PRZYSZŁOŚĆ KS Hutnik KRAKÓW

Tematy piłkarskie (do 2010 r.)

Moderatorzy: dUfio, majlech

Awatar użytkownika
centrum nh

Postautor: centrum nh » sob lip 25, 2009 11:21 am

przeczytajcie wypowiedź gila w Głosie!! jeżeli uda im się na prędkości oddzielić spółkę sportową od remontowej to są podobno nawet i firmy i ludzie którzy chcą na sam sport kasę jakąś dawać... Tylko jak tu wierzyć Gilowi ?? :lol: na koniec dodał że nawet już teraz możemy zagrać w 2 lidze!!

HKS1978

Postautor: HKS1978 » sob lip 25, 2009 2:03 pm

No to mamy dobre wieści.Brawo prezesie!
GLKS Nadarzyn otrzymał licencję na grę w II lidze

Na dzisiejszym posiedzeniu Komisji Licencyjnej PZPN GLKS Nadarzyn otrzymał licencję na grę w II lidze. Zespół, który w zeszłym sezonie uplasował się na drugim miejscu w łódzko-mazowieckiej grupie III ligi, zagra w II lidze, jeśli GKS Jastrzębie nie otrzyma licencji na grę w I lidze. Klub z województwa śląskiego ma jeszcze cztery dni na złożenie odwołania do Komisji Odwoławczej ds. Licencji Klubowych.

W przypadku ostatecznej odmowy wydania licencji dla GKS Jastrzębie w I lidze zagra najwyżej sklasyfikowany spadkowicz - Motor Lublin. Z kolei miejsce Motoru we wschodniej grupie II ligi zajmie GLKS Nadarzyn. Z procesu uzupełniania składu II ligi grupy wschodniej zrezygnowały Nida Pińczów i Stal Poniatowa, czyli najwyżej sklasyfikowani spadkowicze z II ligi. Z kolei ŁKS Łomża nie otrzymał licencji nawet na III ligę, do której spadł. W tej sytuacji PZPN zaproponował udział w II lidze wicemistrzom III ligi z regionu - Hutnikowi Kraków (grupa małopolsko-świętokrzyska), GLKS Nadarzyn (grupa łódzko-mazowiecka) i Huraganowi Morąg (grupa podlasko-warmińsko-mazurska). W przeciwieństwie do Stali Rzeszów (grupa lubelsko-podkarpacka) wszystkie te zespoły przegrały swoje dwumecze barażowe o grę w II lidze.

Spośród tych trzech drużyn Hutnik Kraków zrezygnował z gry w II lidze i nie pojawił się na dzisiejszym posiedzeniu Komisji Licencyjnej, a Huragan Morąg nie otrzymał licencji na grę w II lidze, w związku z czym w grze pozostał tylko GLKS Nadarzyn. Ostateczna decyzja w sprawie licencji powinna zapaść w środę.

źródło:http://www.90minut.pl/news/98/news983150-GLKS-Nadarzyn-otrzymal-licencje-na-gre-w-II-lidze.html

Krzycho

Postautor: Krzycho » sob lip 25, 2009 2:07 pm

no to tyle mi wystarczy do oceny nowego prezesa
walka z pijaństwem obowiązkiem społecznym

ONLYHKS

Postautor: ONLYHKS » sob lip 25, 2009 2:11 pm

kretactwo ,Gil pierdoli ze mozemy grac a 2 lidze a od nas nikt nie jedzie na rozmowy
Brakuje mi slow na to jak zmarnowali wielka szanse awansu
Mamy najgorszy zarzad w polsce ktory ma Hutnika w dupie

Awatar użytkownika
centrum nh

Postautor: centrum nh » sob lip 25, 2009 2:17 pm

DZIĘKUJEMY !!!

Rybak

Postautor: Rybak » sob lip 25, 2009 2:57 pm

Krzycho pisze:no to tyle mi wystarczy do oceny nowego prezesa

a myślisz ze fachowiec jakiej klasy przyjdzie do takiego klubu jak Hutnik? Bez przyszłosci jak na razie, bez pespektyw...
Tylko wlasnie, jak to kazdy pisze po chuj nam mydlili oczy tym awansem?
Dla mnie to jest najwieksze skurwysyństwo- miec obrany cel wczesniej i zerowac na hajsie kibicow ( Iława), wspomagajacych pseudograjkow i zarzad... :roll:
Gil to moze i znaczyl cos, ale w czasach komuny, teraz niestety wyglada jak bezdomny w tych swoich powycieranych ciuchach, trzymajac sie zebami tonacego okretu.
I w chuju mam jakies info od Ora czy od Informacji - 0 wiarygodnosci. Podalem tu informacje, ze PZPN dzwoni do Nas 5 razy dziennie, to wielce temu wszystkiemu zaprzeczyli. Jak juz kombinowac, to tak zeby nikt o tym nie wiedział Panie Oro, niestety prawda jest inna...
Obrazek

fan

Postautor: fan » sob lip 25, 2009 4:32 pm

I w chuju mam jakies info od Ora czy od Informacji - 0 wiarygodnosci.

Informacja już może zmienić nick bo raczej wyjątkowo naiwni będą czytać co pisze...

Awatar użytkownika
BOBASBK

Postautor: BOBASBK » sob lip 25, 2009 4:42 pm

Chcemy grać w 2 lidze i tak dalej - ROBIĄ NAS W HUJA I TAKA JEST PRAWDA - od samego początku przed barażami nie chcieli wejść i tylko nas ściemniają . DLA NICH TYLKO SIĘ LICZY FORSA NA KONCIE - POGONIĆ ICH BY PASOWAŁO.
Hutnik Kraków

Awatar użytkownika
OŻÓG 1950

Postautor: OŻÓG 1950 » sob lip 25, 2009 9:59 pm

HKS1978 pisze:Spośród tych trzech drużyn Hutnik Kraków zrezygnował z gry w II lidze i nie pojawił się na dzisiejszym posiedzeniu Komisji Licencyjnej, a Huragan Morąg nie otrzymał licencji na grę w II lidze, w związku z czym w grze pozostał tylko GLKS Nadarzyn. Ostateczna decyzja w sprawie licencji powinna zapaść w środę.

źródło:http://www.90minut.pl/news/98/news983150-GLKS-Nadarzyn-otrzymal-licencje-na-gre-w-II-lidze.html

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

PRZEŻYJMY TO JESZCZE RAZ:

BOBASBK pisze:Podczas konferencji prasowej po niedzielnym meczu Hutnik-Stal wiceprezes Hutnik SSA Andrzej Szmyt poinformował, że spółka rozwiązała za porozumieniem stron umowę z trenerem pierwszej drużyny Albinem Mikulskim.

W ciągu najbliższych dni poznamy szkoleniowca, który będzie w przyszłym sezonie walczył z Hutnikiem o awans do nowej II ligi.

marketing pisze:Za dwa tygodnie rusza nowy sezon. Przed Hutnikiem walka o awans do II ligi, na Suchych Stawach będziemy gościć - mamy nadzieję jednorazowo - niecodzienne drużyny.

1979 pisze:w Glozsie NH jest wywiad z Pasionem ,tak po krotce
"TYLKO AWANS SIE LICZY"
-nie ma pan obaw jako nestor druzyny ze mlodziez ktora przewaza w naszym gronie moze w najtrudniejszych chwilach nie sprostac wymaganiiom ??
-RZECZYWISCIE JESTEM DZIADKIEM W TEJ EKIPIE ALE NASZA SIL;A JEST WLASNIE W TEJ MLODZIEZY .JESZCZE NIC W FUTBOLU NIE OSIAGNELA I JEST BARDZO SPRAGNIONA ZWYCIESTW ,CHCE POKAZAC ZE STAC JA NA SUKCESY.CI NASI MLODZI ZAWODNICY SA NA POCZATKU SWEJ DROGI I TERAZ BEDA MIELI DOSKONALA OKAZJE NA "DZIEN DOBRY"DO SPRAWDZENIA SIE .DOBRZE WIEDZA ZE TEN AWANS MOZE MIEC BARDZO DUZY WPLYW NA ICH PILKARSKA KARIERE A TAKZE MOGA UTRWALIC SIE NA KARTACH HISTORII HUTNIKA . NASZA SILA JEST TAKZE IZ WIEKSZOSC ZAWODNIKOW TO WYCHOWANKOWIE HUTNIKA BADZ PRZYSZLI Z KLUBOW NAWET Z NIZSZYCH LIG Z KRAKOWA CZY REGIONU A NA SUCHYCH STAWACH DOSTALI MOZLIWOSC GRY I POKAZANIA SIE .KAZDY Z NICH BEDZIE WIEC ZE WSZYSTKICH SIL WALCZYL ,ZEBYSMY AWANSOWALI"

BuA SPW pisze:
dUfio pisze:był ktoś? co było?
Trener opowiedział o przygotowaniach, nabytkach(sami rowniez sie przedstawili), ubytkach (o przycznie ich odejscia rowniez) i sytuacji w druzynie. Ogolnie to sa aspiracje na awans i to spore, gramy z kazdym o zwyciestwo i nawet jesli pod koniec 'gora' zacznie cos mieszac, aby nie awansowac to i tak sztab i pilkarze beda grali o awans. Tak w telegraficznym skrocie

CZYLI: JEDNO WIELKIE KŁAMSTWO, ZARÓWNO ZE STRONY PIŁKARZY JAK I ZARZĄDU.

KWESTIA ZARZĄDU:

Oro pisze:Moja ocena opiera się na wiedzy, że w tym sezonie piłkarze mieli wszystko, podkreślam, WSZYSTKO, żeby awansować. Za przeproszeniem: dupy mieli smarowane miodem, ciężko tyrający ludzie z części remontowej bywało, że nie widzieli wypłaty tylko po to, żeby panom piłkarzykom niczego nie brakowało.

Skoro tak, to jaki jest sens obecnego postępowania?
Jak już ktoś napisał na forum - umie ktoś tu planować na przód w tym zarządzie?

Oro pisze:A może po prostu sytuacja jest taka właśnie dlatego (między innymi), że nie awansowali? Może gdyby awans był to dałoby się coś więcej zrobić z finansami klubu? Ale panowie piłkarze awansować nie chcieli, kasę brali jak w I lidze, to stwierdzili, że co się będą szarpać jak są w III i też im dobrze

Jak widać po nieobecności na dzisiejszym posiedzeniu Komisji Licencyjnej i po odpuszczeniu wywalczenia przy stoliku awansu, nie tylko piłkarze nie chcieli awansu.

Oro pisze:Ja to widzę tak, że awans miał być swoistą tzw. "ucieczką do przodu".

Zarząd zrezygnował z „ucieczki do przodu”.

I JESZCZE MOJA PRYWATA:

OŻÓG 1950 pisze:Nadarzyn wejdzie, tam chyba jest kasa.

OŻÓG 1950 pisze:i co? Teraz kurwa zarząd powinien przyjąć ofertę, jeśli nie chce być gołosłowny.

HKS1978 pisze:Spośród tych trzech drużyn Hutnik Kraków zrezygnował z gry w II lidze i nie pojawił się na dzisiejszym posiedzeniu Komisji Licencyjnej, a Huragan Morąg nie otrzymał licencji na grę w II lidze, w związku z czym w grze pozostał tylko GLKS Nadarzyn. Ostateczna decyzja w sprawie licencji powinna zapaść w środę.

Udało mi się przewidzieć z tym Nadarzynem :)

ODNOŚNIE PANA GILA:

markow pisze:A Gil w dzisiejszym dzienniku polskim snuje plany budowy na terenie Huty toru formuły 1 :P

centrum nh pisze:przeczytajcie wypowiedź gila w Głosie!! jeżeli uda im się na prędkości oddzielić spółkę sportową od remontowej to są podobno nawet i firmy i ludzie którzy chcą na sam sport kasę jakąś dawać... Tylko jak tu wierzyć Gilowi ?? :lol: na koniec dodał że nawet już teraz możemy zagrać w 2 lidze!!

Gil to pajac.

I tyle w sumie można o nim powiedzieć...

NA KONIEC:

dUfio pisze:tak Sikorek wole A klase niz gnicie w 3 lidze. jesli w tym sezonie nie awansujemy (w niejasnych okolicznosciach czyt. storpedowanie awansu przez pozal się Boże górę) to juz nie bede mial zludzen w 100%

Hutnik albo bedzie wielki albo go nie bedzie (na jakis czas i potem powroci 8) ) jebac szarzyzne!!!

W pełni popieram tę wypowiedź.

Ja przynajmniej myślałem, że zarząd stawi sie chociaż na tym posiedzeniu i tam odmówi. A oni nawet nie pojechali...

Pozdrawiam

KSH74NH

Postautor: KSH74NH » sob lip 25, 2009 10:03 pm

Jej a ja tyle osob juz namowilem na tobet
moze Hutnik TOBET Krakow jakos by bylo ?
widzialem miny gosci z tobetu zadowolenie bylo ;)

vitoss

Postautor: vitoss » sob lip 25, 2009 10:12 pm

KSH74NH pisze:Jej a ja tyle osob juz namowilem na tobet
moze Hutnik TOBET Krakow jakos by bylo ?
widzialem miny gosci z tobetu zadowolenie bylo ;)

KSH74NH z całym szacunkiem ale zadowolenie musiało być ;]
firma Tobet jest chyba nowoscia na rynku obstawiania meczy w sieci i musi walczyc z BaH itd ktore sa dluzej. Robiac taka akcje promocyjna oni normalnie pracuja i udaja zadowolonych. Powiem że jestem za Tobetem w 100 %, wyslac tam jakiegos czlowieczka i moze by sie udalo.

GIL,STÓJ itd brawo brawo...

buźka_1950

Postautor: buźka_1950 » sob lip 25, 2009 10:27 pm

Ja tylko czekam na wypowiedź Ora, który zacznie bronić dupy swojego ukochanego prezesa. Co sie stało Oro?? Autko sie zepsuło?? List od komisji nie doszedł?? SŁUCHAM CO SIE STAŁO, ŻE PREZES KTÓREMU LOS KLUBU LEŻY NA SERCU I CHCE TAK BARDZO AWANSU NAWET NIE RUSZYŁ DUPY ODMÓWIĆ NA MIEJSCU!!

raf75nh

Postautor: raf75nh » sob lip 25, 2009 11:22 pm

centrum nh pisze:przeczytajcie wypowiedź gila w Głosie!! jeżeli uda im się na prędkości oddzielić spółkę sportową od remontowej to są podobno nawet i firmy i ludzie którzy chcą na sam sport kasę jakąś dawać... Tylko jak tu wierzyć Gilowi ?? :lol: na koniec dodał że nawet już teraz możemy zagrać w 2 lidze!!

:(((
o gilu (niestety nie ma mniejszych liter) wypowiadalem sie tu niejednokrotnie

i mysle ze jakbym go tak "gdybajac" (coby nie podpasc pod paragraf) za..bal to pomnik na Placu Centralnym (nawet z brazu) mam pewny...
pozDrawiaM wqrwiony...
raf75nh
raf75nh

Awatar użytkownika
KonradHKS

Postautor: KonradHKS » sob lip 25, 2009 11:47 pm

buźka_1950 pisze:Ja tylko czekam na wypowiedź Ora, który zacznie bronić dupy swojego ukochanego prezesa. Co sie stało Oro?? Autko sie zepsuło??

To w takim razie nie tylko prezes może nie dojechał.

misiek

Postautor: misiek » sob lip 25, 2009 11:53 pm

Zobaczymy co będzie dalej . Na razie jest kiszka , ale może się odwróci na lepsze . Nawet lepszym do nas zdarzają się wpadki (Wiśle Levadia hehe) . Kto miał dojechać to dojechał , od nas nie , bo nie mieli ochoty Życie !! :?