Moderator: dUfio
Ja licze na wyjscie z grupy repr Polski,zawodnicy sa w niezlej dyspozycji,kazdy chce grac i licze nawet na wygrana z Senegalem,a najgorszym razie na remis z Senegalem.Z Kolumbia bedzie jeszcze trudniej,ale wydaje mi sie ze Polacy przy m±drej grze moga tego meczu z latynosami nie przegrac.Ostatni mecz z Japonia uwazam,ze powinni wygracWinnetou pisze:Ja juz to pisalem zaraz po losowaniu grup w grudniu. Przegramy z Senegalem (tak samo jak kiedys z Ekwadorem), przegramy z Kolumbia i remis z Japonia. Potem szybki spadek poza top 20 w ranking FIFA.
mr.Vitaminka pisze:Gordi - jak powszechnie wiadomo, asystenci selekcjonera przeglądają fora internetowe, tweetery i fejbuski w celu pozyskania informacji o naszych najbliższych rywalach. Kto wie-może ktoś zagląda również i tutaj.
W związku z tym, jak scharakteryzujesz Kolumbię?
Na co i kogo zwrócić uwagę?
Jak powinniśmy zagrać (ustawienie, taktyka)?
Jakich zmian powinien dokonać selekcjoner?
Z uwagi na twoją wiedzę dot. futbolu sądzę, że te uwagi będą bardzo cenne i mogą przyczynić się do osiągnięcia dobrego rezultatu w niedzielę.
Winnetou pisze:Ja juz to pisalem zaraz po losowaniu grup w grudniu. Przegramy z Senegalem (tak samo jak kiedys z Ekwadorem), przegramy z Kolumbia i remis z Japonia. Potem szybki spadek poza top 20 w ranking FIFA.
Winnetou pisze:Winnetou pisze:Ja juz to pisalem zaraz po losowaniu grup w grudniu. Przegramy z Senegalem (tak samo jak kiedys z Ekwadorem), przegramy z Kolumbia i remis z Japonia. Potem szybki spadek poza top 20 w ranking FIFA.
Mam ochote napisac A NIE MOWILEM? Ale z grzecznosci tego nie zrobie
Dodam tylko, ze w niedziele naladowani kokaina i przegrana z Japonia Kolumbijczycy zgwalca Polakow wynikiem 3-0.
Aldaris pisze:Winnetou pisze:Winnetou pisze:Ja juz to pisalem zaraz po losowaniu grup w grudniu. Przegramy z Senegalem (tak samo jak kiedys z Ekwadorem), przegramy z Kolumbia i remis z Japonia. Potem szybki spadek poza top 20 w ranking FIFA.
Mam ochote napisac A NIE MOWILEM? Ale z grzecznosci tego nie zrobie
Dodam tylko, ze w niedziele naladowani kokaina i przegrana z Japonia Kolumbijczycy zgwalca Polakow wynikiem 3-0.
Żeby nie była to czarna niedziela i na dokładkę 1-0 dla Barciczanki. Katastrofa jakich mało...