Belgia - Polska

Czyli wszystko to co nie mieści się w powyższych kategoriach - taki nasz mały hutniczy Hyde Park:)

Moderator: dUfio

majlech

Belgia - Polska

Postautor: majlech » czw paź 19, 2006 10:01 am

Poniewaz wiem, ze kilku z Gumiorow wybiera sie na ten mecz, a PZPN milczy, wiec pare informacji, które wygrzebalem w necie

Mecz odbędzie się w środę 15 listopada 2006 r. o 20.30 na stadionie króla Baudouin w Brukseli

Osoby, które nie są mieszkańcami Belgii mogą zamawiać bilety wyłącznie do poniedziałku 13 listopada br. do godz. 16.00 poprzez wysłaeni maila na adres: informatie.tickets@footbel.com

W temacie wiadomości należy wpisać "ORDER BELGIUM-POLAND" (zamówienie Belgia-Polska).
W mailu należy podać następujące informacje:
- Nazwisko
- Imię
- Adres
- datę orodzenia
- komu się kibicuje :-)
- ilośc biletów, które chcemy zamówić
- wybraną kategorię biletów

Następnie do zamawiającego zostanie wysłany mail zwrotny z informacją na temat warunków dokończenia transakcji.

Zapłata może nastąpić do 3 listopada poprzez transfer pieniędzy na konto bankowe. Po tej dacie możliwa jest jedynie płatność za pomocą VISA lub MasterCard.
Po dokonaniu wpłay każdy otrzyma od Belgijskiej Federacji Piłki Nożnej numer rezerwacji wraz z informacją o sposobie odbioru biletów. Bielty można odebrać w dniu meczu do godz. 17.00.

Ważne! Bilety może odebrać jedynie osoba, która je zamawiała.

Ogólne warunki:
- liczba zamawianych biletów jest nieograniczona
- jeśli zamwiane jest więcej niż 4 bilety konieczne jest przedstawienie informacji o każdej osobie: nazwisko, imię, adres, data urodzenia
- każde zamówienie kosztuje 4 euro

Ceny dla fanów Belgii w zależności od kategorii wahacją się od 21 do 51 euro.
Dla fanów Polski bilety kosztują 21 euro - przeznaczono dla nas Trybunę 2.

Wiecej na: http://www.footbel.com/en/nationale_elf ... ets_1.html

mr.Vitaminka

Postautor: mr.Vitaminka » wt paź 31, 2006 11:00 am

jedzie ktoś?

na pewno pojedzie mniejsza lub większa grupka z Hutnika
Wawrów! <oklaski> Wawrów!

majlech

Postautor: majlech » wt paź 31, 2006 2:50 pm

Ja kupilem 3 bilety na trybune 2 sektor B przez www.kupbilet.pl, jesli PZPN nie przekreci czegos, to w przyszlym tygodniu bilety powinny do mnie trafic :-)
Z tego co wiem, to jada taz nasi kibice z W-wy, ale moze sami sie pochwala.

mr.Vitaminka

Postautor: mr.Vitaminka » pn lis 13, 2006 1:17 pm

od nas jedzie 5 osób + FC Sącz :) 5/6 z biletami :wink:

majlech

Postautor: majlech » pn lis 13, 2006 3:10 pm

W ktorym jestescie sektorze? B2?

mr.Vitaminka

Postautor: mr.Vitaminka » pn lis 13, 2006 3:25 pm

majlech pisze:W ktorym jestescie sektorze? B2?

tak jest, odbierz prv

Awatar użytkownika
Winnetou

Postautor: Winnetou » pn lis 13, 2006 8:33 pm

Majlech i mr.vitaminka. Macie info na prv

KSH74NH

Postautor: KSH74NH » śr lis 15, 2006 10:35 pm

Jestem pod wrazeniem gry naszego zespolu .Od meczu z portugalia po prostu to co graja to dla mnie szok . Stajemy sie europejska potega ;)?
Powino byc dzisiaj lekko 3-0

