Transfery 2006/7
Lukasz_HKS pisze:Niektórym zaproponujemy mniejsze wynagrodzenie, a z pewnością zmienimy system wynagradzania. Pieniądze w formie premii za wygrane mecze będą leżały na murawie - informuje członek zarządu klubu Piotr Danek.
Haha jak im mniej zaproponują to napewno zostanąA ta premia na murawie to co ? Grzyby czy liście z drzew obok stadionu ?
no to chyba lepiej że mniejsze pensje, a większe pieniądze za premie niż odwrotnie. będą mieli o co walczyć konkretnie-$. nie wiem co w tym dziwnego
"Hutniczy chłopie bądź na Topie"
sami nie wiecie co piszecie !! z tego co wiem to teraz premi rzedu 80 zlotych za wygrany mecz nie mogli wyplacic haha. Po 1 runda trwa 3 miesiace wiec przez tyle moga dostawac premie a pozniej przerwa 4 miesiace haha to niech ktos z was idzie do pracy i niech ma palcone za to ile przerobi towaru a pewnego dnia sie okaze ze nie ma co przerabiac bo towaru nie ma przez 2 miesiace ico wtedy nie bedziesz bral pieniedzy. Po drugie tu bedzie taki salby skald ze oni nie bede wstanie nawet ugrac na premie bo beda jedna ze slabszych druzyn w lidze a przezesowi o to chdozi zeby nie palcic czyli na reke bedzie mu taka slaba druzyna bo bedzie mial wiecej dla siebie bo obnizy pensje a premi i tak nie zdobeda. Po 3 z czego tym chlopkom chca uciac????? z tych co zostana to najwzysza pensje ktos mzoe miec z 1000 zlotych nie wiecej a reszta 300 lub 400 to przepraszma z czego uciac. W kazdym 3 ligowym klubie placa lepiej nawet w Busku czy lezajsku. uciekacje z tego klubu bo dopoki bedzie ten zarzad to dalej bedzie tylko gorzej a co do pana danka to pasuje powiedzenie zkim przystajsz taki sie stajesz. Co pan zrobil dla tego klubu? tyle samo co pan Zdradzisz ktory rowniez pisatwoal to satnowisko czyli nic. GDzie CI sponsorzy pytam sie ?????
OSTATNIO TAK SIE STALO ZE MIALEM OKAZJE POROZMAWIAC Z SAMYMI ZAINTERESOWANYMI, I WIEM ZE KAZDY PILKARZ KTORY TYLKO BEDZIE MOGL CHCE ODEJSC I SZUKA INNEGO KLUBU, A CI CO NIE MOGA TEZ SZUKAJA ZEBY KTOS ZA NICH ZAPLACIL, KROTKO MOWIAC ZADEN NIECHCE TU ZOSTAC I DALEJ GNIC W TYM BAGNIE, Z TEGO CO WIEM ODCHODZI PRAKTYCZNIE CAŁA PODSTAWOWA JEDENASTKA I ZYCZE IM POWODZENIA BO NA ICH MIEJSCU NIE ZOSTAL BYM W TYM KLUBIE ANI MIESIACA DLUZEJ. A Z TAKIMI TEKSTAMI O PIENIADZACH ZE BIORA KASE I NIE GRAJA TO WEZ SIE JEDEN Z DRUGIM PIERDOLNIJ W ŁEB BO ZA TAKA KASE NIKT BY NIE GRAL A ONI NAPRAWDE GRAJA BO SA ZWIAZANI Z HUTNIKIEM I PRZYWIAZANI DO NIEGO BARDZIEJ NIZ NIE JEDEN Z WAS.
BUTCHERS '98 - 20 LAT WALKI
Marchewa pisze:OSTATNIO TAK SIE STALO ZE MIALEM OKAZJE POROZMAWIAC Z SAMYMI ZAINTERESOWANYMI, I WIEM ZE KAZDY PILKARZ KTORY TYLKO BEDZIE MOGL CHCE ODEJSC I SZUKA INNEGO KLUBU, A CI CO NIE MOGA TEZ SZUKAJA ZEBY KTOS ZA NICH ZAPLACIL, KROTKO MOWIAC ZADEN NIECHCE TU ZOSTAC I DALEJ GNIC W TYM BAGNIE, Z TEGO CO WIEM ODCHODZI PRAKTYCZNIE CAŁA PODSTAWOWA JEDENASTKA I ZYCZE IM POWODZENIA BO NA ICH MIEJSCU NIE ZOSTAL BYM W TYM KLUBIE ANI MIESIACA DLUZEJ. A Z TAKIMI TEKSTAMI O PIENIADZACH ZE BIORA KASE I NIE GRAJA TO WEZ SIE JEDEN Z DRUGIM PIERDOLNIJ W ŁEB BO ZA TAKA KASE NIKT BY NIE GRAL A ONI NAPRAWDE GRAJA BO SA ZWIAZANI Z HUTNIKIEM I PRZYWIAZANI DO NIEGO BARDZIEJ NIZ NIE JEDEN Z WAS.
