ''Miłość w rytmie rap'' może być na dvd na vhs na divx , wszystko jedno ,chce zrobić kumplowi niespodzianke bo szuka tego filmu już bardzo długo.

BuA SPW

Postautor: BuA SPW » wt sie 02, 2005 3:44 pm

Szukam filmu "Dzień próby" (ang. "Training day"), ziomuś miał mi przegrać, ale chyba zapomniał...
Obrazek

Awatar użytkownika
PennyWise

Postautor: PennyWise » wt sie 02, 2005 3:55 pm

BuA SPW pisze:Szukam filmu "Dzień próby" (ang. "Training day"), ziomuś miał mi przegrać, ale chyba zapomniał...

Ludzie to wszystko jest na emulu
Dzien proby znajdziesz w kazdej wyporzyczalni wmiare dobrej
pozdro
BOG Z Nami, chuj z Nimi.
Oldschool Fan

MUSTAFA PL

Postautor: MUSTAFA PL » wt sie 02, 2005 4:04 pm

BuA SPW pisze:Szukam filmu "Dzień próby" (ang. "Training day"), ziomuś miał mi przegrać, ale chyba zapomniał...

Zajebisty film the best jaki widziałem ! Chcesz link to torrenta z nim ??
Obrazek Hutnik DYWIZJONU 303 !
thk

Wandyta

Postautor: Wandyta » wt sie 02, 2005 5:22 pm

Każdy mowi że jest na torrencie , na emulu :!: Ale niekażdy ma dobry transfer przy ściąganiu , ja np ściągałem ten film ''Miłość w rytmie rap'' z transferem 1 kb/s a film zajmuje 1.4 giga :? Więc niebede ściągał filmu przez miesiąc :wink: A dzień proby miałem na dvd ale już niestety niemam , ale postaram sie załatwić 8)

Bulek

Postautor: Bulek » wt sie 02, 2005 8:24 pm

To Ja Potrzebuje Filmu Barber Shop 1 i 2 ma ktos??:), Albo Jakiej kolwiek Czarnej Komedi :D oprocz Soul Plane i Undercover Brother (polecam te 2 filmy)
"Huto Dzielnico Ma Pokaz Chamom Jak W Pilke Sie Gra"

BuA SPW

Postautor: BuA SPW » wt sie 02, 2005 9:37 pm

Ściągnąłem z eMule'a, ale w wersji francuskiej, co prawda ściągnąłem napisy itp, ale mnie tak wkurwiał ten język, że usunąłem, nie chciałem zepsuć sobie filmu...
Obrazek

Wandyta

Postautor: Wandyta » czw sie 04, 2005 6:35 pm

Czy macie już ''ZIEMIA ŻYWYCH TRUPÓW'' ??
Bo cosik z neta sie kiepsko ściaga :?

Bulek

Postautor: Bulek » czw sie 04, 2005 7:30 pm

Wandyta A Jaki Jest Tytul Po Angielsku tego filmu to moglbym ci sciagnac :)

Wandyta

Postautor: Wandyta » czw sie 04, 2005 9:40 pm

Angielski tytoł brzmi ''Land of the Dead'' 8) ja mam max transfer 15 kb/s,
ale jakoś tutaj się ściąga 1kb/s :cry:. Ale już niemusisz ściagać bo kumpel mi ściaga , ale wielkie dzięki za propozycje 8) . Ale jak chcesz to wejdz na www.kinomaniak.pl i tam są zapowiedzi filmow jakich niema jeszcze u nas w kinach , i możesz popatrzeć za czymś ciekawym i ściągać , napewno sie znajdą chętni na takowy film :D

Bulek

Postautor: Bulek » pt sie 05, 2005 11:45 am

Wandyta pisze:Angielski tytoł brzmi ''Land of the Dead'' 8) ja mam max transfer 15 kb/s,
ale jakoś tutaj się ściąga 1kb/s :cry:. Ale już niemusisz ściagać bo kumpel mi ściaga , ale wielkie dzięki za propozycje 8) . Ale jak chcesz to wejdz na www.kinomaniak.pl i tam są zapowiedzi filmow jakich niema jeszcze u nas w kinach , i możesz popatrzeć za czymś ciekawym i ściągać , napewno sie znajdą chętni na takowy film :D

Jak Cos Sie SPodoba Mi to Sciagne;) bo ja sciagam po 120 kb/s wice ja mam wiekszosc filmow w 3 godzinki;) COs potrzebujecie piszcie ja na tym skorzystam i wy :)

MUSTAFA PL

Postautor: MUSTAFA PL » pt sie 05, 2005 2:23 pm

Poszukuje filmu "Punisher" nawet go znalazłem w postaci torrenta ale mam tak wolny przekaz że ściągało by mi się tydzień .
Bulek jak możesz go ściągnąć to był bym ci bardzo wdzięczny.
Obrazek Hutnik DYWIZJONU 303 !

thk

Wandyta

Postautor: Wandyta » pt sie 05, 2005 3:37 pm

OOOooooo Bulek widze że masz zajebisty transfer :shock: , więc może byś ściągnoł film Pan i pani Smith (Mr. and Mrs. Smith) podobno zajebisty film aha ja też mieszkam na Willowym więc niebedzie poroblemu z wymianą filmu :D Aha skąd masz neta ?? i ile płacisz bo sobie wymieniam z neostrady na coś lepszego i kumpel ma np transfer 180 kb/s i płaci 50 zł i ja też chce sobie takiego wziąść i może ty masz też z tej firmy co on :wink:

Bulek

Postautor: Bulek » pt sie 05, 2005 4:39 pm

Wandyta pisze:OOOooooo Bulek widze że masz zajebisty transfer :shock: , więc może byś ściągnoł film Pan i pani Smith (Mr. and Mrs. Smith) podobno zajebisty film aha ja też mieszkam na Willowym więc niebedzie poroblemu z wymianą filmu :D Aha skąd masz neta ?? i ile płacisz bo sobie wymieniam z neostrady na coś lepszego i kumpel ma np transfer 180 kb/s i płaci 50 zł i ja też chce sobie takiego wziąść i może ty masz też z tej firmy co on :wink:

wandyta ja ten film mam juz od 2 tygodni:D nieogladalem ale tez slyszalem ze fajny:D ja mam radiowke:D i place 55 zl:D napisz na prv ustawimy sie podrzucisz mi plytki to moge ci nagrac...nagral bym na swoich ale sie skonczyly:)

P.S Mustafa po jutrze bede go mial bo narazie kumpel niema czasu ;)

Wandyta

Postautor: Wandyta » pn sie 15, 2005 10:23 pm

Czy znalazł ktoś już ten film bo ja niemoge go nawet znależć na torrencie :?

http://film.onet.pl/10658,film.html wyjdzie dopiero w pażdzierniku i po oglądniętym zwiastunie zapowiada sie dobrze :D