Stadion Cracovii im. Jana Pawła II
Moderator: dUfio
Stadion Cracovii im. Jana Pawła II
Już od tej środy stadion Cracovii nosi imię Jana Pawła II. Taką decyzję podjęła dzisiaj Rada Miasta Krakowa.
Zmarły w sobotę 2 kwietnia papież był sympatykiem "Pasów", na których stadionie kilkakrotnie się pojawił jeszcze zanim wstąpił na Stolicę Piotrową.
W ostatni poniedziałek na obiekcie przy ulicy Kałuży odbyła się msza święta w intencji papieża, na której przybyło ponad 20 tysięcy kibiców krakowskich klubów.
Pierwszy oficjalny mecz na Stadionie im. Jana Pawła II odbędzie się 19 kwietnia o godz. 18.00, a rywalem podopiecznych Wojciecha Stawowego będą piłkarze Zagłębia Lubin.
(INTERIA.PL)
================================================
Ode mnie:
Szok! Teraz będą się lali na stadionie im. Papieża...
Polska to jest bardzo dziwny kraj.
Zmarły w sobotę 2 kwietnia papież był sympatykiem "Pasów", na których stadionie kilkakrotnie się pojawił jeszcze zanim wstąpił na Stolicę Piotrową.
W ostatni poniedziałek na obiekcie przy ulicy Kałuży odbyła się msza święta w intencji papieża, na której przybyło ponad 20 tysięcy kibiców krakowskich klubów.
Pierwszy oficjalny mecz na Stadionie im. Jana Pawła II odbędzie się 19 kwietnia o godz. 18.00, a rywalem podopiecznych Wojciecha Stawowego będą piłkarze Zagłębia Lubin.
(INTERIA.PL)
================================================
Ode mnie:
- DorotkaHKS
Re: Stadion Cracovii im. Jana Pawła II
OŻÓG 1950 pisze:Ode mnie:
Hehehe oni jednak są chorzy... Nie kochają Go za to, kim był za życia, ale tylko dla tego, że był za cracovia... Idiotyczne... Kurka no, ale cóż to są właśnie kibice cracovi... Teraz będą się bić na tym stadionie i wtedy będą pokazywać jak bardzo kochają Papieża i że wszystko było pod publikę...
HKS ---=== Zawsze i wszędzie nieważne jak będzie ===--- HKS
- SEBO_NH_HKS
Wbrew moratorium na zmiany nazw i apelom Kościoła o umiar krakowscy radni nazwali wczoraj stadion Cracovii imieniem Jana Pawła II.
Takiego pośpiechu w radzie miasta nie było już dawno. Chodziło o jedno: obejście niewygodnych pytań i natychmiastowe przegłosowanie uchwały zaproponowanej przez Jana Okońskiego z Unii Wolności. „Rada Miasta Krakowa dla uczczenia pamięci Ojca Świętego postanowiła nadać Stadionowi Miejskiego Klubu Sportowego »Cracovia « SSA przy ul. Kałuży 1 w Krakowie imię Jana Pawła II” - napisano krótkim uzasadnieniu uchwały. Przeszła jednogłośnie!O nakręcającej się spirali nowych pomysłów uczczenia pamięci o Papieżu piszemy w "Gazecie" od poniedziałku. Przypomnijmy kilka: Błonia i Rynek im. Jana Pawła II, wielki kopiec za 20 mln zł, dodanie do herbu miasta papieskich symboli. O umiar i rozsądek proszą tymczasem biskupi. Przypominają, że Papież był skromnym człowiekiem, że czuł się zakłopotany własnymi pomnikami. O dystans zaapelował też prezydent Krakowa Jacek Majchrowski - chciał zebrać wszystkie pomysły, żeby wybrać najlepsze.Radni czekać nie chcieli, choć wątpliwości było sporo. - W ustawie o samorządzie gminnym jest mowa o nadawaniu imion placom, parkom, ulicom, pomnikom... Nie ma tam ani słowa o stadionach - mówił radny Dariusz Olszówka (PiS), który podczas samego głosowania był nie obecny. - Pomijając już fakt, że nie jest on jeszcze formalnie własnością gminy, z zakonem Norbertanek mamy podpisaną tylko umowę przedwstępną.Stanisław Handzlik zwrócił też uwagę na obowiązujące radnych moratorium, zgodnie z którym obiektom można nadawać imiona osób dopiero w dwa lata po ich śmierci. Ostatecznie jednak głosował "za"Przed głosowaniem radni wysłuchali jeszcze opinii prawnej Piotra Łanoszki. Przygotował on analizę językową wyrażenia "plac publiczny". Według niego stadion można nazwać takim placem bo - jak dowodził - jest to "duża, otwarta przestrzeń publiczna w mieście".Nazwę zmieniono - 29 głosów "za", nikt z obecnych na sali nie wstrzymał się ani nie zaprotestował. - Trudno mi to zrozumieć. Bo jak można imieniem Papieża nazywać stadion, na którym kibice nawet chwilę po jego śmierci biją się z policją! Radni bali się powiedzieć nie, bo ktoś mógłby powiedzieć, że są przeciw Papieżowi - komentował jeden z urzędników.Dlaczego więc głosowali "za"? Kajetan d'Obyrn (PO): - Nowa nazwa zobowiązuje. Bogusław Kośmider (niezrzeszony): - Jeśli połączy się jej wymowę z konkretnymi działaniami poprawiającymi bezpieczeństwo... Nie widzę powodów, żeby być przeciw.Wojciech Pelowski: Jest Pan dumny? Jan Okoński, radny Unii Wolności: 29 głosów "za", nikt nie głosował przeciw. Oczywiście, że tak!I nie będą Pana razić wulgarne, rasistowskie hasła wykrzykiwane na stadionie im. Jana Pawła II? - Papież wielokrotnie określał się za Cracovią! Niedawno się z nim spotkaliśmy, usłyszeliśmy sporo ciepłych słów. Mówił: "moja Cracovia"...Ale na meczach "Jego Cracovii" kilkadziesiąt lat temu nie dochodziło do burd. Wystarczy przypomnieć ostatnią niedzielę - tuż po pogrzebie Ojca Świętego chcieliśmy wierzyć w wykrzyczane na ulicach "pojednanie dla Papieża". O zadymie na pewno Pan słyszał. - Zawsze zdarzały się różne historie. A parę procent kibiców nie może rzutować na obraz całego klubu. Przed chwilą rozmawiałem z jego prezesem o poprawie bezpieczeństwa na stadionie. Bo nowa nazwa to też zobowiązanie.Jakie? - Będą działania wychowawcze, prewencyjne.Jakie? - Nie będziemy o tym teraz mówić. Prezes przedstawi je w czwartek na specjalnej konferencji prasowej. Mogę tylko powiedzieć, że prawdziwi kibice mają dość awantur.Jan Paweł II będzie kolejnym patronem stadionu przy ul. Kałuży. Jest nim przecież i Józef Piłsudski. - Ale ja cieszę się, że przebudowany stadion będzie miał w nazwie imię Jana Pawła II. Miasto będzie go rozwijać.
Takiego pośpiechu w radzie miasta nie było już dawno. Chodziło o jedno: obejście niewygodnych pytań i natychmiastowe przegłosowanie uchwały zaproponowanej przez Jana Okońskiego z Unii Wolności. „Rada Miasta Krakowa dla uczczenia pamięci Ojca Świętego postanowiła nadać Stadionowi Miejskiego Klubu Sportowego »Cracovia « SSA przy ul. Kałuży 1 w Krakowie imię Jana Pawła II” - napisano krótkim uzasadnieniu uchwały. Przeszła jednogłośnie!O nakręcającej się spirali nowych pomysłów uczczenia pamięci o Papieżu piszemy w "Gazecie" od poniedziałku. Przypomnijmy kilka: Błonia i Rynek im. Jana Pawła II, wielki kopiec za 20 mln zł, dodanie do herbu miasta papieskich symboli. O umiar i rozsądek proszą tymczasem biskupi. Przypominają, że Papież był skromnym człowiekiem, że czuł się zakłopotany własnymi pomnikami. O dystans zaapelował też prezydent Krakowa Jacek Majchrowski - chciał zebrać wszystkie pomysły, żeby wybrać najlepsze.Radni czekać nie chcieli, choć wątpliwości było sporo. - W ustawie o samorządzie gminnym jest mowa o nadawaniu imion placom, parkom, ulicom, pomnikom... Nie ma tam ani słowa o stadionach - mówił radny Dariusz Olszówka (PiS), który podczas samego głosowania był nie obecny. - Pomijając już fakt, że nie jest on jeszcze formalnie własnością gminy, z zakonem Norbertanek mamy podpisaną tylko umowę przedwstępną.Stanisław Handzlik zwrócił też uwagę na obowiązujące radnych moratorium, zgodnie z którym obiektom można nadawać imiona osób dopiero w dwa lata po ich śmierci. Ostatecznie jednak głosował "za"Przed głosowaniem radni wysłuchali jeszcze opinii prawnej Piotra Łanoszki. Przygotował on analizę językową wyrażenia "plac publiczny". Według niego stadion można nazwać takim placem bo - jak dowodził - jest to "duża, otwarta przestrzeń publiczna w mieście".Nazwę zmieniono - 29 głosów "za", nikt z obecnych na sali nie wstrzymał się ani nie zaprotestował. - Trudno mi to zrozumieć. Bo jak można imieniem Papieża nazywać stadion, na którym kibice nawet chwilę po jego śmierci biją się z policją! Radni bali się powiedzieć nie, bo ktoś mógłby powiedzieć, że są przeciw Papieżowi - komentował jeden z urzędników.Dlaczego więc głosowali "za"? Kajetan d'Obyrn (PO): - Nowa nazwa zobowiązuje. Bogusław Kośmider (niezrzeszony): - Jeśli połączy się jej wymowę z konkretnymi działaniami poprawiającymi bezpieczeństwo... Nie widzę powodów, żeby być przeciw.Wojciech Pelowski: Jest Pan dumny? Jan Okoński, radny Unii Wolności: 29 głosów "za", nikt nie głosował przeciw. Oczywiście, że tak!I nie będą Pana razić wulgarne, rasistowskie hasła wykrzykiwane na stadionie im. Jana Pawła II? - Papież wielokrotnie określał się za Cracovią! Niedawno się z nim spotkaliśmy, usłyszeliśmy sporo ciepłych słów. Mówił: "moja Cracovia"...Ale na meczach "Jego Cracovii" kilkadziesiąt lat temu nie dochodziło do burd. Wystarczy przypomnieć ostatnią niedzielę - tuż po pogrzebie Ojca Świętego chcieliśmy wierzyć w wykrzyczane na ulicach "pojednanie dla Papieża". O zadymie na pewno Pan słyszał. - Zawsze zdarzały się różne historie. A parę procent kibiców nie może rzutować na obraz całego klubu. Przed chwilą rozmawiałem z jego prezesem o poprawie bezpieczeństwa na stadionie. Bo nowa nazwa to też zobowiązanie.Jakie? - Będą działania wychowawcze, prewencyjne.Jakie? - Nie będziemy o tym teraz mówić. Prezes przedstawi je w czwartek na specjalnej konferencji prasowej. Mogę tylko powiedzieć, że prawdziwi kibice mają dość awantur.Jan Paweł II będzie kolejnym patronem stadionu przy ul. Kałuży. Jest nim przecież i Józef Piłsudski. - Ale ja cieszę się, że przebudowany stadion będzie miał w nazwie imię Jana Pawła II. Miasto będzie go rozwijać.
-
"Świeże" informacje są nam bez wątpienia potrzebne ale bardzo często tekst zaczerpnięty z jakiegoś serwisu można streścić i umieścić w nim jedynie najważniejsze kwestie z danego tematu. Ponadto można umieścić w nim własne spostrzeżenia czyniące go przejrzystym i lepiej przyswajalnym...
Tak czy inaczej pozdro HDS
!!!
Tak czy inaczej pozdro HDS

Quam dulce et decorum est pro patria mori
- Dario GT'02
Już od tej środy stadion Cracovii nosi imię Jana Pawła II. Taką decyzję podjęła dzisiaj Rada Miasta Krakowa; zmarły w sobotę 2 kwietnia papież był sympatykiem Pasów, na których stadionie kilkakrotnie się pojawił jeszcze zanim wstąpił na Stolicę Piotrową. W ostatni poniedziałek na obiekcie przy ulicy Kałuży odbyła się msza święta w intencji papieża, na której przybyło ponad 20 tysięcy kibiców krakowskich klubów. Pierwszy oficjalny mecz na Stadionie im. Jana Pawła II odbędzie się 19 kwietnia o godzinie 18:00, a rywalem podopiecznych Wojciecha Stawowego będzie Zagłębie Lubin.
szkoda na pejsów jeszcze jednego tematu wiec wkleje tu:
http://forum2.cracovia.krakow.pl/read.php?1,1201502
tak oto przebiegał pierwszy mecz na stadionie imienia...
GRATULACJE
http://forum2.cracovia.krakow.pl/read.php?1,1201502
tak oto przebiegał pierwszy mecz na stadionie imienia...
GRATULACJE
nie chcę rozmywać forum ale jako, że wiele osób nie ma dostępu to przekleję wszystko a jest tego 14 stron na razi na stronie Craxy
[/quote]to jakas paranoja...
Autor: _jaxa_ (80.55.118.---)
Data: 19 Kwi 2005 - 20:17:27
Do czego to dochodzi na Naszym stadionie?? Wpada grupka okolo 15 kolesi na sektor C i terrozryzuje siedzacych tam kibicow poniewaz nie chca prowadzic antydopingu i w Nim skutecznie przeszkadzaja..Żenada,wstyd i hanba!!!!!!!!
Dzisiaj królował antydoping i terror...i co?? Zwyciezylo chamstwo???
Opcje: Odpowiedz•Odpowiedz z cytatem•Śledź ten wątek•Raportuj wiadomość
Re: To jakas paranoja...
Autor: pik (83.29.4.---)
Data: 19 Kwi 2005 - 20:35:11
To nie była paranoja.
To była zorganizowana akcja.
Na naszym stadionie byliśmy obrażani i terroryzowani przez grupę doskonale zorganizowanych osiłków.
Bez problemów przemieszczali się z sektora na sektor, ciekawe czy oni posiadają identyfikatory.Na obrażania ludzi nie reagowała ochrona . Oni są po prostu bezkarni.
Na wielu sektorach dochodziło do rękoczynów.
Tak więc dzisiaj osiągnęliśmy absolutne dno . Niemoc i powolna utrata pozycji przez tych osiłkow doprowadziły do rzeczy , których na tym stadionie nie było nigdy.
Próbowano bic kibiców za to że nie chcą spiewac ich ulubionej piosenki.
Ciekawy jestem czy ten nowy monitoring nie jest w stanie tych ludzi pokazać.
Autor: dario (213.134.160.---)
Data: 19 Kwi 2005 - 20:35:36
to samo było na B!!
Autor: JacekPasiak (80.53.212.---)
Data: 19 Kwi 2005 - 20:36:15
Żenada ,co za bydło ...dopoki tak będzie to lepiej żeby nie nazywać imieniem Papieża .
TO jest dramat ,dobrze że nie kupiłem karnetu .Im chodzi tylko o zadymy i antydoping.
Ale wiekszość kibiców wygwizdała tych paskudnych kiboli!!!
Autor: DareCki (83.29.105.---)
Data: 19 Kwi 2005 - 20:45:01
Tylko szmata bije brata
było to zawołanie kibiców gts - u jak byli pałowani przez zomo i mo
nigdy nie sądziłem że napisze to o swoich kibicach
NIE dla idiotów
C R A C O V I A
Zmieniany 1 raz/y. Ostatnio 2005-04-19 22:15 przez DareCki.
Autor: >>TSW<< (213.134.160.---)
Data: 19 Kwi 2005 - 20:46:31
przecież to na Wiśle panuje zamordyzm a na Cracovii jest atmosfera tolerancji
Prawda Ferencvaros?
Autor: Dinthalion (83.29.21.---)
Data: 19 Kwi 2005 - 20:47:04
Dokladnie. Dzisiaj przyprowadzilem na stadion ziomka - pierwszy raz byl na meczu. I co widzial??? Spiewanie tylko Wisla to stara @#$%& na przemian z lokomotywa i pieciominutowymi przestojami w dopingu! Typow biegajacych po sektorze i krzyczacych "kto nie spiewa ten ma wpierdol"! Przepychanke "miedzy sektorami"! Przekopywanie ludzi dlatego ze gwizdaja! Cholote, bydlo, wioche!
Nie zdazylem sie go spytac jakie mial odczucia po meczu bo wyprul ze stadionu przed koncem, ale sadze ze niezbyt mu sie spodobalo, jesli nawet mi po 10 minutach meczu juz sie chcialo rzygac tym dopingiem.
Zreszta jak kilkudziesieciu typow moze sterroryzowac caly sektor? Wiekszosc jak potulne barany zaczela spiewac "Wisla to stara @#$%&" po tym jak ktos dostal wpierdol, a mala czesc sie wyniosla jak najdalej od centrum sektora.
I na koniec pytanie: Gdzie był Świstak? Gdzie był Adam? Gdzie byli ludzie ktorzy potrafili poprowadzic doping? Chyba nie przestraszyli sie? A moze tez sa "antypojednaniowi"???
Autor: Matt Z_ne (83.175.179.---)
Data: 19 Kwi 2005 - 20:48:30
Skandal!!Przeciez to sie meczu nie dalo ogladac.A kto ciagnal doping na luku??Banda malolatow!!Skandal!!
ZAKOPANE W PASACH ZAKOCHANE!!
Autor: lokis (83.29.93.---)
Data: 19 Kwi 2005 - 20:49:44
Skandal! Bydło rządzi! Doszło do tego że normalni ludzie na sektorach, które nazywane są VIP1 boją się zaśpiewać podczas piosenki ".... to stara...." głośne Cracovia, Cracovia! Zapraszamy panie Filipiak, Okoński i inni z loży kilka metrów na lewo to dostaniecie po mordach jak kilku normalnych zwykłych kibiców dostało dzisiaj za to że będziecie śpiewali Cracovia. Gdzie jest ochrona panie Filipiak. Bandyci przemieszczali się postadionie jak chcieli, doskonale zorganizowali swoją akcję, stali w przejściach, na koronie, podczas zadymy na niby Vipowskim sektorze A1 wparowali na niego z kilku stron i trzaskali po mordach normalnych kibiców. Zapraszamy panie Filipiak na miejsca za które rządasz po 200 złotych, załóż pan maskę, krzyknij Cracovia i dostaniesz takiego kopa w pysk że zlecisz z trybuny. Na nastepnym meczu będę wyzywał już pana, panie Filipiak. Cały pański program walki z chuligaństwem to farsa.
Autor: Korba (195.214.216.---)
Data: 19 Kwi 2005 - 20:50:37
Dziasiaj straciliośmy wielu kibiców, którzy kibicowali Cracovii od lat. Doczekali się ekstraklasy gdzie są bici i pomiatania przez młodszych ...... (tu wstaw co myślisz). starszy pan (koło 70 tki) skrwawiony trafia do szpitala. to nie wiem jak to nazwać ja wolę piłkę w Tv bezpieczniej. Dawniej można było dostać od psów dzis od swoich (tylko czy rzeczywiście swoich?) sięgneliśmy dna. nie wiem co pisać to jest najwieksza tragedia dla klubu.
Autor: garbus (193.138.140.---)
Data: 19 Kwi 2005 - 20:53:02
to był pokaz zwykłego chamstwa na całym stadionie - gdy tak dalej będize to większośc normalnych - po prostu nie przyjdzie - pozdrowienia dla kumatych którzy walczą o dobre imię tak zasłużonego klubu - rycząc co pięc minut znaną prześpiewkę
od zawsze biało-czerwony
Autor: JacekPasiak (80.53.212.---)
Data: 19 Kwi 2005 - 20:53:58
Trzeba wyplemić to zło a to była odpowiedź na radykalne kroki Profesora .Jude gang sie przestraszył i pokazali .....swój intelekt.a raczej jego brak.
Autor: dyftong (83.29.65.---)
Data: 19 Kwi 2005 - 20:54:19
jako sasiad z 2 strony powiem tylko:
o @#$%& macie wesolo wspolczuje
Autor: marcin_ksc (83.144.89.---)
Data: 19 Kwi 2005 - 20:55:36
miętowo nie jest....
Autor: kristhc (83.29.39.---)
Data: 19 Kwi 2005 - 20:57:42
Chuligani z D : Gdzie byliscie w III lidze ??
tyle w tamcie
PS. Bydlo i swolocz, i jak trafinie ktos napisal powyzej : tylko szmata bije brata
Autor: knur (84.10.61.---)
Data: 19 Kwi 2005 - 20:59:03
jestem w szoku. żygać mi się chce. wstydzę się pasiastych barw.
pierwszy mecz na stadionie im JP II - i taka gnojowica...
chyba rację ma Pik, że to była zorganizowana akcja. akcja wymierzona przede wszystkim w klub, bo nie chcę nawet liczyć, ilu kibiców (prawdziwych, być może nawet takich, którzy na Pasach byli zanim się jeden debil z drugim narodzili) odstraszono.
mój apel do władz klubu: chcą wojny - niech ją mają! ja mam się czuć na stadionie bezpieczny. za to zapłaciłem 150 zł. wymienić ochronę, która skupiała się na pilnowaniu pustego sektora przyjezdnych. żenada!
na plus muszę napisać, że dziś egzekwowano wymóg identyfikatorów (przynajmniej przez jakiś czas...), a przede wszystkim - że nie widziałem ani jednej butelki wódy czy piwa (może źle patrzyłem), a pijanych jakby mniej.
Autor: marcinksc3xl (213.134.163.---)
Data: 19 Kwi 2005 - 20:59:46
Dizs chcecie wyganiac chuliganow z Cracovii a tak na prawde to gdyby nie oni nie mielibyscie gdzie teraz przychodzic na mecze (pomijam wisle).
Nie wiem gdzie byliscie podczas manifestacji na basztowje ??
Nie wiem gdzie byliscie jak nam chcieli klub zamknac w 1995??
Wy chyba nie macie pojecia kogo chcecie zniszczyc!!
Autor: eredin (83.29.23.---)
Data: 19 Kwi 2005 - 20:59:50
Panie Profesorze. Od nowego sezonu potrzebne są nowe, jednolite i trudne do podrobienia identyfikatory, które po takich akcjach bandyci będą tracić. Bez identyfikatora brak wejścia na stadion. Aha - ochrona do wymiany, bo Hektor zamiast wyrzucić bandytów z "C" spokojnie zaprowadził ich na "D". CO to właściwie za ochrona ????
Zmieniany 1 raz/y. Ostatnio 2005-04-19 21:00 przez eredin.
Autor: dezydery (83.29.29.---)
Data: 19 Kwi 2005 - 21:01:24
Od 15 lat opóściłem na naszym(?) stadionie tylko kilka meczów,jeżdże również na większość wyjazdów,ale jeszcze takiego DNA nie widziałem.JESTEM ZAŁAMANY!!!Jeśli nasz(?) stadion ma tak wyglądać jak dziś,to wolę być (niestety) kibicem w kapciach.TRAGEDIA!
Autor: marcinksc3xl (213.134.163.---)
Data: 19 Kwi 2005 - 21:01:25
eredin proponuje zebys ty stanal na ochronie i nie wpuszczal ciekawe jakby ci to wychodzilo ??
Autor: pKracy (81.219.144.---)
Data: 19 Kwi 2005 - 21:02:21
Ta akcja była zorganizowana i chyba nikt już nie ma wątpliwości, co tak naprawdę liczy się dla tych debili. Co mozna zrobic? Moja propozycja jest taka- na nastepne mecze wezmy z sobą zwykle gwizdki, trabki, itp. Jakakolwiek proba antydopingu zniknie w przerazliwym gwizdzie przewazajacych sil kibicow. I jeszcze jedno, gdzie kurna byli ci wielcy ochroniarze, czy naprawde nie mozna sobie poradzic z grupka zwyrodnialcow? Dlaczego tym bandytom pozwolono chodzic po koronie stadionu, stac bezczelnie na dole trybun i przygladac sie kto przeszkadza w antydopingu? Wiem, pewnie doszloby do zamieszek... I tak wyglada bezradnosc klubu. No, chyba ze zadziala slawetny monitoring i to byl ich ostatni raz na tym stadionie. To jest impreza zamknieta, nikt nie ma obowiazku ich wpuscic.
A my? WEZMY GWIZDKI i gwizdajmy tak glosno, zeby ten dzwiek dotarl do zajdalszych czesci tych zakutych lbow.
pKracy
Autor: pastor (62.111.139.---)
Data: 19 Kwi 2005 - 21:03:18
Sami do tego doprowadziliście, chcieliście ustalać zasady to skończyliście jak szybko zaczęliście. Było dawniej źle?! Każdy był jaki był i nikt się nikogo nie czepiał, a teatru z Cracovii nie zrobicie.
Autor: Milus (213.17.131.---)
Data: 19 Kwi 2005 - 21:04:57
Jakbyście pikniki faktycznie chodzili i jeździli w III lidze to takie scenki
by was nie dziwiły. Nie?
Jak można gwizdać kiedy spiewany jest hymn? Na treningi noworoczne też
chodziliście w III lidze?
Data: 19 Kwi 2005 - 21:05:17
Wiem jak wychodzi to na Legii, Lechu, Wiśle, i Szczecinie. I się da. A wielka mi bandycka odwaga, 20 na jednego staruszka
Autor: Jóźwa (195.150.76.---)
Data: 19 Kwi 2005 - 21:05:27
To chyba jest potwierdzenie tego, że z bydłem trzeba walczyć bardzo radykalnie. Ogłoszone w komunikacie środki pewnie będą wystarczające, o ile będą stanowczo egzekwowane. Niestety walka z tą hołotą może być bolesna, ale kiedyś musi mieć miejsce - im szybciej tym lepiej trzeba ten wrzód wyciąć!
Autor: ian thorpe (62.111.139.---)
Data: 19 Kwi 2005 - 21:06:27
ja tylko dopisze że niestety ta cała swołocz doskonale zna się z p.Misiorem......widać było w przerwie gorące dyskusje z jego strony z nimi....
TYLKO SZMATA BIJE BRATA !!!
Autor: kulek (81.219.151.---)
Data: 19 Kwi 2005 - 21:07:05
żenada, wiecie co teraz robi druga strona błoń ? polewa z nas równo i pewnie sie cieszy z zamętu w naszycgh szeregach. stosunek antydopingu do zwyklych piosenek byl chyba 5:3. wogule nie ma co spiewac, a jak zagwiżdżesz to jeszcze ci...
Autor: Trunks (80.53.212.---)
Data: 19 Kwi 2005 - 21:07:28
a @#$%& dzis to tragedia
marcinksc3xl: to nie chodzi o chuliganow tylko o to co sie dzialo dzis na stadionie... sorry ale jak jakis typ krzyczy ze jak sie nie spiewa "wisla to stara... " to zeby wypier.dalal na reymonta bo tam jego miejsce a nastepnie spuszcza za to wiper.dol to juz chyba jest przesada...
wiem ze sygnaturka nie moja ale znalazlem
ostatnio na dysku i mi sie spodobala
Zmieniany 1 raz/y. Ostatnio 2005-04-19 21:20 przez Trunks.
Autor: Robinksc (194.146.252.---)
Data: 19 Kwi 2005 - 21:07:34
Tylko szmata bije brata !!!
Data: 19 Kwi 2005 - 21:07:56
pKracy że byś tylko tej trąbki nie połknął ) gdzie wy się chowaliscie...
Autor: Grzes04 (83.29.17.---)
Data: 19 Kwi 2005 - 21:09:45
Panie Filipiak teraz zaluje ze kupilem karnet to co dzis zobaczylem przeroslo moja wyobraznie nie wierzylem ze to moze sie stac na naszym stadionie. Dzis straciliscie wilelu kibicow bo ja otwarcie moge powiedziec ze bede chodzil tylko sam a nie tak jak zawsze z rodzina bo nawet wsrod wlasnych kibicow nie moze byc BEZPIECZNIE!!!
Data: 19 Kwi 2005 - 21:10:09
Tylko szmata chce sie pozbyć brata. Po za tym nie w 20 na staruszka tylko 20 na 2000
Autor: dev (195.150.77.---)
Data: 19 Kwi 2005 - 21:10:14
>Tylko szmata bije brata !!!<
byla kiedys taka piosenka "bo dla kibica Pasów jest rzecza oczywistą...."
zle wam bylo , chcieliscie zmina no to teraz macie !
Autor: Armatura (83.23.143.---)
Data: 19 Kwi 2005 - 21:11:29
Tak to paranoja!!!
Sprzedam tanio karnet na pozostałe "mecze" na stadionie mojej ukochanej Cracovii
Banda s.....ów mieniących się "kibicami" skutecznie doprowadziła do tego, ze stanę się przeżutem na ..........Armaturę Kraków
Żegnam ozięble. Niech zarabia Canal + ja będe ogladał ale głos wyłączę bo czego się mogę spodziewać ......oczywiście jakiegoś k....skiego dopingu.
Autor: EPT (83.142.152.---)
Data: 19 Kwi 2005 - 21:13:21
do coponiektorych nigdy nie dotrą pewne rzeczy gdyz wykraczaja one poza ich mozliwosci intelektualne
Data: 19 Kwi 2005 - 21:15:04
dev była i nawet nie raz ją spiewałem...
Ale do pewnego poziomu nie można sie zniżać.
Ja nigdy nie miałem problemu z dogadaniem się ze wsyztkimi na tym stadionie i na wyjazdach.
Chyba za bardzo sobie bierzecie do serca to forum.
Jak gwiżdza na antyprzyspiewki to trzeba było ich olać !
Autor: Kojo (80.53.215.---)
Data: 19 Kwi 2005 - 21:16:51
Kolega mial juz zwracana uwage?
Na dnie Wisły leży topielec
W dupe ma wbity widelec
Do szyji, sznur przywiazany
Bo krzyczał - Wisła pany!
Zmieniany 1 raz/y. Ostatnio 2005-04-19 22:18 przez G.O.D..
Autor: klaros (62.179.29.---)
Data: 19 Kwi 2005 - 21:19:17
Miluś tę szmatę to se wsadź w dziób razem ze swoimi mocnymi w gębie kolesiami.
Najedliście się sterydów to i się na mózg rzuciło.
Musicie nas wszystki wyrżnąć waszym sprzetem, to się dopiero wtedy pozbędziecie Prawdziwych Kibiców.
Dziś koło mnie jakiś tępol co wyglądał na 20 lat wyzywał faceta, który chyba chodzi od lat 50-ciu, ja w każdym razie pamiętam go od 25-ciu i co też mało co by nie musiał przed takim łebkiem zeznawać, że nie jest tu na Pasach od dwóch lat.
Was pogięło naprawdę was pogięło.
W każdym razie ten bełkot co złuku wychodził dzisiaj wychodzil coraz słabiej i na końcu yto już były podrygi martwej ostrygi.
Aha wbijcie sobie tumany w czachy jedno: Że większość tych co ich dzisiaj zwyzywaliście od rejmątów to wcale, a wcale nie życzy sobie miłości z Wisłą, lecz po prostu świętego spokoju.
Każdy ma to we krwi, że nie ma co się z nimi nazywać jedną rodziną, ale co nie znaczy, ze należy myśleć nie o niczym jak o nienawiści do nich.
Jedno jeszcze: ten kto działa przeciw swoim nazywa się Judasz - może zmiana lekka nazwy na Judasz Gang.
Autor: EPT (83.142.152.---)
Data: 19 Kwi 2005 - 21:19:33
szkoda ze ci którzy nie maja pojecia co to znaczy byc Pasiakiem maja najwiecej do powiedzneia na naszym stadionie tzn na stadionie przy Kałuży 1
Autor: -=KsC_Qr2nOw=- (62.179.53.---)
Data: 19 Kwi 2005 - 21:21:03ktoś już to wczesniej napisał ale powtórze.... było wam żle? pare przyspiewek antydopingu reszte Pasów i było ok nikomu krzywda się nie działa... nikt nie kazał spiewać ale po jakiego gwizdaliście? sami wszystko sprowokowaliście....
Autor: waldochpasy (80.55.118.---)
Data: 19 Kwi 2005 - 21:23:39
nalezy zatrudnic troche wiecej ochrony i konkretnych kolesi!!!! bo jak byly przepychanki na C to ochrona sie tylko patrzyla argumentujac swoj brak reakcji tym ,iz nie chce prowokacji!!!! Panowie to bylo raptem 15 kolesi i napewno nikt z tego sektora C nie stanal by w ich obronie!!!!
Zmieniany 1 raz/y. Ostatnio 2005-04-19 21:24 przez waldochpasy.
Data: 19 Kwi 2005 - 21:24:25
Tak krzysi, tak - już twoi koledzy z Wisły ci wmówili, że większość u nas to przerzuty i zaczynasz powoli w to wierzyć.
Krzysiu: odnośnie twojego pierwszego zdania z poprzedniego postu: wzajemnie!
Zachciało się zmian, bo wszyscy zobaczyli, ze robicie arcywiochę - dopiero chyba TV wszystkim uzmysłowiła gdzie jesteśmy.
Na straży stoi honorowej
Jude Gang
Data: 19 Kwi 2005 - 21:24:30
a czemu tylko po ryjach - może zaproponujecie nam tzw frajerowm - jescze coś mocniejszego - dlatego że chcemy dopingować i chodzić na mecze z dźiećmi???!!!!
od zawsze biało-czerwony
Autor: kumbaj (83.29.0.---)
Data: 19 Kwi 2005 - 21:24:48
jakos jeszcze pół roku temu nikomu nie przeszkadzaly przyspiewki na wisle. caly stadion spiewal rowno a teraz to sie w dupach poprzewracalo! ludzie nagle bronia wisly gwizdając, oj chyba za duzo przerzutow na stadionie! Jak ktos nie chce spiewac na wisle to niech nie spiewa a nie zgrywa wielkiego moralizatora i gwizdze. wcale mi nie zal tych co dostali, no moze z tym 70 letnim dziadkiem przesadzili ale niech psy wiedza gdzie ich miejsce.
P.S. Po dzisiaj to pewnie wielu dostanie zakazy stadionowe... po legii dostalo 50 osob....
Data: 19 Kwi 2005 - 21:26:34
przecie k@#$%a zaden z tych terrorystow ani raz nie spojrzal na murawe!!!!Po ^&@# Wy k#@%a przychodzicie na te mecze????
Autor: cracus85 (213.134.160.---)
Data: 19 Kwi 2005 - 21:26:49
cały mecz był antydoping tylko dlatego żeby pokazać że nie da się nic zrobić z antydopingiem i ze zawsze będzie i nikt tego nie zmieni bo nie jest 20 osób tylko dużo więcej takich którzy śpiewają na wisłe i zawsze będą spiewać! jak niechcecie spiewać to nie spiewajcie i tyle a jak będziecie gwizdać to bedzie tak jak dzisiaj na kazdym meczu! gdyby nie to całe poj..bane pojednanie to by było jak dawniej i było by dobrze zwłaszcza że przed pojednaniem juz było coraz mniej anty. Zobaczymy co z tego będzie ale wydaje mi się że nikt nic na to nie poradzi, a szkoda bo przed pojedaniem było całkiem fajnie! pozyjemy zobaczy...
Cracovia Pany !!
Autor: vikers (195.225.250.---)
Data: 19 Kwi 2005 - 21:27:16
3 liga 3 liga Cracovia , z calego serca bez lysych "kapturkow" i cfaniakow co to 3 lata temu wszedzie byli .... ale 5 - 6 lat temu jakos nie bylo nikogo poza setka znajomych twarzy co niedziele , a moze poprostu zrobic skomasowana akcje zwrotu karnetow do klubu bo letko mam w dupie takie emocje wole goladac jak to jakis kapturek krzyknol w Canal+ w klubie kibica.
Autor: ian thorpe (62.111.139.---)
Data: 19 Kwi 2005 - 21:27:56
KsC Qr2nOw.....dzisiaj pobito starszych kibiców CRACOVII,opluto na B kibica w koszulce CRACOVII z małym dzieckiem na rękach....to nie jest huliganka....to jest BANDYTYZM....i nie zmienia tego fakt śpiewania"tej" piosenki czy też gwizdania....rozumiesz to!!!
TYLKO SZMATA BIJE BRATA !!!
Autor: Romper Stomper (213.134.177.---)
Data: 19 Kwi 2005 - 21:27:56
Trzeba było nie gwizdać to by się nic nie działo ,jeżeli naprawdę obito 70 letniego dziadka to wstyd.............
Better dead than fucking red !!
Autor: MTV (62.179.73.---)
Data: 19 Kwi 2005 - 21:28:55
Z tego co czytam to żałośni są ci co biją swoich za śpiewanie piosenek pro-pasiastych ... Zacznie u was chodzić po 1000 kibiców jak tak dalej będziecie robić
Pozdrowienia dla normalnych
Bez pozdrowień dla przygłupów i przeżutów
Autor: jupiter (195.150.77.---)
Data: 19 Kwi 2005 - 21:30:09
Bydło miało dzisiaj swoje 90 minut. Czegoś podobnego nie widziałem i trudno to nazwać. Ci debile chcą doprowadzć do tego znów będą jeździć do Kańczugi, Staszowa czy Lubartowa. Oni nie znają innej rzeczywistości. Jeżeli klub nie zrobi prawdziwych porządków (nie chcemy deklaracji tylko działań) to na stadion znów zacznie przychodzić 300 osób i będą to sami żołnierze mafii (trzeba nazwać rzeczy po imieniu). A wtedy to już się będą bić między sobą bo prawdziwych pasiastych kibiców pobiją albo przegonią ze stadionu wcześniej. Czy o taką widownię i taką reklamę chodzi globalnej firmie COMARCH i Profesorowi? Przymykanie oka na pobicia i terror odbywający się zaledwie kilka metrów od Loży jest przerażające. Za chwilę wejdą do tej loży i każa wam śpiewać starą piosenkę o Wiśle bo inaczej wpie...l.
TYLKO SZMATA BIJE BRATA!!!!!!!!!
Data: 19 Kwi 2005 - 21:31:09
CALA POLSKA SIE SMIEJE NA CRACOVII SWOICH SIE LEJE!!!!
Autor: spoxgreq (193.25.4.---)
Data: 19 Kwi 2005 - 21:32:17
Nie chce sie wypowiadac w imieniu ogółu, ale druga strona Błoń się nie smieje (przynajmniej ja sie nie smieje)
Niestety tak to juz jest, szkoda, ze ta grupa jest nietykalna.
Do jakiegos gościa: Nie chce sie wypowiadac w waszych sprawach, ale Basztowa to nie byla akcja 20 osob, tylko wielu zdesperowanych(i nie dziwie im sie) wiernych kibicow i jednak pozytywny skutek przyniosła. (jakkolwiek to dziwnie brzmi)
Ciesze sie ze sie sprzeciwiacie temu, doping pro własnej druzynie, i wszyscy na tym skorzystają.
Nie ma miłości, neich będzie szacunek.
gratuluje zwyciestwa i zycze UEFA. Pozdro.
Autor: Quendi (193.138.140.---)
Data: 19 Kwi 2005 - 21:32:32
Wspaniali kibice wierni swojemu klubowi, weterani walki o wspaniała Cracovie!!! To tylko dzięki wam Cracovia żyje i egzystuje! Jesteście wspaniali i całuje wasze cudowne stopy, łaskawcy oby żaden pyłek nie spadł na wasze czoła... Jest super a będzie jeszcze lepiej zostaniecie już niedługo sami na stadionie a wraz z waszym rozwojem klub powoli osiągnie wielki sukces! Powoli osiągnie III ligę a wy będziecie mogli wreszcie udać się a upragnione wyjazdy do Kańczugi, Myślenic, Staszowa, Pińczowa, Sieprawia itd itp a tam razem z miejscowymi tłuc się bez żadnych ograiczeń! A za to odpowiada kilka tysięcy pikników zakochanych w swoim klubie ratujących Go własnymi pieniędzy i wlasną pracą, ale wy to macie gdzieś...
Data: 19 Kwi 2005 - 21:33:13
1. to mógł być pojedynek na głośność antydopingu-zagłuszania. widać, że nie udało się chuligance, więc musieli sięgnąć po inne środki, czyli po prawo pięści. tu się czują silni. może i triumfują. ale takim triumfem to sobie dupska mogą podetrzeć.
2. śpiewanie "wyp... na Reymonta" to dno. my sobie poradzimy bez Wisły, oni widać nie bardzo...
3. chuligani są po to, żeby nas chronić - śmiech na sali. najgłupszy argument, jaki słyszałem. nie jestem przeciwko chuligance Cracovii - jestem przeciwny chuligance w ogóle. to rozwiązuje problem.
4. tak, pamiętam III ligę. a nawet gdybym jakoś zapomniał, to sobie dziś przypomniałem. cofnęliśmy się w dopingu (dobrym, zajebistym dopingu, która wspiera naszych) ze 2 lata. i już nie będzie atmosfery. widać, co po niektórym tęskno za III ligą. mnie nie.
Data: 19 Kwi 2005 - 21:33:14
Na C gostek 60 letni dostał kopniaka w twarz. Ale po co sam prowokował
wołając "uderz mnie"?
Data: 19 Kwi 2005 - 21:33:15
nie no.. bicie swoich to lekk przesada.. tego nie popieram... wszczegolosci ludz starszych...!!
kiedys bylo my spiewamy swoje.. wy swoje...!! i bylo okey..!!
W dupe ma wbity widelec
Data: 19 Kwi 2005 - 21:33:42
ian thorpe nie popieram tego ze dostał jakiś dziadek czy koles z dzieckiem na rękach<nie widziałem> ale wszystkiemu jestescie sami sobie winni więc nie miejcie pretensji
Data: 19 Kwi 2005 - 21:34:06
Wstyd?
Romper Stomper - przecież w lidze hools na pewno się za to zapunktuje.
Większość tych co nawet nie gwizdała i tak została zwyzywana od pedałów i czego tam jeszcze.
To nie jest wstyd?
Wisła nas na derbach po prostu zabije dopingiem, jak takie "policyjne" akcje się będą powtarzać.
Bo się rzygać chce.
Obserwuję ten JG od kilku spotkań i w życiu im lokomotywy, i inne dopingi pro nie są potrzebne.
Znajdźcie se jakąś Garbarnię lub inny klubik w dołku i tam się przenieście. JA się w każdym razie na wasze polecenie nie udam się na Reymonta, bo w życiu tam nie chadzałem i żebyście wiedzieli, ze większości takich jak ja też.
Ale to wy pokazaliście światuu sprzęt, 100 % antydopingu i inne wioskowe obyczaje.
Czas pokaże, czy se tę wioskę będziecie chodować, czy nie.
Autor: anafly (Moderator)
Data: 19 Kwi 2005 - 21:34:14
Kojo, czy Ty czytasz, co piszesz??
Moim zdaniem, to co sie działo, było odzewem na to, na co wszyscy KIBICE Cracovii sie nie godzą - na przemoc..
"Akcjonariusze" chuligaństwa na naszym stadionie zdali sobie sprawę, ze dobrze nie jest..
I dobrze.
Pytanie tylko,które większość z Was zadaje - co z ochroną? Co zrobi Klub? Oby były mądre decyzje..
A to "..." (każdy sobie nazwie") wyplenić!
Przepraszam za chaotyczność mojej wypowiedzi, ale w tym momencie mam prawo..
day by day only CRACOVIA
Data: 19 Kwi 2005 - 21:34:25
swieta racja jupiter niedlugo do tego dojdzie
Data: 19 Kwi 2005 - 21:34:38
Na koronie stadionu nad B od strony młyna jakiś wielki "chóls" uderzył z grzywy (wprawdzie lekko) 17-letnią dzieczynę, a jej chłopak dostał szpica w dupę tylko za to że śpiewali Cracovia podczas "to stara....". Jesteście bandą ostatnich debili, słabą na ręce, ale za mocną w kilku z nożami i prętami. Chołata i bydło, Judasz Gang. Tylko szmata bije brata!
Autor: Striped (213.134.169.---)
Data: 19 Kwi 2005 - 21:35:18
Żałuje że wydalłem pieniadze na karnet najgorszy mecz w moim życiu i nienażekajcie tak na D bo tam stałem i mielismy to samo
[cracovia1906.prv.pl]
!=K=O=Z=Ł=Ó=W=E=K=!
Autor: kumbaj (83.29.0.---)
Data: 19 Kwi 2005 - 21:35:22
Filipak mial dzisiaj nietegą minę a slyszalem ze dzisiaj mial spotkanie z przedstawicielami JudeGangu i widze ze chyba nic nie ustalili bo na A1 nie bylo za spokojnie nawet Misiorowi sie dostalo...
Data: 19 Kwi 2005 - 21:35:54
Milus a jak twoja matka powie "uderz mnie " to tej ja walniesz???
Data: 19 Kwi 2005 - 21:35:56
Milus a na D starszy facet opieprzył kilku gości i ci tylko potrafili zwiesić głowy bo na jego argumenty nie mieli odpowiedzi ...
Wygarnął im że chodza na pasy od paru lat a on od 30.
Autor: Vasago (149.156.9.---)
Data: 19 Kwi 2005 - 21:38:10
Powtórzę dokładnie to co powiedzialo wielu kibiców powyżej DZISIAJ SIĘGNĘLIŚMY DNA na pierwszym meczu na stadionie im. Jana Pawła II. To co dzisiaj miało miejsce jest TRAGEDIĄ. Niestety mam przeczucie, że wczesniej czy później wrócimy w szeregi III ligi jeśli sytuacja gwałtownie nie ulegnie poprawie.... Niestety nie widzę sposobu by przerwać ten potwornie chory klimat jaki zapanował w środowisku kibicowskim Cracovii. Jestem strasznie załamamy po tym co dzisiaj się wydarzyło podczas meczu z Zagłębiem Lubin..... Po prostu odechciewa się wszystkiego.....
Data: 19 Kwi 2005 - 21:38:37
powiem w jednym zdaniu CRACOVIA SCHODZI NA PSY
Autor: Slebasz (80.55.118.---)
Data: 19 Kwi 2005 - 21:38:38
Bez przesady mozna spiewac wisla to stara k.... bo tez spiewam jak to idzie ,ale dzis przesadzily te osoby, niemozna bic swoich. Ci co tak dzis robili doprowadzą ze wiśle bedzie przybywac kibicow.a nam ubywac .Sami do tego doprowadza ja niezaleznie jak bedzie i tak bede za Pasami i bede chodzic na mecze ale juz pewnie niekturzy maja mecze u nas w dupie .
Data: 19 Kwi 2005 - 21:40:59
A pamietacie teksty jeszcze na tym forum, że tylko Wisła bije swoich ?
No to już ich dogoniliśmy.
Autor: DareCki (83.29.105.---)
Data: 19 Kwi 2005 - 21:44:13
To inspiracja gwardyjska !!!
JG to teraz KOŃ TROJAŃSKI Wisły
Robią to żeby zniszczyć NAS CRACOVIĘ
ale zeby tak się stoczyć (bić starców i ojców z dziećmi)
NIE dla idiotów
C R A C O V I A
Data: 19 Kwi 2005 - 21:45:05
Klaros
Są ludzie w szpitalach za to że kibicują Cracovii.
Czy ich przyjaciele nie mogą sobie raz, dwa razy zaspiewać tradycyjnej
piosenki "Wisła to i owo"? Czy nie rozumiesz że Ci kibice Cracovii
moga byc dotknięci waszymi gwizdami? W okreslonym kontekście subiektywnej
syntezy, ale jednak wynikającej z logiki takiego myślenia.
Data: 19 Kwi 2005 - 21:45:39
Ale wg kilku to wina większości! Ci wspaniali kibice zawsze wierni... Jedyni na których można liczyć...
Autor: news (80.55.121.---)
Data: 19 Kwi 2005 - 21:46:35
Prosze o stosowanie sie do regulaminu i zasad dobrego wychoania.
Dotyczy to wszystkich - naprawde rozumiemy, ze wszystkich to bulwersuje ale zachowacie troche kutlury i opanowania!
Zmieniany 1 raz/y. Ostatnio 2005-04-19 21:54 przez G.O.D..
Autor: Vojnar (62.111.139.---)
Data: 19 Kwi 2005 - 21:46:45
Dotyczy to wszystkich - naprawde rozumiemy, ze wszystkich to bulwersuje ale zachowacie troche kutlury i opanowania!
WOJNAR WOJNAR WOJNAR CRACOVIA!!!
Zmieniany 1 raz/y. Ostatnio 2005-04-19 21:49 przez G.O.D..
Data: 19 Kwi 2005 - 21:47:02
No bo w pojedynkę to tylko starcowi albo ojcu z dzieckiem można przy...bać, do młodszego trzeba już w kilku i to nie z gołymi łapami ale z nożami. Tylko szmata bije brata. Bandyci i przeżuty won z Cracovii!
Autor: mg (62.111.226.---)
Data: 19 Kwi 2005 - 21:47:55
Eee, Panie i Panowie, nie było tak źle. Dobrze, że do konfrontacji z psychopatami dochodzi teraz a nie za miesiąc. Gdyby byli mądrzy to poczekaliby i później uderzyli.
Wrzód z d... trzeba usunąć. To sprawa Filipiaka. Chyba, że wymięknie przed tymi typami a wtedy będzie kupa śmiechu (z niego) oraz koniec wspólnej wartości jaką jest Cracovia, Cracovia Kałuży, Marchewczyka, Wojtyły.
No to teraz pytanie - która z krakowskich gazet chce sobie podnieść nakład? Buźki, buźki chcemy zobaczyć)) Może być w odcinkach.
Data: 19 Kwi 2005 - 21:49:23
mg: gw!
W dupe ma wbity widelec
Autor: tomek1906 (83.23.146.---)
Data: 19 Kwi 2005 - 21:50:54
No właśnie to samo miałem napisać ...
Jak obstawiacie ?
Co do wyborczej a co do dziennika ???
Wcale mi nie do śmiechu...
Data: 19 Kwi 2005 - 21:51:29
dajcie sobie już spokoj z tym tematem bo i tak nic nie zdziałacie zkoda klawiatury...
Cracovia Pany !!
Autor: Rustical (193.238.73.---)
Data: 19 Kwi 2005 - 21:52:12
Dzis cos sie posypalo, pewna granica zostala przekroczona...
Najgorsza rzecz w zyciu, zeby walczyc ze soba. Tylko co mozna zrobic? To nie jest tak, ze jak za dotknieciem rozdzki wszystko sie nagle zmieni. Nie bardzo wierze, ze ktokolwiek z Pasiakow moze cos sensownego zdzialac. To zjawisko siega daleko poza stadion. Zreszta kazdy przepis mozna obejsc i nie jest to wcale takie trudne. Trzeba bylo zajac sie tym dlugo, dlugo wczesniej - teraz mozna sie juz tylko modlic, by bylo lepiej.
Poki co czarno to widze. Jesli mam wybor pomiedzy I liga z banda debili, a III z garstka widzow to wybieram to drugie.
Czas pokaze, jak to wszystko sie potoczy. Rozwiazania nie widze i chyba go na razie nie widac...
Data: 19 Kwi 2005 - 21:53:10
nie należy odpuszczać. Może to pomoże, a już na pewno nie zaszkodzi ,bo bardziej się nie da.
ZMIANA SYGNATURKI, MAM NADZIEJĘ ŻE NA KRÓTKO
TYLKO SZMATA BIJE BRATA
Autor: fenix (217.98.20.---)
Data: 19 Kwi 2005 - 21:53:51
Jak Pasiak moze pasiaków od psów wyzywac((((((, a dzisiaj się to działo. I właśnie panowie z .... sprawili to, że kibice Wisły sie z nas śmieją, dziękuje wam za to. 10 lat ponad chodze na pasy, a dzisiasija coś do mnie dotrało: kibice Cracovii uratwali klub i mogą go zniszczyc zarazem.
Na brata podnioeśc rękę - zgroza!!!!
Autor: PawełKSC (83.29.10.---)
Data: 19 Kwi 2005 - 21:53:51
SAMI TEGO CHCIELIŚCIE. TERAZ BĘDZIECIE SOBIE MECZE NA CANAL+ OGLADAĆ
Autor: news (80.55.121.---)
Data: 19 Kwi 2005 - 21:54:11
Milus Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Klaros
> Są ludzie w szpitalach za to że kibicują
> Cracovii.
> Czy ich przyjaciele nie mogą sobie raz, dwa razy
> zaspiewać tradycyjnej
> piosenki "Wisła to i owo"? Czy nie rozumiesz że Ci
> kibice Cracovii
> moga byc dotknięci waszymi gwizdami? W okreslonym
> kontekście subiektywnej
> syntezy, ale jednak wynikającej z logiki takiego
> myślenia.
>
ale gdyby nie ci przyjaciele, to tam by ich nie było
Data: 19 Kwi 2005 - 21:55:17
Cracovia Pany !!
Zmieniany 1 raz/y. Ostatnio 2005-04-19 21:55 przez G.O.D..
Autor: cracovia_nh (193.238.73.---)
Data: 19 Kwi 2005 - 21:56:15
Ja @#$%& wam sie naprawde pikniki po przewracałow glowach
Dla was to najlepiej było by zrobic zgode z Wisła wtedy byscie byli ucieszeni!
A gdzie @#$%& byliscie jak jezdzilismy po Proszowicach , Lezajsku , Lubartowie i inncyh wioskach za czasów 3 ligi bo z tego co zapamietałem to was tam jakos nie było
=C=R=A=C=O=V=I=A= =1=9=0=6=
Data: 19 Kwi 2005 - 21:56:28
to nie sp..liło się przez pojednanie tylko przez bandytów, bo nagle okazali się niepotrzebni...
TYLKO SZMATA BIJE BRATA
Zmieniany 1 raz/y. Ostatnio 2005-04-19 21:58 przez eredin.
Autor: LSD (62.179.40.---)
Data: 19 Kwi 2005 - 21:57:26
Sami się pogrążącie.. przynajmniej jest się z czego śmiać,a szczególnie z osób które są teraz za Anty,a pare tygodni temu były tak bardzo za pojednaniem..
Data: 19 Kwi 2005 - 21:57:37
Ostatnie ostrzezenie
Cracovia Pany !!
Zmieniany 1 raz/y. Ostatnio 2005-04-19 21:58 przez G.O.D..
Data: 19 Kwi 2005 - 22:00:10
A było tak dobrze , to wasze je... pojednanie wszystko zniszczyło. Nikt wam nie kazał spiewać ''Wisła to stara ....'' ale wam się zamarzyło zmieniać doping na ''kulturalny'' .
Autor: Rock (62.111.198.---)
Data: 19 Kwi 2005 - 22:02:19
Czekamy na użycie noży!
PS: Ciekawy jestem co zrobi Filipak - dzis miał dobry punkt widokowy, zarówno mna C (naprzeciwko) jak i 5m obok siebie.
@#$%& DNO!
na Lechu bedzie 4000 ludzi.
Data: 19 Kwi 2005 - 22:03:38
cracovia-NH napisał:
Ja @#$%& wam sie naprawde pikniki po przewracałow glowach
Dla was to najlepiej było by zrobic zgode z Wisła wtedy byscie byli ucieszeni!
A gdzie @#$%& byliscie jak jezdzilismy po Proszowicach , Lezajsku , Lubartowie i inncyh wioskach za czasów 3 ligi bo z tego co zapamietałem to was tam jakos nie było
a ty gdzie byłeś 25, 20, 15, 10 czy pięć lat temu??? Już robiłeś babki z piasku??? Wielki zasłużony bojowniku i kibicu. I co zrobiłeś dla Cracovii?? Jeździłeś i prałeś po pysku??? Dzięki wielki wybawco!
Data: 19 Kwi 2005 - 22:04:20
Dzisiejsza konferencja pracowa Marcina Bojarskiego:
Mówi pan o kibicach, a czy zwracaliście uwagę, szczególnie w pierwszej połowie, na okrzyki części publiczności, które były wygwizdywane przez resztę?
- Chciałbym wystosować mały apel do naszych fanów. Wiem, że oni żyją już meczem derbowym, ale on będzie dopiero 6 maja, dlatego powinni się skupić na dopingowaniu drużyny w trudnych momentach, które dzisiaj były, i niech na razie zostawią w spokoju stadion po drugiej stronie Błoń.
TYLKO SZMATA BIJE BRATA
Data: 19 Kwi 2005 - 22:04:41
ah było dobrze to wszystko się spierdzieliło przez to całe pojednanie i po co to było!? zakończcie ten temat bo to nie ma sensu!!
Cracovia Pany !!
Data: 19 Kwi 2005 - 22:05:51
"(...) niech na razie zostawią w spokoju stadion po drugiej stronie Błoń"
fajnie to brzmi!!
W dupe ma wbity widelec
Data: 19 Kwi 2005 - 22:06:08
Wykasujcie te tematy , wywołują tylko niepotrzebne kłótnie w naszej Pasiastej rodzinie.
Data: 19 Kwi 2005 - 22:07:08
To ma sens. Trzba walczyć z bandytami i walczyć się będzie. Rozumiem cracus85 że masz inne zdanie w tym teamcie,ale sam pewnie masz świadomość że terror da się utrzymać tylko na krótko. I dlatego tym bardziej nie warto dać sie zastraszać.
Aha Romper - po tym co było dziś na stadionie to taka rozmowa może tylko pomóc, bo więcej spieprzyć to chyba się już nie da...
TYLKO SZMATA BIJE BRATA
Zmieniany 2 raz/y. Ostatnio 2005-04-19 22:08 przez eredin.
Data: 19 Kwi 2005 - 22:09:43
tak pewnie że się da np. w Anglii sobie poradzili ale to Polska jest nie elagancia Francja
Cracovia Pany !!
