PRZYSZŁOŚĆ KS Hutnik KRAKÓW

Tematy piłkarskie (do 2010 r.)

Moderatorzy: dUfio, majlech

ke55i

Postautor: ke55i » śr gru 09, 2009 9:35 pm

widmo huta pisze:panowie spokojnie jutro zarząd spotka się z piłkarzami i będzie ok.
Nie siejmy zamętu na forum.

Znając życie zarząd nie spotka się z piłkarzami, bo jak zwykle powiedzą że mają inne sprawy na głowie i nie mają czasu

ke55i

Postautor: ke55i » śr gru 09, 2009 9:37 pm

dandi 79 pisze:Mam nadzieje, że są wstanie jeszcze wytrzymać te 2 tygodnie i poczekać na lepsze jutro!

Oj możesz się rozczarować, już czekają 6 miesięcy a ci pseudoprezesi nic nie robią ...

Awatar użytkownika
centrum nh

Postautor: centrum nh » śr gru 09, 2009 9:37 pm

widmo huta pisze:panowie spokojnie jutro zarząd spotka się z piłkarzami i będzie ok.
Nie siejmy zamętu na forum.

Kto sieje zamęt?? nie wymyśliłem sobie tych słów o kontraktach.

HAMAS

Postautor: HAMAS » śr gru 09, 2009 9:40 pm

Spokojnie z tym odchodzeniem z klubu to nie tak prędko,jeśli się okaże prawdą o inwestorach to chłopaki będą się prosić o szanse gry w Hutniku .Tak na prawdę to 3 gości ma szanse na granie za przyzwoitą kasę reszta musi się jeszcze wiele uczyć.

Awatar użytkownika
KonradHKS

Postautor: KonradHKS » śr gru 09, 2009 9:40 pm

Ja rozumiem rozgoryczenie piłkarzy ale okno transferowe się nawet chyba jeszcze nie zaczęło także nie przesadzajmy w drugą stronę. Jeśli na prawdę są prowadzone ZAWANSOWANE rozmowy to logiczne że piłkarze nagle hajsu nie dostana a jak ktoś złoży im jakaś propozycje to niech jadą na testy bo nie ma znaczenia czy mają kontrakt czy nie skoro i tak na razie nikt ich kupić nie może bo okno nie zostało otwarte.

ja to tak rozumiem.

ke55i

Postautor: ke55i » śr gru 09, 2009 9:42 pm

KonradHKS pisze:bo nie ma znaczenia czy mają kontrakt czy nie skoro i tak na razie nikt ich kupić nie może bo okno nie zostało otwarte.

ja to tak rozumiem.

oj jesteś kolego w błędzie ;)

Awatar użytkownika
KonradHKS

Postautor: KonradHKS » śr gru 09, 2009 9:46 pm

W jakim błędzie?Możesz dokładniej? Klub może im zabronić wyjazdu np do Katowic co uważam za słuszne posunięcie ale powiedz mi jak można kupić zawodnika poza oknem transferowym? Można go chyba tylko testować i jeśli wypadnie OK to kiedy się zacznie okno składa mu się propo i jest gitara i wszyscy szczęśliwi. Oko się chyba zaczyna się 1 stycznia także w czym teraz problem? Chyba że nasi kopacze maja pretensje o Katowice gdzie tez by raczej kasy nie mieli.

widmo huta

Postautor: widmo huta » śr gru 09, 2009 9:51 pm

centrum nh

ja piłkarzy bardzo rozumie wiadoma życie kręci się wokół kasy a jak jej nie ma to jest straszna lipa . Mam nadzieje że jeszcze wytrzymają te parę dni skoro już tyle wytrzymali. Wiadomo tą grą jaka teraz grali zasłórzli sobie na lepsze jutro i miejmy nadzieje że zostanie im to wynagrodzone w hutniku .

