Transfery 2006/7

Tematy piłkarskie (do 2010 r.)

Moderatorzy: dUfio, majlech

mr.Vitaminka

Postautor: mr.Vitaminka » sob sie 19, 2006 10:42 am

1979 pisze:a po chuj

z tego co słyszałem ma on wzmocnić ekipę Cornera
Wawrów! <oklaski> Wawrów!

--==HUTNIK1950==--

Postautor: --==HUTNIK1950==-- » sob sie 19, 2006 5:15 pm

1979 pisze:
--==HUTNIK1950==-- pisze:ale z tego co sie dowiedzialem nie jest to jakis kelner tylko konkretny gracz - dobry.

a po chuj mialby im byc kelner ,jeszcze w dodatku kelner-murzyn

W takim razie po chuj podpisywali kontrakt i to 5 letni z Obierakiem !!!! ???? Obierak to wlasnie typowy kelner. Tylko prosze nie mow mi ze Piotr jest dobrym zawodnikiem...

P.S. A co do tego ze murzyn mogł grac w Górniku Łęczna sugerowałem sie tym, ze na treningi Hutnika przychodzi w torbie Górnika Łęczna.
Ostatnio zmieniony ndz sie 20, 2006 4:02 pm przez --==HUTNIK1950==--, łącznie zmieniany 1 raz.

1979

Postautor: 1979 » ndz sie 20, 2006 6:08 am

Vit - dobre :lol:
HUTNIK1950 - chyba nie zrozumielismy sie . to byl zart :roll:
od swych narodzin przez wszystkie lata
NA ZAWSZE Hutnik
powstrzyma nas tylko koniec świata

BYLISMY - JESTESMY - BEDZIEMY

Awatar użytkownika
BOBASBK

Postautor: BOBASBK » czw wrz 07, 2006 7:34 pm

Mam pytanie czy ktoś wie jak nazywa się czarnoskóry zawodnik który trenuje z Hutnikiem ??????
Hutnik Kraków

Sagram

Postautor: Sagram » ndz wrz 10, 2006 4:33 pm

Witam!

Mialem okazje zobaczyc mecz Przebój Wolbrom-Polan Zabno./IV l./ W drużynie gospodarzy gra nasz dobry ziomal, niejaki Krzychu Swiątek. Gumiak z krwi i kości. Ale do rzeczy. Napisze krótko. Az miło było patrzeć jak w krótkim czasie stał sie liderem zespołu, który jest liderem w IV lidze i jak rowniez głownym kandydatem do awansu. Gra tam na pozycji ofensywnego pomocnika. Pozycji na której nasza obecna kamanda nie ma ani jednego grajka.Powtorze ani jednego. Naprawdę trzymam kciuki za Świętego, aby już na wiosne byl liderem na Suchych Stawach, bo jak większosc z nas wie a czesc nawet rozumie to jego miejsce jest na Ptaszyckiego.

pzdr

PS.Oczywiscie Swiety strzelil rowniez bramke, a sytuacje kiedy 3 graczy przeciwników przedryblował mialy miejsce niejednokrotnie.
Hutnik 1950 KRAKÓW

Fan Hutnika

Postautor: Fan Hutnika » ndz wrz 10, 2006 4:55 pm

On jest chyba tam na wypozyczeniu ?? woec moglby wrocic ?

Awatar użytkownika
Michas

Postautor: Michas » ndz wrz 10, 2006 6:21 pm

Za nami kilka kolejek, więc można się pokusić o pierwsze podsumowania transferów jakie dokonano.
Według mnie najwiekszy plus to sprowadzenie Paszkiewicza i Wasilewskiego, naprawde duży mamy z nich pożytek zdobyli połowe goli z wszystkich strzelonych przez nas zespół do tej pory.
Świeczyński narazie zawodzi, po sparingach miałem nadzieje że będzie drugim Lipeckim, Obierak - nie wiem sam co o nim mysleć - raz zagra dobrze a raz daje sę ograć jak przedszkolak.
Najsłabszą formacją zdecydowanie w tej chwili jest pomoc, tutaj na wiosne trzeba poszukać wzmocnień, druga rzecz to boki obrony, tutaj też by się przydał ktoś nowy.