Data: 19 Kwi 2005 - 22:10:10
taaa jest. sami sobie winni. było nie śpiewać "Cracovia!" to byś po ryju nie dostał!
a już żałosny jest argument "gdzie byliście w III lidze". i to nawet nie dlatego, że naprawdę sporo osób w III lidze było na Kałuży, tylko moim zdaniem przyjmowanie kolegów z Reymonta odbiera jakiekolwiek prawo do zadawania innym pytań: gdzie byli x lat temu... niech spytają o to najpierw swoich kolegów...
e: To jakas paranoja...
Autor: Hwat (83.29.38.---)
Data: 19 Kwi 2005 - 22:11:15
Romper Stomper Napisał(a):
> Wykasujcie te tematy , wywołują tylko niepotrzebne
> kłótnie w naszej Pasiastej rodzinie.
>
>
> Better dead than fucking red !!
Tobie się musiało nieźle .opierdolić.
Zastanów się jeszcze raz co powoduje kłótnie między hyvgkj przerzutami niszczącymi Cracovię a Pasiastą radziną?
Zmieniany 1 raz/y. Ostatnio 2005-04-19 22:11 przez Hwat.
Autor: Rock (62.111.198.---)
Data: 19 Kwi 2005 - 22:11:32
Romper Stomper Napisał(a):
Wykasujcie te tematy , wywołują tylko niepotrzebne kłótnie w naszej Pasiastej rodzinie.
nie wiem jak u Ciebie, ale u mnie w rodzinie sie nie lejemy po ryjach
od dzis nie ma czegoś takiego jak Pasiasta Rodzina... i długo już tego nie bedzie.
Autor: PiotrekAW (80.55.232.---)
Data: 19 Kwi 2005 - 22:13:57
To co zobaczyłem dzis na B i na przeciwległym C to poprostu żenada.To jest niemożliwe!!!!Doping?Jaki doping,nie było dopingu,tylko Wisła to stara..... i to samo w kółko.Polska sie z nas śmieje,jestescie K...A wszyscy smieszni(prowokanci)!żeby starego DZIADKA okopac na C?!To juz przesada.......A jak widziałem tego waszego całego ŁYSEGO na gniezdzie to mnie szlag trafiał.Stary BuC niech sie rodzina zajmie a nie prowadzi ANtydopingu.Dziś nie poznawałem naszego stadionu.Chodze na Pasy od 12 Lat ale takiego czegos nie widziałem NIGDYYYY!Wam tylko BITKA w głowie nic więcej.Nie mamy KIBICÓW,nie mamy naprawde KIBICÓW.,nie mamy STADIONU,nie maNASTROJU pierwszoligowego.Mamy tylko grupe BANDYTÓW i grupke zawodników którzy KOPIĄ ta cholerna piłke bo muszą.
Byłem dziś na meczu z rodzina.Mamy swoje karnety...........Już ich nie mamy.Nie chce aby małe dzieci płakały i patrzyły co sie dzieje.Mecz eoglądniemy na CANAL+ w spokoju i ciszy.Nie bedzie nam potrzebny doping,poradzimy sobie.Jestem użytkownikiem FORUM od bardzo dawna i tez kończe z tym bo NIE MA SENSU!!!!
Dziękuje tylko i jestem pełęn podziwu dla ludzi którzy przeciwstawili sie dzisiejszym wybryków,ale skoro słysze słowa pod adresem 30-letniwj kobiety typu"ZAMKNIJ SIE WISLACKA C..O"to ja podziekuje na pewien czas chodzeniu na mecze
Pamietajcie ejdno ja i moi znajomi ZAWSZE WIERNE CRACOVI,ale to co zobaczyłęm dziś to przesada
Pozdrawiam i żegnam na pewien czas......PiotrekAW
Autor: lucekpas (195.225.248.---)
Data: 19 Kwi 2005 - 22:14:04
"Wykasujcie te tematy , wywołują tylko niepotrzebne kłótnie w naszej Pasiastej rodzinie."
Jakiej rodzinie?
Tą która Twoi kumple dzisiaj bili (najchetniej gosci po 50-tce)...
Po dzisiejszym meczu juz wiem dlaczego w tych chuligańskich rankingach jesteście pogardzani i nie szanowani...
Szmaty i cwele...
Cała Polska widziała...
Wasza rodzina jest jest (bedzie) we Wronkach, Barczewie, Montelupichn itd...
Data: 19 Kwi 2005 - 22:14:59
TYLKO SZMATA (I PRZERZUT) BIJE BRATA! Wy bandyci dla Cracovii nic nie zrobiliście! No może poza wymyśleniem logo anty-Wisła, zrobieniem kilku chaniebnych flag, użyciem noży-siekier-maczet, kilku morderstwach i - dzisiaj - pobiciem starców, ojców z dziećmi na ręku, chłopaków z dzieczynami i chasłami "spier...lać na Reymonta" do wielu ludzi którzy na Cracovii byli, są i będą zawsze, a wy chołota już niedługo będziecie kapować na swoich kolesi od noża na komisariatach! To wy macie wypier...dalać ze stadionu i to już, won!
Autor: anty-dekiel (213.238.117.---)
Data: 19 Kwi 2005 - 22:15:55
no cóż ! ja teraz coś do bandytów z Cracovii !
jak się zaczęło dziać lepiej , parę lat temu , to na Pasach zaczęło pojawiać się coraz więcej bandytów zza błoń , tzw. "przerzutów" (głównie z NH). zostali oni przyjęci z otwartymi rękami i teraz są tego efekty. trzeba było wówczas posłać ich na kopach zpowrotem . teraz mamy kłopot . trudno mi uwierzyc ,żeby ktoś chodzący od wielu lat na Pasy podniósł rękę na innego Pasa . jeżeli tak się stało to jest skończonym gnojem bez honoru i niech wyrywa razem z "bandziorami-przerzutami" a "swoje bandziory" powinny tego dopilnować .
przyśpiewki były , są i będą , to nie jest problem , umrą śmiercią naturalną gdy poziom sportowy się podniesie . natomiast rękoczyny w stosunku do swoich to jest PARANOJA . ja rozumiem , że bandziory muszą się lać po mordach między sobą by utrzymać dyscyplinę bo inaczej nie dociera , ale startować do swoich normalnych kibiców to jest PARANOJA. podejrzewam, że tzw. Jude Gang wystraszył się "bandziorów-przerzutów" i nie był w stanie tego g... opanować . jeżeli było odwrotnie i jg uczestniczył w tym czynnie , mówię tu o rękoczynach, to rzeczywiście lekka zmiana w nazwie na "judasz" będzie na miejscu. kiedyś było inaczej . byli huligani na Pasach, bo są wszędzie, ale to byli huligani z CRACOVII . NIKT NIE PODNÓSŁ RĘKI NA KOGOŚ W BIAŁO-CZERWONYCH BARWACH PASÓW.
apeluję do prawdziwych kibiców Pasów , a w szczególności tych nie do końca "grzecznych":
JEŻELI MACIE HONOR TO WYŚLIJCIE TYCH WSZYSTKICH DEBILI DO DIABŁA , KAŻDY KTO PODNIESIE RĘKĘ NA KIBICA CRACOVII NIECH DOSTANIE ZA SWOJE I WYNOCHA !!!!!!!!
Data: 19 Kwi 2005 - 22:16:35
Czegoś chyba nie widziecie, runda jesienna: doping co raz lepszy, może być tylko lepiej, na Wisłe sporadycznie z każdym meczem co raz mniej. Stadion się co lepiej zgrywa, jest spokój. Przychodzi runda wiosenna, pojednanie i już się komuś przewraca w głowach, nic nikomu nie pasuje, zaczynają się pyskówki z JG "bo my sobie czegoś nie życzymy",a wiadomo jak to się może skończyć. Nie mogliście znieść dwa razy na mecz przyspiewki o Wiśle, za nie długo juz by pewnie tego nie było i wszystko szlo ku temu. No ale teraz trzeba będzie wszystko zaczynac od nowa... Nigdy nie zrobicie kulturalnego miejsca ze stadionu - wkuć na pamięć!!!
Data: 19 Kwi 2005 - 22:20:54
anty dekiel zlituj się i nie pisz juz nic
Data: 19 Kwi 2005 - 22:23:24
Zrobimy pastor, zrobimy. I to wcześniej niż się spodziewasz....
TYLKO SZMATA BIJE BRATA
Data: 19 Kwi 2005 - 22:25:33
Romper Stomper Napisał:
> Trzeba było nie gwizdać to by się nic nie działo
Gwizdałem i będę gwizdał. Możesz mi za to razem z kolegami połamać kości. Tylko mnie gnojki nie straszcie. Nie tacy próbowali. Dwa razy zostałem pobity do nieprzytomności i nie pomogło. Oprócz kastetów i butów wasi poprzednicy mieli jeszcze za sobą majestat prawa PRL. Wasze pogrózki są przy tym żałosne.
> jeżeli naprawdę obito 70 letniego dziadka to
> wstyd.............
Jasne, trzeba było kopać i bić co najwyżej sześćdziesięciolatków.
I niech mi żaden z bandytów i ich popleczników nie pisze więcej o honorze, narodzie i patriotyźmie. Takim zasrańcom, którzy informację o wyborze nowego papieża przyjęli śpiewem o k...ach nie przysługuje prawo do mówienia o świętościach.
Autor: Kajtek (83.29.30.---)
Data: 19 Kwi 2005 - 22:26:16
Co to znaczy zamykać temat. Co mamy siedzieć cicho i patrzeć jak banda debili co mecz robi rozróbę. Ciekawy jestem co się będzie działo na meczu z Lechem, a o derbach to już nie chcę wspominać. Ćwierćinteligentom zawsze jest źle, a to Legia ich wyzywa a to swoi spiewają Cracovia.
Data: 19 Kwi 2005 - 22:26:17
NIgdzie na świecie nie ma tego a ty chcesz to zrobić na Kałuży?
Data: 19 Kwi 2005 - 22:27:10
''Hwat
obie się musiało nieźle .opierdolić.
Zastanów się jeszcze raz co powoduje kłótnie między hyvgkj przerzutami niszczącymi Cracovię a Pasiastą radziną''
Popierdoliło to ciebie , a Cracovię niszczą wasze plany pojednania z g ts-em .
Rock
''nie wiem jak u Ciebie, ale u mnie w rodzinie sie nie lejemy po ryjach''
U mnie też nie
LucekPas
''szmaty i cwele''
Ładnie się napiałeś , powyzywać na necie każdy potrafi.
''Tą która Twoi kumple dzisiaj bili (najchetniej gosci po 50-tce)..''
Umiesz czytać , przecież napisałem ze potępiam pobicia .
Data: 19 Kwi 2005 - 22:27:52
a ja i tak będe powtarzał ze to przez pojednanie i taka jest prawda! zakonczcie z tym brataniem sie z wislakami to bedzie jak dawniej !!
Cracovia Pany !!
Data: 19 Kwi 2005 - 22:27:55
Każy ma jakieś marzenia. Jedni chcą żeby bandyci rządzili na Kałuży, inni wręcz odwrotnie.
p.s. Widziałeś jakiś ligowy mecz na żywo poza Polską w ciągu ostatnich dwóch, trzech lat?
Data: 19 Kwi 2005 - 22:28:22
NIE MA JUŻ PASIASTEJ RODZINY - SĄ TYLKO PASIACY I SKUR...SYNY!!!
PS.
I PRZERZUTY GŁÓWNIE Z HUTY!!!
Data: 19 Kwi 2005 - 22:29:04
pastor masz w sumie trochę racji ale to i tak nie tłumaczy ani w promilu tego co stało się dziś.
Data: 19 Kwi 2005 - 22:29:09
Nikt nie chce cracus85 by było jak dawniej. Wszyscy chcą czegoś innego. A tego niektórzy nie potrafią zrozumieć i zaakceptować
Autor: piotrekcrac (83.17.31.---)
Data: 19 Kwi 2005 - 22:30:35
Nic nie pomoże ochrona ani żaden Filipiak,musimy wziąć sprawy w nasze ręce.Siedziałem na A1 i widziałem jak paru debili nas teroryzowało,jak pozostaniemy bierni to nic się nie zmieni,barany będą czuć się mocni.Za kilka tygodni stadion będzie pusty[ludzie wychodzili w czasie meczu] Widziałem strach w oczach wielu wielkich chłopów,takich którym nikt by nie podskoczył,dlaczego nie możemy wszyscy wstać i powiedzieć niieeee? Cykory,dupy do góry i nie dajmy się.
CRACOVIA TO MY NIE WY.
Data: 19 Kwi 2005 - 22:31:08
a to zmienia postać rzeczy, jak nie chcecie żeby było jak dawniej to będzie co raz gorzej a przynajmniej się mi tak wydaje i musze przyznac ze sam tego niechce! ja chce zeby było jak dawniej!
Cracovia Pany !!
Autor: Kojot99 (83.29.28.---)
Data: 19 Kwi 2005 - 22:31:44
TYLKO SZMATA BIJE BRATA.'
Data: 19 Kwi 2005 - 22:32:14
Widziałem i to nie jeden i nie chodziło mi tutaj o rządy JG na kałuży, każdy będzie pilnował nosa swego to będzie git. Mi chodzi o wulgaryzm o który się wszystko rozchodzi i który jest na każym stadioniei i tego się nie wyeliminuje - oto mi chodziło.
Data: 19 Kwi 2005 - 22:32:38
Mg
''> jeżeli naprawdę obito 70 letniego dziadka to
> wstyd.............
Jasne, trzeba było kopać i bić co najwyżej sześćdziesięciolatków. ''
Ale się Mg dopierdalasz, napisałem ze mi szkoda dziadka , a ty mi z jakims głupim tekstem wyskakujesz.
Autor: RaDaR (83.17.30.---)
Data: 19 Kwi 2005 - 22:32:40
lokis napisał :
NIE MA JUŻ PASIASTEJ RODZINY - SĄ TYLKO PASIACY I SKUR...SYNY!!!
PS.
I PRZERZUTY GŁÓWNIE Z HUTY!!!
no no tylko nie z Huty - a tak apropo jednak nie mam czego żałować ze byłem w pracy całego zajścia nie komentuje bo pewnym sprawą się nie dziwię ale są też pewne granice
Autor: fantomas (62.179.40.---)
Data: 19 Kwi 2005 - 22:32:55
PZPN zastanawia sie nad wprowadzeniem Policji na stadiony.
Autor: Wojti (83.175.176.---)
Data: 19 Kwi 2005 - 22:33:47
Powiem jedno gralem w Cracovii jak byla 3 liga !! bylem wtedy w juniorach i marazm byl niesamowity i jakos wtedy nie widzialem tych ludzi ktorzy teraz staraja sie najwiecej miec na pasach do powiedzenia ( chodzi mi o piknikow i ich pojednanie )!! jak oni osmielajac sie cokolwiek mowic i jednac z ta szmata !! w glowie mi sie to nie miesci !! Ludzie opamietajcie sie prawda jest taka ze gdyby nie ci chuligani to byscie na stadion nawet nie dotarl bo by was wisla zjadla a wy chcecie sie jednac ?? chyba zescie sie glowami na dupy pozamieniali !!
Data: 19 Kwi 2005 - 22:34:13
lepiej wyprowadzić gnoi a nie wprowadzać Policuję bo to akurat da niewiele
Autor: tomecki (83.29.82.---)
Data: 19 Kwi 2005 - 22:35:31
Panie Filipiak jakim prawem naraża Pan kilka tysięcy osób!!??
Chce Pan pgraniczyc wejście na stadion 14 - letnim dzieciakom, a mówi Pan o negocjacjach z BANDYTAMI??!! Na jakim my świecie żyjemy?? Czy oni sa pracownikami Pana Firmy zeby z nimi prowadzic negocjacje. Wstyd i hańba>
19 Kwietnia 2005r. to dzien najwiekszej porazki mojego ukochanego klubu.
P.S. Podziekowania dla BANDYTÓW za okazane miłosierdzie i nieużycie we wspaniale zorganizowanej akcji "sprzętu"...........
Autor: hZS (81.1.81.---)
Data: 19 Kwi 2005 - 22:35:57
a czemu zostali zterroryzowani ?
Autor: żydziorek (62.111.225.---)
Data: 19 Kwi 2005 - 22:35:58
a ja sobie myślę że mamy tu dwie grupy które są skrajne a prawda jest po środku , my się bijemy a Wisła się cieszy...żal mi ale nie Was tylko mnie bo muszę na to patrzeć
Autor: scigall (80.55.238.---)
Data: 19 Kwi 2005 - 22:35:58
widac ze niektorzy nic nie wynosza z nauki Jana Pawla 2... a szkoda!
Data: 19 Kwi 2005 - 22:36:35
policja zmieni nasz doping ! mianowicie będzie jeb.. wisle i policje !!!
Cracovia Pany !!
Autor: Maxxx (83.29.65.---)
Data: 19 Kwi 2005 - 22:37:06
TO PRAWDA CO NAPISAŁ DareCki T Y L K O S Z M A T A B I J E B R A T A!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Data: 19 Kwi 2005 - 22:37:10
Zlamanie regulaminu jak i grozby karalne
Zmieniany 1 raz/y. Ostatnio 2005-04-19 22:38 przez G.O.D..
Data: 19 Kwi 2005 - 22:37:47
Prawda jest taka ze ci pseudokibice to po prostu najnizsza klasa spoleczna, lumpenproletaryat...Nie dotrzemy do nich zadnymi ludzkimi argumentami!Nie zasluguja nawet by ich nazwac zwierzetami!!!Sa mocni, bo sa pieprzonymi koksami i strasza zwyklych ludzi, ktorzy wcale nie maja ochoty sie nikomu narazac.Odnosza wiec sukces!
Przykre jest jeszcze to, ze w momencie kiedy wpadli na C ludzie szukali wzrokiem ochrony, a tu nic!Pewnie tez sie boja, tylko ze akurat oni nie maja prawa sie bac!Maja nas chronic,o zgrozo rowniez przed "kibicami Naszej Cracovii"...
co tu gadac, czekam na reakcje Klubu....
Autor: BoRut (195.127.14.---)
Data: 19 Kwi 2005 - 22:38:13
Pastor - chciałbyś, ale wierzę że się zdziwisz.
To co się dziś wydarzyło to jeden wielki samobój. Samobój strzelony sobie przez bandziorów. Wiadomo było, że deklaracje Klubu potrzebują czasu by się urzeczywistnić.
Mam nadzieję, że Klub (w szczególności Misior i Filipiak) przekonał się iż jakiekolwiek próby porozumienia z bandytami nie mają sensu.
Powtórzę to co kiedyś powiedziałem: PORA USUNĄĆ TEN WRZÓD.
I na koniec słowo do pastora, rompera i im podobnych: jeśli dla was bardziej liczy się by być anty, jeśli nie możecie żyć bez "Wisła to ...", jeśli pochwalacie (lub usprawiedliwiacie) podniesienie ręki na innego Pasiaka to właśnie wy ZESZLIŚCIE NA PSY !
Data: 19 Kwi 2005 - 22:38:38
oj Vojnar idz już spać lepiej bo nie wiesz co piszesz...
Cracovia Pany !!
