PRZYSZŁOŚĆ KS Hutnik KRAKÓW
Doświadczenia to Ci Panowie nie mają w niczym , chyba , że w zadłużaniu klubu! Widać to po sytuacji jaka obecnie panuje!Sam Niechciał został wypożyczony za śmieszne pieniądze, których jeszcze do dzisiaj nikt nie widział! Najgorsze jest to, że oni sobie nie zdają sprawy, że piłkarzy za niedługo już w klubie nie będzie, więc kogo chcą sprzedawać- samych siebie?
- stefan batory
- centrum nh
-
centrum nh pisze:stefan batory pisze:Dokladnie. Lepiej zacznijcie zbierac piniondze na wyjazdy do Warszawy, Łodzi, Gdanska , Gdyni, Poznaniaa nie tylko placze i narzekania .
.. Tak.. może jeszcze do Mediolanu, Paryża, Moskwy albo ponownie do Monaco??
Tam to darmowe speciale będą

Fanatyczna Emigracja - Hutnik Nowa Huta
centrum nh pisze:stefan batory pisze:Dokladnie. Lepiej zacznijcie zbierac piniondze na wyjazdy do Warszawy, Łodzi, Gdanska , Gdyni, Poznaniaa nie tylko placze i narzekania .
.. Tak.. może jeszcze do Mediolanu, Paryża, Moskwy albo ponownie do Monaco??
beka beką ale cos w tym jest
wszyscy tylko biadolą co z tym naszym Hutnikiem i w sumie sie nie dziwie bo mnie ie tez udziela.
ale nie dajmy sie zwariowac i zostawmy troche w kibicowskiej glowie miejsca na rzeczy an ktore mamy realny wplyw
gdzie nowe szaliki osiedlowe? gdzie nowe flagi? gdzie oddolne i odgornie sterowane inicjatywy? nowe wrzuty? nowe pomysly na zime i nawiosne? no kurwa gdzie? wszedzie tylko jęk ze likwidują Hutnika. a Huja prawda Hutnik nigdy nie zginie. dopoki.. no wlasnie kurwa-DOPOKI.
flagus pisze:Patrząc na dzisiejszą datę coś mnie tknęło.
Skoro decyzja ma być podjęta 20 grudnia a dzisiaj jest 13 to wychodzi mi na to że władze naszego klubu decyzje podejmą w niedzielę ???????
Dokończenie walnego w wolny dzień???
Albo ktoś tu gra w ch... albo nie wiem co jest grane.....
też to już dawno zauważyłem, ale jak widać mało kto chyba się zorientował jaki to dzień tygodnia.
Myślę że nie będzie to żadne walne zgromadzenie, tylko spotkanie "opłatkowe" na święta

Mam swój rozum i swoje sympatie!!
Hutnik & DYNAMO % JASTRZĘBIE & MAGDEBURG
Hutnik & DYNAMO % JASTRZĘBIE & MAGDEBURG
-
-