Hutnik - AVIA komentarze po meczu

Tematy piłkarskie (do 2010 r.)

Moderatorzy: dUfio, majlech

timbwolf

Postautor: timbwolf » pt lis 11, 2005 5:25 pm

Dodatkowo jeszcze 1. połowę skończył dokłądnie po upływie 45minut, nie doliczając tych symulek piłkarzy ze Świdnika (powinine doliczyc coi najminej 2 minuty)
Specjalnie zerknąłęm na zegar w czasie zadymy, został zatrzymany kiedy przerwał mecz i puszczony dokłądnie gdy wznowił grę, więc to co spiker pier**** że sędzia ma rację to gówno prawda

Awatar użytkownika
BOBASBK

Postautor: BOBASBK » pt lis 11, 2005 5:35 pm

Byłem na meczu i stwierdzam ze piłkarsko AVIA byla lepsza ....karny dal AVI byl ale powiniem być też dla Hutnika.....sedzia bardzo słaby.......pseudo Kibice Hutnika jeszcze słabsi ....zamiast dopingować woleli wyżyć sie na ogrodzeniu i ochronie!!!!!!!!!!!!!

lucero

Postautor: lucero » pt lis 11, 2005 5:47 pm

Ten mecz dobitnie pokazal, jak przez zlodziejskie decyzje sedziego moze sie zaostrzyc sytuacja na trybunach, dawno nie widzialem tak zalosnego sedziowania

Gra- coz bez Stolika, Lipy i Kaczora nie mielismy szans w srodku pola, stad taka a nie inna gra, do tego jeszcze slabszy dzien mial Jarosz

Zal mi troche monitrinku dzwiegu, uszanujmy przynajmniej takie rzeczym albo przestawmy to z kilka metrow poza plot, przeciez na to ida jakies srodki.

Herbata- lepiej byloby bez cukru :)

Tomek1950

Postautor: Tomek1950 » pt lis 11, 2005 6:42 pm

Sedzia walil dzis w ch.ja pedal z warszawy.Nasi niezachwycali gra ale jak co mozna zrobic jak sedzia tak dyktuje wszystko pod jedna druzyne.

Po meczu bylo niezle pozdro dla Stefka Burczymuchy,Daniela i Munka
Hutnik 1950 Kraków

Awatar użytkownika
Jakuza
Kontakt:

Postautor: Jakuza » pt lis 11, 2005 6:52 pm

Postaram się krótko i zwięźle opowiedzieć co było (oczywiście jest to moje prywatne zdanie).

Co do samej gry: Przykro iż przed meczem posypała się cała taktyka. Wypadł Stolik i Kaczor - dwa bardzo ważne ogniwa naszego zespołu. Nie ma co szukać wytłumaczenia - przegraliśmy i kropka.
Proszę jednak o dyskusję i odpowiedz na jedno pytanie: który zespół na Suchych Stawach pokazał się z tak dobrej strony jak Avia???
Ja śmiem powiedzieć że żaden. Avia jak na beniaminka pokazała zaskakująco mądry futbol. Grała otwartą piłkę mimo iż w drugiej połowie szukała "czasu" w każdym elemencie.

Co do sędziego: Ciężko wypowiadać się na takie tematy. Sędzia dorobił się z całą pewnością niezłej noty. Jak na kogoś kto "gwizdał" swego czasu 2 ligę był bardzo słaby. Co tu dużo opowiadać skoro cała "trójka" myliła się w obie strony na przekroju całego meczu. Na meczu III ligi nie może dochodzić do tak poważnego niezrozumienia arbitra i asystentów.
Ja chciałbym aby w imię przepisów ustalonych przez International Football Association Board oraz PZPN zadać pytanie Panu sędziemu: Ile razy wstrzymał grę podczas meczu ze względu na zachowanie publiczności?
moja krótka odpowiedź - zbyt wiele. A zatem - sędzia popełnia błąd!!! Co mówią przepisy? kłania się artykuł nr 5 i załącznik 36. Jeżeli ktoś ma ochotę to warto poczytać. Przykra była prawda dla Naszego Hutnika ale dzięki nieudolności sędziego dokończyliśmy mecz. Smutne - bo przegraliśmy 0:2 - ale prawdziwe.