Troublemaker

Postautor: Troublemaker » śr lis 15, 2006 10:43 pm

Przyznam, że w kontekście wiosennych meczów z rywalami El.ME z niższej półki ( Armenia, Kazachstan oraz Azerbejdżan) liczyłem na remis w spotkaniu z Belgami ( który przy zwycięstwach z w/w rywalami dawał dobra pozycję startową w 2007 r.) a po cichu na 3 punkty, które przed chwilą nasze Orły mogły sobie dopisać do swego dorobku! Gra nie była tak zachwycajaca jak w meczu z Nuno Gomesem i spółą ale pierwsza połowa mogła się podobać. Widać było, że w drugiej połowie ( na co również wpływ miało zaangażowanie w I-szej części i stan murawy ) nasi opadli z sił ale walką i ambicja uratowali wynik! Tak więc zima zapowiada się w naszej ekipie spokojnie.
Pomimo nieciekawego początku rozgrywek w grupie Polacy zaczynaja się piąć w górę goniąc czołówkę oraz grać ofensywnie i nienagannie dla oka! Natomiast ja osobiście mam nadzieję, że podobnie będzie z Hutnikiem w 2007 r. ( niezależnie od "czarnych wizji" niektórych osób)!!
Byle do wiosny.
Quam dulce et decorum est pro patria mori

Drops'05

Postautor: Drops'05 » czw lis 16, 2006 12:19 am

holenderski kunszt... ElO LeO
Moim ukojeniem jest marihuana...!

dUfio

Postautor: dUfio » czw lis 16, 2006 7:36 am

http://sport.onet.pl/0,1248713,1434824,wiadomosc.html

serce rosnie.

BRAWO CHŁOPAKI!

tylko troche sie zawiodłem bo liczyłem ze którys z Gietów wybiegnie na murawe :cry: ;)

kompletna dominacja, Belgowie nie istnieli ani na boisku ani na trybunach, taka Polską repre chcemy ogladac.

pablo

Postautor: pablo » czw lis 16, 2006 8:34 am

Z Azerbejdżanem w Krakowie, z Armenią w Kielcach
Po ponadośmioletniej przerwie pod Wawelem znów zagra o punkty reprezentacja Polski. 24 marca na stadionie Wisły gościć będziemy Azerbejdżan w pierwszym przyszłorocznym meczu eliminacyjnym o awans do mistrzostw Europy.

Decyzję podjęło prezydium PZPN na poniedziałkowym posiedzeniu.
90minut.pl

MAX

Postautor: MAX » czw lis 16, 2006 12:25 pm

Lewy górny róg

Obrazek

dUfio

Postautor: dUfio » pt lis 17, 2006 4:53 am

Obrazek

mr.Vitaminka

Postautor: mr.Vitaminka » pt lis 17, 2006 10:39 am

krótko bo padam na ryło:

nas 6 w busie z Podkarpacia, w tym M. który przyszedł na przedwyjazdową zbiórkę i...pojechał z nami :) ogólnie najlepiej całość oddawał widok naszej grupki już w Krakowie po powrocie - wszystkie mordy wyjebane, ale na każdej gościł przejebany uśmiech i satysfakcja. niestety na meczu byliśmy troszkę porozrzucani, a za flagą Hutnik Kraków stało 2 emigrantów z Anglii, z którymi po meczu troszkę porozmawialiśmy i wypiliśmy symbolicznego szampana. Przed meczem, już w Brukseli mnóstwo Polaków, na rynku doszło do małej awantury, chyba Lechia ze Śląskiem przegoniła 10 osób z Widzewa. Potem awanti z psami, gdzie lecą na nich butelki, krzesła i inne dostępne pd ręką narzędzia. Musimy się ewakuować z tego miejsca, bo policja zaczyna skręcać ludzi. Wsiadamy do tramwaju gdzie dochodzi do "gorszących" scen takich jak śpiewanie murzynkom (zajebistym dupom) "czarny miś, czarny miś, dla dziewczyny aaa" i innych disco-polowych nutek, ogólnie zabawę w trawmaju będę pamiętał do końca życia, bo jazda jaka tam była nieczęsto się zdarza :)
Co do meczu to atmosfera wyjebista, 15 koła Polaków śpiewających to coś wspaniałego. Po bramce ekstaza, nawet osobnicy którzy "na wf-ach w szkole mieli same piątki" :) skakali jak pojebani :) Po meczu fala ludzi wychodziła ze stadionu, dalsze śpiewy, fotki, zabawa itp. Około północy niestety musimy już wracać do Polski, ale dużą częśc drogi śpimy ze względu na % które w nas skutecznie wlewano :) Na pewno będą fotki, filmiki i inne, ale to muszą dac chłopaki którzy je robili.

masakra :wink: