Hutnik - AVIA komentarze po meczu
- centrum nh
zaden ZPN może nic nie ustalił.. ale typy z.. np Zgody 10 tak!! to newsnie z ZPN a z psów że nie dadza zgody na mecz... niestety jednego psa znamy..Junior pisze:centrum nh pisze:zamyają nam stadion na pierwszy wiosenny mecz!!!!Chłpak_ze_Zgody pisze:Ja mam pytanie czy w związku z tą małą zadymką są jakieś kary i konsekwencje ze strony MZPN
Na razie nic takiego nie ma miejsca, jeszce się wogóle żaden ZPN nie odezwał. nie siej fermentu

- centrum nh
Wydział Dyscypliny Ś.Z.P.N podjął dziś decyzję w sprawie zamieszek, które miały miejsce na meczu ostatniej kolejki III ligi z Avią Świdnik. Sędzia przerywał wówczas zawody dwukrotnie między 70 a 80 min. spotkania rozgrywanego w Krakowie.
Po zapoznaniu się z zapisem video oraz sprawozdaniu, Wydział Dyscypliny przy kierującym w tym roku rozgrywkami III ligi małopolskiej, Świętokrzyskim Związku Piłki Nożnej wymierzył Hutnikowi karę pieniężną w wysokości 1000 zł. Jest to jedna z najniższych kar, jaką Hutnik mógł otrzymać (obyło się bez konieczności rozegrania meczu bez publiczności).
Należy jednak pamiętać, że na przyszłość za podobne zachowanie kibiców na stadionie, klub potraktowany zostanie o wiele bardziej surowo.
Po zapoznaniu się z zapisem video oraz sprawozdaniu, Wydział Dyscypliny przy kierującym w tym roku rozgrywkami III ligi małopolskiej, Świętokrzyskim Związku Piłki Nożnej wymierzył Hutnikowi karę pieniężną w wysokości 1000 zł. Jest to jedna z najniższych kar, jaką Hutnik mógł otrzymać (obyło się bez konieczności rozegrania meczu bez publiczności).
Należy jednak pamiętać, że na przyszłość za podobne zachowanie kibiców na stadionie, klub potraktowany zostanie o wiele bardziej surowo.
- centrum nh
proponuje udowodnić że afera była winą sędziego a nie naszą zachcianką!! zrzućmy sie na ta kare!! przeciez jak każdy rzuci to wyjdziepo 2-3 zł !! co wy na to?? kto podejmie sie zbiórki?? ktoś godny zaufania!! pokarzmy jak bardzo solidaryzujemy sie suchymi stawami i zakończmy w ten sposób rodział pod tytułem 'AVIA I TYP Z WAWKI'

centrum nh pisze:proponuje udowodnić że afera była winą sędziego a nie naszą zachcianką!! zrzućmy sie na ta kare!! przeciez jak każdy rzuci to wyjdziepo 2-3 zł !! co wy na to?? kto podejmie sie zbiórki?? ktoś godny zaufania!! pokarzmy jak bardzo solidaryzujemy sie suchymi stawami i zakończmy w ten sposób rodział pod tytułem 'AVIA I TYP Z WAWKI'![]()
![]()
![]()
JESTEM ZA !!

Każdy człowiek jest głupcem przez pięć minut dziennie. Mądrość polega na tym, aby tylko przez pięć minut.
Elbert Hubbard
Elbert Hubbard
-
-
- marek centrum c
NIEW@ZNE pisze:suchystaw50 pisze:BuA SPW pisze:I po te '2, 3 zł" rzuci z 10 osób![]()
niech rzuci po 30 zl te 30kilka osob ktore dymily
kurwa czlowieku opamietaj sie co ty z policji jestes??HULIGANI ZAWSZE RAZEM na hutniku to haslo tez istnieje kolego
jak to ładnie chciałeś podkreślić tylko coś ci nie wyszło