Transfery 2006/7

Tematy piłkarskie (do 2010 r.)

Moderatorzy: dUfio, majlech

BuA SPW

Postautor: BuA SPW » pn lip 31, 2006 12:50 am

Nie wpisywałem się na forum dłuższy czas i nie miałem zamiaru zmieniać tego stanu, ale jak kurwa czytam niektóre posty to mi się chce żygać..Kurwa nie znacie Krzyśka Świątka, nie wiecie jak z nim było i nie widzieliście pisma, które napisał do klubu, a pierdolicie farmazony jak sprzedawcy na Stadionie Dziesięciolecia w Warszawie . Chłopak nie boi się rywalizacji o podstawowy skład, bo umiejętności z pewnością ma, ale widocznie chce odejść do Wolbromia, bo w Hutniku nie widzi szansy na rozwój i ma dość tego bałaganu organizacyjnego, którego w Wolbromiu na pewno nie ma..Co się tyczy pieniędzy to założe się, że ponad 75% z nas wolałoby grać w pierwszym składzie w niższej lidze i zarabiać więcej niż walczyć o miejsce w składzie za mniejsze pieniądze w wyższej lidze w dodatku patrząc na bałagan w klubie, niezadowolenie kibiców spowodowane wynikami etc..Więc zastanówcie się zanim otworzycie swoje szanowne buzie i odezwiecie się na temat na który nie macie pojęcia..
Pozdro
Obrazek

HAMAS

Postautor: HAMAS » pn lip 31, 2006 12:17 pm

Kurwa mac w wolbromiu ma warunki do rozwoju (chyba umysłowego)bo za wiele rozumu to on nie ma.
Jeśli by chciał osiągnąc coś w piłce to wolałby walczyc o miejsce w III lidze za mniejsze pieniądze niż w grajdołku co go będzie oglądał sołtys i jeszcze paru przedstawicjeli głębokiej wiochy.

BuA SPW

Postautor: BuA SPW » pn lip 31, 2006 1:43 pm

HAMAS pisze:Kurwa mac w wolbromiu ma warunki do rozwoju (chyba umysłowego)bo za wiele rozumu to on nie ma.
Jeśli by chciał osiągnąc coś w piłce to wolałby walczyc o miejsce w III lidze za mniejsze pieniądze niż w grajdołku co go będzie oglądał sołtys i jeszcze paru przedstawicjeli głębokiej wiochy.
Lepsze warunki do rozwoju ma w III lidze w zespole, który będzie bronił się przed spadkiem (słowa samych piłkarzy) czy w IV lidze w zespole walczącym o awans?Dodatkowo tam ma pewne miejsce w składzie co powoduje, że będzie grał i się rozwijał i większe pieniądze..co byś wybrał Ty na jego miejscu? odpowiedź jest prosta...
Obrazek

Awatar użytkownika
HDS

Postautor: HDS » pn lip 31, 2006 8:29 pm

BuA SPW pisze:...Lepsze warunki do rozwoju ma w III lidze w zespole, który będzie bronił się przed spadkiem (słowa samych piłkarzy)
prosze o cytat i linka do źródla tego stwierdzenia(jesli takowe wogole istnieje)

SIMON NH

Postautor: SIMON NH » pn lip 31, 2006 9:00 pm

HDS pisze:
BuA SPW pisze:...Lepsze warunki do rozwoju ma w III lidze w zespole, który będzie bronił się przed spadkiem (słowa samych piłkarzy)
prosze o cytat i linka do źródla tego stwierdzenia(jesli takowe wogole istnieje)

Chyba oto chodzi--> http://www.nowahuta.org.pl/?artykul=1823

Czego spodziewasz się w nowym sezonie? Co możesz w imieniu swoim i drużyny obiecać kibicom Hutnika?

