zimno wszedzie... co to bedzie?
Moderator: dUfio
- DorotkaHKS
zimno wszedzie... co to bedzie?
Czy w Krakowie powinni zamknąć szkoły z powodu mrozu??
zdecydowanie tak!
zdecydowanie tak!
HKS ---=== Zawsze i wszędzie nieważne jak będzie ===--- HKS
Takiej temperaturze mówię zdecydowane NIE
az kurtka mi skrzypi, chyba zamarzla
co do zamkniecia szkol to kazdy dyrektor moze to zrobic niezaleznie od decyzji kuratorium czy jak im tam, cos takiego slyszalam, podobno ma taki przywilej jesli 2 dni z rzedu temp. jest ponizej -15stopni.
Ale czy czasem w takiej sytuacji tych dni, w ktorych zostaly lekcje odwolane nie trzeba pozniej odpracowac?

az kurtka mi skrzypi, chyba zamarzla

co do zamkniecia szkol to kazdy dyrektor moze to zrobic niezaleznie od decyzji kuratorium czy jak im tam, cos takiego slyszalam, podobno ma taki przywilej jesli 2 dni z rzedu temp. jest ponizej -15stopni.
Ale czy czasem w takiej sytuacji tych dni, w ktorych zostaly lekcje odwolane nie trzeba pozniej odpracowac?

Barwy Królewskie Biało-Błękitno-Niebieskie!!
Kilkaset szkół zamkniętych z powodu mrozu
W kilkuset szkołach w całym kraju zawieszono zajęcia z powodu silnego mrozu. Powodem odwołania lekcji są awarie systemów grzewczych, problemy z dowozem dzieci gimbusami lub po prostu bardzo niskie temperatury w danym regionie...
więcej....
http://wiadomosci.onet.pl/1234718,11,item.html
W kilkuset szkołach w całym kraju zawieszono zajęcia z powodu silnego mrozu. Powodem odwołania lekcji są awarie systemów grzewczych, problemy z dowozem dzieci gimbusami lub po prostu bardzo niskie temperatury w danym regionie...
więcej....

Każdy człowiek jest głupcem przez pięć minut dziennie. Mądrość polega na tym, aby tylko przez pięć minut.
Elbert Hubbard
Elbert Hubbard
-
Junior pisze:ma taki przywilej jesli 2 dni z rzedu temp. jest ponizej -15stopni
Musi byc 3 dni z rzędu i -19stopni.
Nie

Barwy Królewskie Biało-Błękitno-Niebieskie!!
-
- Lukasz_HKS
SIMON NH pisze:Kilkaset szkół zamkniętych z powodu mrozu
więcej....http://wiadomosci.onet.pl/1234718,11,item.html
Hehehe takim to dobrze

Ja dzisiaj z samego rana musiałem poginać na egzamin na uczelni. W garniaku przemarzło mnie na dziesiątą stronę a o odwołaniu zajęć i egzaminów mogę sobie tylko pośnić

-
murdock pisze:Junior pisze:ma taki przywilej jesli 2 dni z rzedu temp. jest ponizej -15stopni
Musi byc 3 dni z rzędu i -19stopni.
no to mogliby pozamykać uczelnie, pytania z egzaminów na necie dać i zostawić 24 godziny na odesłanie prac

Mnie na szczęście zostały tylko 4 dni nauki na uczeni....Nie mam jednak zbytnich powodów do ,radości, gdyż w poniedziałek rozpoczynam sesję...Nieszczęścia chodzą parami!

Byle do wiosny!
Quam dulce et decorum est pro patria mori