HOOL'S Podbeskiedzie hahah
Moderator: dUfio
HOOL'S Podbeskiedzie hahah
luknijcie na fotke jaka ekpie mhttp://img130.echo.cx/img130/209/rtstsp0047df.jpg a Podbeskidzie hahah 

no i z czego się cieszysz? mają na czole napisane że są chuliganami? są zwykłymi kibicami, którzy kochają swoją deużynę i jeżdża z nią po Polsce. i tak wiadomo że w Bielsku rządzi BKS a nie Podbeskidzie, a i oni sami nie kreują się na wielkich chuliganów. zastanów się , z Hutnika jeszcze jakiś czas temu też się smiali...
-
Re: HOOL'S Podbeskiedzie hahah
hools pisze:luknijcie na fotke jaka ekpie mhttp://img130.echo.cx/img130/209/rtstsp0047df.jpg a Podbeskidzie hahah
Drogi kolego! Przecież fani Podbeskidzia to ekipka zorientowana głównie na działalność ultrasowską, która wg mnie wychodzi im nienajgorzej ( zważywszy na krótki okres istnienia ruchu kibicowskiego a Bielsku ). Uważam, że nie powinno się z nich szydzić z powodu braku chuligańskiej ekipy! Stanowią ciekawy, choć może mało liczący się element polskiego światka kibicowskiego.
Nie można jednak wykluczyć, że w przyszłości hoolies TSP nie zaistnieją...Wystarczy przypomnieć przykłady Widzewa a lat 80-tych lub chociażby tarnowskiej Unii, która ostatnio zdominowała sytuację w mieście!Chuligani BKS-u zdają sobie z tego jednak sprawę i kontrolują sytuację. Zobaczyny jednak czy uda im się to utrzymać...osobiście myslę jednak, że tak.
Quam dulce et decorum est pro patria mori
- admin
- Site Admin
hools przez takich jak ty (obserwuje twoja dialalnosc odkad sie tu pojawiles) to forum schodzi na psy i juz nigdy nie odzyska przez was dawnej rangi 

Ostatnio zmieniony ndz maja 15, 2005 9:14 am przez dUfio, łącznie zmieniany 2 razy.
hools pisze:luknijcie na fotke jaka ekpie mhttp://img130.echo.cx/img130/209/rtstsp0047df.jpg a Podbeskidzie hahah
ciekaw jestem czy jakby Tobie zrobic zdjecie czy robilbys lepsze wrazenie, a Ty w przeciwienstwie do nich jestes HOOLS
WJ pisze:hools pisze:luknijcie na fotke jaka ekpie mhttp://img130.echo.cx/img130/209/rtstsp0047df.jpg a Podbeskidzie hahah
ciekaw jestem czy jakby Tobie zrobic zdjecie czy robilbys lepsze wrazenie, a Ty w przeciwienstwie do nich jestes HOOLS
To jest HOOLS rozmiar "L"

-
-
RSG pisze:Troublemaker pisze:Wydaje mi się, iż temat należy już zamknąć ( wzbudził sporo kontrowersji...).
Tak na marginesie: czy posiadanie przez kogoś rozmiaru L ma być powodem do drwin.....
jeśli ktoś uważa się za "hools-a" i nosi rozmiar L to ma...
Jeżeli ów forumowicz uważa się za chuligana/hoolsa (* niepotrzebne skreślić ) to wydaje mi się, że może nosić nawet rozmiar M...Natomiast jeżeli jest chuliganem ( co jest ogromną różnicą ) to moim zdaniem powinien zacząć częściej przebywać na siłowni...

Powtórzę jednak to co napisałem w poprzednim poście: posiadanie przez kogoś gabarytów oscylujących wokół
L nie powinno nikogo dyskredytować jako kibica.
Pozdro!!!
Quam dulce et decorum est pro patria mori
Troublemaker pisze:RSG pisze:Troublemaker pisze:Wydaje mi się, iż temat należy już zamknąć ( wzbudził sporo kontrowersji...).
Tak na marginesie: czy posiadanie przez kogoś rozmiaru L ma być powodem do drwin.....
jeśli ktoś uważa się za "hools-a" i nosi rozmiar L to ma...
Jeżeli ów forumowicz uważa się za chuligana/hoolsa (* niepotrzebne skreślić ) to wydaje mi się, że może nosić nawet rozmiar M...Natomiast jeżeli jest chuliganem ( co jest ogromną różnicą ) to moim zdaniem powinien zacząć częściej przebywać na siłowni...![]()
Powtórzę jednak to co napisałem w poprzednim poście: posiadanie przez kogoś gabarytów oscylujących wokół
L nie powinno nikogo dyskredytować jako kibica.
Pozdro!!!
trouble - nikogo to nie dyskredytuje, chodzi o co(kogo) innego, i pewnie wiesz o co

Troublemaker pisze:Wydaje mi się, iż temat należy już zamknąć ( wzbudził sporo kontrowersji...).
Jeżeli wpisuje się jako Hools(mając takie gabaryty) i nabija się z innych kibiców którzy jeżdżą za swoim klubem po polsce ty wybacz ale dla mnie to jest trochę śmieszne