PRZYSZŁOŚĆ KS Hutnik KRAKÓW
Poza tym wszystkim co zostało tutaj napisane, uważam, że podobnie jak niegdyś Kartagina, tak dzisiaj SSA powinna zostać zniszczona! Tylko wtedy Hutnik na nowo może się odrodzić i powrócić na szczyt.
Liczę, że nowy Hutnik narodzi się już jutro.
Mam też nadzieję, że szlag trafi wszystkich, którym choć przez głowę przeszła nawet niechcący myśl, żeby zagarnąć coś dla siebie z hutniczego mienia i majątku, oraz wszystkich tych, którzy doprowadzili do takiej sytuacji jeden z najbardziej rozwiniętych klubów sportowych w Polsce. Niech was szlag trafi bydlaki!
Liczę, że nowy Hutnik narodzi się już jutro.
Mam też nadzieję, że szlag trafi wszystkich, którym choć przez głowę przeszła nawet niechcący myśl, żeby zagarnąć coś dla siebie z hutniczego mienia i majątku, oraz wszystkich tych, którzy doprowadzili do takiej sytuacji jeden z najbardziej rozwiniętych klubów sportowych w Polsce. Niech was szlag trafi bydlaki!
-
jest napewno jutro 9 grudnia. informacja potwierdzona z pokoju na przeciw ataku
Kolorowe wierne jest... Kolorowe HKS!!!
www.irmarserwis.pl
www.irmarserwis.pl
Nie wiem czego się spodziewacie po tym walnym, bo chyba nie inwestora z Dubaju
. Chociaż jakby to było mozliwe to zyczyłbym temu klubowi nawet 10 szejków arabskich naraz. Po przeczytaniu wypowiedzi wybitnego działacza SSA niejakiego Szmyta, ze swoimi wychowankami druzyna powinna sie uplasować w środku tabeli, to dla mnie jest wszystko jasne. Piłkarze odejdą, przestanie istniec problem z zaległymi pensjami dla nich. W drużynie pojawią się sami wychowankowie, i moze te wypracowane punkty jesienią pozwolą na utrzymanie w 4 lidze. A SSA bedzie trwac do ostatniej kropli krwi. Mlodzicy beda grac za jakies śmieszne stypendia. A SSA bedzie trwac dopóki WC beda grać na Suchych Stawach. Mam tylko nadzieje , że jak ten czarny scenariusz sie sprawdzi to te k.... nie zobacza nawet złotówki za gre WC na SS. Obym sie mylił co do moich przeczuć, ale rozsądek podpowiada co innego...

No to juz mnie rozumiecie dlaczego chcialbym zeby spolka upadla. To jest de facto jedyna droga zeby przetrwac
Jak sami sie nie zdecyduja to miasto mogloby w tym pomoc.
Ale pytanie co potem?
Stowarzyszenie... stowarzyszeniem. Nie wiem kogo pan Oraczewski szuka ale moim zdaniem najlepiej byloby gdyby stowarzyszenie zawiazali sami kibice. Wtedy jest pewnosc ze nie rozpierdola klubu dla wlasnych korzysci. Rozni juz tu ludzie byli ale zawsze konczylo sie to tak samo.
Kibice emocjonalnie zwiazani z klubem beda robic wszystko by klub okryl sie chwala. Czy na prawde nie ma wsrod nas ludzi ktorzy potrafia zarzadzac malym IV-ligowym klubikiem?
15 osob to nie tak duzo.
Wsparcie od pozostalych na 100%
a tak nawiasem mowiac, skoro przekladaja nwza to moze rzeczywiscie rozmowy z inwestorem nabieraja jakiegos pozytywnego ksztaltu

Jak sami sie nie zdecyduja to miasto mogloby w tym pomoc.
Ale pytanie co potem?
Stowarzyszenie... stowarzyszeniem. Nie wiem kogo pan Oraczewski szuka ale moim zdaniem najlepiej byloby gdyby stowarzyszenie zawiazali sami kibice. Wtedy jest pewnosc ze nie rozpierdola klubu dla wlasnych korzysci. Rozni juz tu ludzie byli ale zawsze konczylo sie to tak samo.
Kibice emocjonalnie zwiazani z klubem beda robic wszystko by klub okryl sie chwala. Czy na prawde nie ma wsrod nas ludzi ktorzy potrafia zarzadzac malym IV-ligowym klubikiem?
15 osob to nie tak duzo.
Wsparcie od pozostalych na 100%
a tak nawiasem mowiac, skoro przekladaja nwza to moze rzeczywiscie rozmowy z inwestorem nabieraja jakiegos pozytywnego ksztaltu

Jedyny sposób na uratowanie tego co pozostało to przekazanie spraw Hutnika i III ligowej drużyny SPMTS Hutnik. To jest stowarzyszenie, któremu rzesze chętnych kibiców mogłyby pomóc. SSA chce wylizać do końca kasę za resztki inwestycji na stadionie od miasta i kasę od W i C. A potem się po prostu zmyć, tak jak zmywali się inni "działacze" Hutnika, którzy pojęcia nie mieli jakie barwy ma Hutnik! Jak na specjalnej sesji RMK o sytuacji Nowej Huty i sprzedaży PHS pojawiłem się kiedyś w koszulce Hutnika z logo PHS to wybitny związkowiec z HTS i zarazem sztuczny bywalec - gość pawilonu i panicza Kowalskiego (to przez ten sygnet taki tytuł), oznajmił mi, że huta ma inne barwy i mi się coś pomyliło!
SSA musi upaść aby zbudować cokolwiek normalnego na Suchych Stawach! Precz z resztką komuny na SS!
SSA musi upaść aby zbudować cokolwiek normalnego na Suchych Stawach! Precz z resztką komuny na SS!
-
-
-