Pozdrowiam Tych - Na Dobre i Na Złe.....Oni wiedzą
Biało - Błękitno - Niebieskie barwy.....Królewskie barwy

Awatar użytkownika
HUT1950NIK

Postautor: HUT1950NIK » pt lis 11, 2005 6:56 pm

Avia wygrala mecz zaslozenie!! tak slabo grajacego Hutniczka dawno nie widzialem. bledy w obronie wolaja o pomste do nieba (szczegolnie przy drugiej bramce). dobrze, ze ta runda sie juz skonczyla, bo z taka gra stracilibysmy w nastepnych meczach sporo punktow. boje sie myslec o wiosnie- maja nastapic kolejne oslabienia zespolu. chodza sluchy, ze Madej ma odejsc do Zaglebia Sosnowiec. kim my bedziemy grac??!! nie widac na razie mlodych, mogacych wziasc na siebie ciezar gry pokroju Madejskiego.
ten mecz mial zachecic kibicow na liczniejsze chodzenie na Suche Stawy, myle ze po dzisiejszych wydarzeniach czesc sie zrazi. wszystko zrozumiem, ale nie to ze sie rozwala wlasny stadion!! mielismy nadzieje. ze w zimie sie pojawi sponsor- takie incydenty na pewno nie zachecaja do inwestycji w nasz klub.
TYLKO Hutnik

Awatar użytkownika
marek centrum c

Postautor: marek centrum c » pt lis 11, 2005 6:57 pm

+ ja napisze tyle bardzo dobra reakca dwóch osób od nas :!: gdyby nie te osoby to flaga NH mogła by ulec zniszczeniu :wink:
+ frekfencja

- zostawianie osób porazonych gazem na sektorze :(
-sędzia BUC
Obrazek

Oro

Postautor: Oro » pt lis 11, 2005 7:43 pm

marek_swidnik pisze:a pisze to dlatego że wiem ze nie stac nas na granie w 3 lidze nie mówiac juz o 2 lidze (Avia pewnie nie awansuje do 2 ligi ) kopacze nie maja placonych regularnie pieniedzy za prace a co dopiero mowic o premiach tyvh to juz dawno nie widzieli.

No to w ramach oszczednosci zycze wam szczerze spierdolenia jak najnizej, bo to przeciez taniej sie wtedy gra. A sedziego płacicie widocznie z tych premii, co ich kopacze nie dostaja.

Awatar użytkownika
ciach_bamboocha

Postautor: ciach_bamboocha » pt lis 11, 2005 7:44 pm

frekwencja dobra, ok 1500 moze nawet wiecej, fajnie tym bardziej że widizałem sporo osób w odpowiednim wieku których wczesniej nie widizałem nigdy na oczy.

młyn jak na taki mecz niezły (200), oprawa standardowa no ale spok ze działo sie cokolwiek na meczu z tak byle jaką ekipą
doping niezły, zwłaszcza pod koniec gdy juz było pewne ze przegramy "czy wygrywasz czy nie"-->piekne

awantura raczej niepotrzebna, pewnym usprawiedliwieniem może byc skandaliczne sędziowanie no ale rozdpucenie klatki z mikrofonem to była raczej przesada :?

profesjonalizm ochrony też powinien dac sporo do myslenia

bardzo kumate zachowanie niektórych w czasie dymu ale to nie miejsce by o tym mówić

piłkarsko: FATALNIE, najwazniejszy mecz ostatnich 4 lat i taka pyta. nie, z tej mąki chleba nie będzie :!:
Obrazek

twop

Postautor: twop » pt lis 11, 2005 7:51 pm

Niestety nie udało się zdobyć żadnego punktu w tym meczu.
Ogólnie mecz w Naszym piłkarzom w ogóle nie wyszedł.
Po prostu byli dziś słabsi co, aż nadto było widać.
Brakowało szczególnie środka, bo wszyscy potencjalni rozgrywający nie mogli wystąpić w tym meczu.
No i sędzia ......
Nieudolny zachowanie tego pana spowodowało ”delikatne poruszenie” wśród kibiców na stadionie.
Beznadziejny i te jego dziwne decyzje........
Jak można tak sędziować......

