Hutnik Kraków -KOLEJARZ Stróże - sobota g.11
otóż to JOK poza tym nie wiem jak wy ja wole mieć uczciwego HUTNIKA w 3 lidze niż po wałach w 2 .....
Power =
n U 1. (authority, control)władza; in ~ u władzy: the party in ~ partia rządząca; balance of ~ równowaga sił. 2. (vigour, strength)moc, potęga, siła. 3. (ability, capacity) zdolność;
czyli mówiąc po prostu "NH Power" = Hutnik
n U 1. (authority, control)władza; in ~ u władzy: the party in ~ partia rządząca; balance of ~ równowaga sił. 2. (vigour, strength)moc, potęga, siła. 3. (ability, capacity) zdolność;
czyli mówiąc po prostu "NH Power" = Hutnik
Wyszedlem z meczu wczesniej bo nie dalo sie tego ogladac, gra piłkarzy tragiczna poza 2 akcjami nic sie nie dzialo.Bramkarz przy pierwszej bramce zjebal strasznie to fakt , ale przy 2 bramce i innych jego nie pewnych interwencjach nie mam w sumie duzo do niego bo jak mozna bronic dobrze jak caly mecz sie na niego napierdala?? nawet najlepsi by sie pospinali, bo nie wierze ze Jest Takim slabym bramkarzem zeby nie umial pilki zlapac. Po Tym Meczu wiem jedno 2 ligi nie bedize
"Huto Dzielnico Ma Pokaz Chamom Jak W Pilke Sie Gra"
moim skromnym zdaniem to nic juz nie wskuramy w tym sezonie.ze slabiutka sandecja ledwo wygralismy ale czy beda slabsze ekipy od niej.watpie.nie ma skladu nie ma gry.trener rysio zrobil dobra robote innym trenerom oddajac im co lepszych i perspektywicznych zawodnikow.posciagal jakis kopaczy (bez obrazy ale sami wiecie co gracie) i teraz wszystko wychodzi.Hutnik zawszy staral sie grac piłka szybko i dokladnie u siebie ciagle atakowal a slabe mecze zdazaly mu sie zadko.teraz to jest do h.. nie podobne.zaro ładu i skladu.nic nie zrobil przez zime konkretnego.jednak poczekam jeszcze 2-3 meczy zeby sie upewnic bo moze sa podjechani.zwykło sie nie prorokowac po pierwszych kolejkach o przygotowaniu druzyny ale to juz 3 sa za nami i dalej nic ciekawego.
pozdrowienia dla wszystkich prawdziwych kibicow HUTNICZKA
pozdrowienia dla wszystkich prawdziwych kibicow HUTNICZKA
-
To co Hutnik prezentuje w tej rundzie to jest tragedia. Nie ma żadnego pomysłu na grę. Plan taktyczny to wykop piłki do przodu przez obrońców i gra na aferę. Ściągnięte posiłki to jakieś nieporozumienie chyba. A byli do ściągnięcia i byli do nas przymierzani m.in Chlipała (dziś bez skrupułów walnął nam 2 bramy), Morawski (najlepszy pomocnik Gościbii - pamiętacie go z Cracovii), Romuzga, w grę wchodził nawet powrót Madejskiego.
No ale wyszło jak zwykle...
Moim skromnym zdaniem trener do zmiany. Tu nie chodzi tylko o te trzy mecze rundy wiosennej. Tu chodzi o cały okres przygotowawczy. Po porażkach w sparingach z z V czy VI ligowcami włos się jeżył na głowie. Teraz mamy potwierdzenie że te wyniki to nie był przypadek.
No ale wyszło jak zwykle...
Moim skromnym zdaniem trener do zmiany. Tu nie chodzi tylko o te trzy mecze rundy wiosennej. Tu chodzi o cały okres przygotowawczy. Po porażkach w sparingach z z V czy VI ligowcami włos się jeżył na głowie. Teraz mamy potwierdzenie że te wyniki to nie był przypadek.
Ta.
Przegrali 2 mecz! Spadamy do A Klasy! Ratunku! Sponsora! Wywalić piłkarzy! Jeziorek to kondom! Armagedon!
Drugi mecz przegrany nic nie zmienia. Mamy ciagle duze szanse na baraże. Do końca sezonu jeszcze dużo meczy.
Natomiast moim zdaniem przydałby się jakiś kontakt: email, telefon czy cokolwiek do Trenera Kruka, zeby mozna bylo wymienic jakieś spostrzeżenia.
Nie ma sie co Jeziorka czepiać, z tego co pamiętam to jest to jego 2-3 mecz w ciągu ostatnich dwóch lat. Brakuje mu jeszcze doświadczenia, ostatnio jak bronił to bylo to samo. Trzeba dać szanse młodym zawodnikom.
Ja sie na piłce nie znam więc nie będę się więcej wypowiadał.
Po prostu słaby mecz, miejmy nadzieje ze bedzie lepiej!
Przegrali 2 mecz! Spadamy do A Klasy! Ratunku! Sponsora! Wywalić piłkarzy! Jeziorek to kondom! Armagedon!
Drugi mecz przegrany nic nie zmienia. Mamy ciagle duze szanse na baraże. Do końca sezonu jeszcze dużo meczy.
Natomiast moim zdaniem przydałby się jakiś kontakt: email, telefon czy cokolwiek do Trenera Kruka, zeby mozna bylo wymienic jakieś spostrzeżenia.
