GRAFFITI NA KASACH

Tematy piłkarskie (do 2010 r.)

Moderatorzy: dUfio, majlech

Awatar użytkownika
KonradHKS

Postautor: KonradHKS » wt gru 15, 2009 2:57 pm

Przypominam jeszcze o Hutnik KRAKÓW!

Awatar użytkownika
jarkonh

Postautor: jarkonh » wt gru 15, 2009 2:59 pm

Ooo widzę akcent z mojego zdjęcia na projekcie :lol:
Podoba mnie się to :)
Ale jeżeli mogę na coś zwrócić uwagę to moim zdaniem czcionka ta dolna jest średnia, taka "zeszytowa". Wydaje mi sie że jak na NowoHucki klimat powinna mieć więcej polotu :)
Obrazek

luke.krak

Postautor: luke.krak » wt gru 15, 2009 4:50 pm

dla mnie, czlowieka ktory na projektowaniu sie nie zna...wyglada to mega zajebiscie:) takze do dzieła wkoncu...

Awatar użytkownika
OŻÓG 1950

Postautor: OŻÓG 1950 » wt gru 15, 2009 6:44 pm

luke.krak pisze:takze do dzieła wkoncu...

Sprawa się strasznie przeciągnęła.

Jeśli tak samo będzie z zakupem farb i załatwieniem grafficiarza, to sorry gregory, ale sesja się zbliża...

- albo przekażę sprawę komuś, kto będzie miał czas
- albo zajmę się tym po egzaminach

Pozdrawiam

-----------------------------------------------------------------------------------------
EDIT:

KonradHKS pisze:Przypominam jeszcze o Hutnik KRAKÓW!

Poprawione.

Dobrą wersję wkleiłem stronę wcześniej.

Pozdro
...więc gdy goły opadniesz na lód, mały biznes zrób, szybki biznes zrób, jakiś biznes zrób. Potem laba! Tylko skok, jeden skok, na bank...

dUfio

Postautor: dUfio » śr gru 16, 2009 4:58 pm

Ozog nie swiruj dobrze jakby to bylo zrobione przed pierwszym meczem pejscow (za 2 miesiace)

mysle ze spokojnie mozna rozpoczac realizacje projektu abc, moje blogoslawienstwo masz:)
Ostatnio zmieniony śr gru 16, 2009 5:00 pm przez dUfio, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
OŻÓG 1950

Postautor: OŻÓG 1950 » śr gru 16, 2009 4:59 pm

spoko, nie martw się :) doprowadzimy to do końca :)

Pozdrawiam :)
...więc gdy goły opadniesz na lód, mały biznes zrób, szybki biznes zrób, jakiś biznes zrób. Potem laba! Tylko skok, jeden skok, na bank...

Troublemaker

Postautor: Troublemaker » śr gru 16, 2009 5:47 pm

OŻÓG 1950 pisze:
luke.krak pisze:takze do dzieła wkoncu...

Jeśli tak samo będzie z zakupem farb i załatwieniem grafficiarza, to sorry gregory, ale sesja się zbliża...

- albo zajmę się tym po egzaminach

Uwierz mi Ożóg, że przez 5 lat swojej akademickiej edukacji zawsze w grudniu wypowiadałem się w podobnym tonie jak Ty a czas pokazał, że nie taki diabeł straszny jak maluja. Abstrahując od nauki to często w styczniu dane mi było rozpocząć i ukonczyć wiele róznego rodzaju "inicjatyw" i nie wywarło to negatywnego wpływu na wynik examów... :wink:

Osnośnie tematu, to wg mojej skromnej osoby postać kibica na tle OW dodaje kolorytu temu graffowi (któryś z przedmówców optował za jego usunięciem). Żadnych zmian juz nie wprowadzajcie :)

Pozdro!
Quam dulce et decorum est pro patria mori

dUfio

Postautor: dUfio » czw sty 14, 2010 10:46 pm

miesiac od ostatnich postow, miesiac do meczy zydow, cos sie ruszylo w temacie?!

Awatar użytkownika
OŻÓG 1950

Postautor: OŻÓG 1950 » czw sty 14, 2010 11:27 pm

Niestety nic.

Będę miał czas od 29 stycznia i dopiero wtedy mogę się tym zająć.

Jeśli ktoś z Was ma więcej czasu, to mogę przekazać kasę.

PS: Miesiąc do meczu Cracovii będzie 27/28 ;)

Przepraszam za zwłokę, ale jak mam już teraz egzaminy i zakuwam po nocach, no to nie bardzo na razie mogę się tym zająć.

Pozdrawiam

dUfio

Postautor: dUfio » czw sty 28, 2010 4:22 pm

Miesiąc do meczu Cracovii

Awatar użytkownika
abcdefgh

Postautor: abcdefgh » czw sty 28, 2010 10:34 pm

... i mróz ustępuje
Hutnik SKARPA

Piotrek

Postautor: Piotrek » pt sty 29, 2010 1:46 am

ja jestem za pomalowaniem kas, choćby po to, żeby przypadkowi ludzie którzy przyjdą na (przed)mecz, widzieli dokładnie kto jest gospodarzem obiektu i nie ma co się oglądać na zarząd czy żydowski dach, to dalej powinien być nasz stadion, stadion z którym coś człowieka łączy sentymentalnie, a te dziwne upiększenia powoli będziemy demontować

Awatar użytkownika
OŻÓG 1950

Postautor: OŻÓG 1950 » pt sty 29, 2010 12:21 pm

Też jestem za pomalowaniem kas.

Z tym, że w zasadzie od połowy grudnia cały czas zarywam nocki.

Przedmiot: "Biznesplan - model najlepszych praktyk" - masa zadań, nie było tygodnia, żeby nie trzeba było coś zrobić, a i tak odpuściłem ostatnie zadania, starczy mi +dst, nie mam siły nad tym więcej siedzieć.

A do tego: "Prawo gospodarcze publiczne" i egzamin z "Filozofii" z bohaterem tego artykułu: http://wyborcza.pl/1,75480,3499765.html

Nie mówię o reszcie przedmiotów.

Wczoraj byłem tak wyjebany, że zasnąłem podczas oglądania meczu szczypiornistów (chciałem sobie zrobić chwilę przerwy).

Na poniedziałek mam napisać pracę z "Marketingu miast i regionów".

i uwierzcie mi, że chcę te kasy pomalować!

Jeśli egzamin z prawa będzie zdany (a nie poszedł mi super), to myślę, że od poniedziałku będę w stanie pogodzić ostatnie rzeczy do zaliczenia na uczelni z operacją malowania kas.

A jak nie... to proszę umówcie się ze mną w sprawie przekazania kasy i niech to ktoś z Was zrobi.

Niestety nie rozdwoję się, studiów nie popierdolę, a i sił też nie mam na tyle, żeby chodzić nakręcony jak zegarek.

Pozdrawiam

Stal Nowa Huta

Postautor: Stal Nowa Huta » pt sty 29, 2010 5:55 pm

OŻÓG 1950 pisze:

Nie mówię o reszcie przedmiotów.

Wczoraj byłem tak wyjebany, że zasnąłem podczas oglądania meczu szczypiornistów (chciałem sobie zrobić chwilę przerwy).

Na poniedziałek mam napisać pracę z "Marketingu miast i regionów".

i uwierzcie mi, że chcę te kasy pomalować!

Jeśli egzamin z prawa będzie zdany (a nie poszedł mi super), to myślę, że od poniedziałku będę w stanie pogodzić ostatnie rzeczy do zaliczenia na uczelni z operacją malowania kas.

A jak nie... to proszę umówcie się ze mną w sprawie przekazania kasy i niech to ktoś z Was zrobi.

Niestety nie rozdwoję się, studiów nie popierdolę, a i sił też nie mam na tyle, żeby chodzić nakręcony jak zegarek.

Pozdrawiam

Ożóg w kontekście tego co robiłeś dla klubu bardzo Cię szanuje.Podoba mi się u Ciebie szczerość w wypowiedziach na forum.Lecz twój post zapachniał duchem niejakiego Oro.A podobno prawdziwych mężczyzn poznaje się po tym jak kończą a nie jak zaczynają...Powodzenia na egzaminach a na przyszłość nie porywaj się z motyką na słońce.Nie odbieraj tego posta jako chęci dopieczenia Ci!!!
Fanatycznie przywiązany>HKS

Awatar użytkownika
BINGONH

Postautor: BINGONH » pt sty 29, 2010 7:42 pm

Ożóga znam osobiście i wiem że słowa dotrzyma.
A jak ktoś chce przyśpieszenia prac to może najprościej będzie się skontaktować z Ożógiem i pomóc mu w znalezieniu wykonawców, zakupie farb...