Hutnik - Motor sobota 21 kwietnia g. 14

Tematy piłkarskie (do 2010 r.)

Moderatorzy: dUfio, majlech

BarteKSH

Postautor: BarteKSH » wt kwie 17, 2007 6:33 pm

Albo tutaj są bardzo młode osoby albo nie wszyscy o wszystkim wiedzą :roll:
tak czy inaczej mecz bardzo ciekawy :) pod każdym względem...

Awatar użytkownika
NH Power

Postautor: NH Power » wt kwie 17, 2007 6:34 pm

no może wyjazd specjalem do Dębicy był ważniejszy ale u siebie wydaje mi sie że najważniejszy tak jak mówie może Wisłoka razem z Górnikiem bo wiadomo ze też przyjadą ale atrakcyjniejszym niż Wisłoka przeciwnikiem kibicowsko jest Motor ....
Power =
n U 1. (authority, control)władza; in ~ u władzy: the party in ~ partia rządząca; balance of ~ równowaga sił. 2. (vigour, strength)moc, potęga, siła. 3. (ability, capacity) zdolność;

czyli mówiąc po prostu "NH Power" = Hutnik

krowodrzaHKS

Postautor: krowodrzaHKS » wt kwie 17, 2007 6:55 pm

Junior pisze:
fan pisze:
A tak na marginesie to pora meczu jest zajebista ...bravo osoby za to odpowiedzialne.

Dokładnie ! Nie wiem kto jest odpowiedzialny za ustalanie godzin meczów, ale to jest po prostu paranoja. Ten mecz spokojnie można rozegrać o 16 jesli nie o 17 ! - po pracy, szkole itp...
Ale widzę, że nawet tak prosta sprawa jest nie do przeskoczenia...
Gratulacje Panie terminarzowy !!!

nie pisz tak bo "pan terminarzowy" (???) sie obrazi na mecz nie przyjdzie i sprawdzi sie proroctwo jojczących jak stare baby ludzi( w temacie o tym meczu w dziale kbicowskim) i bedzie nas mniej od Motoru....

a tak poza tym to w jakiej szkole sa w soboty zajecia ktore by konczyły się przed 16, bo na studiach to zaoczne są całodzienne lub wieczorem zajęcia??
jestem niedoinformowany w tej kwestii i chciałbym sie dowiedzieć
ja koncze o 18.30 :?
raval pisze:Nasz klub jest kurwa zajbisty kocham go, kurwa ale patologia, ja pierdole

Obrazek

Awatar użytkownika
KonradHKS

Postautor: KonradHKS » wt kwie 17, 2007 7:54 pm

NH Power pisze:no może wyjazd specjalem do Dębicy był ważniejszy ale u siebie wydaje mi sie że najważniejszy tak jak mówie może Wisłoka razem z Górnikiem bo wiadomo ze też przyjadą ale atrakcyjniejszym niż Wisłoka przeciwnikiem kibicowsko jest Motor ....

No oczywiście wiadomo że wiesz najlepiej.

KrowodrzaHKS - to nie idź :wink:

Awatar użytkownika
NH Power

Postautor: NH Power » wt kwie 17, 2007 8:51 pm

KonradHKS pisze:
NH Power pisze:no może wyjazd specjalem do Dębicy był ważniejszy ale u siebie wydaje mi sie że najważniejszy tak jak mówie może Wisłoka razem z Górnikiem bo wiadomo ze też przyjadą ale atrakcyjniejszym niż Wisłoka przeciwnikiem kibicowsko jest Motor ....

No oczywiście wiadomo że wiesz najlepiej.

KrowodrzaHKS - to nie idź :wink:

ja nie mówie że wiem najlepiej tylko wyrażam moje subiektywne zdanie a Ty nie musisz sie z nim zgadzać ...
Power =

n U 1. (authority, control)władza; in ~ u władzy: the party in ~ partia rządząca; balance of ~ równowaga sił. 2. (vigour, strength)moc, potęga, siła. 3. (ability, capacity) zdolność;

JOK_NH

Postautor: JOK_NH » śr kwie 18, 2007 12:15 am

Najważniejszy kibicowsko...hmmm...

