tak czy inaczej mecz bardzo ciekawy

ja koncze o 18.30Junior pisze:fan pisze:A tak na marginesie to pora meczu jest zajebista ...bravo osoby za to odpowiedzialne.
Dokładnie ! Nie wiem kto jest odpowiedzialny za ustalanie godzin meczów, ale to jest po prostu paranoja. Ten mecz spokojnie można rozegrać o 16 jesli nie o 17 ! - po pracy, szkole itp...
Ale widzę, że nawet tak prosta sprawa jest nie do przeskoczenia...
Gratulacje Panie terminarzowy !!!
nie pisz tak bo "pan terminarzowy" (???) sie obrazi na mecz nie przyjdzie i sprawdzi sie proroctwo jojczących jak stare baby ludzi( w temacie o tym meczu w dziale kbicowskim) i bedzie nas mniej od Motoru....
a tak poza tym to w jakiej szkole sa w soboty zajecia ktore by konczyły się przed 16, bo na studiach to zaoczne są całodzienne lub wieczorem zajęcia??
jestem niedoinformowany w tej kwestii i chciałbym sie dowiedzieć
raval pisze:Nasz klub jest kurwa zajbisty kocham go, kurwa ale patologia, ja pierdole
NH Power pisze:no może wyjazd specjalem do Dębicy był ważniejszy ale u siebie wydaje mi sie że najważniejszy tak jak mówie może Wisłoka razem z Górnikiem bo wiadomo ze też przyjadą ale atrakcyjniejszym niż Wisłoka przeciwnikiem kibicowsko jest Motor ....
KonradHKS pisze:NH Power pisze:no może wyjazd specjalem do Dębicy był ważniejszy ale u siebie wydaje mi sie że najważniejszy tak jak mówie może Wisłoka razem z Górnikiem bo wiadomo ze też przyjadą ale atrakcyjniejszym niż Wisłoka przeciwnikiem kibicowsko jest Motor ....
No oczywiście wiadomo że wiesz najlepiej.
KrowodrzaHKS - to nie idź