Data: 19 Kwi 2005 - 22:38:48
Vojnar <<< następny netowy wojownik
Autor: grzegorz (194.150.97.---)
Data: 19 Kwi 2005 - 22:39:06
TYLKO SZMATA BIJE BRATA
Data: 19 Kwi 2005 - 22:39:14
100% poparcia Vojnar
Data: 19 Kwi 2005 - 22:40:49
przestancie pieprzyć że to przez jakieś pojednanie - nam nie chodzi o żadne pojednanie - tylko o normalnośc - idziesz nam mecz Cracovii do spiewaj dla Niej , dla Niej zdieraj ryja - myslicie że dzis swymi chamskimi wybrykami coś pomogliście - wręcz przeciwnie - bo jak po tym wszystkim chcieliscie coś zaintonować - to nietety ale większość na stadionie totalnie was olała - i tak teraz będzie niestety - im wiecej antydopingu - tym mniej dopingu. Śmiem twierdzić że czasy kiedy cały stadion krzyczał PASY GOL - na razie mijają bezpowrotnie - i to tylko dzięki wam debilom
od zawsze biało-czerwony
Data: 19 Kwi 2005 - 22:41:14
Kajtek
Pozwól że uspokoję twoje dzewictwo: na meczu z Lechem nie bedzie zadymy z Lechem.
Autor: shiba (213.238.117.---)
Data: 19 Kwi 2005 - 22:41:24
A mieliśmy nigdy nie zejść na psy !?
Tylko Pasy !
Data: 19 Kwi 2005 - 22:42:12
BoRut ty chyba nie widziałeś jak prezes Misior dziś grzecznie rozmawiał z pierwszymi dto zakazu stadionowego.
Tak więc punkt nowych zasad o eliminacji z widowiska zakłucających porządek traktuje jako żart.
Data: 19 Kwi 2005 - 22:43:05
Borut czy ja napisłem gdzieś że śpiewam o Wiśle i pochwalam bicie dziadków? Wiec zejdz ze mnie, bo masz blade pojecie o tym co piszesz!
Autor: Lecho3 (83.29.27.---)
Data: 19 Kwi 2005 - 22:43:33
KsCQr2nOw- Miluś-Romper Stomper i inni Wam podobni.
Jesteście trochę niezrozumiali by nie rzec żałośni. Coraz Was mniej do śpiewania tej prymitywnej "Wisła..... a coraz wiecej nie chce tego słuchać. A Wy dajecie sobą kierować grupie szukającej zadym. Dziś na A1 protesty były b. silne, więc podeszła grupa chyba 12 wiejskich silnych. Żaden nie miał ani szalika ani koszulki ani niczego Pasów. Jeden wybrał sie z dołu do gościa w 15 rzędzie najbardziej aktywnego w dosadnych protestach ale gdy w 11, 12 i 13 rzędzie stanęło przed nim z 6 starszych to jeszcze popyskował i się wrócił. Potem jeden usiłował zerwać dziadkowi szalik i chyba go potargać ale poleciał na krzesła i z kumplem zniknął. A wszyscy wyszli chyłkiem 5 min. przed końcem. I tacy Wami rządzą?
Ufff.. zawsze byłem zgodliwy, ale na Lecha biorę gwizdek i polecam innym. I czekam na nowy sezon. Karnety Was rozrzucą po sektorach. A jest Was dużo mniej.
Data: 19 Kwi 2005 - 22:44:44
Dlaczego na tym forum zawsze ukrywa się trudne tematy, albo modzi kasują tematy i posty albo tak jak teraz forum jest zamknięte dla niezalogowanych, a niech się k…a wszyscy dowiedzą jakie się k.u.r.e.s.tw.o u nas wyprawia.
Data: 19 Kwi 2005 - 22:46:45
Kojot99 bo to wstyd co się wydarzyło.
Nie ma się czym chwalić. Powiem po hoolsowsku, kto ma wiedzieć ten wie jakie bydło odwaliła koalicja półmózgów bandytów i przerzutów niechcianych przez Wisłe.
Zmieniany 1 raz/y. Ostatnio 2005-04-19 22:47 przez Hwat.
Data: 19 Kwi 2005 - 22:47:09
Ludzie gwizdki i trąbki zostawcie sobie na małysza, ile się walczyło z tymi durnymi zabawkami, a wy chcecie za jednym razem to zepsuć. Odrazu nejlepiej weźcie gitare harmonie i grzechotki. Odbiło wam poprostu
Zmieniany 1 raz/y. Ostatnio 2005-04-19 22:48 przez pastor.
Autor: Godżilla (81.18.222.---)
Data: 19 Kwi 2005 - 22:47:26
....jestem w szoku..... gdy jakiś małólat z D darł ryja Na Reymonta, jestem wqrwiony,
niewiem co powiedzieć , ....honor sie ich nietrzyma
Zmieniany 1 raz/y. Ostatnio 2005-04-19 22:48 przez Godżilla.
Autor: Striped (213.134.169.---)
Data: 19 Kwi 2005 - 22:47:45
Heh tak zacznijmy od tego słysze tu wiele wypowiedzi typu "Po co było to pojednanie wszystko to przez to" A dla Papieża nam było potrzebne i wogule jakie to bylo pojednanie byla tylko wspolna msza 3 dni spokoju. Mówicie ze sami chcielismy czego chcielismy ?? Dostawać po ryju na swoim stadionie Filipiak ogranicza wejscie na stadion do 8.500tys. po co teraz przyjdzie 5.000. I jak to jest z ta chrona ze ja na karnet nie moge wejsc na stadion bez identyfikatora z drozszego sektora przejsc na tanszy a te **** chodza po calym stadionie jak chca. Aha i jeszcze jedno mówicie ze jak ktos gwizdal to dostawal opierd** jak nie chcial spiewac mugl nie spiewac otóz Nie ! jesli ktos nie spiewal te Debi** traktowaly to jak zagluszanie co to ma byc ze ludzie jedza kielbaski a jakies lysy idiota podchodzi i mówi wypier***** mi tam spiewac !! nieporozumienie DRAMAT !
[cracovia1906.prv.pl]
!=K=O=Z=Ł=Ó=W=E=K=!
Data: 19 Kwi 2005 - 22:47:59
Wojti starał się napisać:
"Powiem jedno gralem w Cracovii jak byla 3 liga !! bylem wtedy w juniorach i marazm byl niesamowity i jakos wtedy nie widzialem tych ludzi ktorzy teraz staraja sie najwiecej miec na pasach do powiedzenia ( chodzi mi o piknikow i ich pojednanie )!! jak oni osmielajac sie cokolwiek mowic i jednac z ta szmata !! w glowie mi sie to nie miesci !! Ludzie opamietajcie sie prawda jest taka ze gdyby nie ci chuligani to byscie na stadion nawet nie dotarl bo by was wisla zjadla a wy chcecie sie jednac ?? chyba zescie sie glowami na dupy pozamieniali !! "
Ale pieszesz głupoty... Wręcz napisze pier... Napisz jeszcze, że dzisiaj bawiła się grupa 100!. Jakoś ponad 22 lata trafiałem na stadon, a trafiłem dzieki dziadkowi, ojcu, bratu i sam zaprowadziłem swoje dziecko ( ostatni raz ). więc poszę wielki przewodniku błądzących i moja tarczo obronna - jak to "pięknie" napisałeś zamień dupe na głowe! Ja też nie cierpię zwisły i nie chcę żadne zgody. Chcę słyszeć doping mojej dla dużyny Cracovi! A tak na marginesie zauważyłeś co działo się na boisku??? Znasz wynik???
Zmieniany 1 raz/y. Ostatnio 2005-04-19 22:50 przez Quendi.
Autor: luka (195.136.182.---)
Data: 19 Kwi 2005 - 22:48:01
Dziś o mało co nie oberwał Darek Musiał-obecny brązowy medalista Mistrzostw Polski w hokeju na lodzie,wychowanek Cracovii,jeden z ostanich którzy zdobyli złoto w tej dyscyplinie dla naszego klubu.....ciekawe czy gwizdał,czy nie śpiewał czy może śpiewał co nie trzeba.A w ogóle to gdzie on był w latach 3 ligi-podobno tracił czas i zdrowie grając w jakiejś amatorskiej drużynie z Krakowa...
Autor: mik (81.219.246.---)
Data: 19 Kwi 2005 - 22:48:16
pastor Napisał(a):
> Ludzie gwizdki i trąbki zostawcie sobie na
> małysza, ile się walczyło z tymi durnymi
> zabawkami, a wy chcecie za jednym razem to zepsuć.
> Odrazu nejlepiej weździe gitare harmonie i
> grzechotki. Odbiło wam poprostu
sory Pastor ale to Wam odbilo
Data: 19 Kwi 2005 - 22:48:27
żydziorek Napisał(a):
> a ja sobie myślę że mamy tu dwie grupy które są
> skrajne a prawda jest po środku , my się bijemy a
> Wisła się cieszy...żal mi ale nie Was tylko mnie
> bo muszę na to patrzeć
Żydziorek i tu się z tobą zgodze. Popadliśmy w skrajności !
Nikt już się nie może dogadać ze sobą.
Ale ci którym zabrakło argumentów, zaczeli bić !
Data: 19 Kwi 2005 - 22:48:28
Lecho3 nikt mną nie kieruje;-)
Data: 19 Kwi 2005 - 22:48:33
oj, nie nam odbiło. Niestety.... Spadam spać żeby choć na chwilę móc sie nie wstydzić...
Autor: perszing (213.134.165.---)
Data: 19 Kwi 2005 - 22:50:53
Wstyd i hańba. Dziś siedziałem koło kilkuletniego pasiaka, który był z dziadkiem. Ciekawe czy jeszcze weźmie wnuka na mecz... no comments
Autor: Pasiak_od_1979 (62.179.28.---)
Data: 19 Kwi 2005 - 22:51:10
Dobijają mnie te teksty w stylu "gdzie byliście trzy lata temu?.." lub "gdzie byliście jak była 'Basztowa'..?"... Ano byliśmy na stadionie i na Basztowej.. Na Kałuży byłem i 3 lata temu i 7 i 14 i 19 i 23 i 27 lat temu po raz pierwszy.. Widziałem pierwszoligową Cracovię jak grała z Szombierkami Bytom, Bałtykiem Gdynia i Stalą Mielec.. Widziałem jak piłkarki ręczne walczyły w pucharze Europy... Widziałem "Dziadka" Migacza na lodzie.. Nie raz w ciągu tych 27 lat wychodząc z areny sportowej mówiłem "moja noga tu więcej nie postanie".. Głównie mówiłem tak po meczach trzecioligowych.. Ale oczywiście na kolejnym meczu znów byłem.. Ale ZAWSZE , powtarzam ZAWSZE , moja niechęć do pononwej wizyty na stadionie była wynikiem partactwa naszej drużyny.. Dziś po raz pierwszy pomyślałem o tych słowach z powodu - ponoć - WSPÓŁkibiców , ponoć - BRACI PASIACKICH etc , etc.. Byłem o kilka kroków od zajścia na sektorze C.. Tym razem wynik konfrontacji był w zasadzie nierozstrzygnięty.. Młodzi - silni - w kupie nie dali rady większej "kupie".. Przykre to niezmiernie.. Nie widzę powodu do pojednania z wisłą.. zachowajmy tożsamość i odrębność.. ale na Boga !! Czemu ma służyć na meczu CRACOVIA KRAKÓW - ZAGŁEBIE LUBIN wyrykiwanie żałosnej w treści i formie "pioseneczki"????? Brak słów..
Data: 19 Kwi 2005 - 22:52:14
MILUŚ:
Absolutnie nie mówiłem nic o Lechu i jego kibicach. Miałem na mysli raczej policję. Szkoda że nie potrafisz czytać między "wierszami".
Co do dziewictwa: Kwestię tę "poruszałem" już sporo lat temu, byc może nie było Cię wtedy jeszcze na świecie
Autor: BartAcid (62.233.214.---)
Data: 19 Kwi 2005 - 22:53:47
Bojówka zawsze była to fakt i będzie i wiem po co jest (tak mi sie do dziś wydawało). Jak na Pasy za małolata zaczynałem biegać to można było liścia dostać od nich za nie znanie przyśpiewek o których dziś tylko marzę by je śpiewano. Na wisłe też sie cieło i ciąć będzie. Tak to już jest ze sie rywala nie głaszcze. A co do pojednania to jedyne czego sobie od niego życzyłem to że sprzęt z Krakowa zniknie.
Jestem Pasiakiem tego się nie wstydze (choć dziś tak)
Wisły nie nawidze
Wiem że pasiaste serce mam
Data: 19 Kwi 2005 - 22:54:28
Pastorze oświeć mnie !
Stoisz po której stronie ?
Bo ja po stronie Cracovii i mam gdzieś Wisłę. Nie interesują mnie wasze kompleksy. Co bili Cię jak byłeś mały i stąd to ciągłe Wisła to Wisła tamto ?
Czy tak trudno wam przyjąć do wiadomości, że większość (!!!) ludzi na naszym stadionie ma już tego waszego anty.
Autor: miszaksc (213.134.160.---)
Data: 19 Kwi 2005 - 22:55:21
JAK ktos tanio sprzeda karnet to ja chetnie kupie,ile chcesz armatura??mysle ze na mecze które zostały(dwa)moge Ci dac 40-50 zł,czy jestes zainteresowany??
Data: 19 Kwi 2005 - 22:55:50
nastepnym razem proponuję podejść do Filipiaka i jak nie będzie śpiewał ".... to stara...." - to go wtedy może trochę wstrząsnąc albo coś takiego - przecież wszyscy to mają ryczeć na meczu np z Lechem - no bo dlaczego nie?
Na koniec jeszce tylko jedno - nie ma u nas w Polsce w tej chwili większego bydła na zawodach sportowych niż na Stadionie im. JANA PAWŁA II w Krakowie przy ulicy Kałuży
od zawsze biało-czerwony
Autor: Maniex (80.53.27.---)
Data: 19 Kwi 2005 - 22:56:09
NA D spiewało 100 moze 150 kiedy beda zdjecia trybun mozna na palcach nawet policzyć
(10 metrów w prawo 10 metrów w lewo od gniazda; reszta była cicho)
+ po kilkunast na kazdym sektorze
no, jak na mobilizacje przeciwko "Picnic Family" to marniutko, oj marniutko
tyle optymizmu
TYLKO SZMATA BIJE BRATA
Data: 19 Kwi 2005 - 22:56:13
Nie jestem zadnym wojownikiem , tylko 22 lata temu majac 9 lat przyszedłem z moim ojcem na mecz I ligi , pozniej tez bylem.I bede zawsze. Nigdy moja noga na Reymonta nie staneła i nie stanie.Ale dla mnie liczy sie TYLKO CRACOVIA, a nie jakas Wisła.Ale bicie ludzi z którymi spotykam sie od tylu lat na Kałuzy to KOSZMAR.
No coz juz tu cenzura weszła no moje posty, ale coz zniesiemy i to, byla w latach 80tych i przezylismy.
Spoko na meczu z Lechem bedzie 2000 tysciace ludzi zobaczycie ,a na derbach 1000 w tym 500 z Wisły.
A ja znowu zasiade na C i bede jak zawsze krzyczał CRACOVIA CRACOVIA CRACOVIA CRACOV... i wtedy jakis przezut wbije mi kose w gardło.
JUDASZ GANG tylko szmata bije brata.
ps. spoko mozecie mojego posta wykasowac , ja swoich pogladow nie zmienie
WOJNAR WOJNAR WOJNAR CRACOVIA!!!
Autor: Nachman (213.134.160.---)
Data: 19 Kwi 2005 - 22:59:53
Na derby nie musimy wpuszczać Wisły sami się będziemy nap.....
Autor: dezydery (83.29.3.---)
Data: 19 Kwi 2005 - 22:59:58
TYLKO SZMATA BIJE BRATA!!!JUDASZ GANG!!!wASZ CZAS MIJA...
Data: 19 Kwi 2005 - 23:00:53
Mnie Wisła gówno obchodzi na meczu, mam dośc tej piosenki o klubie do którego zawsze miałem antypatię. Większosc chce normalnosci o to w tym wszyystkim tak naparwde chodzi. Nikt cyab o zdrowych zmysłach nie che pojednainai z Wisłą. Pojednanie, ale tylko dla normalności. Ale widze, ze do coponiektórych nic nie dociera. Najlepiej być ciemnym, nie panowie?
Data: 19 Kwi 2005 - 23:02:48
Quendi znam wynik i to dobrze !! powiem Ci jedno czemu wczesniej nikt sie temu anty dopingowi nie sprzeciwial ?? no pewnie ty tak, tylko jakos za slabo !! powiem ci dlaczego, bo ich jeszcze nie bylo a teraz chca decydowac co i jak !! powiem ci ze duzo serca oddalem za pasy w moijej historii grajac tam 10 lat i kapiac sie w zimnej wodzie bo takie byly czasy !! i nigdy nie pogodze sie z piknikami ktorzy chodza na Cracovia bo jest na fali i w dupie ich mam !! jezeli chodzisz tyle na pasy to wiesz jak bylo i jacy ludzie na nia wtedy chodzili a nagle teraz cos ci sie nie podoba !! to trzeba bylo wtedy do nich podejsc i im powiedziec idzcie z tad my was nie chcemy !! jakos wtedy madry nie byles !!
Data: 19 Kwi 2005 - 23:05:56
Lecho3
Powiedz kto tobą rządzi skoro karze ci brać gwizdek na mecz? Moze jeszcze trąbke?
Dopiero bedzie wiocha na Pasach.
Dyskusja bez sensu. Jedni chcą pogonić drugich ze stadionu. Nikt nie wygra,
straci wielu. A przegrac moze Cracovia.
Data: 19 Kwi 2005 - 23:06:03
Milus, czy ty naprawde jestes taki glupi??czy wpadles pod samochod??
Autor: meezeck (213.134.164.---)
Data: 19 Kwi 2005 - 23:06:29
Siedzialem na C i banda kretynow, nie powiem nas skutecznie zastraszyla, ale naprawde najbardziej podobal mi sie tekst dziadka siedzacego kolo mnie ktory na pytanie osilkow z mozgiem wielkosci ziarenka ryzu pytaja wszystkich: " gdzie k.u.r.w.a. byliscie 3 lata temu" , a na to dziadek spokojnie ze on chodzil na Pasy kiedy tamtego nie bylo na swiecie. Odpowiedz osilka brzmiala co najmiej smiesznie ale niestety nikt nie chcial sie smiac... "Nie bylo mnie ale jak juz bylem to j.e.b.a.l.e.m. wszystkich!
Ogolne DNO!!!!!
TYLKO SZMATA BIJE BRATA ! ! !
Data: 19 Kwi 2005 - 23:06:45
Wojti, ja też czasem pośpiewalem sobie na Wisłe, ale chyba nie widzisz, ze czasy się zmieniają. To nie jest bunt przeciwko kosie z Wisła , to jest bunt przeciwko zabijaniu, kalectwu innych kibiców na mieście z powodu innych barw. Wy k.... naparwde nic nie kapujecie.
Przeciez nie da się Kochać Cracovii i lubieć wISŁY - CZYŻ TO NIE JEST PRAWDA?
Autor: Les (83.29.17.---)
Data: 19 Kwi 2005 - 23:06:50
Zgadzam się!! Nie po to chodze na mecze zeby caly czas spiewac o "Sąsiadce zza błoń", jeśli mecze maja tak wygladac to chyba zrezygnuje z karnetu w przyszłym sezonie...Fakt ze ochrona jest do wymiany, jakieś "Dałny" z nich chyba czy cos Profesorze prosimy o skuteczniejszą ochrone, nawet monitoring. Ludzie przychodza z dziecmi na stadion, jesli sie najmlodsi beda uczyc takiego zachowania to polska, a w szczegolnosci krakow popadnie w chaos...wyobrazcie to sobie: biegajace malolaty z koszami na smieci i innymi obiektami.Żałosne...