Tadeusz Kaczor--Chciałbym abyśmy wywalczyli środkowe miejsce w tabeli. Dziesiąte miejsce będzie dobrym miejscem, ale obawiam się, że sytuacja finansowa i kadrowa sprawi, że Hutnik powalczy o utrzymanie się w III lidze.
Każdy człowiek jest głupcem przez pięć minut dziennie. Mądrość polega na tym, aby tylko przez pięć minut.
Elbert Hubbard

pablo

Postautor: pablo » pn lip 31, 2006 9:01 pm

w sumie to dobry patent
goscie mówią przed sezonem jacy to są slabi ,może się obronia przed spadkiem ale z trudem a potem pyk pyk i walka o czolowe miejsca
no chyba że pójdzie kiepsko no to są kryci bo przecież przed sezonem
sami ostrzegali że może nie być wesolo :D

Fan Hutnika

Postautor: Fan Hutnika » pn lip 31, 2006 9:04 pm

nie ma co gdybac co bedzie nikt z nas nie wie o awans nie powalczymy ale mysle ze nasi pilkarze zagraja dobra pilke

Awatar użytkownika
HDS

Postautor: HDS » pn lip 31, 2006 9:22 pm

Ryszard Kruk przychodząc do Hutnika zapowiada, że w przeciągu dwóch lat wywalczy awans do II ligi. Czy według Ciebie jest to możliwe w dwa lata czego nie udało się dokonać Kasperczykowi w cztery?
- To będzie trudne zadanie. Nie znam uzasadnienia tej zapowiedzi trenera. W tym składzie jaki się krystalizuje nie mamy na to szans. Poza tym to nie zależy tylko od nas i od trenera. Cele stawiają władze klubu, władze klubu gwarantują też finansowe zaplecze dla drużyny dla realizacji tego celu. Samym chceniem niczego nie wywalczymy.

Czego spodziewasz się w nowym sezonie? Co możesz w imieniu swoim i drużyny obiecać kibicom Hutnika?
- Chciałbym abyśmy wywalczyli środkowe miejsce w tabeli. Dziesiąte miejsce będzie dobrym miejscem, ale obawiam się, że sytuacja finansowa i kadrowa sprawi, że Hutnik powalczy o utrzymanie się w III lidze. Ale może być i tak, że gra nam zaskoczy i będzie lepiej. Może za trenera Kruka Hutnik będzie odkryciem nadchodzącego sezonu.

fragmenty wyrwane z calego tekstu mozna roznie interpretowac

po za tym - Bulczasty - to byla(jak juz wspominalem wielokrotnie)wypowiedz trenera Kruka(podejzewam ze za namowa pewnego innego pana "K") a2 argument - przeboj sam proponowal by takie pismo o takie tresci wystosowal do zarzadu Hutnika

pozdro

btw. gdybac i spekulowac to sobie mozna caly czas - lioga wszystko zweryfikuje, najlepiej jak nikt sie nie bedzie napalal na awans czy tez na spadek, co nam los przyniesie to to bedzie. Bedzie awans - bedzie mile zaskoczenie, bedzie spadek,.... czasem tak bywa ale.... nawet w IV lidze Hutnika sie nie wstydze

BuA SPW

Postautor: BuA SPW » pn lip 31, 2006 9:46 pm

HDS pisze:
Ryszard Kruk przychodząc do Hutnika zapowiada, że w przeciągu dwóch lat wywalczy awans do II ligi. Czy według Ciebie jest to możliwe w dwa lata czego nie udało się dokonać Kasperczykowi w cztery?
- To będzie trudne zadanie. Nie znam uzasadnienia tej zapowiedzi trenera. W tym składzie jaki się krystalizuje nie mamy na to szans. Poza tym to nie zależy tylko od nas i od trenera. Cele stawiają władze klubu, władze klubu gwarantują też finansowe zaplecze dla drużyny dla realizacji tego celu. Samym chceniem niczego nie wywalczymy.