Nie ma sie co Jeziorka czepiać, z tego co pamiętam to jest to jego 2-3 mecz w ciągu ostatnich dwóch lat. Brakuje mu jeszcze doświadczenia, ostatnio jak bronił to bylo to samo. Trzeba dać szanse młodym zawodnikom.
Ja sie na piłce nie znam więc nie będę się więcej wypowiadał.
Po prostu słaby mecz, miejmy nadzieje ze bedzie lepiej!
Bulek pisze:Wyszedlem z meczu wczesniej bo nie dalo sie tego ogladac, gra piłkarzy tragiczna poza 2 akcjami nic sie nie dzialo.Bramkarz przy pierwszej bramce zjebal strasznie to fakt , ale przy 2 bramce i innych jego nie pewnych interwencjach nie mam w sumie duzo do niego bo jak mozna bronic dobrze jak caly mecz sie na niego napierdala?? nawet najlepsi by sie pospinali, bo nie wierze ze Jest Takim slabym bramkarzem zeby nie umial pilki zlapac. Po Tym Meczu wiem jedno 2 ligi nie bedize
Ty za to bys zlapal to pilke lecaca w okienko bramki [chodzi mi o 1 bramke]
Gratuluje kibica HUTNIKA ktorzy przez caly mecz najezdzali na JEZIORKA i na MARCINA PASIONKA [pare razy]. Po prostu zachowanie "no coment" jak mozna jeździc po swoich pilkarzach !!??
Mam pytanie do tych co najeżdali na pilkarzy czy jezeli w bramce stal by SOTO to tez byscie na niego najezdzali gdyby puscil 2 bramki ??!!
Od czegow klubie jest trener KRUK ??!! Wedlug mnie trenuje on naszych pilkarzy tlyko po to ZEBY ZAROBIC KASE !! . Wystarczy popatrzec na zachowanie trenera kolejarza ktory caly czas stal przy linii i pokrzykiwal i motywowal swoich pilkarzy natomiast HRABIA KRUK siedzial ze spokojem na laweczce i ogladal mecz jak kibic i mial to w dupie jak graja pilkarze.Zrobil pare zmian i mysli ze jest JOSE MOURINHO ??!! Pytanie czemu nie gral WALDEMAR SOTNICKI tylko siedzial na lawce.Czyżby to zwiazku z puszczona bramka w ostatnim meczu ??
Kolejne Pytanie czemu zarzad co roku opowiada jakies bujdy ze walczą o awans a zadnych wzmocnien nie widac.Chodzi mi o pomoc gdyz mamy tlyko 2 pomocnikow przyzwoitych PAWŁA KĘPE I PIOTROWICZA ktoremu czasem wyjdzie mecz a czasem nie.W ataku juz widac konkurencje i mozna bylo zauwazyc ze JAROSZ biegal i walczyl.Nie tylko on walczyl ale np.ANDRZEJ PASZKIEWICZ .Widac konkurencje w ataku i kazdy walczy zeby byc w wyjsciowej 11 a w pomocy tego po prostu nie ma bo nie zaleznie czy wyjdzie mecz czy nie to i tak on gra w kazdym meczu.
Jezeli zarzad ma cos przeciwko podpalonej lawki to sie kibica nie dziwie poniewaz meczu byl bardzo nudny a gra hutnikow jak zawsze słaba.Bardzo mądre slowa powiedzial MARCIN PASIONEK "przegralismy wszyscy a nie Jezior"
Nie mam zwyczaju narzekać na ternera - ale tym razemu musze.
Siedział przez 90 min i praktycznie nic nie mówił. Nie rozzumiem taktyki - czemu nie gralismy presingiem?????????? Kolejarz atakował odrazu - juz obronców by nie mogli wyprowadzic akcji - grali krótko przy naszych. Nie rozumiem czemu nie graliśmy tak samo - to chyba nie jest wina braku kondycji? W innych meczach tak grali - a to ci sie dzisiaj dzialo to byla tragedia!!!!!
W drugiej połowie sie przebudzili - ale to i tak mało.
Kiwacki dobrze sie zastawał i mam nadzieje ze jak bedzie grał to bedzie coraz lepszy.
Piotrowicz nie ma z kim grac - Świerczyński to pomyłka.
No ale juniorami - to my mozemy powalczyc o srodek tabeli.
Sławek nie łam sie - zdarza się!
Siedział przez 90 min i praktycznie nic nie mówił. Nie rozzumiem taktyki - czemu nie gralismy presingiem?????????? Kolejarz atakował odrazu - juz obronców by nie mogli wyprowadzic akcji - grali krótko przy naszych. Nie rozumiem czemu nie graliśmy tak samo - to chyba nie jest wina braku kondycji? W innych meczach tak grali - a to ci sie dzisiaj dzialo to byla tragedia!!!!!
W drugiej połowie sie przebudzili - ale to i tak mało.
Kiwacki dobrze sie zastawał i mam nadzieje ze jak bedzie grał to bedzie coraz lepszy.
Piotrowicz nie ma z kim grac - Świerczyński to pomyłka.
No ale juniorami - to my mozemy powalczyc o srodek tabeli.
Sławek nie łam sie - zdarza się!

KTO KOCHA TEN WIERZY - TYLKO Hutnik!!!
huteusz pisze:Natomiast moim zdaniem przydałby się jakiś kontakt: email, telefon czy cokolwiek do Trenera Kruka, zeby mozna bylo wymienic jakieś spostrzeżenia.
!
cos jescze huteusz?? moze checsz byc asystentem albo cos? to co napisales troszku smiesnze jest
"Huto Dzielnico Ma Pokaz Chamom Jak W Pilke Sie Gra"