WNIOSEK JEST JEDEN WYJEBAĆ TEN ZARZĄD W PIZ..U !!!!!!! I WYBRAĆ LUDZI A NIE FIGURANTÓW !!!!
Hutnik Kraków
Ty sam nie wiesz chwwdk co piszesz. "z tego co wiem"- zajebisty argument. nikt nie twierdzi że maja fajnie pieknie ładnie płacone bo nie mają, pomysł premii ma na celu zwiększenie zaangażowania a ze odejdzie wiekszośc(jak nie wszyscy) najlepiej opłacani to tym co zostania nie powinny być obniżane pensje bo i tak już wydatki na drużyne zmaleja.
Skąd wiesz jakie płace są w Busku i Leżajsku? podaj jakie tam maja to porównamy z tymi w Hutniku
Nazwiska z dużej litery pisz.
I po raz kolejny pan Danek nie jest odpowiedzialny tylko za zdobywanie sponsorów.
Skąd wiesz jakie płace są w Busku i Leżajsku? podaj jakie tam maja to porównamy z tymi w Hutniku
Nazwiska z dużej litery pisz.
I po raz kolejny pan Danek nie jest odpowiedzialny tylko za zdobywanie sponsorów.
"Hutniczy chłopie bądź na Topie"
-
ja uwazam ze najpierw trzeba miec informacje co do płac w Hutniku i w Lezajsku, czy Busku zeby móc wypowiadac się co do nich i porównac chwdk jesli posiadasz takowe informację to zamiesc je na forum lub wyślij na PW, to porównamy bo takie przypuszczania sa bez sensu...
raval pisze:Nasz klub jest kurwa zajbisty kocham go, kurwa ale patologia, ja pierdole

Od dzisiejszego dnia nie wypowiadam sie na tym forum bo jak widze jak niektórzy pierdolą nie znając się na czymś to aż rece opadają.Najlepiej siać zamęt w swoim klubie porównując inne kluby jak ci one tak pasują to badź za nimi
Wszystko od podstaw bym zaczął tyle odemnie.A od Piotrka D. odpierol się
i zadaj sobie pytanie co ja zrobiłem dla tego klubu 

A za co ci niby piłkarze mieliby dostawać jakąś choćby minimalną kasę za tę partaninę którą pokazują - i ja juz widzę jak się za nimi wszystkie kluby zabijają - niech odchodzą krzyżyk na drogę!!! A skończy się tak że większość z nich zostanie bo nikt takich kalek futbolowych nie weźmie - a oni swoją drogą będą mówić że zostają w klubie z miłości do barw - HA HA HA.
Co do pana Danka to właśnie po to został głównie powołany żeby pozyskać sponsora! I z tego zadania jak na razie się nie wywiązał choć zapewne wiedział podejmując się tego że będzie to prawie jak mission impossible.
Jedyna szansa dla Hutnika to Mittal !!!
Co do pana Danka to właśnie po to został głównie powołany żeby pozyskać sponsora! I z tego zadania jak na razie się nie wywiązał choć zapewne wiedział podejmując się tego że będzie to prawie jak mission impossible.
krowodrzaHKS pisze:ja uwazam ze najpierw trzeba miec informacje co do płac w Hutniku i w Lezajsku, czy Busku zeby móc wypowiadac się co do nich i porównac chwdk jesli posiadasz takowe informację to zamiesc je na forum lub wyślij na PW, to porównamy bo takie przypuszczania sa bez sensu...
Przykład w Górniku Wieliczka piłkarze dostaja za wygrany mecz 150 żł premii, za remis 80 zł, w Hutniku dostaja premie 150żł gdy wygraja 3 mecze. W Kmicie rezerwowy bramkarz bierze 1500 zł stypendium, nasi piłkarze od 500zł do 800zł wiec jak ktos niewie to niech skonczy pierdolic ze nasi pilkarze dobrze zarabiaja.
Robin pisze:A za co ci niby piłkarze mieliby dostawać jakąś choćby minimalną kasę za tę partaninę którą pokazują
Chocby zato ze spedzaja dzien w dzien w tym klubie po 5-6 godzin, taka praca jaka płaca jakby ci szef nie wypłacał kasy i zalegał pół roku ciekawe czy pracowałbys tak samo jak ten co dostaje pełna kase dwa razy wieksza od ciebie w ustalonym terminie.
Z Mittalem juz daj sobie spokój bo kazdy kto choc troche jest w temacie wie ze to juz dawno nie aktualny temat.[/quote]
HDS pisze:jak i wielu wielu innych którzy tu kiedys zagl;adalo i wpisywalo sie. Wielu również ograniczylo swoje wpisy na tym forumA.C.A.B pisze:Od dzisiejszego dnia nie wypowiadam sie na tym forum bo jak widze jak niektórzy pierdolą nie znając się na czymś to aż rece opadają.
pozdro Menelu
mi sie wydaje ze owo odejscie i ograniczenie jest bardziej przyczyna aniezeli skutkiem obnizania sie poziomu forum