Awatar użytkownika
Jakuza
Kontakt:

Postautor: Jakuza » pt lis 11, 2005 7:51 pm

mam pytanie jakim cudem sędzia może kończyc mecz w 88 minucie Question Question usparwiedliwiając sie tym że nasz zegar źle chodzi paranoja to jest mój komentarz do dzisiejszego meczu Confused

Głupia sprawa bo mi się nie chce tego komentować ale chciałbym odnieść się do tego co widziałem.
Sędzia przedłużył spotkanie o bodajże 7 min. Tyle widziałem - mimo iż w tym momencie byłem dość daleko od jego pozycji na boisku.
Wiem że wszyscy są zdenerwowani po meczu - i dlatego szukamy komentarzy w różnych sytacjach - ALE... w chwili gdy mecz został przerwany, zegar nie wiadomo dlaczego "stanął" i włączył się dopiero po kilkunastu minutach. Nie ma co dorabiać historyjek że "drukarz" nam zabrał kilka potrzebnych minut. Doliczył regulaminowe minuty - wiem bo sprawdzałem z zegarkiem.
Ot taka moja mała dygresja.... ale sędzia zrobił swoje...

Perła17

Postautor: Perła17 » pt lis 11, 2005 7:58 pm

Jakuza pisze:
mam pytanie jakim cudem sędzia może kończyc mecz w 88 minucie Question Question usparwiedliwiając sie tym że nasz zegar źle chodzi paranoja to jest mój komentarz do dzisiejszego meczu Confused

Głupia sprawa bo mi się nie chce tego komentować ale chciałbym odnieść się do tego co widziałem.
Sędzia przedłużył spotkanie o bodajże 7 min. Tyle widziałem - mimo iż w tym momencie byłem dość daleko od jego pozycji na boisku.
Wiem że wszyscy są zdenerwowani po meczu - i dlatego szukamy komentarzy w różnych sytacjach - ALE... w chwili gdy mecz został przerwany, zegar nie wiadomo dlaczego "stanął" i włączył się dopiero po kilkunastu minutach. Nie ma co dorabiać historyjek że "drukarz" nam zabrał kilka potrzebnych minut. Doliczył regulaminowe minuty - wiem bo sprawdzałem z zegarkiem.
Ot taka moja mała dygresja.... ale sędzia zrobił swoje...

Moim zdaniem zegar stanal jak sedzia przerwal mecz a wlaczyll sie zegar jak sedzia wznowil mecz tak mi sie zdaje bo staralem sie obserwowac zegar ale moge sie mylic

Awatar użytkownika
Jakuza
Kontakt:

Postautor: Jakuza » pt lis 11, 2005 8:07 pm

Moim zdaniem NIKT nie miał prawa wyłączać zegara w momencie przerwania meczu. Zrobiło się bagienko no ale nie o to w tym wszystkim chodzi....

"Czarny" swoje zrobił a resztę znamy już z historii bo dla mnie ten mecz już jest historią.

twop

Postautor: twop » pt lis 11, 2005 8:52 pm

Malutkie zestawienie wieku piłkarzy Hutnika, którzy dziś wyszli na murawę

18 lat – Jarosz, Pazdan
19 – Antas, Czajka
21 – Błachacz
22 – Madejski
23 – Sotnicki
24 – Kępa
25 – Kostera
27 – Stanula
28 – Pasionek

Średnia wieku ok. 22 lata.
To też tłumaczy czemu raz gramy dobrze, a raz nie.
Tak młodym zespołem oprócz Wisły chyba żadna ekipa nie może się pochwalić.

Do tego rezerwowi:
18 – Świątek
22 – Gawlik
24 – Swenda

SIMON NH

Postautor: SIMON NH » pt lis 11, 2005 10:06 pm

sedzia slaby ale jak wytlumaczyc takie jego decyzje jak ewidentny karny po rece i pilka wypada na rozny a on kaze bramkorzowi wybicie i zmiana decyzji wyrzutu pilki z autu gdy liniowy byl metr od zawodnikow i przyznal nam aut a on jakies 20m, a z tym przerwaniem w 88 minucie o juz mistostwo swiata ...MAM PYTANIE:CZY KLUB PRZYGOOWUJE WNIOSEK DO PZPN?MECZ BYL NAGRYWANY PRZEZ TV WIEC DOWOD JEST??!!
Każdy człowiek jest głupcem przez pięć minut dziennie. Mądrość polega na tym, aby tylko przez pięć minut.
Elbert Hubbard