ke55i

Postautor: ke55i » śr gru 09, 2009 9:59 pm

KonradHKS pisze:W jakim błędzie?Możesz dokładniej? Klub może im zabronić wyjazdu np do Katowic co uważam za słuszne posunięcie ale powiedz mi jak można kupić zawodnika poza oknem transferowym? Można go chyba tylko testować i jeśli wypadnie OK to kiedy się zacznie okno składa mu się propo i jest gitara i wszyscy szczęśliwi. Oko się chyba zaczyna się 1 stycznia także w czym teraz problem? Chyba że nasi kopacze maja pretensje o Katowice gdzie tez by raczej kasy nie mieli.

może się tak okazac ze jeżeli prezesi nie przyśpieszą negocjacji nie będą już mieli kogo sprzedawac 1 stycznia bo juz nie bedą zawodnikami tego klubu
:(
Vide Cul Fide

Awatar użytkownika
centrum nh

Postautor: centrum nh » śr gru 09, 2009 10:01 pm

KonradHKS pisze:W jakim błędzie?Możesz dokładniej? Klub może im zabronić wyjazdu np do Katowic co uważam za słuszne posunięcie ale powiedz mi jak można kupić zawodnika poza oknem transferowym? Można go chyba tylko testować i jeśli wypadnie OK to kiedy się zacznie okno składa mu się propo i jest gitara i wszyscy szczęśliwi. Oko się chyba zaczyna się 1 stycznia także w czym teraz problem? Chyba że nasi kopacze maja pretensje o Katowice gdzie tez by raczej kasy nie mieli.

skoro zalegają im z kasą.. to moga rozwiązać kontrakty!! A wolny zawodnik bez kontraktu nie musi podpisywać w innym klubie akurat tylko w okienku transferowym!! Może kiedy chce w każdej chwili jako jak juz pisałem ZAWODNIK WOLNY Z KARTĄ NA RĘKU!! nawet ku... na Cyprze jak ma ochotę .

Awatar użytkownika
KonradHKS

Postautor: KonradHKS » śr gru 09, 2009 10:16 pm

I o to pytałem. W takim razie niech rozwiązują. :wink:

Awatar użytkownika
Michas

Postautor: Michas » śr gru 09, 2009 10:49 pm

Co niech rozwiązują. Niech kurwa poczekają jeszcze te dwa tygodnie. Przecież okienko otwiera się w styczniu. Jak coś nie wypali to będą mieli czas na znalezienie klubów. Jeżeli jest faktycznie taki popyt na nich to ze znalezieniem nowych pracodawców nie będzie problemu. Chłopaki błagam was poczekajcie jeszcze trochę. To jest nie powtarzalna szansa na odbicie się od dna naszego Hutnika i to za waszą sprawą. Kiedy byliście w potrzebie to my wam pomagaliśmy. Wytrzymajcie jeszcze trochę!!!! BYŁ BĘDZIE JEST Hutnik HKS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
KTO KOCHA TEN WIERZY!!!

czuczi

Postautor: czuczi » śr gru 09, 2009 11:09 pm

Michas ochłoń.

vargas12

Postautor: vargas12 » śr gru 09, 2009 11:23 pm

jak chca niech ida nikt nie bedzie iich prosil na kolanach zeby tu grali zobaczymy tylko ilu sie z nich gdzies dostanie a jak wola grac za 500 zł w puszczy to powodzenia niech z siebie tez nie robia nie wiadomo jakiś mega gwiazdorów musza poczekac i tyle nikt z dnia na dzien nie wyciągnie grubych pieniedzy tylko musi sobie wszystko przeanalizowac a to trwa proste rozmowy trwaja i przed świetami bedzie wiadomo

Awatar użytkownika
snuff

Postautor: snuff » śr gru 09, 2009 11:37 pm

Trzeba czekać i tyle, a co do piłkarzy to Ci którzy mają papiery na granie ( Święty, Pyciak, Jurkowski) to pewnie i tak odejdą tylko jeśli rozwiążą kontrakty to Hutnik nic z tego nie będzie miał a szkoda bo za takiego Pyciaka czy Świętego zawsze jakieś parę złotych by wpadło. może dostaniemy inwestora pod choinkę :lol: