PRZYSZŁOŚĆ KS Hutnik KRAKÓW

Tematy piłkarskie (do 2010 r.)

Moderatorzy: dUfio, majlech

pawelhks

Postautor: pawelhks » pn sty 11, 2010 8:42 pm

Ale my jestemy glupi: dwoch tajemniczych inwestorow to:
1. Wisla Krakow SSA
2. MKS Cracovia

nie pojawiaja sie na Suchych Stawach, ale korzystaja z posrednikow m.in. szef ZIS. Pan Prezes Szmyt wyraznie powiedzial (watek SS to nasz dom nie do wynajecia, post Ozoga), ze wszystko dogra sie w ewentualnych umowach jakie podpisza z HKSSA.

Taki kryminal mielismy w okresie swiatecznonoworocznym a dzis sie sprawa rypla.

Tylko kto reprezentuje niemiecki kapital? Cracovia? Wisla to budowlanka? Ech ten Oro, niezle nas zwodzil
nh2010.pl

widmo huta

Postautor: widmo huta » pn sty 11, 2010 9:39 pm

mam nadzieje że nadejdzie czas rozliczenia

Piotrek

Postautor: Piotrek » pn sty 11, 2010 9:49 pm

widmo huta pisze:mam nadzieje że nadejdzie czas rozliczenia

i to pewniej szybciej niż niektórzy myślą

Awatar użytkownika
Daro1950

Postautor: Daro1950 » pn sty 11, 2010 10:09 pm

Niemiecki inwestor to pewnie Cracovia bo Comarch ma inwestowac w TSV 1860 Monachium :)

Awatar użytkownika
centrum nh

Postautor: centrum nh » wt sty 12, 2010 1:11 am

A ja was dobiję i wkur.... na maksa!! Dziś odbył się pierwszy trening!! Oto słowa Pana Szmyta do piłkarzy:

Pieniędzy dla was nie mamy bo sponsora nie ma żadnego.. Kontraktów wam nie odpuścimy chyba że się zgadzacie na porozumienie stron czyli my was puszczamy a wy rezygnujecie z kasy którą wam klub wisi ..

Na dodatek na koniec padło to najważniejsze zdanie:

Hutnik to klub amatorski awans nie jest nam potrzebny, nie chcemy awansować do 2 ligi!!

Awatar użytkownika
OŻÓG 1950

Postautor: OŻÓG 1950 » wt sty 12, 2010 1:43 am

Powiem tyle...
Potrzeba oświadczenia ws. korupcji - takowe pojawia się TYLKO w Głosie i jakoś nie widzę go w gazetach typu GW.
Ale, że "Hutnik widzi się w roli organizatora" to i owszem - jest.

Widać na czym komu zależy...

[prosimy nie zaśmiecać Forum: Administratorzy]
...więc gdy goły opadniesz na lód, mały biznes zrób, szybki biznes zrób, jakiś biznes zrób. Potem laba! Tylko skok, jeden skok, na bank...

flagus

Postautor: flagus » wt sty 12, 2010 8:35 am

dandi 79----- tak bywa jeśli władzę w klubie ma ktoś, komu na klubie nie zależy.
Zadaniem Szmyta jest to aby jego ukochanej pasiastej drużynie nic się nie stało i żeby nie musiała dymać do Sosnowca.
http://www.pajacyk.pl
http://www.pustamiska.pl
Jedno kliknięcie dziennie --- to chyba niewiele.

Awatar użytkownika
admin
Site Admin

Postautor: admin » wt sty 12, 2010 9:25 am

Wszystkie bluzgi będą usuwane z tego tematu.
Autorom gróźb karalnych przypominamy, że to Forum jest pod stałą obserwacją wąsów.

Administratorzy.

