Hutnik Kraków -KOLEJARZ Stróże - sobota g.11

Tematy piłkarskie (do 2010 r.)

Moderatorzy: dUfio, majlech

sikorek_nh

Postautor: sikorek_nh » wt kwie 03, 2007 7:11 pm

Czy nie czasami Dariusz Wójtowicz trener Kadry Polski U-15 został trenerem Stróż ?
Hutnik 1950 KRAKÓW.

Awatar użytkownika
fubu

Postautor: fubu » wt kwie 03, 2007 8:04 pm

tak a puzniej ma być jakoś Marek Kusto
Hutnik Kraków
Obrazek

tommyl

Postautor: tommyl » wt kwie 03, 2007 8:23 pm

METAL pisze:Drodzy forowicze..... uwierz mi jednak, że nie mam przyjemności w upominaniu (i jak piszesz "zaznaczaniu swojej obecności"), zapaewne jednak zdajesz sobie sprawę, że bez moderatorów/adminów Forum zmieni się w śmietnik :)

Oczywiście że bez moderatorów forum po jakims czasie się "zapuści".
Małolaty nabijają posty dla samej ich liczby. Ale jak ktoś pisze głupio a ma nawet 1000 postów to i tak się go ignoruje. Ważny jest sens a nie ilość.
A moze takie posty usuwać?? albo więcej wyrozumiałości? :)
Obrazek Obrazek

KTO KOCHA TEN WIERZY - TYLKO Hutnik!!!

Awatar użytkownika
KonradHKS

Postautor: KonradHKS » wt kwie 03, 2007 9:07 pm

Kwiecień wszystko zweryfikuje. Trzeba zdobyć min. 5 pkt w meczach z Motorem, rezerwami Korony i Kolejarzem. Jest to realne ale bedzie bardzo ciezko. Najlepiej to by było 7 pkt ale to musialby sie cud stac :wink:

Troublemaker

Postautor: Troublemaker » wt kwie 03, 2007 10:55 pm

JOK_NH napisał:
Wciąż brakuje nam takich spektakularnych zwycięstw.

Biorąc pod uwagę pojedynki, które w istotny sposób miały decydujący wpływ na tabelę to faktycznie należy wyróżnić mecz z Dalinem dający awans, ale takim spotkaniem spektakularnym ( dodam, że spotkanie z Dalinem niejako dopełniało formalności ) jak to Ty ująłeś meczem były bez wątpienia derby z Cracovią w 2003 roku!
Otoczki tego meczu przypominać zapewne forumowiczom nie muszę ( 15-minutowy "Holocaust" ), ale chciałbym podkreślić, że ten mecz mógł i wg wielu miał dać Pasom możliwość wcześniejszej fety...lecz dla piłkarzy z niebieskimi głowami była to tylko ( a może aż ) walka o prestiż...

Wyobrazić sobie mogę tylko fakt, co działoby się w naszym sektorze gdyby to spotkanie wtedy byłoby bezposrednim pojedynkiem dającym awans jednaj z druzyn....
Quam dulce et decorum est pro patria mori

Awatar użytkownika
NH Power

Postautor: NH Power » śr kwie 04, 2007 8:14 am

Konrad jak chcemy awansować to nie ma co liczyć na remisy tylko wygrywać SZCZEGÓLNIE U SIEBIE :!: czemu mamy liczyć na cudem remis z Motorem czy z Kolejarzem :?: gramy o zwycięstwo bo jakby nie patrzeć jesteśmy w czubie tabeli (słabi ale jesteśmy) i inni też nas sie troche jednak boją i przyjeżdżają do naszego Hutniczego piekła :D SS:D z pewną obawą a nie jak by jechali do Buska czy nie wiem... do Sanoka ...
Power =
n U 1. (authority, control)władza; in ~ u władzy: the party in ~ partia rządząca; balance of ~ równowaga sił. 2. (vigour, strength)moc, potęga, siła. 3. (ability, capacity) zdolność;

czyli mówiąc po prostu "NH Power" = Hutnik

Awatar użytkownika
BOBASBK

Postautor: BOBASBK » śr kwie 04, 2007 9:54 am

Już w najbliższą sobotę piłkarze Hutnika będą mieli okazję udowodnić swoją wyższość nad rywalami ze Stróż.
Mecz w świąteczną sobotę o godzinie 11.

Od wczoraj bilety (10pln normalny, 5pln ulgowy)na mecz sąsiadujących ze sobą w czołówce drużyn Hutnika i Kolejarza można kupić w "Cepelii" na Placu Centralnym.

Zapraszamy

http://www.hutnik-krakow.pl/show.php
Hutnik Kraków

JOK_NH

Postautor: JOK_NH » śr kwie 04, 2007 1:52 pm

Troublemaker pisze:JOK_NH napisał:

Biorąc pod uwagę pojedynki, które w istotny sposób miały decydujący wpływ na tabelę to faktycznie należy wyróżnić mecz z Dalinem dający awans, ale takim spotkaniem spektakularnym ( dodam, że spotkanie z Dalinem niejako dopełniało formalności ) jak to Ty ująłeś meczem były bez wątpienia derby z Cracovią w 2003 roku!
Otoczki tego meczu przypominać zapewne forumowiczom nie muszę ( 15-minutowy "Holocaust" ), ale chciałbym podkreślić, że ten mecz mógł i wg wielu miał dać Pasom możliwość wcześniejszej fety...lecz dla piłkarzy z niebieskimi głowami była to tylko ( a może aż ) walka o prestiż...