OrlO

Postautor: OrlO » pt kwie 20, 2007 1:44 pm

licze na wygrana Hutnika poniewaz Motor w ostatnich dwoch meczach zdobyl tylko 1 punkt kolejnym plusem moze byc tez to ze grali w srode mecz z Hetmanem
szkoda byloby trzech punktow

Awatar użytkownika
CENTRUM D NH

Postautor: CENTRUM D NH » pt kwie 20, 2007 3:09 pm

Motor odpuszcza i zaczyna gubić pkt. z powodu braku pieniedzy. Mam nadzieje ze to prawda i jutro ten mecz Wygramy !!
Każdy Głos, Każdy Cios Oddany Za Ten Klub, Za Te Barwy HKS !!!

nokaut

Postautor: nokaut » sob kwie 21, 2007 4:50 pm

1:3 w czopke, to i tak najmniejszy wymiar kary jaki mogl byc...
Wiara Czyni Cuda
Hutnik NovaHuta

Awatar użytkownika
KonradHKS

Postautor: KonradHKS » sob kwie 21, 2007 4:53 pm

Wg mnie było i tak lepiej niż z Kolejarzem z czego wynika ze Kolejarz tez nie jest za mocny. Przegraliśmy zasłużenie i stosunkowo nisko. Nie ma co sie łudzić druga liga nie dla nas ale trzeba wlczyć do końca choćby dla NAS kibiców :!:

Awatar użytkownika
NH Power

Postautor: NH Power » sob kwie 21, 2007 5:00 pm

żenada, dno , beznadzieja , hujnia, słabość , gra poniżej krytyki , beznadziejny dobór zawodników przez "trenera" strata 3 pkt. i marzeń o 2 lidze ... i to już naprawde na dobre... straciłem kompletnie wszystkie nadzieje że w tym klubie bedzie dobrze i że kiedyś bedziemy się cieszyć z awansu i jakiejś powtarzam jakiejś gry naszych bo to co oni robia to jest żenujące kopanie piłki :( :( :(
Power =

Awatar użytkownika
BOBASBK

Postautor: BOBASBK » sob kwie 21, 2007 5:20 pm

(21.04.2007 15:05)
Hutnik Kraków : Motor Lublin 1:3 (0:2)
'55 Pazdan - ‘8, ‘27 Lyaszko,'71 Prędota

HutnikWaldemar Sotnicki, Piotr Obierak, Marcin Pasionek, Arkadiusz Garzeł, Michał Pazdan, Paweł Czajka ('46 Wojciech Dziadzio)('60 Mateusz Niechciał) , Mateusz Gajek, Piotr Świerczyński, Paweł Kępa, Daniel Jarosz(’52 Andrzej Paszkiewicz, Marcin Wasilewski

Motor: Jakub Studziński, Damian Falisiewicz, Dawid Ptaszyński, Piotr Karwan, Paweł Tomczyk, Paweł Maziarz ('85 Radosław Feliński), Karol Drej, Przemysław Żmuda, Marcin Popławski ('84 Piotr Styżej), Piotr Prędota, Denis Lyaszko ('88 Damian Iracki)

Żółte kartki: Mateusz Gajek, Piotr Obierak - Karol Drej, Paweł Tomczyk

Sędziował: Radosław Trochimiuk
Asystenci: Radosław Grabowski, Sebastian Załęski

Widzów: ok. 700

http://www.hutnik-krakow.pl/show.php

Nic może lepiej nie pisać bo dali dupy w pierwszych 25 minutach i to prawie wszyscy !!!! NIE ISTNIAŁA ŻADNA FORMACJA - TRAGEDIA .
Hutnik Kraków

majlech

Postautor: majlech » sob kwie 21, 2007 5:27 pm

Nam strzelac nie kazano - ten fragment "Reduty Ordona" Adama Mickiewicza najlepiej opisuje pierwsze 55 minut meczu w wykonaniu Hutnika.
Niestety wygladalo na to, ze nikt nie odwazy sie uderzyc na bramke Motoru. Podania w sytuacjach, gdy nalezalo strzelac, naprawde dobijaly i trudno znalesc dla nich wytlumaczenie. Niestety niepewna gra obrony, kilka razy uupokarzjace straty pilki przy wyprowadzaniu ataku z wlasnej polowy.

Bramka Pazdana na kilkanascie minut odminila spotkanie - byla wreszcie walecznosc i kolejne szanse.

Niestety dobre momenty gry w meczach z Motorem i Korona II to wciaz mniej niz 45 minut gry...

Awatar użytkownika
OŻÓG 1950

Postautor: OŻÓG 1950 » sob kwie 21, 2007 5:37 pm

Taaa, zastanawia mnie tylko jedno - grają kiepsko i nic, trener nic nie krzyknie, nic nie opieprzy, nie zrobi zmiany... Jak to wygląda? Siedzi i tyle... Z werwą Panie Kruk, z werwą!!!

Awatar użytkownika
SopL

Postautor: SopL » sob kwie 21, 2007 5:48 pm

10 minut zagrali dobrze! Ale co z tego, jak reszte meczu nie stanowili żadnego zagrożenia, nie mówiąc o błęach w obronie!
Za tydzień będzie lepiej... :?
Biało-Błekitno-Niebieskie - te barwy mówia WSZYSTKO...