Awatar użytkownika
OŻÓG 1950

Postautor: OŻÓG 1950 » wt sty 12, 2010 9:54 am

"W związku z brakiem pieniędzy i zaległościami zarząd klubu dał wolną rękę wszystkim piłkarzom w poszukiwaniu nowych pracodawców."

cytat z artykułu dotyczącego Unii: http://krakow.[usuwamy]/krakow/1,35800, ... utami.html

U nas oczywiście tak się nie da...
...więc gdy goły opadniesz na lód, mały biznes zrób, szybki biznes zrób, jakiś biznes zrób. Potem laba! Tylko skok, jeden skok, na bank...

flagus

Postautor: flagus » wt sty 12, 2010 10:16 am

Ożogu wcześniej trzeba znać słowo honor.
Niestety to pojęcie nasz zarząd zna chyba tylko ze słyszenia.
http://www.pajacyk.pl

http://www.pustamiska.pl

Jedno kliknięcie dziennie --- to chyba niewiele.

MISIEK72

Postautor: MISIEK72 » wt sty 12, 2010 10:27 am

Od początku mówiłem, że nie ma żadnych inwestorów. SSA nie gwarantuje, a nawet nie ma tam żadnej dobrej woli do tego aby sport na SS sie rozwijał i piął do góry. Nie wiem jak to jest prawnie do rozwiązania, ale czy działając szybko nie da się załatwić aby SS zarządzało ST. SUCHE STAWY? Jako jedyny podmiot gwarantuje systematyczną odbudowę piłki na SS. Pieniądze od WC pozwoliłyby na star od niższej klasy rozgrywkowej.

patryk

Postautor: patryk » wt sty 12, 2010 10:29 am

centrum nh pisze:A ja was dobiję i wkur.... na maksa!! Dziś odbył się pierwszy trening!! Oto słowa Pana Szmyta do piłkarzy:

Pieniędzy dla was nie mamy bo sponsora nie ma żadnego.. Kontraktów wam nie odpuścimy chyba że się zgadzacie na porozumienie stron czyli my was puszczamy a wy rezygnujecie z kasy którą wam klub wisi ..

Hutnik to klub amatorski awans nie jest nam potrzebny, nie chcemy awansować do 2 ligi!!

To się Superdziadek wypowiedział... Co za czasy... Na zachodzie za takie coś to by mu stos zafundowali. Tymczasem u nas nadal pozostaje członkiem zarządu no i oczywiście... Superdziadkiem...

Porażka straszna, jak wszyscy Ci ludzie, którzy sukcesywnie, aczkolwiek niezwykle skutecznie doprowadzili ten klub do upadku...

Normalnie kandydat na demotywatora roku...
dzuhas pisze:Porazony piorunem miazdzy :) z drugiej strony powinno byc "trener pogryziony przez dziki i zgwalcony przez przejezdzajacego nieopodal na rowerze bialego misia"

MISIEK72

Postautor: MISIEK72 » wt sty 12, 2010 10:30 am

Hutnik to klub amatorski.................. szkoda ze z administracją godną LM..... Jak dla mnie to SSA to nie jest prawdziwy Hutnik. Oni tylko zawłaszczyli barwy i herb.

Fan Hutnika

Postautor: Fan Hutnika » wt sty 12, 2010 10:50 am

[quote="centrum nh"]A ja was dobiję i wkur.... na maksa!! Dziś odbył się pierwszy trening!! Oto słowa Pana Szmyta do piłkarzy:

Hutnik to klub amatorski awans nie jest nam potrzebny, nie chcemy awansować do 2 ligi!![/quote]

wybacz ale nie chce mi sie wierzyc zeby rzucil takie slowa
a przynajmniej to co na tlusto
http://www.youtube.com/watch?v=tnkA38Lh ... re=related to jeszcze nie tak dawno bylo tak pieknie ,tyle hutniczych braci :(

Awatar użytkownika
centrum nh

Postautor: centrum nh » wt sty 12, 2010 11:00 am

no to wybacz bo po treningu zaraz miałem tel od jednego z chłopaków.. Istnieje jeszcze opcja że to piłkarze nas okłamują a Szmyt ma rację skoro nie wierzysz!!