Wyobrazić sobie mogę tylko fakt, co działoby się w naszym sektorze gdyby to spotkanie wtedy byłoby bezposrednim pojedynkiem dającym awans jednaj z druzyn....

Dlatego napisałem - wciąż brakuje.

Troublemaker

Postautor: Troublemaker » śr kwie 04, 2007 2:29 pm

JOK_NH pisze:

Rozumiem, ale Twoja odpowiedź na post Dufia odnosiła sie tylko do meczu Hutnik-Dalin a nie do derbów z Cracovią, o których ja pisałem i stąd moja mała dygresja. :wink:

Tak czy inaczej...wciąż brakuje.

Pozdrawiam!
Quam dulce et decorum est pro patria mori

Awatar użytkownika
Aldaris

Postautor: Aldaris » śr kwie 04, 2007 3:14 pm

Zaskoczyła mnie (jak chyba każdego) porażka Kolejarza w ostatniej kolejce. Hetman co prawda zajmuje dolne rejony tabeli, ale jest to nieco inna drużyna, wzmocniona min. Gizą z Orląt i czarnoskórym Prejucem Nakoulmą. Nie zmnienia to jednak faktu, że Kolejarz dał ciała w tym meczu, przegrywając go 0-3 i to na własnym boisku. Przed meczem z nami, jestem teraz znacznie większym optymistą. Nie mniej jednak, skład Kolejarza jest imponujący. Pyskaty na bramce, zapamiętany przeze mnie z występów w 2 ligowej Koronie Kielce, Słowak Frohlich (GKS Bełchatów), Mielec (dawno temu w Wawelu), no i napastnicy - Serb Petrović i Chlipała, którzy jeszcze na jesieni biegali po II ligowych boiskach w Kmicie. Zapowiada się ciekawy mecz, bo Kolejarz jest atrakcyjnym (piłkarsko) przeciwnikiem.

A tak na marginesie:

Wiek ktoś, czy można wnosić plastikowe butelki z napojami na stadion. O ile cena kiełbaski wynosi 6 zł (normalnie), o tyle nie mam zamiaru przepłacać kupując półlitrową Coca Cole z 4 zł :roll: .

Awatar użytkownika
Robin

Postautor: Robin » śr kwie 04, 2007 3:34 pm

Nikt nie mówił że będzie łatwo! Motor sporo uciekł! Ale to dopiero początek! Ja wierzę że nasi z meczu na mecz będa grali coraz lepiej, a Kolejarza powinni pyknąć!

Liczę że przy dozie szczęścia możemy mieć baraże! A przecież cuda się zdarzają cały czas np. Kolejarz z Hetmanem.

A i od razu do pesymistów: jeśli nie wygramy z Kolejarzem to absolutnie to też niczego nie zamyka!

JOK_NH

Postautor: JOK_NH » śr kwie 04, 2007 6:12 pm

Troublemaker pisze:
JOK_NH pisze:

Rozumiem, ale Twoja odpowiedź na post Dufia odnosiła sie tylko do meczu Hutnik-Dalin a nie do derbów z Cracovią, o których ja pisałem i stąd moja mała dygresja. :wink:

Tak czy inaczej...wciąż brakuje.

Pozdrawiam!

Nie no spox...
A tak w ogóle to się rozmarzyłem, jak sobie przypomniałem co sie wtedy działo. Coś pięknego...

Awatar użytkownika
fubu

Postautor: fubu » śr kwie 04, 2007 7:47 pm

Kto zostanie nowym trenerem Kolejarza? To pytanie nurtuje kibiców III-ligowca od kilku już dni. Jak wiadomo, po porażce 0:3 z Hetmanem Zamość, do dymisji podał się dotychczasowy szkoleniowiec Janusz Pawlik. Pojawiają się już pierwsze spekulacje prasowe w sprawie następcy Pawlika. Gazeta Krakowska doniosła, iż fotel trenera w Strózach objąć ma Marek Kusto , jednak jak wynika ze...

... zdobytych wczoraj przez Futbol-Małopolska informacji, działacze Kolejarza podobno nie doszli do porozumienia z byłym trenerem Wisły Kraków.

Redakcja Futbol-Małopolska stara się obecnie potwierdzić doniesienia w sprawie kolejnego kandydata na stanowisko szkoleniowca Kolejarza. Gdy tylko dowiemy się więcej, jego personalia opublikujemy na naszych łamach.
Hutnik Kraków

Obrazek

Awatar użytkownika
PŻYQ

Postautor: PŻYQ » śr kwie 04, 2007 11:10 pm

A tak na marginesie:
Wiek ktoś, czy można wnosić plastikowe butelki z napojami na stadion. O ile cena kiełbaski wynosi 6 zł (normalnie), o tyle nie mam zamiaru przepłacać kupując półlitrową Coca Cole z 4 zł :roll: .[/quote]

można ale trzeba mieć oryginalnie zamkniętą (tak ostatnio usłyszałem przy wejściu)
aleja Róz - Hutnik i juz !!!!

krowodrzaHKS

Postautor: krowodrzaHKS » czw kwie 05, 2007 8:53 am

mnie w poprzedniej rundzie skonfiskowano pepsi ;-)
raval pisze:Nasz klub jest kurwa zajbisty kocham go, kurwa ale patologia, ja pierdole

Obrazek