Autor: ipswich (195.140.236.---)
Data: 19 Kwi 2005 - 23:07:04
Niestety szczerze:HAŃBA
Autor: luka (195.136.182.---)
Data: 19 Kwi 2005 - 23:08:02
Jezdzimy na Pasy z miasteczka gdzie większość kibicuje Wiśle.W naszej grupie jest człowiek co pamięta ostanie Mistrzostwo Polski.Dziś o mało co się nie popłakał.
Autor: Adacho69 (83.144.88.---)
Data: 19 Kwi 2005 - 23:08:40
.......żenada, wiecie co teraz robi druga strona błoń ? polewa z nas równo i pewnie sie cieszy z zamętu w naszycgh szeregach. stosunek antydopingu do zwyklych piosenek byl chyba 5:3. wogule nie ma co spiewac, a jak zagwiżdżesz to jeszcze ci........
Nikt przy zdrowych zmysłach się z tego nie cieszy...Wiślakom też włosy dęba stają jak to czytają...Nie do wiary !!!!!!!!
Autor: depesz (83.144.88.---)
Data: 19 Kwi 2005 - 23:10:52
Romper Stomper: "pasiasta rodzina"? To chyba jakas patologia w niej wystapila :> Niesadze, aby w przypadku "przemocy w rodzinie" najlepszym rozwiazaniem bylo tlumaczenie, ze podpite oko jest spowodowane upadkiem ze schodow :>
Autor: borsuk (212.76.39.---)
Data: 19 Kwi 2005 - 23:11:18
fajnie piszą panowie Miluś Romper crac85 itp. dawno się tak nie uśmiałem. oni chyba nie czytają swoich postów. panowie. do kabaretu. i gówno mnie obchodzi co Wam się podoba, a co nie. na Cracovii jest Was garstka. i uważajcie, bo dzisiaj ludzie byli zaskoczeni waszym atakiem, ale następnym razem te kilka tysięcy będzie przygotowane na agresję z waszej strony, a wtedy to dla was się może źle skończyć i co wtedy będzie na następnych meczach. macie jakiś plan?
Autor: torreador (80.53.253.---)
Data: 19 Kwi 2005 - 23:14:29
Tak masz rację czlowieczku o malym rozumku-bylo bardzo fajnie przed pojednaniem czego wyrazem była wyprawa twoich zdziczałych kolegów na malolata z szalikiem wisły na ul.Aleksandry ktory to wg. ciebie fajną atmosfekę tak czuł że juz nie żyje,
Data: 19 Kwi 2005 - 23:14:40
Fenix ja nie jestem za tym zeby bic swoich, dla mnie to tez jest niepojete, ale mysle, ze jakby ta piosenka poszla 2-3 razy na mecz to jakos by to wszyscy wytrzymali !! tego nie da sie zmienic w rok i to przez ludzi ktorych w wiekszoscie 3 lata temu u nas nie bylo ( nie wszystkich )
Data: 19 Kwi 2005 - 23:16:48
Co...milus,przeczytales tycg kilka mądrych słów z podręcznika dla akwizytorów??subiektywie i obiektywnie wydawać by się mogło ze zbytnio wysublimowany nie jestes ani nawet rozgarnięty,poza tym nikt nie bedzie mi narzucal co ,gdzie i kiedu @#$%& mam robic. TYLKO SZMATA BIJE BRATA - jUDASZ gANG.
Data: 19 Kwi 2005 - 23:17:42
Wlasnie rozmawialem z kumplem wislakiem, napisal mi ze u nich to goscie kradna kielbase z grila, a nawet kradna toi-toie...a ostatni incydent(jak u nas) byl w 2002 roku, ale wtedy tez podpalili siano w ktorym byly przewożone spalili w trakcie meczu. Są jednak debile nie tylko u nas. Jednak "prawdziwych" kibicow w tym miescie jest z roku na rok coraz mniej :\
Data: 19 Kwi 2005 - 23:17:53
Pewnie, że mają plan - zawsze ten sam! Przegrywamy na łapy pierwsze starcie z kibicami Cracovii, ale w starciu drugim wyciągamy kosy z nogawek, siekiery z krzaków i jedziemy z nimi równo! Ewentualnie będą indywidualne wiazdy na chatę w kilku - to też do planu zawsze należało!
Autor: Nesta (213.134.160.---)
Data: 19 Kwi 2005 - 23:18:56
>>>MarcinKSC 3xl napisal>>>... Dizs chcecie wyganiac chuliganow z Cracovii a tak na prawde to gdyby nie oni nie mielibyscie gdzie teraz przychodzic na mecze (pomijam wisle).
Nie wiem gdzie byliscie podczas manifestacji na basztowje ??
Nie wiem gdzie byliscie jak nam chcieli klub zamknac w 1995??
Wy chyba nie macie pojecia kogo chcecie zniszczyc!!
czlowieku jesli myslisz ze bandyztyzm cos pomogl to chyba jesteschory!!
jak by niepieniadze sponsora to bbys dalej jezdzil do wieliczki i przestan za przeproszeniem pierdo.... ze bandytyzm wygral lub pomogl!!
a ludzie z urzedu miasta myslisz ze sie boja takich ludzi??
idzicie wsyscy najlepiej na blonia pospiewav sobie ze wisla jest stara ... itp
w domu mamie spiewajcie jak robi wam obiadki , przed spaniem jako modliwa pospiewajcie
bo k... wiekszosc z was niema nawet 16 lat! dno! jak widzialem jak jakas laska na "D"
wydzieralaa ten ryj ze wisla to ... to az sie plakac chce DRAMAT!! DNO!!
dawno mi sie tak przykro niezroblilo jak dzis widzac te dzieci i tych debilow!
Data: 19 Kwi 2005 - 23:18:56
tak Wojti. teraz jeszcze się zastanów gdzie 3 lata temu byli dzisiejsi bandyci.
Data: 19 Kwi 2005 - 23:19:28
Milus Napisał(a):
> Na C gostek 60 letni dostał kopniaka w twarz. Ale
> po co sam prowokował
> wołając "uderz mnie"?
>
Mikuś twoja glowa słuzy tylko do noszenia czapki nie....
Data: 19 Kwi 2005 - 23:19:48
Wojti. z całym szacunkiem na jaki mnie stać: jesli nie myślisz lub myslisz ale nie posiadłeś jeszcze zdolności abstrahowania to nie pisz
twoje posty wymykają sie mozliwosciom odpowiedzi bo są w 100% pozbawione sensu...
TYLKO SZMATA BIJE BRATA
Data: 19 Kwi 2005 - 23:20:26
Wojti Fenix udzielił Ci odpowiedzi... Dodam jeszcze: patrzę na siebie i mam gdzieś czyjeś metryczki. Zawsze Pasy były dla mnie najważniejsze. A dziś Ci którzy zostali ofiarami samosądu krzyczeli CRACOVIA!!! A może ci co tak wiele dziś "zdziałali" jeszcze 3 lata temu byli po drugiej stronie barykady...
----------------------------------------------------------------------------- -----------------
Jeszcze będzie przepięknie, jeszcze będzie normalnie...
Zmieniany 1 raz/y. Ostatnio 2005-04-19 23:25 przez Quendi.
Data: 19 Kwi 2005 - 23:22:43
.
Zmieniany 1 raz/y. Ostatnio 2005-04-19 23:25 przez marcin_ksc.
Data: 19 Kwi 2005 - 23:26:18
Chcę usłyszeć z ust Misiora lub Filipiaka takie słowa:
W meczu z Lechem wszelkie przejawy agresji będą eliminowane - bandyci będą usuwani ze stadionu.
Klub zatrudni PROFESJONALNĄ agencję ochrony, która nie będzie się bała interweniować w każdej sytuacji grożącej niebezpieczeństwem.
Gwarantujemy, że każdy kibic będzie się czuł bezpiecznie.
I chcę by słowa te stały się faktem !!!
Czekamy panie Misior.
Autor: Kondi (83.29.2.---)
Data: 19 Kwi 2005 - 23:27:29
Nie jest, nie był i nie będzie NIGDY kibicem Cracovii ten, który atakuje jakiegokolwiek innego kibica Pasów (niezależnie od wieku, stażu, itd.), niezależnie od okoliczności.
Kibicowanie polega na stworzeniu jedności względem danych barw klubowych.
Od 25 lat chodzę na mecze w różnych miastach, w różnych krajach, a nawet na rożnych kontynentach.
Takie zezwierzęcenie widziałem po raz pierwszy!!! I to na stadionie mojego z dziada, pradziada ukochanego klubu. HAŃBA!!!
W dniu dzisiejszym nastąpił punkt kulminacyjny patologii bandytyzmu na stadionach. Żądam zdecydowanej reakcji władz klubu.
Tylko szmata bije brata
Autor: Bodek1906 (84.10.61.---)
Data: 19 Kwi 2005 - 23:28:53
Jeżdżę na Pasy już 20 lat ale dzisiejsze wydarzenia to żenada. Dzisiaj widziałem jak bito osoby po 60 -tce. Kiedy "kwiat chuligański" zacznie wyłapywać i bić dzieci co przychodzą z rodzicami? To chyba kwestia paru dni. Wybaczcie, ale nie potrafię okazać odrobiny szacunku bandzie zakompleksionych tempych ryjów, bijących dziadków. Sorry są pewne granice. Nie jestem święty, nie jestem za zgodą z GTS, ale kiedy szmata bije brata to kończy się pewna epoka. Epoka braterstwa, szcunku i jedności z której zawsze słynęła CRACOVIA. To już jest koniec....
Autor: miszaksc (213.134.160.---)
Data: 19 Kwi 2005 - 23:29:19
Ponawiam pytanie kto tanio sprzeda karnet na B lub A bo widze tu wiele deklaracji ze juz nie bedą chodzić, co mnie z resztą cieszy...2 mecze do konca wiec moze 50zł??
Data: 19 Kwi 2005 - 23:30:36
miszaksc Napisał(a):
> Ponawiam pytanie kto tanio sprzeda karnet na B lub
> A bo widze tu wiele deklaracji ze juz nie bedą
> chodzić, co mnie z resztą cieszy...2 mecze do
> konca wiec moze 50zł??
misza nie siej defetyzmu bo ja wiele deklaraci nie widzę. JEDNĄ i TO NIEMRAWĄ!!!
Data: 19 Kwi 2005 - 23:30:47
a co ja takiego napisałem maniex co ?? teraz sie oburzacie jak to mozna spiewac na wisle ale jak 3,4,5,6,7 lat temu sie spiewalo to cicho siedzieliscie teraz nagle jest wysyp ludzi, ktorzy chca cos zmienic !! troche za pozno, trzeba bylo wtedy zadzialac i podejsc do kogo trzeba jak bylo 300 osob i mu to w twarz powiedziec !!
Autor: WKD (213.134.160.---)
Data: 19 Kwi 2005 - 23:30:51
Ktos tam napisal
"Są ludzie w szpitalach za to że kibicują
Cracovii.
Czy ich przyjaciele nie mogą sobie raz, dwa
razy
piosenki "Wisła to i owo"? Czy nie rozumiesz
że Ci
moga byc dotknięci waszymi gwizdami? W
okreslonym
kontekście subiektywnej
syntezy, ale jednak wynikającej z logiki
takiego
myślenia.
ale gdyby nie ci przyjaciele, to tam by ich nie
było"
No chlopcy tu jest cały problem, ktos mial niefart, a zdesperowany JG nie wie co robic to bije dziadkow, dziewczyny i piknikow (zeby bylo smiesznie to swoich). Osmieszacie sie panowie. Pozdrawiam
Data: 19 Kwi 2005 - 23:32:58
heh pewnie połowa wypowiedzi będzie w gazetach.
Autor: kscman (195.150.76.---)
Data: 19 Kwi 2005 - 23:34:25
A na MOje oko jak sie nie zmieni coś to derby będą wyglądac tak:
Psy kibicuja my od k_ _w im jezdzimy i koncuwka jak z Ległą;/
też nie jestem za pojednianiem !!NIe wiem jak było Na B bo widzialem tylko ze cos sie działo ( sam na d byłem) ale jak na serio były te incydenty z parą i ojcem który był z dzieckiem to tych sku... którzy to zaczeli powinno nie być wsród nas bo nie rozumiem co taki debil chce osiągnąć przez to ze sie wykrzyczy na wisłe?? co na Azorach mieszka i nie ma gdzie tego wymawiać??
Z 2 strony jakby nie było gwizdów to po tych 3-4 piosenkach o psiarni był by spokój jak to nie raz bywało...
!!!
Żeby tylKO DO DERBÓW ZMĄDrzeĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Data: 19 Kwi 2005 - 23:34:42
Obawiam sie że takie słowa od niektórych tak szybko nie padną. Jak ktoś się kiedys za bardzo spouchwalił z nieodpowiednimi ludźmi to teraz może miec duży problem z odwróceniem sytuacji. Przecież nie powie bandycie "już sie z tobą nie bawię" a tamten sie odwróci i już się więcej nie zobaczą
Autor: kryzys (195.225.248.---)
Data: 19 Kwi 2005 - 23:36:27
Ja chcę być w gazetach! Poparcie i szacunek z drugiej strony Błoń. Dla niekumatych oczywiście.
Data: 19 Kwi 2005 - 23:37:52
miszaksc Napisał:
> Ponawiam pytanie kto tanio sprzeda karnet na B lub
> A bo widze tu wiele deklaracji ze juz nie bedą
> chodzić, co mnie z resztą cieszy...2 mecze do
> konca wiec moze 50zł??
A nie wpadłeś na to, że jeśli ktoś nawet chce sprzedać to niekoniecznie tobie?
Nie pomyślałeś, że jest wielu ludzi nie chcących mieć z tobą nic do czynienia?
Nie przebiegła przez czeluści twojej głowy myśl, że ktoś woli stracić 50 zł a w zamian nie musieć ci podawać reki?
Autor: szybkilopez (83.29.18.---)
Data: 19 Kwi 2005 - 23:40:05
misza - meczy do konca 4 ...
Autor: Oro06 (213.134.168.---)
Data: 19 Kwi 2005 - 23:40:15
Zastanawiam sie wlasnie czy zanim przeczytasz ponizszy post-" KOLEGO Z SEKTORA D"- będziesz już żeglował po bezkresach oceanu Twej Czarnej Glupoty czy zaczniesz po niej pływać dopiero po przeczytaniu poniższej wiadomosci ..
Dlaczego dziś twierdziłes że to nie My Jesteśmy Złotymi Lwami Grzmiacymi Rykiem Wiary gdy Nasza Przenajswietsza potrzebuje Dowodow Naszej Milosci ?? Dlaczego krzyczałeś że to nie My Byliśmy Zawsze,Zawsze Jesteśmy, Zawsze Będziemy Trwać Pełni Miłosci do Jedynej możliwej najwyższej z form Absolutu?? Dlaczego syczales swym dziecięcym gółosem że to Nie My Jesteśmy krzewicielami Jedynej Prawdziwej Idei niesionej na skrzydłach Dumy od wielu wielu Pokoleń?? Czy to znaczy że to nie My Jesteśmy Żywymi Encyklopediami Wiedzy Naszych Pasiastych Przodków??
Czy to znaczy że TY nim jesteś mój Biało-Czerwony Bracie??!!
hmmmmmm...szczerze napisawszy NIE SĄDZE i Mam ku temu wiele POWODÓW..ale Nie MYŚL o TYM.. Jedynie co Mi mój Pasiasty Bracie przychodzi w tym momencie do serca, to myśl aby pogrążyć się wodospadzie Twych Betonowych Cierpień..Pozdrawiam Cię.Trzymam kciuki..Kiedyś Wszystko będzie Dobrze.. Wystarczy że Uwierzysz..
Autor: Lecho3 (83.29.27.---)
Data: 19 Kwi 2005 - 23:41:20
Miluś. Widzisz, ja chadzam na Cracovię nie od 3 lat ale od dużo dużo więcej niż 30. I na meczach interesuje mnie tylko moja Cracovia. I niech mi nikt BEZ PRZERWY nie przypomina o istnieniu tej tam zza Błoń. Czy mógłbym o to uprzejmie prosić? Może byście pośpiewali bliżej jej stadionu? Co? A na Świętej Ziemi pamiętajmy może tylko o dopingu naszych pasów.
A zadymiarze na A1 to nie byli kibice Pasów. Śpiewali tylko jedno a Pasów NIE dopingowali. Nie dajmy się zwariować Przed nami maj.
Autor: kscman (195.150.76.---)
Data: 19 Kwi 2005 - 23:45:42
To był pierwszy mecz pod imieniem Jana Pawła II ;/
mnie to bardzo Dobija;/
ale przynajmniej jest czas żeby przemyśleć wiele spraw
a wątpie żęby na lechu było 1000 ludzi mimo wszystko wierze że będzie Cały STadion!!
LECH LECH KOLEJORZ
ZMĄDRZEĆ MUSIMY DO DERBÓW!!!!!!!!!!!!!!
Autor: cracus1906 (80.48.190.---)
Data: 19 Kwi 2005 - 23:46:36
Ja czasem lubie sobie pośpiewać wrzuty na wisłe, ale uważam że bicie swoich to żenada na maxa !!! Jak dla mnie to wstyd i nic tego nie zmieni !! To się nie powinno zdarzyć NIGDY !!
Autor: pbak (193.238.72.---)
Data: 19 Kwi 2005 - 23:47:39
Ja na Basztowej Bylem!!! Ale w przeciwienstwie to terrorystów, których dzisiaj mozna było spotkać między wszystkimi sektorami nie demolowalem i nie okradalem sklepów. Wy (terrorysci) nie jestescie kibicami. Wy jesteście bezmuzgowymi mięśniakami, których autorytety przebywają na Monte Lupich. Wiem że wam sie nie podoba nazwa stadionu (Jana Pawła II) a wolelibyście zeby nasz stadion nazywał się imieniem jednego z waszych idoli (o których możemy przeczytać na jednej nowej fldze która wisiała na meczu w Zabrzu).
Radzę włodarzą klubu zeby od 1 MAJA ROZPOCZĄĆ REMONT SEKTORA DLA PRZYJEZDNYCH. Jakrzesz przykro będzie wam gdy nie bedzie na derbach waszych ukochanych kibiców których tak lubicie j...ć.
wy "terroryści"tego nie zrozumiecie, ale napisze: CRACOVIA PANY!!!
Autor: alocha (83.29.21.---)
Data: 19 Kwi 2005 - 23:49:41
Boże ! I pomyśleć, że chciałem wziaść ze sobą dziecko ! I wmawiałem żonie, że na Ziemi Świętej włos nam z głowy spaść nie może !
TYLKO SZMATA BIJE BRATA !!! !!! !!!
Data: 19 Kwi 2005 - 23:52:16
Jude Gang dzisiaj sie pokazal z jeszcze jednej strony: od dawna wiadomo, ze to koksy pozbawione jakichkolwiek oznak inteligencji i rozumu , od dzis wiadomo jeszcze jedno Jude Gang to CIOTY!!!Tylko CIOTA bije starszych ludzi i kobiety!A jesli ta CIOTA bije "swojego" to juz nie wiem jak to nazwac....