- Chciałbym abyśmy wywalczyli środkowe miejsce w tabeli. Dziesiąte miejsce będzie dobrym miejscem, ale obawiam się, że sytuacja finansowa i kadrowa sprawi, że Hutnik powalczy o utrzymanie się w III lidze. Ale może być i tak, że gra nam zaskoczy i będzie lepiej. Może za trenera Kruka Hutnik będzie odkryciem nadchodzącego sezonu.

fragmenty wyrwane z calego tekstu mozna roznie interpretowac

po za tym - Bulczasty - to byla(jak juz wspominalem wielokrotnie)wypowiedz trenera Kruka(podejzewam ze za namowa pewnego innego pana "K") a2 argument - przeboj sam proponowal by takie pismo o takie tresci wystosowal do zarzadu Hutnika

pozdro

btw. gdybac i spekulowac to sobie mozna caly czas - lioga wszystko zweryfikuje, najlepiej jak nikt sie nie bedzie napalal na awans czy tez na spadek, co nam los przyniesie to to bedzie. Bedzie awans - bedzie mile zaskoczenie, bedzie spadek,.... czasem tak bywa ale.... nawet w IV lidze Hutnika sie nie wstydze
W sumie trudno co do pewnych słów się nie zgodzić Hades, ale K.Świątek został nie ładnie potraktowany na forum przez ludzi, którzy gówną wiedzą o sytuacji, a piszą na ten temat..ja chłopaka w pełni rozumiem, choć również mi przykro, że nie będzie grał w HKSie..
Obrazek

Awatar użytkownika
HDS

Postautor: HDS » wt sie 01, 2006 11:12 am

BuA SPW pisze:W sumie trudno co do pewnych słów się nie zgodzić Hades, ale K.Świątek został nie ładnie potraktowany na forum przez ludzi, którzy gówną wiedzą o sytuacji, a piszą na ten temat..ja chłopaka w pełni rozumiem, choć również mi przykro, że nie będzie grał w HKSie..
Bulczasty jak by to powiedziec - zycie...

ale przeciez kolega powiedzial ze kolega slyszal jak kolega powiedzial koledze ktory slyszal ze jego kolega stwierdzil ze slyszal jak kolega powiedzial...ze Światek to to i tamto PIPIPIPIPIPIPIPIPIPIPIPII itd itp

Awatar użytkownika
admin
Site Admin

Postautor: admin » wt sie 01, 2006 12:48 pm

OFF TOPIC:

A mnie BARDZO podoba się TEN fragment

BuA SPW pisze:Nie wpisywałem się na forum dłuższy czas i nie miałem zamiaru zmieniać tego stanu,

Szacunek dla "niewpisującychsięnaForum" !

Sagram

Postautor: Sagram » wt sie 01, 2006 10:31 pm

Witam!

Święty ma serce w którym płynie błękitno-niebieska krew i to jest fakt niezaprzeczalny. A że nasi działacze nie potrafią docenić wyróżniającego się juniora na którym w przyszłości można oprzeć grę, który nigdy nie odstawi nogi za Hutnika to tylko przykre i niestety dla nas kibiców smutne. Co gorsza obawiam się, że Święty już nigdy nie powróci na Suche Stawy i wciąż będziemy kuźnią talentów, kuźnią która rozdaje swoich najlepszych wychowanków.

pzdr

Nie znam kulis odejścia Świątka i nie chce oceniac treneiro Kruka, ale jak miał on jakikolwiek wpływ na tą decyzje, albo zaniechał swojego zdania to jego pierwszy błąd - jakże POWAŻNY.
Hutnik 1950 KRAKÓW

Oro

Postautor: Oro » wt sie 01, 2006 10:40 pm

Nie wiem jakie były kulisy odejścia Świątka, czy zawalił, klub czy zarząd, czy poszło o kasę czy perspektywy, ale jak z jednej strony mam chuja warta opcję "kolega kolegi piłkarza mi po pijaku powiedział" a z drugiej równie wiele warta opinie kolegów broniących kumpla - kopacza, to jakoś argumenty żadnej ze stron nie wydają mi się trafne. No ale, jeśli piszecie, że on takie serce ma biało-błekitno-niebieskie, to czemu napisał pismo, że chce odejsć?? Elementarny brak logiki w rozumowaniu, bo jak mam biało-błekitno-niebieskie serce to nie ide tam, gdzie wieksza kasa i lepsze perspektywy (co jednak w Wolbromiu wydaje mi sie watpliwe), a jezeli t trener go wyjebał, to chyba już zadne pismo nie jest potrzebne.

