To ja zawsze byłem pierwszym malkontentem!
hehe <lol pińcet>
sotnicki ok , jarosz ok , blachacz ok ale ogladalem tylko pierwsza polowe i tylko tym zawodnikow odrozniam wiec wiecie...

1 liga HKS !
lucero pisze:A ze uwazaja nas za slabsza druzyne to i dobrze- nie ma tej presji, mozna spokojnei grac swoje
Robin pisze:Uważam, że takiej krytyki poszczególnych zawodników nie było nawet za czasów Kaspra, a tam byłaby jak najbardziej uzasadniona patrząc na wyniki.
dzuhas pisze:Ludzie stonujcie!
To ja zawsze byłem pierwszym malkontentem!
hehe <lol pińcet>
sotnicki ok , jarosz ok , blachacz ok ale ogladalem tylko pierwsza polowe i tylko tym zawodnikow odrozniam wiec wiecie...
1 liga HKS !
Oro pisze:Dutka sie juz czwarty sezon przelamuje, a w ciagu poprzednich trzech strzelil cos 6 goli na krzyz. Napastnik, który nie strzela bramek nie powinien miec racji bytu w zespole - lepiej go wywrzucic a kase przeznaczyc na tabliczki do pokazywania zmienianych numerów jak to drzewiej bywalo, bedzie to zdecydowanie lepsza i jakze przyszlosciowa inwestycja.
Skrzydlaty pisze:Wyrzucajac na podstawie Twoich argumentow Dutke, to samo trzeba by bylo zrobic z Jaroszem, ktory w ostatnich trzech sezonach strzelil tylko 7 bramek w ligowych meczach (czyli tylko jedna wiecej od Dutki...), a w tym zaledwie raz mu sie ta sztuka udala...
Oro pisze:O ile sie nie myle Jarosz tylko w zeszłym sezonie i to głównie wchodząc z ławki zdobył 7 czy 8 goli - więc skala nieporównywalna.
Oro pisze:Poza tym taki młody to on już nie jest - mając 22 czy 23 lata to powinien być filarem zespołu, a nie grajkiem na dorobku.
Oro pisze:Dutka to chyba najsłabszy kopacz jakiego kiedykolwiek widziałem w zespole z Suchych Stawów.
LOKO pisze:Jari powala ambicją Dutkę, poza tym jest szybki, dysponuje dryblingiem, gość szuka gry, dla mnie bez porównania
raval pisze:Gdybys poogląał jak Dutka grał w trampkarzach i juniorach to byś napewno nie twierdzil ze nie ma on umiejętnosci