Powódź w Krakowie
Moderator: dUfio
Powódź w Krakowie
Kilka fotek pstrykniętych dzisiaj rano.
Przepraszam za jakość, ale część robiona przez szybę w aucie...
http://picasaweb.google.pl/jarkonh/PowodzWKrakowie#
Przepraszam za jakość, ale część robiona przez szybę w aucie...
http://picasaweb.google.pl/jarkonh/PowodzWKrakowie#

Zejdź na ziemię. Na swoje sprawy nie raz się nie możemy zrzucić i brakuje pieniędzy, a na powodzian się zrzucimy "większą kwotą"..jak bardzo chcesz pomóc to zabierz kilka zwierząt ze schroniska na kilka dni (dot postu Metala)BINGONH pisze:PROPONUJE ROZPOCZĄĆ ZBIÓRKĘ PIENIĘDZY NA KONTO KIBICÓW HUTNIKA I DO PUSZKI W ATAKU.
Kwotę później przekazać na pomoc powodzianom w Krakowie, może uda się wspólnymi siłami zebrać jakąś większą kwotę za którą dało by się zrobić coś konkretnego

BuA SPW pisze:Zejdź na ziemię. Na swoje sprawy nie raz się nie możemy zrzucić i brakuje pieniędzy, a na powodzian się zrzucimy "większą kwotą"..jak bardzo chcesz pomóc to zabierz kilka zwierząt ze schroniska na kilka dni (dot postu Metala)BINGONH pisze:PROPONUJE ROZPOCZĄĆ ZBIÓRKĘ PIENIĘDZY NA KONTO KIBICÓW HUTNIKA I DO PUSZKI W ATAKU.
Kwotę później przekazać na pomoc powodzianom w Krakowie, może uda się wspólnymi siłami zebrać jakąś większą kwotę za którą dało by się zrobić coś konkretnego
http://krakow.[usuwamy]/krakow/1,35798,7905580,Uwaga__Potrzebni_wolontariusze_do_zabezpieczania_ulic.html
Wybiera się ktoś ?
Bingo ewentualnie tak możesz pomóc bardziej niż pomysłami zbiórki

Akurat tak pomóc nie mogę bo mam pracę i swoje obowiązki a kasę wpłacę możliwe że na to schronisko o którym pisał Metal
Bo czasami to naprawdę wolę pomóc zwierzętom niż ludziom
A krytykom tego pomysłu się dziwie.
Może zalało kogoś z naszych trybun
Ja osobiście wolał bym zebrać te parę stówek i kupić komuś zalanemu nawą pralkę czy lodówkę niż wpłacić na konto jakieś organizacji, ale to tylko moje osobiste zdanie
Bo czasami to naprawdę wolę pomóc zwierzętom niż ludziom
A krytykom tego pomysłu się dziwie.
Może zalało kogoś z naszych trybun
Ja osobiście wolał bym zebrać te parę stówek i kupić komuś zalanemu nawą pralkę czy lodówkę niż wpłacić na konto jakieś organizacji, ale to tylko moje osobiste zdanie
- metal
- Site Admin
- Kontakt:
Kierownictwo Schroniska Dla Bezdomnych Zwierząt przy ul Rybnej prosiło abym podziękował wszystkim kibicom, którzy włączyli się w akcję ewakuacji zwierząt ze schroniska.
Ze swojej strony chciałbym podziękować kolegom, którzy pomogli lub chcieli pomóc.
Bingo (i każda inna osoba, która chciałaby pomóc schronisku w tym trudnym czasie), z powodów, o których nie chce pisać jawnie, pomożecie schronisku najskuteczniej przekazując pomoc rzeczową a nie finansową.
Lista najpotrzebniejszych rzeczy:
Jeżeli komuś sprawia problem dostarczenie darów, z przyjemnością dostarczę przesyłkę, lub w Waszym imieniu zakupię potrzebne rzeczy, (okażę paragon) i dostarczę rzeczy schronisku we własnym zakresie.
Oczywiście ta opcja wymaga od ofiarodawców pewnej dozy zauwania dla mnie.
Ze swojej strony chciałbym podziękować kolegom, którzy pomogli lub chcieli pomóc.
Bingo (i każda inna osoba, która chciałaby pomóc schronisku w tym trudnym czasie), z powodów, o których nie chce pisać jawnie, pomożecie schronisku najskuteczniej przekazując pomoc rzeczową a nie finansową.
Lista najpotrzebniejszych rzeczy:
Żywność (od najbardziej potrzebnej)
* ryż - makaron
* konserwy dla kociąt
* konserwy dla kotów
* konserwy dla psów
* sucha karma dla psów
* drób (naljepiej mrożony)
* sucha karma dla kotów
Posłania
* koce
* kołdry - byle nie z pierza
Jeżeli komuś sprawia problem dostarczenie darów, z przyjemnością dostarczę przesyłkę, lub w Waszym imieniu zakupię potrzebne rzeczy, (okażę paragon) i dostarczę rzeczy schronisku we własnym zakresie.
Oczywiście ta opcja wymaga od ofiarodawców pewnej dozy zauwania dla mnie.

-
chyba tu kogoś ponosi ułańska fantazja! nikt nikomu nic nieplaci, wszystko jest wew w budżetówce rozliczane. Chyba ze zarzucasz ze wojewodztwo placilo kazdemu zolnierzowi do lapy albo dowodcy jednostki? powiem ci grubo sie mylisz i wstydzil bys sie takie rzeczy pisac jeden z drugim. Myslisz ze chlopaki z nudow pojechali w pocie czoła zap... w blocie? Ty rozumiem zrobiles wiecej dla tych ludzi dlatego ty jestes honorowym zolnierzem a chlopaki sa najemnikami! albo nie nawet moze terrorystami!!!
Nowy Hutnik 2010.