Jak ktoś już ustali, jak to było naprawdę, to niech będzie uprzejmy napisać.

PS. A jak ten Świątek taki dobry i taki talenciak jak mówicie, to czemu idzie z ligi III do IV, a nie np. do II...?[/url]

BuA SPW

Postautor: BuA SPW » wt sie 01, 2006 10:53 pm

Sagram pisze:Witam!

Święty ma serce w którym płynie błękitno-niebieska krew i to jest fakt niezaprzeczalny. A że nasi działacze nie potrafią docenić wyróżniającego się juniora na którym w przyszłości można oprzeć grę, który nigdy nie odstawi nogi za Hutnika to tylko przykre i niestety dla nas kibiców smutne. Co gorsza obawiam się, że Święty już nigdy nie powróci na Suche Stawy i wciąż będziemy kuźnią talentów, kuźnią która rozdaje swoich najlepszych wychowanków.

pzdr

Nie znam kulis odejścia Świątka i nie chce oceniac treneiro Kruka, ale jak miał on jakikolwiek wpływ na tą decyzje, albo zaniechał swojego zdania to jego pierwszy błąd - jakże POWAŻNY.
Nie pierwszy i pewnie nie ostatni raz zgadzam się z Tobą w 100%... :wink:
Nie wiem jakie były kulisy odejścia Świątka, czy zawalił, klub czy zarząd, czy poszło o kasę czy perspektywy, ale jak z jednej strony mam chuja warta opcję "kolega kolegi piłkarza mi po pijaku powiedział" a z drugiej równie wiele warta opinie kolegów broniących kumpla - kopacza, to jakoś argumenty żadnej ze stron nie wydają mi się trafne. No ale, jeśli piszecie, że on takie serce ma biało-błekitno-niebieskie, to czemu napisał pismo, że chce odejsć?? Elementarny brak logiki w rozumowaniu, bo jak mam biało-błekitno-niebieskie serce to nie ide tam, gdzie wieksza kasa i lepsze perspektywy (co jednak w Wolbromiu wydaje mi sie watpliwe), a jezeli t trener go wyjebał, to chyba już zadne pismo nie jest potrzebne.

Jak ktoś już ustali, jak to było naprawdę, to niech będzie uprzejmy napisać.

PS. A jak ten Świątek taki dobry i taki talenciak jak mówicie, to czemu idzie z ligi III do IV, a nie np. do II...?
Mówisz o tym, że jakby miał biało-błękitno-niebieską krew to by nie odchodził..prosty przykład, kochasz swoją dziewczynę, ale wiesz, że Cię zdradziła zostajesz z nią czy odchodzisz?poza tym znam Go osobiście i wiem, że kocha ten klub..z resztą często chodzi na mecze i zaliczył kilka wyjazdów (m.in do Rzeszowa)
ps. zgadnij kto strzelił w dzisiejszym sparingu bramkę HKSowi
ps. kończę ten temat napisałem co miałem do napisania
pzdr
Obrazek

Awatar użytkownika
HDS

Postautor: HDS » wt sie 01, 2006 11:11 pm

admin pisze:Szacunek dla "niewpisującychsięnaForum" !
a jest takich osob coraz wiecej - osob powaznych ktore madrze i ciekawie sie wypowiadaly, niestety przez coraz glupsze wpisy, bardzo aktywna I NIEOBIEKTYWNA "cenzurę" ktora woli zeby ludzie pisali jak bardzo sie najebali i jak daleko zygali niz powaznie dyskutowali

pozdro 600
fajrant