Motor Lublin - Hutnik Kraków

Tematy piłkarskie (do 2010 r.)

Moderatorzy: dUfio, majlech

Awatar użytkownika
PennyWise

Postautor: PennyWise » pn wrz 26, 2005 5:49 pm

Prawda jest prosta , jak na teraz jesteśmy przecietnym trzecioligowcem i tyle .Sny o potedze nalezy miedzy bajki wlozyc , koniec z marzeniami o wyzszej lidze.Trzeba zrobić wszystko,żeby klub egzystosował chociaż na tym 3 ligowym poziomie.Jak druzyna ma wygrywac skoro na mecz wychodzi po 7 godzinnej podróży autkorem :shock: :shock: .Z innych wiadomości od drużyny odchodzi zimą Madejski , jak dla mnie to good news , jednego gwiazdora mniej , plus dla kolektywu.Wielkie dzięki za relacje dla Ala niestrudzonego wyjazdowca , Al robisz dobrą robotę nie przejmój się komentarzami , niektórych ludzi na forum.Oj żeby tylko Wisła się na nas nie przełamała w sobote , bo juz bedzie pizdnia , ja w każdym razie w żadne awanse , w najbliższej przyszłości nie wierze , moim zdaniem sukcesem wielkim bedzie jesli klub przetrwa nastepne 5 lat i w miejscu stadionu nie bedzie hipermarketu , albo giełdy samochodowej , to tyle , jak macie inne zdanie z checia przeczytam
BOG Z Nami, chuj z Nimi.
Oldschool Fan

Marcin_SuchaBeskidzka

Postautor: Marcin_SuchaBeskidzka » pn wrz 26, 2005 5:49 pm

O proszę - 4:3 Madejski

Awatar użytkownika
snuff

Postautor: snuff » pn wrz 26, 2005 5:49 pm

4-3 Madejski !!!!! jest nadzieja :)

Obłomow

Postautor: Obłomow » pn wrz 26, 2005 5:51 pm

Ja się w sumie zgadzam, dobrze będzie jak w ciągu kilku lat Hutnik nie spadnie do 4 ligi, bo o awansach nie ma co mysleć. Jak odejdzie Madejski i kilku innych ktorzy o tym mysleli - np. Pasionek czy Kaczor - to zostanie tylko max. środek tabeli w 3 lidze.
Poza tym uwazam, że trener jest do wymiany.

Awatar użytkownika
abcdefgh

Postautor: abcdefgh » pn wrz 26, 2005 5:52 pm

PennyWise pisze:moim zdaniem sukcesem wielkim bedzie jesli klub przetrwa nastepne 5 lat i w miejscu stadionu nie bedzie hipermarketu , albo giełdy samochodowej , to tyle , jak macie inne zdanie z checia przeczytam

miażdzysz mnie :shock:
Hutnik SKARPA

Obłomow

Postautor: Obłomow » pn wrz 26, 2005 5:53 pm

Przecież już mecz się powinien skonczyć?

Awatar użytkownika
PennyWise

Postautor: PennyWise » pn wrz 26, 2005 5:54 pm

abcdefgh pisze:
PennyWise pisze:moim zdaniem sukcesem wielkim bedzie jesli klub przetrwa nastepne 5 lat i w miejscu stadionu nie bedzie hipermarketu , albo giełdy samochodowej , to tyle , jak macie inne zdanie z checia przeczytam

wiem ja też wolałbym żyć w matrixie , ale oceniam sytuacje trzeżwo
BOG Z Nami, chuj z Nimi.

Oldschool Fan

Awatar użytkownika
snuff

Postautor: snuff » pn wrz 26, 2005 5:54 pm

Koniec 4-3, sędzia nie przedłużył meczu nawet o minutę!!! THX AL!!!

Awatar użytkownika
NH Power

Postautor: NH Power » pn wrz 26, 2005 5:56 pm

Pięknie - chwała naszym piłkarzom za grę do końca !! to im sie chwali :):) a tak swoją drogą to czy już nie powinno być po meczu??
Power =
n U 1. (authority, control)władza; in ~ u władzy: the party in ~ partia rządząca; balance of ~ równowaga sił. 2. (vigour, strength)moc, potęga, siła. 3. (ability, capacity) zdolność;

czyli mówiąc po prostu "NH Power" = Hutnik

Marcin_SuchaBeskidzka

Postautor: Marcin_SuchaBeskidzka » pn wrz 26, 2005 5:56 pm

I na litość boską... Wiem, że wymagam za dużo, ale spróbujcie choć w ciągu godziny nie zmieniać nastroju o 180 stopni... Jak nie awans, to znowu od razu dramat i przeciętność. Ludzie... Pisałem parę tygodni temu, że jeśli w pięciu "środkowych" meczach rundy Hutnik zdobędzie choć kilka punktów, to będzie dobrze. I dalej może być - o ile wygramy z Wisłą. A końcówka sezonu to znów mecze z drużynami, które są w naszym zasięgu. I jeśli wtedy Hutnik będzie grał dobrze, to całkiem realne jest to, by mieć stratę mniej więcej 5-6 punktów do czołowych dwóch miejsc po rundzie jesiennej. A to naprawdę był jedyny cel "punktowy", na jaki w tej rundzie można było liczyć.

Awatar użytkownika
OŻÓG 1950

Postautor: OŻÓG 1950 » pn wrz 26, 2005 5:57 pm

abcdefgh pisze:

Właśnie po to Maciek walczył o kasę z miasta na budowę boiska itd. itp. etc...

Po to, żeby nic tu nie wjechało, żaden spychacz...

Także aż tak źle nie będzie.

Ja się tylko boję, że po prostu de facto nei będzie klubu, tylko szkółka piłkarska :(

Marcin_SuchaBeskidzka

Postautor: Marcin_SuchaBeskidzka » pn wrz 26, 2005 5:58 pm

Uwaga, stało się, nie wytrzymuję:

JA PIERDOLĘ, CO ZA LUDZIE...

Obłomow

Postautor: Obłomow » pn wrz 26, 2005 5:59 pm

Marcin powiedxz wierzysz w awans czy nie?

Awatar użytkownika
Monka

Postautor: Monka » pn wrz 26, 2005 6:01 pm

Czy wy sie dobrze czujecie? Jedna porażka a wy już wymyslacie koniec klubu i jakieś hipermarkety :shock: :roll:
Zastanówcie się czasem zanim coś napsizecie bo głowa boli jak się czyta takie rzeczy :shock: :roll:
Barwy Królewskie Biało-Błękitno-Niebieskie!!

Awatar użytkownika
abcdefgh

Postautor: abcdefgh » pn wrz 26, 2005 6:02 pm

OŻÓG 1950 pisze:
abcdefgh pisze:

Właśnie po to Maciek walczył o kasę z miasta na budowę boiska itd. itp. etc...

Po to, żeby nic tu nie wjechało, żaden spychacz...

Także aż tak źle nie będzie.

Ja się tylko boję, że po prostu de facto nei będzie klubu, tylko szkółka piłkarska :(

Dziwne jest to że akurat mieliby wybudować tu hipermarket jak np. przed Wandą nie stoi taka sytuacja :?
Hutnik SKARPA