Mecz z Czarnymi (14.11 g.16:30)przy sztucznym oświetleniu!
BIMBER pisze:bo wcześniej ktoś pisał ze mecz musi sie zacząć jak bedzie jeszcze jasno czy cos w tym stylu a poźniej sie włączy światła
Coś chyba jest na rzeczy, bo u nas, gdy pierwszy raz po 30-latach udało się zorganizować mecz przy sztucznym świetle, też trzeba było zacząć gdy było jasno. http://www.youtube.com/watch?v=S8d0uUlQG-0
Tak czy siak fajne przeżycie.
BIMBER pisze:a jak mecz będzie o 13 lub 11 ? czy wy aby napewno jestescie pewni tej godziny 16:30?
BIMBER pisze:bo wcześniej ktoś pisał ze mecz musi sie zacząć jak bedzie jeszcze jasno czy cos w tym stylu a poźniej sie włączy światła
Najprawdopodobniej będzie to 16:30.
Na 99,99%
Ale na 100% będę wiedział jutro.
Dodzwoniłem się w końcu do Ora i jutro sprawdzi to.
Tak prywatnie, to wydaje mi się, że będzie 16:30.
Pozdrawiam
...więc gdy goły opadniesz na lód, mały biznes zrób, szybki biznes zrób, jakiś biznes zrób. Potem laba! Tylko skok, jeden skok, na bank...
KonradHKS pisze:
Po części masz zawsze rację ale na prawdę nie widzisz nigdy żadnych pozytywów? Jest choćby taki że Prezes nie kradnie bo nie ma co kraść i to już jakiś +.
trafiłeś w dziesiątke
dezinformacja pisze: Zadzwoniono do Połańca, Czarni bardzo chętnie rozegrają taki mecz
czyli Stachu się sprawił.
podwyzke muuuuuuuuuuuuu!!!
"Zauważyłem, że wszyscy którzy popierają aborcję zdążyli się już urodzić" - Ronald Wilson Reagan
http://ofensywawolnosci.pl/ksiega-pamia ... do-ksiegi/
http://ofensywawolnosci.pl/ksiega-pamia ... do-ksiegi/
Wiedziałem że tak to zinterpretujesz Birkut
Moja zdanie nie świadczy o tym że gdyby była kasa to Prezes by kradł ale podałem najprostszy pozytywny argument.
Wiadomo że nie mamy prezesa cudotwórcy ale moim zdaniem jest lepszy niż poprzednicy (moje subiektywne zdanie).
A co do meczu to będzie to korzyść i dla kibiców i dla zarządu także tu nie ma mowy o jakiejś WIELKIEJ przysłudze. Możemy tylko gdybać czy poprzedni zarząd by się zgodził ale jakby się nie zgodził to na pewno by stracił bo jestem pewien że liczba osób na sobotnim meczu mile zaskoczy.

Moja zdanie nie świadczy o tym że gdyby była kasa to Prezes by kradł ale podałem najprostszy pozytywny argument.
Wiadomo że nie mamy prezesa cudotwórcy ale moim zdaniem jest lepszy niż poprzednicy (moje subiektywne zdanie).
A co do meczu to będzie to korzyść i dla kibiców i dla zarządu także tu nie ma mowy o jakiejś WIELKIEJ przysłudze. Możemy tylko gdybać czy poprzedni zarząd by się zgodził ale jakby się nie zgodził to na pewno by stracił bo jestem pewien że liczba osób na sobotnim meczu mile zaskoczy.
Jak sobie przypomnę, jak kiedyś zaniosłem płytkę z "eye of the tiger" w kilku wersjach, żeby wybrali taką, jaka im będzie pasować i puszczali ją przy wyjściu z tunelu...
A oni puścili wszystkie wersje jednej piosenki w przerwie...
to jakoś nie chce mi się wierzyć, że poprzedni zarząd zgodziłby się na taki mecz...
ja widzę pozytywy, niektórzy nie potrafią dostrzec
Zresztą już mi się nie chce w kółko pisać tego samego.
A oni puścili wszystkie wersje jednej piosenki w przerwie...
to jakoś nie chce mi się wierzyć, że poprzedni zarząd zgodziłby się na taki mecz...
ja widzę pozytywy, niektórzy nie potrafią dostrzec
Zresztą już mi się nie chce w kółko pisać tego samego.
...więc gdy goły opadniesz na lód, mały biznes zrób, szybki biznes zrób, jakiś biznes zrób. Potem laba! Tylko skok, jeden skok, na bank...
-