Autor: ANGUS_CR (83.144.92.---)
Data: 19 Kwi 2005 - 23:53:36
nie bede sie wypowiadał na temat dzisiejszych zajść bo żygać mi sie chce,a pozatym już wiele zostało powiedziane.
zastanawia mnie tylko jedno : jakim cudem tak liczne grupy "kibiców" przemieściły sie z sektora d na praktycznie cały stadion skoro poruszanie sie między sektorami jest zabronione ???
siedziałem na b i żal pisać co sie wyprawiało najpierw za plecami a później na A1.
TYLKO SZMATA BIJE BRATA !!!!
Autor: Mielec (83.23.141.---)
Data: 19 Kwi 2005 - 23:54:19
Tylko Cracovia HOOL'S!!!!!!!!!!!!!!
Data: 19 Kwi 2005 - 23:54:26
Czas zakończyć ten okropny dzień... Na koniec jeszcze jedna uwaga: zwisły nie lubie i nie będę lubiał, ale jak tylko na meczu z jakimkolwiek klubem znowu usłyszę: ... to stara... będę krzyczał CRACOVIA!!! i mam nadzieję, że nie będę sam...
----------------------------------------------------------------------------- -----------------
Jeszcze będzie przepięknie, jeszcze będzie normalnie...
Zmieniany 1 raz/y. Ostatnio 2005-04-19 23:55 przez Quendi.
Data: 19 Kwi 2005 - 23:56:54
Quendi
Ty chyba na glowe upadles.A ja bede prowadzil Anty Doping
Data: 19 Kwi 2005 - 23:59:23
Ja się zastanawiam czemu ci debile nie dymili jak na naszym stadionie na mszy była Wisła, Hutnik i inni kibce.
Przychodzi mi taka myśl do głowy że prowodyrzy odpuścili zadymę bo skojarzyli że gdy nie bedzie poparcia większości to jest ich za mało i sami nie dadzą "innym" rady. A teraz pojęli że to co się ostatnio dzieje to dla nich jest koniec świata- zniknie dla nich sens chodzenia na Cracovię. Nie będzie już przyzwolenia na pijaństwo, bandytyzm itp.
Data: 20 Kwi 2005 - 00:02:03
dobrze Mielec. prowadź. niedługo już pewnie sam, ale cóż. no, może jakiś 12-sto latek bez taty się dołączy.
Autor: branta (213.77.219.---)
Data: 20 Kwi 2005 - 00:03:15
Jeśli twardy kurs, który musi doprowadzić do całkowitej eliminacji bandziorów zestadionu nie będzie konsekwentnie, ze zgrzytaniem zębów nie wprowadzony to będzie koniec Cracovii.
Czy mam pisać dużymi literami : KONIEC CRACOVII!!
Profesorzenie trzeba mieć IQ powyżej 150, żeby nie wydzieć procesu który zniweczy Pańskie marzenia, osiągnięcia i który spowoduje, że Pańskie pieniądze zostaną obrócone w niwecz.
Do dziennikarzy: musicie nazwać rzecz po imieniu: bandytów nazwać bandytami, bydło bydłem, zło- złem.
Moja noga nie stanie już więcej na stadionie.
Data: 20 Kwi 2005 - 00:03:40
Kajtek:
Pomysl sobie co na mszy stalo by sie jakby zacela sie zadyma.Tam byly dzieci i osoby postronne.Nikt sie nikogo nie bal,i nie wypisuj takich glupot na forum
Autor: Armatura (83.23.143.---)
Data: 20 Kwi 2005 - 00:05:29
Oni nie mogą zrozumieć że tu nie chodzi o Wisłę tylko o "kurwę", poprostu nie chcemy już słyszeć bluzgów na stadionie bez względu w którym kierunku są kierowane.
Jakbyście matoły pomimo próby pojednania zaśpiewali tekst kiedyś proponowany na forum że "Wisła to miasta hańba...... Wisła to jest nasz wróg" mogę się założyć o duże pieniądze, że gwizdów nie było by wcale. I to jest zmiana o której wielu mówi.... Ale cóż idiota jest idiotą zrozumieć nie zrozumie....
Data: 20 Kwi 2005 - 00:08:21
Najgorsze jest to że Filipiak może sobie pomyslec - a po co mi to wszystko i co wtedy 7 baniek wyłozy na sezon JG?
Autor: meezeck (213.134.164.---)
Data: 20 Kwi 2005 - 00:09:32
a moze by tak olac najblizszy mecz?! nigdy nie myslalem ze tak napisze.... ale moze wtedy trafi to do wladz klubu jak na mecz przyjdzie 300 "najwierniejszych kibicow" a w klatce bedzie 500 osob?
Data: 20 Kwi 2005 - 00:11:28
borsuk i cala reszta:
Powiedz mi jeden z drugim.A co wy robiliscie do tej pory jak bylo spiewane Wisla to.......??Siedzieliscie cicho a moze gwizdaliscie??Nie!Darliscie sie tak samo!
Data: 20 Kwi 2005 - 00:11:33
Mielec (bandyta? mam nadzieję że nie) pisze:
"Pomysl sobie co na mszy stalo by sie jakby zacela sie zadyma.Tam byly dzieci i osoby postronne.Nikt sie nikogo nie bal,i nie wypisuj takich glupot na forum"
A dzisiaj to co? Dzieci, kobiet, starców i niby osób postronnych nie było? Gratuluję bandyci!
TYLKO SZMATA BIJE BRATA! JUDASZ GANG - I TAK JUŻ POZOSTANIE!
Data: 20 Kwi 2005 - 00:11:46
BARDZO DOBRY POMYSŁ, JA NA NASTEPNY MECZ NIE PRZYCHODZE
TYLKO SZMATA BIJE BRATA
Autor: brek (83.17.117.---)
Data: 20 Kwi 2005 - 00:12:01
Mój monentarz bedzie krótki
TY K... ZOSTAW KICICA....
Nic wiecej nie powiem
PS. Szybiekiego wytępienia BANDYTYZMU Wam i mi
Autor: FanatyKSC (83.17.117.---)
Data: 20 Kwi 2005 - 00:12:12
Cza było tego 60-latka sprzętem potraktować frajerzy to byśmy mieli wiencej punktuf w lidze hool's!!!!!
A do piknikuw mam pytanie - gdzie byliście 100 lat temu, jak muj prapradziadek wsadził siekiere w plecy pierwszemu kibicowi GTS, który chciał by w Krakowie był tylko jeden klub? Gdyby No co - gdzie byliście cioty?? Gdyby nie on, naszego klubó by nie było!!!!
Data: 20 Kwi 2005 - 00:12:47
hahahaha to ty chyba nie wiesz kto dostal.Jak nie wiesz nie odzywaj sie
Autor: PoKeR (213.134.171.---)
Data: 20 Kwi 2005 - 00:13:17
a to nie przychodzcie
i tak siedziecie i smecicie tylko
a jak trzba spiewac to gwizdacie pogwizdajcie w domu sobie albo idzicie na wisle
Data: 20 Kwi 2005 - 00:14:33
PoKeR:
I to jest to
Autor: nmnm (83.144.91.---)
Data: 20 Kwi 2005 - 00:15:05
tak sobie czytam i dochodze do wniosku że Ci co najwięcej krzyczą tutaj najmniej mają do powiedzienia na stadionie
pare tysięcy ludzi nie potrafi sie sprzeciwić powiedzmy 200 osobom????
niech to 200 osób sobie śpiewa na Wisłe a wy w sile 5 razy tyle pociągnijcie jakąś inną przyśpiewke
jak boicie sie 20 latków mieniących sie bluzami z przekreśloną gwiazdą to zamknijcie gęby na forum tylko działajcie na meczach
Data: 20 Kwi 2005 - 00:15:57
a Ty Poker co niby k@#$a robisz szukasz dymu???kto strzelil bramke i w ktorej minucie??
Data: 20 Kwi 2005 - 00:16:07
Mielec Napisał:
> Pomysl sobie co na mszy stalo by sie jakby zacela
> sie zadyma.Tam byly dzieci i osoby postronne.
No to chyba dobrze. Pokazaliście dzisiaj, że najłatwiej bić staruszków, kobiety i ludzi z małymi dziećmi.
> Nikt sie nikogo nie bal,i nie wypisuj takich glupot
Bohaterowie! Nikogo się nie boją! Mołodcy!
Gdyby to wszystko nie rozwalało Cracovii to tarzałbym się ze śmiechu czytając takie szczeniackie napinki.
Data: 20 Kwi 2005 - 00:16:11
borsuk
Wyczuwam u Ciebie agresję powodowana strachem. To juz tylko krok w stronę ciemnej strony mocy Bądź czujny synu
Maxxx
Tylko tyle potrafisz napisać? To może faktycznie załap się na jakiś kurs dla akwizytorów.
torreador
Czytać potrafisz? Gdzie napisałem że to ja kopnąłem dziadka?
Parafrazując głosy oburzenia:
- nie może być kibicem Cracovii pseudokibic domagający sie usunięcia innego kibica z powodów wygodnych tylko dla niego samego. Czy ktoś w końcu zajarzy czy faktycznie tylko łapata skutkuje?
Data: 20 Kwi 2005 - 00:17:27
nmnm
Ty to juz wogole pojechales po skarpetach.
Powiem wam jedno.Teraz niech kazdy z was co macie pretensje do gosci z przekreslona gwiazda podejdzie do nich i powie im to w twarz zeby przestali spiewac bo jestes za pojednaniem
Data: 20 Kwi 2005 - 00:18:38
Mielec Poker widze że zamiast bić nas Wiślaków wolicie bić swoich
rozumiem - ćwiczycie przed derbami hahahahaha
Data: 20 Kwi 2005 - 00:18:39
Co to za pomysły z jakimś nieprzychodzeniem na mecz ?
Kibic ma być na stadionie, czy słońce czy deszczy czy mordobicie !!!
Przyjezdza Lech a nasi nas potrzebują !
Zmieniany 1 raz/y. Ostatnio 2005-04-20 00:19 przez Robinksc.
Data: 20 Kwi 2005 - 00:18:54
Do pokera
Wszystko zależy od tego co się śpiewa jak mam się zniżać do twojego poziomu to wole cię wygwizdać.
Data: 20 Kwi 2005 - 00:20:05
to nie wina gwizdania....zabraklo kibicow druzyny przyjezdnej)))))
Data: 20 Kwi 2005 - 00:20:34
Prosze pojawil sie mg
Posluchaj mnie uwarznie.Nie wiesz o co chodzi to nie pisz poprostu.Odpowiedzcie na moje wczesniejsze pytanie na temat Anty Dopingu.Ja nie chce was umoralniac ale sami wy nie wiecie czego chcecie
Autor: craxadw (83.29.65.---)
Data: 20 Kwi 2005 - 00:21:19
mielec i reszta D.U.P.E.R.E.L.E.U.S.Z.Y - idźcie spać, rano paciorek jakiś smsik - ustawka, pozabijajta się z ulubiona pieśnią na ustach i jestesmy w domu.
Data: 20 Kwi 2005 - 00:24:13
Mielec rozumiem że posiadasz taką piękną bluze z przekreśloną gwiazdą
ja nie chce sie chwalić ale też mam
tylko pomyśl przez chwile - ile jesteś wart bez kolegów wokół siebie
Data: 20 Kwi 2005 - 00:24:22
hehehe dobre
Ale powiem wam jedno.To nie jest to forum co kiedys bylo,teraz macie mozliwosc zobaczyc sobie jak bylo wczesniej i kto sie wypowiadal,teraz to ja tu nikoge nie znam i szczerze nawet nie chce :/ Wiecej sie nie wypowiadam bo wy i tak nazekacie
Autor: Agnan (83.17.23.---)
Data: 20 Kwi 2005 - 00:25:20
Po prostu brak mi słów...
Chodzę na Cracovię od 40 lat, nigdy nie wracałem do domu taki zgaszony...
Nawet jak koszmarnie przegrywaliśmy, w fatalnym stylu...
I tylko Bogu dziękuję, że mnie nie pobili... Bo ja gwizdałem, i krzyczałem "Cracovia"...
Wiecie co, płakać się chce.
Wiele zostało powiedziane, ale jeszcze parę uwag:
- tak, macie rację. To była zorganizowana akcja. Wystarczy czytać forum.
------------------------------
OSTATNI RAZ
Autor: marcin-ksc-3xl (---.net.autocom.pl)
Data: 14 Kwi 2005 - 22:55:22
Nie chce juz nic wiecej pisac o pojednaniu bo to jest bez sensu napisze tylko jedno kto przyjdzie na mecz z zaglebiem we wtorek zobaczy o co tak naprawde w tym wszystkim chodzi i wtedy przekonacie sie kto mial racje
---------------------------
No cóż, zobaczyliśmy. Mam nadzieję, że w jakiś sposób uda się dotrzeć odpowiednim władzom do marcina-ksc-3xl i wtedy będzie można dotrzeć jakoś do inicjatorów i prowodyrów bandytyzmu, którego mieliśmy okazję doznać.
- o co chodzi? Nikt nie napisał (jeszcze), że kilkakrotnie wydawano okrzyki (a moze więcej, ja słyszałem kilka razy) - "jak chcesz oglądać mecz, to kup sobie Canal + a nie przychodź na stadion". O to chodzi?
- czy ktoś mi wytłumaczy, dlaczego ochroniarz w przejściu na A1, który skwalpliwie sprawdzał karnety (miał numer 42 na "mundurku"), równie skwapliwie puścił na sektor pod koniec drugiej połowy kilku wygolonych ćwierćmózgów, odgrażających się siedzącym tam kibicom? Sektor A1 w pierwszej połowie solidarnie gwizdał, solidarnie krzyczał "Cracovia".
- Panowie - wymienieni tu z nicków przez paru moich przedmówców - to po prostu niewiarygone, że wy piszecie, że to my sami sobie jesteśmy winni, gdyż gwiżdżemy kiedy wy śpiewacie "Wisła to..." Dramat. Jak widać, człowiek nie może zaprotestować, gdy inni pokazują swoje chamstwo i prymitywizm. Na meczu z Wisłą będę krzyczał "Wisła dziany" zgodnie z cracoviacką tradycją... Wy naprawdę nie widzicie, ilu ludzi tego nie chce?
- Wy śmiecie pisać "gdyby nie my, to co by było..." Wy naprawdę uzurpujecie sobie, że to wy załatwiliście obecną sytuację Cracovii? A gdzie prof. Filipiak, gdzie prezes Misior? Gdzie te tysiące kibiców, którzy nie odchodzili od Cracovii przez dziesiątki lat "doli garbatej"?
Cracovia przetrwała wiele rzeczy. Przetrwała "antycracoviacką" akcję za komuny. Ufam, że przetrwa i was.
- Jeszcze jedna uwaga. Za dzisiejszy mecz można byłoby do niektórych piłkarzy mieć pretensję. Nie będę miał do nikogo żadnej i innych proszę o to samo. Ja bym nie potrafił grać, gdy przy każdej okazji tłumek krzyczy mi "Wisła to..." idzie akcja na bramkę Zagłębia, a tu pieśń. Rzut rożny przeciw nam, a tu pieśń. No, kochani, wspaniały doping.
To racja, marcin-ksc-3xl. Pokazaliście, o co wam chodzi. Jak widać, ten, który dopomina się o karnet, nawet nei wie, ile meczów zostało. Wam nie zależy na Cracovii. Krzyczycie do ludzi" "Wyp... na Reymonta". To wy tam idźcie, zaśpiewajcie swoją pieśń, jak jesteście tacy odważni.
Ale wiedzice, że jesteście w mniejszości. Sądzę, że niejeden po waszej dzisiejszej akcji przestanie chodzić na Cracovię przynajmniej na jakiś czas. Ale oni nie odejdą od Cracovii. Cracovii, która dla was nic nie znaczy, jak dzisiaj udowodniliście. Co niektórzy także i wypowiedziami na forum.
Data: 20 Kwi 2005 - 00:26:05
jasne . to nie jest to co 3 lata temu w 3 lidze - katarynka
Data: 20 Kwi 2005 - 00:34:18
No proszę, już ponad 10 tysięcy odsłon tego tematu. Jutro już w całej Polsce będą wiedzieli że Judasz Gang to frajerzy bijący starych kibiców, ojców z dziećmi na reku, kobiety i chłopaków z dziewczynami. + za akcję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NIE MA JUŻ PASIASTEJ RODZINY - SĄ TYLKO KIBICE i SKUR...SYNY!
TYLKO SZMATA BIJE BRATA!
Data: 20 Kwi 2005 - 00:36:23
Mielec Napisał:
> Prosze pojawil sie mg
Owszem nawet chwilę temu.
> Posluchaj mnie uwarznie.
Słucham uważnie.
> Odpowiedzcie na moje
> wczesniejsze pytanie na temat Anty Dopingu.
Nie odpowiemy.
> Ja nie
> chce was umoralniac ale sami wy nie wiecie czego
> chcecie
Ja już wiem. Chcę mieć komfort rozmawiania tylko z ludźmi godnymi miana homo sapiens, z ludźmi, z którymi mnie cokolwiek łączy. Do dziś sądziłem, że niektórymi troglodytami łączy mnie przynajmniej jedno - miłość do Cracovii, dbałość o dobro Klubu. Okazało się, że ci psychopaci mają gdzieś Pasy. Po co więc mam rozmawiać z typami pozbawionymi honoru, jakiegokolwiek systemu wartości oraz intelektu, na dodatek wyglądającymi obleśnie i posługującymi się jakimś narzeczem zbliżonym do języka polskiego, składającym się z ok. 200 słów (głównie niecenzuralnych)? Dość tego, trzeba się szanować. Mówią, że rodziny się nie wybiera ale to tylko część prawdy. Czarne owce trzyma się w osobnej obórce.
Autor: grabarz (83.29.115.---)
Data: 20 Kwi 2005 - 00:36:28
Jestem jeszcze w szoku i naprawde nie wiem co powiedziec. Jak spora czesc z Was,kibicuje mojej ukochanej Cracovii kilkanascie lat, ale czegos podobnego nie tylko nie widzialem, ale nawet nie potrafilbym sobie wczesniej wyobrazic. Stadion przy Kaluzy traktuje jak swoj drugi dom, dzis niestety weszli do niego w brudnych buciorach bandyci i wprowadzili w nim terror. Nie wiem co chcieli udowodnic ale jestem pewien ,ze w dluzszej perspektywie obroci sie to przeciwko nim. Niby powodem ich patriotycznego czynu bylo to ze wiekszosc ludzi gwizdze gdy nasz wspanialy mlyn spiewa wisla to ...???ludzie gwizdaja, bo juz tego nie moga sluchac, a nie dlatego ,ze kochaja gts,a moze chcieli pokazac Profesorowi kto tu rzadzi? Krew mnie zalala jak slyszalem ich teksty w stylu wy.... na reymonta,a przypadki pobic wlasnych kibicow nie mieszcza mi sie w glowie. Argumenty gdzie byliscie w trzeciej lidze wzbudzaja u mnie litosc, bo na tych 40 bohaterow moze 5 chodzilo wtedy na mecze. Mam nadzieje ze wladze klubu stawia czola degeneratom, bo w innym wypadku to oni wygraja, i na Ziemie Swieta zacznie chodzic coraz mniej kibicow.
