Pudzian - Najman
Moderator: dUfio
Pudzian - Najman
http://sport.onet.pl/0,1248893,2093720, ... omosc.html
http://www.sport.pl/inne/1,102005,73534 ... anem_.html
Każdy ekspert ma inne zdanie.
W tobet na Najmana 3,55 może się skuszę za jakieś 5 zeta.
http://www.sport.pl/inne/1,102005,73534 ... anem_.html
Każdy ekspert ma inne zdanie.
W tobet na Najmana 3,55 może się skuszę za jakieś 5 zeta.
Śmieszna walka. 200 000 dla koksa i 50 000 dla bawidamka. W Europie o takich gażach za walke najlepsi w MMA moga tylko pomarzyc. A tu 2 świerzakow i takie pieniądze. No ale jak nie wiadomo o co chodzi to wiadomo ze o kase. Podobno bilety na gale KSW wyprzedane dawno, polsat też pewnie grubo zarobi na reklamach. Dwóch zarozumiałych gamoni wejdzie do ringu. Pewnie wygra Pudzianowski bo fighter z Najmana żaden.
1998 – wicemistrz Polski w kick-boxingu
1999 – wicemistrz Polski w kick-boxingu (bilans w kick-boxingu: 12 walk, 8 wygranych)
1999 – uczestniczył w mistrzostwach Polski amatorów w boksie
1999 – zwyciężył memoriałowy turniej im. Wincentego Szyińskiego
2001 – wicemistrz Małopolski w boksie (bilans w boksie amatorskim: 5 walk, 4 wygrane)
2001 – debiut zawodowy
2004 – laureat plebiscytu na najpopularniejszego sportowca okręgu częstochowskiego
2006 - laureat plebiscytu na najpopularniejszego sportowca okręgu częstochowskiego
Dwa tytuły wicemistrza Polski w kickboksie moga robić tam jakieś wrażenie. Ale jak zobaczyłem kopniecia Najmana, to mysle ze moje sa 2 razy lepsze
. O umiejetnociach bokserskich przez litość dla Najmana nie wspomne, kto widział jego walki ten dobrze wie ze poprostu takowch nie posiada.
Mam jednak nadzieje,ze jednak jakimś cudem wygra bo Pudzianowskiego bardziej nie lubie
Z drugiej strony jak zwycięzca ma walczyć z Nastulą , to wolałbym, żeby wygrał jednak Pudzianowski, bo chętnie bym zobaczył jak Nastula go zniszczy.
Ogólnie rzecz biorąc śmieszna walka pod publiczke.
1998 – wicemistrz Polski w kick-boxingu
1999 – wicemistrz Polski w kick-boxingu (bilans w kick-boxingu: 12 walk, 8 wygranych)
1999 – uczestniczył w mistrzostwach Polski amatorów w boksie
1999 – zwyciężył memoriałowy turniej im. Wincentego Szyińskiego
2001 – wicemistrz Małopolski w boksie (bilans w boksie amatorskim: 5 walk, 4 wygrane)
2001 – debiut zawodowy
2004 – laureat plebiscytu na najpopularniejszego sportowca okręgu częstochowskiego
2006 - laureat plebiscytu na najpopularniejszego sportowca okręgu częstochowskiego
Dwa tytuły wicemistrza Polski w kickboksie moga robić tam jakieś wrażenie. Ale jak zobaczyłem kopniecia Najmana, to mysle ze moje sa 2 razy lepsze

Mam jednak nadzieje,ze jednak jakimś cudem wygra bo Pudzianowskiego bardziej nie lubie

Z drugiej strony jak zwycięzca ma walczyć z Nastulą , to wolałbym, żeby wygrał jednak Pudzianowski, bo chętnie bym zobaczył jak Nastula go zniszczy.
Ogólnie rzecz biorąc śmieszna walka pod publiczke.
- Glebi_NH_WJ
a ja liczę na Pudzianowskiego bo ten Najman to jakiś śmieszny chłopek który dużo sobie szczeka a bic to on się nie umie . A Pudzianowski przynajmniej nie kozakuje tak tylko sam przyznaje ze np z Nastula nie miałby najmniejszych szans . Uważam ze on przynajmniej zdaje sobie sprawę ze dopiero zaczyna na ringach w MMA .
TYLKO POLSKA
Tylko ,że Najman ma nie po kolei w głowie. Trzeba naprawde mieć coś z głową, żeby wychodzić do ringu udając boksera, mając takie umiejętności(a raczej ich nie mając
). Trzeba też wstydu nie mieć, żeby wystawiać się na pośmiewisko. Srodowisko bokserskie traktuje go w kategoriach żartu. Natomiast strongman to cwaniak i bufon. Oczywiście w mediach pozuje na miłego i grzecznego dla wszystkich. Dba o wizerunek w mediach, bo zyje głownie z reklam. Za jedną umowe potrafi wyciagnać 200 000- 300 000.
Mając do wyboru schizofrenika, któremu wydaje sie, że jest bokserem a nasterydowanego cwaniaka, to kibicuje temu pierwszemu.
(zreszta Najman tez trochu prochów zeżarł no ale nie tyle co Pudzian.)
Tak ogólnie to ta walka to może byc niezły kabaret, tak wiec może warto ja ogladnąć.

Mając do wyboru schizofrenika, któremu wydaje sie, że jest bokserem a nasterydowanego cwaniaka, to kibicuje temu pierwszemu.

Tak ogólnie to ta walka to może byc niezły kabaret, tak wiec może warto ja ogladnąć.
-
-