Ale jak widać narazie wyniki są, więc tak trzymać
KTO KOCHA TEN WIERZY!!!

pablo

Postautor: pablo » ndz wrz 10, 2006 6:37 pm

paszkiwecz - ma papiery na granie wyżej niż w 3 lidze ( oby
w bialo blekitnych niebieskich barwach)
to samo wasyl
obierak - widzę że się ogrywa i nabiera doświadczenia
świerczyński jest z nich najbardziej zakręcony ale
w miarę grania może też się odnajdzie

ogólnie dawno tak dobrych ruchów kadrowych nie bylo

Oro

Postautor: Oro » ndz wrz 10, 2006 9:51 pm

Po tym, co Swierczynski gral w sparingach spodziewalem sie po nim wiecej, wierze jednak, ze sie odnajdzie, bo grac raczej potrafi. Paszkiewicz i Wasyl - najlepsza para napastników jaka mamy od kilku sezonów. Potrzebny jest jeszcze zdecydowanie prawy obronca; Obierak jeszcze mlody i duzo sie musi uczyc, a Blachacz sie nadaje tylko do wyrzucania pilki z autu i srodkowy pomocnik, taki jak ten fiut Lipecki, ktory bedzie umial i podac i odebrac pilke.

Awatar użytkownika
raval

Postautor: raval » ndz wrz 10, 2006 10:01 pm

Co do środkówych pomocników to tragedia co zrobił nasz zarząd, pozbyli sie czterech graczy dobrze wyszkolonych technicznie umiejących rozegrac piłke, podac prostopadle, a nie kupili żadnego chociarz jednego na ich miejsce... w tej chwili nie mamy rozgrywającego

Awatar użytkownika
MarianHKS

Postautor: MarianHKS » ndz wrz 10, 2006 11:29 pm

to fakt Wasilewski ,Paszkiewicz..Chciałbym zobaczyc na boisku ustawienie : w napadzie Wasyl i Jarosz po bokach i w środku Paszkiewicz
Hutnik Centrum B

pawel46

Postautor: pawel46 » pn wrz 11, 2006 1:37 pm

To w koncu jak jest ze Swiatkiem? Jest wypozyczony czy sprzedany definitywnie do przeboju bo tak twierdza w Wolbromiu.Jesli wypozyczony to na jak dlugi okres, bo niechce mi sie wierzyc ze tylko na pol sezonu.

dawid12lo

Postautor: dawid12lo » czw wrz 21, 2006 11:10 am

niewiedzialem gdzie wrzucic ten temat postanowilem tutaj bardziej sprawa jest pilkarska niz marketingowa ale moze uda sie cos zdzialac . Moze warto powalczyc o wyporzyczenie Piotrka Madejskiego na runde wiosenna z Arki?? tutaj na str widac ze konkurencej ma duza a na 1 runde moze go wyporzycza zeby sie rozegral http://www.90minut.pl/kadra.php?id_sezo ... &id_klub=7 taki zawodnik jak on na pewno by sie nam przydal

GallAnonim

Postautor: GallAnonim » czw paź 05, 2006 7:38 pm

A wie ktoś co dzieje się z Arturem Rado ? trenował z nami przed sezonem potem był na leczeniu w austrii chyb a teraz ....

Troublemaker

Postautor: Troublemaker » czw paź 05, 2006 9:54 pm

Sagram pisze:Witam!

Mialem okazje zobaczyc mecz Przebój Wolbrom-Polan Zabno./IV l./ W drużynie gospodarzy gra nasz dobry ziomal, niejaki Krzychu Swiątek. Gumiak z krwi i kości. Ale do rzeczy. Napisze krótko. Az miło było patrzeć jak w krótkim czasie stał sie liderem zespołu, który jest liderem w IV lidze i jak rowniez głownym kandydatem do awansu. Gra tam na pozycji ofensywnego pomocnika. Pozycji na której nasza obecna kamanda nie ma ani jednego grajka.Powtorze ani jednego. Naprawdę trzymam kciuki za Świętego, aby już na wiosne byl liderem na Suchych Stawach, bo jak większosc z nas wie a czesc nawet rozumie to jego miejsce jest na Ptaszyckiego.

pzdr

PS.Oczywiscie Swiety strzelil rowniez bramke, a sytuacje kiedy 3 graczy przeciwników przedryblował mialy miejsce niejednokrotnie.

W taej kwestii akurat muszę się z Sagramem zgodzić. Nie byłem co prawda obecny na mezcu Wolbromian z Polanem ale widziałem Świątka również na czwartoligowym spotkaniu Orkan Szcztyrzyc-Przebój, który skończył się niestety blamażem gospodarzy aż 0:5 i w/w zawodnik był jednym z najlepszych na boisku. Wydaje mi się, że po porażce z Puszczą na mecie IV-ligowych rozgrywek w sezonie 2005/2006 teraz Przebój będzie jednym z głównych kandydatów do awansu...chociaż ja optowałbym za Tarnowianami :twisted:

Pozostając przy temacie. W czasie ostatniego weekendu dobrze nam znany Wiącek w czasie 6 minut zdobył dla niepołomickiej Puszczy 3 bramki...
Quam dulce et decorum est pro patria mori