Data: 20 Kwi 2005 - 00:37:56
Ostatnia uwaga do pikników z 30, 40, 50-letnim stazem, którzy chodzili na wszystkie mecze i wszystkie wyjazdy Cracovii non-stop-kolor, i nabijają się z dzisiejszych 20 latków, którzy nie chca tego co WY. Gdzieście byli kiedy w latach 80 grasował niejaki Gienek z Kozłówka i okradał małolatów (dzieci) z szalików, czapek, itp??? Starszych tez okradał tłukąc opornych. Chodził ze swoją bandą na mecze i wyjazdy. Mnie np ukradł szalik Cracovii z przyczajki w młynie, koledze czapke na beszczela podczas wyjazdu do Rzeszowa, innemu tez czapke podczas wyjazdu do Tarnowa z jednoczesnym wpierdolem i wyrzuceniem chłopaka z pociągu. No gdzeście byli WY, dorośli, dojrzali, prawi i sprawiedliwi, wielcy kibice KSC, kiedy na stadionie Cracovii bito dzieci, okradano dzieci, bito i okradano młodzież, spowadzano prostytutki, pito wiadrami na łukach stadionu tanie wina, śpiewano nieobyczajne piosenki??? Przecież dzisiejsza burda i przepychanki to TYLKO efekt agentów GTS zamontowanych w Jude Gandu? Wcześniej byli sami krystaliczni kibice. Klaros, mg, Maxxx, Borsuk, Toreador, kogoś pominąłem w tej galerii sław?
Autor: Ferencvaros (Moderator)
Data: 20 Kwi 2005 - 00:38:08
Moje spostrzezenia:
-widze o wiele wiecej zawisci po tej niby "lepszej", pikniczej stronie. Patrzac na tych ludzi mam caly czas odczucie, ze gdyby tylko mieli mozliwosci fizyczne, to wpadliby na sektor D i pozabijali tam wszystkich.
-boli, ze kibice tego samego klubu bija sie miedzy soba. Jak pare lat temu Wisla wisiala nam na karku, to nie bylo podzialow "mlody- stary", "huligan- nielhuligan", "madry- glupi" itd. Wiadomo bylo kim sa huligani, kim zajawiency tacy jak ja, a kim dziadki. a sytuacja taka jak dzis, byla nie do pomyslenia.
Do wszystkich, ktorzy placza na forum po tym, co sie dzis stalo:
Sami to ludzie sprowokowaliscie!!! Wasze gwizdy byly policzkiem wymierzonym pewnym ludziom. Wydawalo sie Wam, ze skoro macie ploty i ochroniarzy, to mozecie otwarcie kpic z kogo chcecie. A skonczylo sie jak sie skonczylo...
Dystansu do pewnych spraw i zdrowego rozsądku życzę...
Hajra Fradi!!!
Autor: szpikulec (62.111.145.---)
Data: 20 Kwi 2005 - 00:38:20
"samiście sobie winni" jakże wzruszający argument!
Goebbels byłby dumny (argumentacja na poziomie: Żydzi przecież sami sobie zagładę sprekurowali)
padają wielkie słowa o honorze, walce, oddaniu...
oj przydałaby się niektórym prawdziwa możliwość wykazania się Honorem i Oddaniem, jakieś powstanie, jakaś okupacja... :/
żal d... ściska jak się na to wszystko patrzy
gdzie my żyjemy :/
Data: 20 Kwi 2005 - 00:43:16
Milus. a dzisiaj to była jakaś róznica???
JESTESCIE LEPSI?? NAPRAWDĘ?
Ferencvaros. Lecz sie Synu..., modlitwa za Twoją duszę to może być za mało
TYLKO SZMATA BIJE BRATA
Zmieniany 1 raz/y. Ostatnio 2005-04-20 00:45 przez Maniex.
Data: 20 Kwi 2005 - 00:44:24
Ferencvaros, chyba troszkę przesadziłeś ... Co do zdrowego rozsądku ok - ale z własną winą??? Policzek jg chyba sie należał...
Data: 20 Kwi 2005 - 00:46:04
Ferencvaros
To dla ciebie jest gorsza zawisc (chco moim zdanie raczej oburzenie) wylana na forum niż danie w morde na stadionie ??
Nie no serio ja tu staram sie zrozumiec co się dzieje ale tego sie nie da zrobić wychodząc od takich założen.
Zmieniany 1 raz/y. Ostatnio 2005-04-20 00:46 przez Robinksc.
Autor: Sponsor (213.134.177.---)
Data: 20 Kwi 2005 - 00:46:53
A ja powiem tak...kiedys byla rownowaga, kto chcial spiewal kto nie chcial nie spiewal, piknikom zachcialo sie pojednania a to jest niemozliwe, jak mozna pogodzic (badz szanowac) klub do ktorego antypatia istnieje od blisko stu lat. W pewnym momencie poczuliscie sile, zorganizowaliscie sie i chcieliscie dokonac zmian po swojemu, rozumiem to, chcecie spokoju...ale pewnych rzeczy nie da sie zmienic w ten sposob. Macie prawo byc oburzeni, bo to co sie dzisiaj stalo bylo skrajnoscia ale pamietajcie, ze to do czego wy nawolywaliscie (zgoda,pojednanie) tez bylo skrajnoscia dla tych ludzi, tak sie nie da, trzeba znalesc kompromis, a takowy byl w pewnym sensie dawniej...nie mam pojecia jak to bedzie rozwiazane bo tak dalej byc nie moze, trzeba jakos zyc razem...nie moze dojsc do sytuacji "albo my albo wy" bo jestesmy bracmi cokolwiek by nie bylo teraz powiedziane. punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia.
PS. podkreslam ze TRAGICZNE jest to
ze pasiak bije pasiaka
ze obraza sie pasiakow ktorzy chodza na mecze od lat
CRACOVIA - KROWODRZA | Siemaszki - FN - XXX-Lecia
co złego to nie my...
Autor: szpikulec (62.111.145.---)
Data: 20 Kwi 2005 - 00:49:01
ależ wywracacie kota ogonem
ofiara winna pobicia bo sama się prosiła
nieeeee
pora spać
albo umierać
Data: 20 Kwi 2005 - 00:50:24
mg:
A powiedz mi dlaczego nie odpowiesz mi na moje pytanie co robiliscie przed smiercia JPII?Spiewaliscie razem z nami Wisla to .........!I taka jest prawda.Nie potrafisz spojrzec prawdzie w oczy.
Autor: rex1906 (62.233.214.---)
Data: 20 Kwi 2005 - 00:51:33
na basztowej bylo okolo 500 osób na 3 lige chodzilo po 600-800 a teraz sie tu napinacie jest dobra passa jestescie i wy!!!jak wam sie niepodoba to na reymonta wypier.....nikt niebedzie za wami plakal niebylo was na basztowej niebylo was w 3 lidze i teraz tez niejestescie potrzebn...
Data: 20 Kwi 2005 - 00:53:05
No i czego tu wymagać od Mielca, Milusia i innych "kumatych" forumowiczów skoro moderator (Ferencvaros) wypisuje takie brednie ...
Data: 20 Kwi 2005 - 00:56:39
rex byłem na basztowej ale sowich bym nie uderzył.
A wsrod tych co dzisiaj chceli bić lub bili były przerzuty !
Wytłumacz mi to ??
Mam w dupie śpiewanie albo nie śpiewanie antyprzyśpiwek (i nie ważne czy ktops gwizdze czy nie) ale swoich sie nie bije ! Bo nawet nie wiesz czy biles starego zagorzałego kibica czy nowego !
Czy nie ma już żadnych zasad ?
Data: 20 Kwi 2005 - 00:57:47
Do rex1906
Ja bym jednak powiedział że niepotrzebni to są na Cracovii bandyci a nie, normalni kibice.
Data: 20 Kwi 2005 - 00:58:08
Reks1906, fajnego masz nicka... taki reymontowski... czyżby to pozostałość z azylu do którego nas teraz wysyłasz?
TYLKO SZMATA BIJE BRATA!
NIE MA JUŻ PASIASTEJ RODZINY - SĄ TYLKO PASIACY I SKUR...SYNY!
Data: 20 Kwi 2005 - 01:00:13
Mielec Napisał:
> A powiedz mi dlaczego nie odpowiesz mi na moje
> pytanie co robiliscie przed smiercia
> JPII?Spiewaliscie razem z nami Wisla to
> .........!I taka jest prawda.Nie potrafisz
> spojrzec prawdzie w oczy.
G... prawda. Nigdy nie śpiewałem tego hymnu półmózgów.
Przepraszam - raz. Z kumplami. Podczas meczu. Na drugiej półkuli. Wśród 40 tysięcy ludzi nie znających ani słowa z języka polskiego. Dla jaj.
Data: 20 Kwi 2005 - 01:03:20
I jak zwykle tow.Ferenc stanie ze swoim wiekowym doświadczeniem stoika i wmówi ofierze, że sama jest sobie winna.
Rozumiem, że nadawałbyś się do poradni psychologów policyjnych i tłumaczyłbyś tak samo ofiarom gwałtów, kradzieży, hakerstwa i czego tam jeszcze kodeks karny nie zna.
Wszystkim wmówiłbyś: sami sobie winni.
Suuuuper.
Jak mawiał niejaki Kuno von Liechtenstein:
"Pogański kraj, pogańskie obyczaje."
Teraz powiedziałby:
"Bandycki kraj, bandyckie obyczaje."
Tym razem nie widzialby jednak gestu litości i miłości, lecz gest fajansiarskiego kopania leżącego.
Dkla tych co pytają cały czas o to czemu teraz się zagłusza? A kiedyś niby wszyscy śpiewali.
Ja nie śpiewałem.
Przy okazji, jak jeszcze mogę coś dodać, to współczuję żonom i matkom tych mocarzy od siedmiu boleści. Maczyzm wyuzdany na pewno je cieszy. Współczuję też ich dzieciakom. Na pewno wychowanie takiego tatusia wprowadzi malca do społeczeństwa w prawidłowy sposób. (tak, są tam i tatusiowie; jeden nawet taki, co to syna do trampkarzy prowadza!)
Zmieniany 1 raz/y. Ostatnio 2005-04-20 01:05 przez klaros.
Data: 20 Kwi 2005 - 01:04:24
A widzisz.A co z reszta,nie odpowie bo sie boi.A zaraz nagle bedzie 3 000 wpisow ze oni nie spiewali <hahaha>
Data: 20 Kwi 2005 - 01:05:17
Co by sie nie stało dalej, nie mozna pozwolic zebysmy walczyli ze soba do SKISŁA sie tylko cieszy ze my sie lejemy, ludzie spiewac ze "Wisla to stara ku..." zawsze sie bedzie, a jak ktos nie ma ochoty to niech nie spiewa, ale tez nie gwizda! Prosta sprawa!!!!
Autor: FanatyKSC (83.17.117.---)
Data: 20 Kwi 2005 - 01:08:02
Ferencvaros - wybacz, ale moderatorem zostałeś chyba za grę w szachy tylko...
Data: 20 Kwi 2005 - 01:10:32
lokis jak jestes taki madry podaj adres albo sie spotkajmy na lechu to pogadamy w 4 oczy a na reymonta to ty polecisz i kazdy co gwizda na ziemi swietej.
Data: 20 Kwi 2005 - 01:11:16
Ty nie śpiewałeś tamten nie spiewał i pewnie jeszcze znajdzie się nie mało takich osób! Ale nie mało to jest za mało to jest nic w porównaniu z tymi co zawsze na wisłe śpiewali wylgarne piosenki.. To dlaczego nagle teraz im się to nie podoba?
Cracovia Pany !!
Data: 20 Kwi 2005 - 01:11:21
Uprzejmie proszę tych, co nas chcą deportować "na rejmąta" o zorganizowanie jakiegoś zbiorowego karnetu i wytłumaczenie co się tam robi.
Zapewne większość z tych co nas dziś od m in. transwestytów (sic!) zwyzywali wie, co się tam robi i mogłaby nam niewiernym psom wytłumaczyć.
Coś mi ta cała sytuacja przypomina: "Żydzi na Madagaskar", czy coś takiego?
Czystka etniczna?
Ciekawe, która partia zagospodaruje tę siłę. Każda w zasadzie potrzebuje jakichś "młodzieżówek", może SLD, może Sama Brona?
Data: 20 Kwi 2005 - 01:12:07
Mielec, ja też NIGDY tego nie śpiewałem. I zastanów się bo może jest tak, że jak ten wasz hymn śpiewasz to wchodzisz w stan takiej ekstazy, ze masz wrażenie że śpiewają go wszyscy na stadionie ... A może to w większości ta sama grupa, która przeprowadziła dzisiejszą akcję...
Data: 20 Kwi 2005 - 01:13:10
boze ludzie
co czytam jakis post to jest o ja biedny 60 latek chodze juz 50 lat na pasy a teraz nakrzyczal ktos na mnie ze gwizdam jak spiewaja na moja znienawidzona druzyne
wszedzie wielkie hallo Wymarzyliscie sobie pojednanie to macie pojednanie po co wam to bylo? Roztrzasac to trzeba wszedzie teraz ze jakis dziadek gwizdal na meczu i cos mu sie stalo pewnie przez przypadek bo na pewno nie bylo takiego zamierzenia Szacunek dla starszych kibicow ale dajcie spokoj wstydzili byscie sie piszecie tyle lat chodzilem na pasy a chcecie jakiejs zgody Cracovia to tez my kibice nie tylko CI po 50 lat co siedza na meczu i nie odzywaja sie albo gwizdaja Nie powinniscie gwizdac wrog to wrog nie ma lipy przestancie PLAKAC
Autor: awaria (62.179.73.---)
Data: 20 Kwi 2005 - 01:13:34
A jednym z tych co darł pyska/wypier... na Reymonta, gdzieście byli... + sławna przyśpiewka/ był gość z koła sympatyków nie spodziewałem sie tego po nim.
i żeby nie było ,jam kombatant na Cracovii ponad 100 wyjazdów i pare innych dziwnych wybryków związanych z Cracovią.
Zmieniany 1 raz/y. Ostatnio 2005-04-20 01:16 przez awaria.
Data: 20 Kwi 2005 - 01:14:09
Aha, a jeszcze a propos Basztowej (byłem, byłem) - to akurat chuliganka dorobiła tej inicjatywie złej renomy i wszystko by diabli wzięli, gdyby się wtedy paru ludzi pod egidą Kality i Mazana nie skrzyknęło (czytaj G100).
Z waszej chuliganki to pozostałyby tylko okradzione sklepy i stłuczone werandy.
Szkło też nie odda, więc też się je łatwo tłucze.
Data: 20 Kwi 2005 - 01:15:01
moze to wy gwizdki domalowaliscie gwiazde dawida na napise CRACOVIA dla PAIEZA albo wasi koledzy zza blon wam pomagali???????zamiast gwizdac zagrajcie na fujarkach lepiej>>
Data: 20 Kwi 2005 - 01:15:29
Poker... <politowanie>
Data: 20 Kwi 2005 - 01:16:46
nie no wy wszyscy jestescie normalnie swieci
zacznij do opery chodzic wyluzujesz sie nie bedziesz musial krzyczec ale pamietaj ze za gwizdanie Cie wyrzuca bo to nie wypada hahaah tak samo jak teraz nie wypada spiewac wisla stara pani mimo ze to prawda
Autor: Agnan (83.17.23.---)
Data: 20 Kwi 2005 - 01:16:55
Czy wy (Mielec i inni) zrozumiecie kiedyś, że dla ogromnej większości główną przyczyną gwizdów nie jest to, że pieśń jest przeciwko Wiśle, ale jej wulgarność? Chodzę na Cracovię od 40 lat i nigdy nie śpiewałem "Wisła to...". I jestem przekonany, że takich jest bardzo dużo.
Jesli na meczu z Wisłą będziecie krzyczeli "Wisła dziady" to będę krzyczał razem z wami. I nie ja jeden.
Ideą pojednanie nie było to, byśmy się nawzajem kochali. Chodziło o kulturalne kibicowanie. O to, by można było przejść spokojnie ulicą w barwach klubowych, nie wyzywać się wulgarnie nawzajem. I okazało się, że takich, co tego chcą, jest wielu. Bardzo wielu. Ale jak się okazało sąteż tacy, którym chodzi o coś całkiem innego. A klub jest tylko pretekstem.
I pozwolę sobie poprzeć Kondiego: to naprawdę przykre i bolesne, gdy MODERATOR forum pisze takie rzeczy, jak Ferencvaros powyżej. "Gdybyśmy mogli to byśmy my ich bili..." jak można? I dorbne sprostowanie: Ferencvaros, to nie kibice Cracovii bili się miedzy sobą. To grupa bandytów mieniących się kibicami Cracovii (może nawet wynajętych, bo mecz ich nie interesował) biła kibiców Cracovii. Przykre, że tego nie zauważasz.
Data: 20 Kwi 2005 - 01:21:51
PoKeR Napisał:
> nie no wy wszyscy jestescie normalnie swieci
> zacznij do opery chodzic wyluzujesz sie nie
> bedziesz musial krzyczec ale pamietaj ze za
> gwizdanie Cie wyrzuca bo to nie wypada hahaah tak
> samo jak teraz nie wypada spiewac wisla stara pani
> mimo ze to prawda
Chyba przedawkowałeś. Nic nie można zrozumieć z tej sraczki słownej jaką z siebie wyrzucasz. Przespij się, może jutro lepiej pójdzie składanie literek.
Data: 20 Kwi 2005 - 01:23:23
milus: mhhhhh, taaa taaa,doś,doś....świetnyś jest !!!! BRAWO...
e: To jakas paranoja...
Data: 20 Kwi 2005 - 01:31:26
Maniex Napisał:
> takiemu nie da sie wytłumaczyć
> (nawet jesli jest moderatorem)
Szczególnie takiemu. Jako moderator jest piśmienny i teoretycznie mądrzejszy od reszty. Mimo to wspiera bandytów. Tylko dlaczego jest moderatorem? Nie rozumiem.
Data: 20 Kwi 2005 - 01:33:53
Zastanawiam się.
Większość z osób sprzyjających tzw. pojednaniu jasno zadeklarowała, że nie chodzi o jakąś zgodę z Wisła, lecz tylko i wyłącznie normalność - czytaj - brak agresji na ulicach, "zero sprzętu" itp.
Tymczasem dzisiejsi "liderzy" mówią do nas (w tym do mnie), że to co się wydarzyło to efekt pojednania.
Ludzie, czy ja naprawdę nie umiem logicznie myśleć, ze to się nie składa w mojej czaszce ?
Co ma piernik do wiatraka?
Poza tym sprawy dzisiaj zostały postawione w taki sposób, jakbyśmy żyli na Sri Lance, w Ulsterze, czy w Bośni. Jakby cała ta "wojna" to było to, co dzieli milion mieszkańców Krakowa.
Tak naprawdę to 85-90 % ludzi ma to totalnie w d. i traktuje nas kibiców ze swoimi antagonizmami za skretyniałych półmózgów.
I oco tak naprawdę dzisiaj wam chodziło.
Swoją drogą to jeśli Ferenc jest modem, to Forum gratuluję modów.
Ferenc naprawdę brak mi słów, brak...
Ten Twój dystans... Naucz się jednego: Cracovia nie lubi ludzi z dystansem. Tu się zawsze liczy zaangażowanie.
A Ty jak Piłat.
Cóż za dzień na ewangeliczne porównania: Judasz, Piłat. Ma ktoś ochotę na rolę Kajfasza? Może Miluś, albo Mielec a może Poker?
dobra knieci nie gadajcie a po co to? nie chce mi się czytać itp...parę osób na forum narzekało że nie może tego zaobaczyć..na gg moi też pisano więc macie co chcecie

- admin
- Site Admin